New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
--Josh McDaniels was quite active in the practice, even working as a right defensive end pass rusher to give Nate Solder a look in one drill. McDaniels got the edge on Solder on one rep, but his bull rush was less successful on the next snap.Azért ezt megnéztem volna😀
több mint 12 éve
T. J. Moe kiszállt (Achilles-ín szakadás)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Az mindenesetre kemény, hogy mennyi pass rusher van az LB-sorban: Collins, Hightower, Mayo, Spikes, Higtower... apríthatnánk 3-4ben is, ha lenne DL. Deadrick személyében épp egy közepesen jó 3-4 LDE-t basztunk ki😕GyulusSedrick Ellis volt tryouton... Jelenleg a Wilfork, Kelly, Armstead, Forston négyes van a depth chart elején. Ebből Kelly a tipikus 3tech. Armstead alkalmas lehet a Ty Warren szerepre, de ez 34-be, sőt még 43 underbe is nagyon vékony. RDE-ről nem is beszélve, ha már 34.
Lassan már tényleg érdemesebb nickel védelemmel számolni ott meg szinte mindegy, hogy 245-nek vagy 425-nek nevezzük. 335 persze érdekes opció lenne, de oda nincs DL. Esetleg Chandler Jones aka Jarvis Green RDE-ként?
Collins szerepköre meg kb. az idei TC legnagyobb talánya.
A hírek szerint Beq. sok időt tölt edzéseken Ninkoval, lehet, hogy őt is erre a hibrid LDE,SOLB szerepkörre szánjuk. A felépítésük hasonló, a motorjuk nem.Bequette 2012-es snapjeit videózta a nepatriotsdraft.com : www.nepatriotsdraft.com/2013/05/breaking-down-jake-bequettes-fit-in-new-england.html Ugyanott van Tavon Wilson review is: www.nepatriotsdraft.com/2013/05/breaking-down-tavon-wilsons-fit-in-new-england.html
több mint 12 éve
Ami Spikes-ot illeti, ő tényleg az ideális Ted. Nekem szimpatikus volt az a felfogás tavaly, hogy a védelem próbálta teljesen kiiktatni a futójátékot, aminek ő volt a motorja. Hightower előnye, hogy a LOS-on használható SOLB-ként (Ninko alternatívája), off the line 43 SLB és középső lienbacker is. Plusz jobb coverage-ban, sőt e szerint még Mayonál is! - de Hightower jobb pass rusher. Spikes meg futás ellen és blitzekben a csapat legjobbja. Sokat rotáltak ők ketten, de teljesen más minőséget képviselnek.A hírek szerint Beq. sok időt tölt edzéseken Ninkoval, lehet, hogy őt is erre a hibrid LDE,SOLB szerepkörre szánjuk. A felépítésük hasonló, a motorjuk nem.
Fletcherre kíváncsi leszek a preseasonban, ha kap több játékidőt, hogy milyen mozgékonyságot mutat a passz ellen. Nagyon kellene egy jól zónázó MLB, akit nem lehet naphosszat agyonszívatni a checkdown passzokkal.DoM
Hightower - egy 2. éves "nekilendülést" feltételezve - alapembere lehet ennek a D-nek, egy igazi all down LB. Egy sub-LBre szükség lenne... kétlem, hogy Collins lenne az.
Fletchert láthattuk már sub-LB szerepkörben, nem váltotta meg a világot. Pont most, egy súlyos térdsérülés után kerülne erre sor?
Egyébként én továbbra is játszom azzal a gondolattal, hogy Mayot MLB posztra kellene tolni, mint az első 4-3 átállási kísérletnél. OK, akkor eléggé gyengus volt, de ebben a sérülése is közrejátszott.
Más kérdés, hogy rajta kívül nincs olyan játékos, akire a WOLB posztot megoldaná most. Esetleg Collins, később?
Az mindenesetre kemény, hogy mennyi pass rusher van az LB-sorban: Collins, Hightower, Mayo, Spikes, Higtower... apríthatnánk 3-4ben is, ha lenne DL. Deadrick személyében épp egy közepesen jó 3-4 LDE-t basztunk ki😕
több mint 12 éve
Gronk szerintem PUP-on kezdi, 6-9. hét környékén visszatérhet. Addig a Ballard-Hörni-Hóman hármas is megteszi.GyulusRemélem nem sietik el megint a visszatérését. Decemberig kb. semmi szükség a jelenlétére. PUP-ot követően jöjjön kicsit játékba, aztán a PO-t éljen túl. Most, hogy frissült és több variációs lett az elkapósor, inkább azt preferálnám, ha nem erőltetné a csapat a 2WR, 2TE felállást Gronk nélkül.
Ha már kórház, remélhetőleg végre Hernandez is egészséges tud maradni egész évben és akkor talán kiderül, hogy ő is x faktora tud lenni a passzjátéknak, amit én eddig a három év kis túlzással nyomát sem láttam. Idén az év második felében akár már lehet komolyabb alternatívája az ő játékidejének az elkapók között, vagy bejön a Ballard, Gronk kettős játéka.
Mindenesetre az FA piac az elmúlt években valóban csak az every down LB-kel volt kegyes. Kétlem, hogy Spikesból valaha is az lenne. Neki igazából egy 3-4 D-be kellene elmennie, a "ted" pozíciót tökéletesen betölti. 4-3 MLB-ként egyszerűen kiszolgáltatott coverage terén.Ami Spikes-ot illeti, ő tényleg az ideális Ted. Nekem szimpatikus volt az a felfogás tavaly, hogy a védelem próbálta teljesen kiiktatni a futójátékot, aminek ő volt a motorja. Hightower előnye, hogy a LOS-on használható SOLB-ként (Ninko alternatívája), off the line 43 SLB és középső lienbacker is. Plusz jobb coverage-ban, sőt e szerint még Mayonál is! - de Hightower jobb pass rusher. Spikes meg futás ellen és blitzekben a csapat legjobbja. Sokat rotáltak ők ketten, de teljesen más minőséget képviselnek.
Fletcherre kíváncsi leszek a preseasonban, ha kap több játékidőt, hogy milyen mozgékonyságot mutat a passz ellen. Nagyon kellene egy jól zónázó MLB, akit nem lehet naphosszat agyonszívatni a checkdown passzokkal.
több mint 12 éve
Spikes a hivatalos álláspont szerint azért készül egyedül, hogy a coverage képességben és a gyorsaságban, mozgékonyságban javuljon, fejlődjön.A másik olvasta pedig az, h tavaly az 1., idén a 2. körben is LB-t húztunk... Hightower játéka pedig igencsak hasonlít Spikesra.
Egyik olvasata, hogy every down MLB-ként akarja tesztelni majd az FA piacot jövőre, a másik hogy egyszerűen jobb játékos akar lenni. Előbbi valószínűsítheti, hogy állítólag az idény vége óta Spikes "eltűnt" twitterről, ahol korábban nagyon aktív volt.DoM
Gondolom közrejátszik az is, hogy nem ajánlottak neki szerződéshosszabbítást (ez csak feltételezés).
Az egészből az tűnik ki, hogy a Patsnek nem létfontosságú a megtartása, nem fogják megkínálni eszeveszett ajánlattal.
Mindenesetre az FA piac az elmúlt években valóban csak az every down LB-kel volt kegyes. Kétlem, hogy Spikesból valaha is az lenne. Neki igazából egy 3-4 D-be kellene elmennie, a "ted" pozíciót tökéletesen betölti. 4-3 MLB-ként egyszerűen kiszolgáltatott coverage terén.
... kár, én nagyon szeretem a játékát, A- és B-gapben megállíthatatlan, a centerek jelentős részét "elnyomja" futójátékok során.
Más: Gronk szerintem PUP-on kezdi, 6-9. hét környékén visszatérhet. Addig a Ballard-Hörni-Hóman hármas is megteszi.
több mint 12 éve
Spikes a hivatalos álláspont szerint azért készül egyedül, hogy a coverage képességben és a gyorsaságban, mozgékonyságban javuljon, fejlődjön. Egyik olvasata, hogy every down MLB-ként akarja tesztelni majd az FA piacot jövőre, a másik hogy egyszerűen jobb játékos akar lenni. Előbbi valószínűsítheti, hogy állítólag az idény vége óta Spikes "eltűnt" twitterről, ahol korábban nagyon aktív volt.
több mint 12 éve
Gronkoot megint kell majd műteni? Jól bogoztam ki az nfl.com-on?ParadSECA már hetek óta emlegetett hátműtétjének az időpontja lett konkrét(abb).
Egyéb OTA érdekességek:
Cannon Vollmer és Svitek távollétében sem játszott RT-t (Zusevics volt az), továbbra is RG poszton maradt.
Dobson egy zseniális elkapás-egy bénázás sormintát követ.
Egyre jobban működik a Brady-Amendola kapcsolat.
Két S páros: A. Wilson-Gregory és T. Wilson-Cole?! (DMC limitáltan edzett).
CB-ek közül ismét Dennard-ot és Ras-I-t emelik ki, de Talib is leszedett egy Brady passzt.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Gronkoot megint kell majd műteni? Jól bogoztam ki az nfl.com-on?ParadSECErről már egy ideje lehet tudni, ha jól emlékszem amikor a lemezeket cserélték a karjában, akkor említették először, hogy szükség van egy "kisebb" hátműtétre. Felőlem PUP-on is kezdheti az évet, ha ez kell, hogy erőnlétileg ill. kar és hátügyileg teljesen rendben legyen. Csak a PO-ban legyen végig közel 100%-os. Mindenesetre az optimista jóslat szerint a TC egy részét biztos kihagyja.
Red zone célpontok terén viszont jelentős előrelépés történt a mostani offseason során, tehát a csapatok többsége ellen semmilyen hatása nem kell hogy legyen Gronk hiányának.
több mint 12 éve
Gronkoot megint kell majd műteni? Jól bogoztam ki az nfl.com-on?
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 12 éve
Na végre valami jó hírNagyon örültem neki, amikor kihúztuk, azóta sajnos sok örömhír nem jött róla 😊

több mint 12 éve
Bedard Mallettról:The consistency still isn't there yet but his footwork & mechanics are much improved. Release is quicker and better.Csak fejlődjön szépen.
több mint 12 éve
NFL Network's Albert Breer reports Rob Gronkowski will undergo back surgery, tentatively scheduled for mid-June.The Patriots have been planning for Gronk to get the surgery, so it comes as no surpise. Early reports have the All-Pro tight end missing at least part of training camp, which seems overly optimistic. Although the surgery has been termed "minor," back procedures are never easy to gauge and Gronkowski's Week 1 status should be considered up in the air. It should be noted this will be the second procedure on his back, after undergoing surgery during college in 2009.
A buli folytatódik.
több mint 12 éve
Holnap újra ott lehetnek a csapatról tudósító riporterek az OTA edzésen. Ismét kapunk pár info-morzsát.
több mint 12 éve
Olyan sok időt jósolsz neki?
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 12 éve
Forrást nem láttam a fórumon, ahova bemásolták, de Dowling kezdett az első csapattal Talib mellett az OTA-n, míg Dennard és Arrington volt a 2. csapattal. A porcelán CB ráadásul teljesen egészségesnek tűnik, és meggyőző volt a mozgása. Úgy látszik Dowling minden lehetőséget megkap az offseason során, hogy a lehető legjobb ellenfelekkel szemben gyakoroljon és legyen minél több játékideje - sajnos van mit bepótolnia.nyugi szezon kezdetre lesérül 😕
(Ha egészséges tudna maradni, akkor nagyon pofás lenne a cornerback depth minőségre és mennyiségre is)DoM
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 12 éve
Forrást nem láttam a fórumon, ahova bemásolták, de Dowling kezdett az első csapattal Talib mellett az OTA-n, míg Dennard és Arrington volt a 2. csapattal. A porcelán CB ráadásul teljesen egészségesnek tűnik, és meggyőző volt a mozgása. Úgy látszik Dowling minden lehetőséget megkap az offseason során, hogy a lehető legjobb ellenfelekkel szemben gyakoroljon és legyen minél több játékideje - sajnos van mit bepótolnia. (Ha egészséges tudna maradni, akkor nagyon pofás lenne a cornerback depth minőségre és mennyiségre is)
több mint 12 éve
Ja, cserébe Danna meg Cards fan lesz mostantól.tévesbriareosBrady a legjobb, pats 4 lifeakkor be vagy baszva 😀Newman
(ui, nem nem fogadás)briareos
több mint 12 éve
tévesBrady a legjobb, pats 4 lifeakkor be vagy baszva 😀Newman
több mint 12 éve
Brady a legjobb, pats 4 lifeakkor be vagy baszva 😀
több mint 12 éve
Brady a legjobb, pats 4 lifeSober up.
you don't even know what you like and you don't like
több mint 12 éve
Brady a legjobb, pats 4 lifeAz év coming outja!
több mint 12 éve
Brady a legjobb, pats 4 life(ui, nem nem fogadás)
több mint 12 éve
Én kérek elnézést,hogy be mertem linkelni....köszönöm, nyilván nem tudtam.youtu.be/amjaVMLkAYo volt rá példa 😊kolok1972nem kell feltétlenül egyetértenünk, ettől szép a világ 😊sztem nem kell ezt tulmisztifikálni, csináltok egy kis competitiont a campre, aztán ha az új csóka hozza meskó szintjét , akkor azon sem lepődnék meg ha ő maradna.briareosPersze, ezért is mondtam, hogy egy kis versenyhelyzet
A második résszel viszont nem feltétlen értek egyet, Meskó már versenyhelyzetben is bizonyított azért, szal ha „csak” azt hozza, az szerintem még kevés, de ha ő lesz a jobb, akkor ő maradjon
Én bízom benne, hogy Meskó ettől csak jobb lesz, szerintem az ő személyiségével ezt nem úgy könyveli el, hogy hoztunk valakit a helyére, hanem még többet fog azért tenni, hogy ő legyen a kezdő a szezon nyitányáraWyatt
Fejből nem tudom mennyit keres Meskó, és meddig van még szerződése, de BB eddig tényekedését elnézve nem lepődnék meg, h ha TC végén egy szinten vannak, meskó lapát. A pats sémájában, az előbb említett tények miatt (általában short field, nagyon ritka az h "fontos és hosszú punt" kell) szerintem egy full átlagos punter is hatékonyabb lehet, ergó aránylag kis effecttel is lehet spórolni némi aprót. Max puntol brédi. 😂briareos
És olyan volt már h brady mondjuk futott a labdával és behintáztatott egy neves LB-t?briareos
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
És mostantól New England Rutgers... Kevin Haslam is a keretben, ezzel már nyolcan vannak 😊SpigoMellesleg ex - Jaguár! 😀