New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
És mostantól New England Rutgers... Kevin Haslam is a keretben, ezzel már nyolcan vannak 😊
több mint 12 éve
Úgy látszik mostantól a Colts helyett tőletek fogunk kukázni. Deaderick és Kyle Love után Jeremy Ebert is Észak-Floridában kötött ki. Mondjuk az ő végső keretre jutási esélyei nem olyan jók, mint a két ex- DLeteknek.
több mint 12 éve
Urlacher visszavonulásáról jutott eszembe:booooo.....😊
pacheko11
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Én is nagyon büszke voltam rá, az addigi antipatikus viszonyunkat keresztbetörte, aza gyerek, aza gyerek, há ki vannak szőrösödve a tökei, némmá. Hero, azótais.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Nagyon büszke is volt magára, tán még azt is mondta, hogy azt tartja a legnagyobb játékának, de lehet, hogy ezt már csak én képzelem bele 😀vmi olyasmit mondott, h a gyerekei nem fogják elhinni neki h elmeséli majd nekik mit művelt Urlacherrel
Párat néha fut, jól feltüzeli a közönséget, néha jó az a kis momentum, de amúgy inkább ne törjék össze 😊
Mondjuk úgy beszélünk egy 193 centis, 102 kg-s emberről, mint valami messzi klónról 😀Wyatt
több mint 12 éve
Nagyon büszke is volt magára, tán még azt is mondta, hogy azt tartja a legnagyobb játékának, de lehet, hogy ezt már csak én képzelem bele 😀Párat néha fut, jól feltüzeli a közönséget, néha jó az a kis momentum, de amúgy inkább ne törjék össze 😊
Mondjuk úgy beszélünk egy 193 centis, 102 kg-s emberről, mint valami messzi klónról 😀

több mint 12 éve
Brady ilyennel azóta gyakorlatilag be sem próbálkozott, szerencsére... 😀
több mint 12 éve
köszönöm, nyilván nem tudtam.youtu.be/amjaVMLkAYo volt rá példa 😊kolok1972nem kell feltétlenül egyetértenünk, ettől szép a világ 😊sztem nem kell ezt tulmisztifikálni, csináltok egy kis competitiont a campre, aztán ha az új csóka hozza meskó szintjét , akkor azon sem lepődnék meg ha ő maradna.briareosPersze, ezért is mondtam, hogy egy kis versenyhelyzet
A második résszel viszont nem feltétlen értek egyet, Meskó már versenyhelyzetben is bizonyított azért, szal ha „csak” azt hozza, az szerintem még kevés, de ha ő lesz a jobb, akkor ő maradjon
Én bízom benne, hogy Meskó ettől csak jobb lesz, szerintem az ő személyiségével ezt nem úgy könyveli el, hogy hoztunk valakit a helyére, hanem még többet fog azért tenni, hogy ő legyen a kezdő a szezon nyitányáraWyatt
Fejből nem tudom mennyit keres Meskó, és meddig van még szerződése, de BB eddig tényekedését elnézve nem lepődnék meg, h ha TC végén egy szinten vannak, meskó lapát. A pats sémájában, az előbb említett tények miatt (általában short field, nagyon ritka az h "fontos és hosszú punt" kell) szerintem egy full átlagos punter is hatékonyabb lehet, ergó aránylag kis effecttel is lehet spórolni némi aprót. Max puntol brédi. 😂briareos
És olyan volt már h brady mondjuk futott a labdával és behintáztatott egy neves LB-t?
több mint 12 éve
Mondjuk ő mit mondana? "Ez már sosem lesz a régi. Nem érdemli meg azt a nagy lóvét, amit adni akartok neki (meg nekem)."Rosenhaus (Gronk ügynöke) nincs szükség további műtétekre: pro32.ap.org/article/agent-no-more-forearm-surgery-likely-gronkempty taxiElvileg (hangsúlyozva) nincs további fertőzés, ezért valószínű a 10 hét.zinedine5twitter.com/ProFootballTalk/status/336593742259691520Ezt a "10 hét múlva minden OK" szöveget nyomják az orvosok november óta... 😕Burkus
Gronk kezébe berakták az új fémet. Elvben 10 hét múlva játszhat.zinedine5
több mint 12 éve
Rosenhaus (Gronk ügynöke) nincs szükség további műtétekre: pro32.ap.org/article/agent-no-more-forearm-surgery-likely-gronkElvileg (hangsúlyozva) nincs további fertőzés, ezért valószínű a 10 hét.zinedine5twitter.com/ProFootballTalk/status/336593742259691520Ezt a "10 hét múlva minden OK" szöveget nyomják az orvosok november óta... 😕Burkus
Gronk kezébe berakták az új fémet. Elvben 10 hét múlva játszhat.zinedine5

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Szerintem tudja jól, azért mondta 😊youtu.be/amjaVMLkAYo volt rá példa 😊kolok1972nem kell feltétlenül egyetértenünk, ettől szép a világ 😊sztem nem kell ezt tulmisztifikálni, csináltok egy kis competitiont a campre, aztán ha az új csóka hozza meskó szintjét , akkor azon sem lepődnék meg ha ő maradna.briareosPersze, ezért is mondtam, hogy egy kis versenyhelyzet
A második résszel viszont nem feltétlen értek egyet, Meskó már versenyhelyzetben is bizonyított azért, szal ha „csak” azt hozza, az szerintem még kevés, de ha ő lesz a jobb, akkor ő maradjon
Én bízom benne, hogy Meskó ettől csak jobb lesz, szerintem az ő személyiségével ezt nem úgy könyveli el, hogy hoztunk valakit a helyére, hanem még többet fog azért tenni, hogy ő legyen a kezdő a szezon nyitányáraWyatt
Fejből nem tudom mennyit keres Meskó, és meddig van még szerződése, de BB eddig tényekedését elnézve nem lepődnék meg, h ha TC végén egy szinten vannak, meskó lapát. A pats sémájában, az előbb említett tények miatt (általában short field, nagyon ritka az h "fontos és hosszú punt" kell) szerintem egy full átlagos punter is hatékonyabb lehet, ergó aránylag kis effecttel is lehet spórolni némi aprót. Max puntol brédi. 😂briareos
Mellesleg nem is ez volt az első 😉

több mint 12 éve
youtu.be/amjaVMLkAYo volt rá példa 😊nem kell feltétlenül egyetértenünk, ettől szép a világ 😊sztem nem kell ezt tulmisztifikálni, csináltok egy kis competitiont a campre, aztán ha az új csóka hozza meskó szintjét , akkor azon sem lepődnék meg ha ő maradna.briareosPersze, ezért is mondtam, hogy egy kis versenyhelyzet
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Am Gyulussal is egyetértek, inkább Gost kösse fel a gatyáját, mert szépen rugdos, ha éppen úgy van, de annyira nem bízom benne, amikor fontos a helyzet, 50 felett pedig fej vagy írásFőleg, hogy Gost fizuja viszont eléggé komoly. 3,4 m
Wyatt
több mint 12 éve
Igen, ez lett volna a másik megközelítés, és ebben igazad is van, költségcsökkentésnek így jobb lehet, meglátjuk 😊nem kell feltétlenül egyetértenünk, ettől szép a világ 😊sztem nem kell ezt tulmisztifikálni, csináltok egy kis competitiont a campre, aztán ha az új csóka hozza meskó szintjét , akkor azon sem lepődnék meg ha ő maradna.briareosPersze, ezért is mondtam, hogy egy kis versenyhelyzet
Am Gyulussal is egyetértek, inkább Gost kösse fel a gatyáját, mert szépen rugdos, ha éppen úgy van, de annyira nem bízom benne, amikor fontos a helyzet, 50 felett pedig fej vagy írás
MLB-kérdésben, remélem Fletcher egészséges lesz, és szintet tud lépni (bár Spikest már egyetemen bírtam, de jövőre szerintem nem lenne túl olcsó), Collins annyit nem lesz középen, bár Hightower akár még be is mozoghat, a lényeg, hogy van lehetőség az LB-sorban

több mint 12 éve
nem kell feltétlenül egyetértenünk, ettől szép a világ 😊sztem nem kell ezt tulmisztifikálni, csináltok egy kis competitiont a campre, aztán ha az új csóka hozza meskó szintjét , akkor azon sem lepődnék meg ha ő maradna.briareosPersze, ezért is mondtam, hogy egy kis versenyhelyzet
Fejből nem tudom mennyit keres Meskó, és meddig van még szerződése, de BB eddig tényekedését elnézve nem lepődnék meg, h ha TC végén egy szinten vannak, meskó lapát. A pats sémájában, az előbb említett tények miatt (általában short field, nagyon ritka az h "fontos és hosszú punt" kell) szerintem egy full átlagos punter is hatékonyabb lehet, ergó aránylag kis effecttel is lehet spórolni némi aprót. Max puntol brédi. 😂
több mint 12 éve
2-2 punter és kicker minden campbe elfér, valóban nem nagy dolog... A tavalyi teljesítményt és a fizut nézve inkább Gosnak lenne félnivalója.btw, Cannon nyomta RG poszton, Connoly ugyebár sérült...
Vajon Spikes sérült? OTA-t eddig kihagyta és azért keményen meg kell majd küzdenie a snapekért... egyrészt Higtower, másrészt a felépült Fletcher, újonnan jött Collins is szóba jöhet...
A jelenlegi rostert elnézve egyébként azon gondolkodom, h vajon mikor volt utoljára ekkora harc az utolsó 10-15 helyért. Rohadt régen...
több mint 12 éve
sztem nem kell ezt tulmisztifikálni, csináltok egy kis competitiont a campre, aztán ha az új csóka hozza meskó szintjét , akkor azon sem lepődnék meg ha ő maradna.briareosPersze, ezért is mondtam, hogy egy kis versenyhelyzet
Én bízom benne, hogy Meskó ettől csak jobb lesz, szerintem az ő személyiségével ezt nem úgy könyveli el, hogy hoztunk valakit a helyére, hanem még többet fog azért tenni, hogy ő legyen a kezdő a szezon nyitányára

több mint 12 éve
sztem nem kell ezt tulmisztifikálni, csináltok egy kis competitiont a campre, aztán ha az új csóka hozza meskó szintjét , akkor azon sem lepődnék meg ha ő maradna.
több mint 12 éve
Van valami RayGuyAward átok, vagy egyszerűen csak szartsemér ez a díj?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Nem akarom kikeresni a statisztikákat, anno nézegettem rendesenNem vagyok annyira biztos Zolika tuti helyében, azért az előző idénye messze nem volt kiemelkedőMajdnem minden második puntja 20 yardon belülre esett (28 a 60-ból) és bár volt 6 touchback is, ami elég magas arány (2011-ben csak 3 volt 57 puntból), de a harmadik legalacsonyabb átlagban hordtak vissza a Pats ellen (6.7).DoM
Am nem tudom, hányan hívták, UDFA-ként gondolom már annak örül, ha hívják valahovaWyatt
Ahhoz képest, hogy hol fejezzük be a támadásainkat, nem kiemelkedő adatok
Ha rendszeresen saját 30-ról puntolna az ellenfél 20 yardosán belülre, az azért nem ugyanaz lenne, mintha a félpálya körül lenne mondjuk ez a hely
Ha pedig előrébbről végzi el, mint a nagyátlag, persze hogy kevesebbet hordanak vissza, mint azoknál, akik nagyobbat puntolnak (igaz, pont ezért nem számít nála annyira a yardátlag, mert annyi helye sincs neki, mint a többségnek, így itt nyilván veszít)
Nem rossz persze, de nem is volt kiemelkedő, sőt
Nem baj, ha van egy kis konkurencia, hátha még jobb teljesítményre lesz képes majd

több mint 12 éve
Nem vagyok annyira biztos Zolika tuti helyében, azért az előző idénye messze nem volt kiemelkedőMajdnem minden második puntja 20 yardon belülre esett (28 a 60-ból) és bár volt 6 touchback is, ami elég magas arány (2011-ben csak 3 volt 57 puntból), de a harmadik legalacsonyabb átlagban hordtak vissza a Pats ellen (6.7).
Am nem tudom, hányan hívták, UDFA-ként gondolom már annak örül, ha hívják valahovaWyatt
több mint 12 éve
Nem vagyok annyira biztos Zolika tuti helyében, azért az előző idénye messze nem volt kiemelkedőAm nem tudom, hányan hívták, UDFA-ként gondolom már annak örül, ha hívják valahova

több mint 12 éve
Mondjuk azért arra kíváncsi lennék, hogy Allen miért pont ide jött ahol viszonylagosan biztos a P helye. Van azért pár csapat tuti ahol könnyebben bejuthatna a keretbe.(Mondjuk azt sem értem, hogy mi miért nem őt választottuk Martin helyett, de ez másik topik témája.)