New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Én őszintén örülök, hogy a Pats-hez került Tebow.
Itt lesz lehetősége és remélem ideje tanulni bőven, vélhetően nem minden körülötte fog forogni és egy évben 2x BB kreatívan hülyét csinálhat a Jetsből (ha nem teszik meg maguktól is ezt, ahogy szokták😊)
Ha nem cut-olják biztos írnak rá egy pár játékot a playbookba.
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 733 — Whoops, looks like something went wrong.
Ezzel bizonyossá vált a Brady cut, BB-ék nem bíznak már benne, vesztes típus. 😀
A TC-ben már Tebow lesz a kezdő QB.

több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
úgy vagyok a dologgal, hogy abban a ligában, ahol egy JaMarcus Russel megérdemel workout lehetőséget 4 évvel az utolsó meccse után, akkor Tim Tebow-nak sokkal-sokkal több jár. Tanuljon, tegye a dolgát aztán majd meglátják az edzők. Örülök neki, hogy adtunk egy esélyt Tebow-nak, mert ha van olyan játékos aki megérdemli, akkor Ő az.

Vonta Leach pedig szintén jól mutatna Bostonban tartósan

JT Daniels fan
több mint 12 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
Tebownak nincs esélye a maradása a 15-ös számú mez már foglalt 😊

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 12 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 257
Van egy pár hely, pár olyan QB, ahol a (Tebow miatti) médiafelhajtás nem játszik. Szerintem pl Boston is ilyen lesz. Nem ugyanaz egy Orton vagy egy Sanchez mögött ültetni Tebowt, mint mondjuk nálunk. Nehezen tudom elképzelni, hogy a Gilette-ben azt skandálják, hogy Tebow egy Brady int. után.zinedine5
Evés közben jön meg az ember étvágya!
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 862 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Famewhores! 😂
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 437 — Ajmo Vatreni
Van egy pár hely, pár olyan QB, ahol a (Tebow miatti) médiafelhajtás nem játszik. Szerintem pl Boston is ilyen lesz. Nem ugyanaz egy Orton vagy egy Sanchez mögött ültetni Tebowt, mint mondjuk nálunk. Nehezen tudom elképzelni, hogy a Gilette-ben azt skandálják, hogy Tebow egy Brady int. után.
több mint 12 éve
Imitheking New England Patriots 1 916
Eddig ez a legjobb Tebowól: "They only picked up Tebow to pray for Gronks speedy recovery."
több mint 12 éve
kolok1972 New England Patriots 3 117 — Pats fan
Szegény Kafka,hogy érezheti magát,hogy egy Tebow miatt baszták ki... Sobri ! Nem tudok elég hálás lenni az önmérsékletedért és erre a jövőben is szeretnék igényt tartani!

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 225 — #NoStress
Megtörtént, aminek meg kellett történnie.

Ha valaki, akkor BB tudja, hogy Brady már nem a régi, és utolsó pillanatban korrigálta 3 évvel ezelötti hatalmas hibáját, amit Tebow draftolásának elmulasztásával elkövetett.

És végre visszajön a tűz a csapatba.
Szerelem volt ez első látásra.

Ennél rövidebben nem tudtam összefoglalni, hogy minden lényegi infó megjelenítődjön.

több mint 12 éve
tenorx 14 113 — fő libsi
Áh, Sobri felkészül, és már elkezdte írni a több, mint 2 oldalas HSZ-t ide, a teljes Tebow-Patriots elemzéssel.
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Mondjuk így is fetrengek majd a röhögéstől, amikor a sorozatban 3. Brady incl. pass után már a padon ülő TT-t mutatják majd😀Gyulus
És akkor mit fogsz mikor Sobri a csapatba követeli majd már akkor?

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Ilyenkor hol van Sobri betyár?ulpianus
hatalmas partit csap 18 éves whiskyvel és 18 éves kurvákkalbriareos
Értesítésként csak ezt a szöveget láttam, már hirtelen megijedtem, hogy Tebow-ra jött ez 😂Wyatt
tebow a szomszéd szobában van és sobri lelkéért imádkozik.

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
hatalmas partit csap 18 éves whiskyvel és 18 éves kurvákkalbriareos
Értesítésként csak ezt a szöveget láttam, már hirtelen megijedtem, hogy Tebow-ra jött ez 😂

több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
hatalmas partit csap 18 éves whiskyvel és 18 éves kurvákkal

több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 660 — 🏈🐬🐂🤘🏽
na takarodjjjj. ez kész :'-D :'-D :'-D

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Ha csak azt nézed, hogy egy 3. számú, development QB, akkor totál OK az egész. JMD választottja, talán egyedül ő tud(????😀) belőle QB-t faragni... évek alatt.
Az egyedüli - hisztire okot adó - körülmény az, hogy rohadtul nem hiányzott az ezzel járó sajtófelhajtás.Gyulus
Kérdés, hogy mi szükség egy project QB#3-ra az 53-as keretben.

Közben van egy ilyen hír is, ha már sajtófelhajtás:

Now reports say that the Patriots wanted to sign him for a while and were asking him to stay low key in order to see if he can fit the way the Patriots handle the media, looks like he passed the test.

Also he will play QB, not a different position.
több mint 12 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Bazd, kész vagyok.
OK, JMD "nevelgetheti" mondjuk két évig.

Ettől még rohadtul nem éri meg, a médiafelhajtás miatt...Gyulus
JMD örökre elvágja magát nálam, ha bármilyen körülmény közötti is Tebow tétmeccsen Brady helyett akár egy snap erejéig is pályára lép. Remélem csak egy PR lépés, hogy Tebow értékét kicsit felpofozza Belichick, amilyen lejáratókampány ment ellene az utóbbi időszakban, aztán a TC végén cuttolja.DoM
Ha csak azt nézed, hogy egy 3. számú, development QB, akkor totál OK az egész. JMD választottja, talán egyedül ő tud(????😀) belőle QB-t faragni... évek alatt.
Az egyedüli - hisztire okot adó - körülmény az, hogy rohadtul nem hiányzott az ezzel járó sajtófelhajtás.

Mondjuk így is fetrengek majd a röhögéstől, amikor a sorozatban 3. Brady incl. pass után már a padon ülő TT-t mutatják majd😀
több mint 12 éve
Most egy ilyen helyzetet simán el tudok képzelni 2. és 1-nél az 1 yardoson teszem azt, hátha arra vár az ellen, hogy megfutja 😀
Mondjuk arra sem vennék mérget, hogy rosteren lesz nálunk, de én örülnék neki, ha maradna (jó, többet már nem írom le 😊 )Wyatt
mondjuk Brady az egyik legjobb sneakes (így mondják?) QB a ligában... nem is emlékszem mikor nem futotta meg az egy meg fél yardokat.

Én arra leszek kiváncsi Belichick hogyan hűti le majd a médiát...alig váromSpigo
Na igen, mindig örömmel nézem, amikor a rövidyardos szitukat, mondjuk Mankins oldalán, „megkígyózza” 😀

több mint 12 éve
Spigo New England Patriots 1 219 — Patriots GM
Most egy ilyen helyzetet simán el tudok képzelni 2. és 1-nél az 1 yardoson teszem azt, hátha arra vár az ellen, hogy megfutja 😀
Mondjuk arra sem vennék mérget, hogy rosteren lesz nálunk, de én örülnék neki, ha maradna (jó, többet már nem írom le 😊 )Wyatt
mondjuk Brady az egyik legjobb sneakes (így mondják?) QB a ligában... nem is emlékszem mikor nem futotta meg az egy meg fél yardokat.

Én arra leszek kiváncsi Belichick hogyan hűti le majd a médiát...alig várom
több mint 12 éve
Mondjuk arra sem vennék mérget, hogy rosteren lesz nálunk, de én örülnék neki, ha maradna (jó, többet már nem írom le 😊 )

több mint 12 éve
Spigo New England Patriots 1 219 — Patriots GM
ez mekkora! 😊

I didn't know Tebow went to RutgersSpigo
Muhaha
Btw, a Florida-vonal is több, mint erős, szal neki erre sem volt szüksége 😀
Mondjuk mekkora lenne egy gólvonal közeli helyzetnél Tebow jump pass to Hernandez 😀 😀Wyatt
DoM suicide? 😊

Egyébként igen, gyanítom szinte szabad kezet kapot JMD a támadóknál
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
mehet a fogadás, hogy nem lesz cut? 😀Spigo
Legrosszabb forgatókönyv, hogy az egész buli mögött JMD áll:

Seriously, I'm out on McDaniels, 100%. I don't want him anywhere near the organization. This has his fingerprints all over it. The chance that he could succeed Belichick as head coach is nauseating.

Ennyi. Ha ez nem történik meg, felőlem back up long snapperként még az 53-ban is maradhat.DoM
és zsarolja BB GM-et valami képpel?Spigo
Nekem az is elég, hogy az egyetlen távozó koordinátor lett, aki HC bukás után visszajött régi állásába. Fells, Hooman stb igazolások is arra engedhetnek következtetni, hogy komolyabb beleszólása van JMD-nek a támadó oldal játékospolitikájába is. Vagy egyszerűen Belichick nagyon ad a véleményére.
több mint 12 éve
ez mekkora! 😊

I didn't know Tebow went to RutgersSpigo
Muhaha
Btw, a Florida-vonal is több, mint erős, szal neki erre sem volt szüksége 😀
Mondjuk mekkora lenne egy gólvonal közeli helyzetnél Tebow jump pass to Hernandez 😀 😀