New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Simán, de az majd csak januárban lesz, nem idén.playoffs?!HöriAzérta ha a Jags összeszedi Loveot és ezek ketten a szezonban lezúzzák a gyepbe Ridleyt vagy Bradyt ,én tökön szúrom magam egy horgoló tűvel...kolok1972Ettől nem kell tartanod, idén nem találkoztok a Jags-szel.vassadi
több mint 12 éve
maga milyen kimért, nem nálunk szocializálódott helyesítástanból, természetesen eldiskesiázta JETGS akart lenniAzérta ha a Jags összeszedi Loveot és ezek ketten a szezonban lezúzzák a gyepbe Ridleyt vagy Bradyt ,én tökön szúrom magam egy horgoló tűvel...kolok1972Ettől nem kell tartanod, idén nem találkoztok a Jags-szel.vassadi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
playoffs?!Azérta ha a Jags összeszedi Loveot és ezek ketten a szezonban lezúzzák a gyepbe Ridleyt vagy Bradyt ,én tökön szúrom magam egy horgoló tűvel...kolok1972Ettől nem kell tartanod, idén nem találkoztok a Jags-szel.vassadi
több mint 12 éve
Azérta ha a Jags összeszedi Loveot és ezek ketten a szezonban lezúzzák a gyepbe Ridleyt vagy Bradyt ,én tökön szúrom magam egy horgoló tűvel...kolok1972Ettől nem kell tartanod, idén nem találkoztok a Jags-szel.
több mint 12 éve
Azérta ha a Jags összeszedi Loveot és ezek ketten a szezonban lezúzzák a gyepbe Ridleyt vagy Bradyt ,én tökön szúrom magam egy horgoló tűvel...
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Vagy Ellis/Puha/Hampton/Cody?

több mint 12 éve
Nem kell aggódni, majd jön Seymour 😊
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Háát.... Én inkább Gyulussal értek egyet. Azért nem minden Raiders igazolásunk sült el a múltban olyan jól lsd Scott v Burgess, Armsteadnél meg azért csak ott van az egészségügyi kockázat ,arról az aprócska tényről nem elfeledkezve,hogy egy árva NFL snappet nem játszott még! A safety söprésnél is azt gondoltuk,hogy csak van egy B-terv,aztán azóta sincs egy normális safety párosunk. A draft előtt is solid neednek gondoltuk a DT posztot,aztán csak nem hoztunk senkit,de legalább most kivágtuk mind2 rotációs kezdőt. Egyelőre dislike...
több mint 12 éve
Ezzel a két cuttal a DLine közepe eléggé vékony lett.Gyakorlatilag a biztos pont Wilfork. Mellette ott van még Kelly/Armstead akikben lehet potenciál. A többiekhez (Forston/Grissom/Vellano/Cherrington) pedig én nem fűzök nagy reményeket.
több mint 12 éve
Love-nál 2-es típusú cukorbetegséget diagnosztizáltak, lefogyott.Na vazze ,Love is kivagva? Mi van itt?kolok1972Meglepő, de jó hírek ezek szerintem. Armsteadék tényleg brutálisan meggyőzőek lehettek, ha ezt meg merték lépni.Schleck
De azért még így is figyelemreméltó, hogy a tavalyi két egymást váltó kezdő DT május közepére kihullott a roster-ről.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Na vazze ,Love is kivagva? Mi van itt?kolok1972Meglepő, de jó hírek ezek szerintem. Armsteadék tényleg brutálisan meggyőzőek lehettek, ha ezt meg merték lépni.
több mint 12 éve
Na vazze ,Love is kivagva? Mi van itt?kolok1972Hasonló ámokfutást anno safety poszton produkáltunk, még Vödör és Sanders idején😀
több mint 12 éve
Na vazze ,Love is kivagva? Mi van itt?
több mint 12 éve
A Jags claimelte.Érdekes ezt visszaolvasni ezek után...Deadrick cutUDFA DT-k nagyon mutathattak valamit rookie minicamp során (pl. Armstead). Abból a szempontból érdekes, hogy Deaderick mellett senkitől sem láttuk még, hogy tudna Shaun Ellis, Ty Warren, Red Bryant szerepkörben 43 LDE-t játszani.DoM
azért ez meglepő, a TC-ben azért mindenképpen ott lett volna a helye.
viitoval közös, régi mondásunkkal élve: "Biztos rámozdult BB lányára" 😀Gyulus
bleacherreport.com/articles/688743-re-grading-the-new-england-patriots-2010-nfl-draft
B+
Nálam is egy solid player volt, aki még versatile is.
Azaz tipikus BB guy...Sinisa
több mint 12 éve
Érdekes ezt visszaolvasni ezek után...Deadrick cutUDFA DT-k nagyon mutathattak valamit rookie minicamp során (pl. Armstead). Abból a szempontból érdekes, hogy Deaderick mellett senkitől sem láttuk még, hogy tudna Shaun Ellis, Ty Warren, Red Bryant szerepkörben 43 LDE-t játszani.DoM
bleacherreport.com/articles/688743-re-grading-the-new-england-patriots-2010-nfl-draft
B+
Nálam is egy solid player volt, aki még versatile is.
Azaz tipikus BB guy...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Deadrick cutUDFA DT-k nagyon mutathattak valamit rookie minicamp során (pl. Armstead). Abból a szempontból érdekes, hogy Deaderick mellett senkitől sem láttuk még, hogy tudna Shaun Ellis, Ty Warren, Red Bryant szerepkörben 43 LDE-t játszani.
több mint 12 éve
Deadrick cutazért ez meglepő, a TC-ben azért mindenképpen ott lett volna a helye.
viitoval közös, régi mondásunkkal élve: "Biztos rámozdult BB lányára" 😀
több mint 12 éve
Tetszetős:I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Komolyan úgy néz ki, mint egy hajléktalan aki egy jótékonysági akció keretében kapott egy Pats-es melegítőt és egy ebédet a Gillette-ben 😉
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 12 éve
a felirata lemaradt, hogy rétinégerCsinyos...Hiába,divatcsapat vagyunk,divatszurkolókkal... 😊kolok1972Jó az, a pályán legyen fasza, aztán a többi le van... 😊Wyatt
Nem tudom láttam-e már ennél rosszabb (ilyen típusú) képet.zinedine5

több mint 12 éve
Csinyos...Hiába,divatcsapat vagyunk,divatszurkolókkal... 😊Jó az, a pályán legyen fasza, aztán a többi le van... 😊Wyatt
több mint 12 éve
Jó az, a pályán legyen fasza, aztán a többi le van... 😊WyattEsküszöm a csávóról a clevelandi (emberrrablásos) sztori jutott eszembe.
több mint 12 éve
Jó az, a pályán legyen fasza, aztán a többi le van... 😊