New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
A korai szerződéshosszabbításon már akkor is meglepődtünk. Utólag az korai volt Hernandeznek és jövőbeni salary cap változásokon kívül kb. semmi sem indokolta. Azt nem tudni, hogy milyen a Pats öltözői légköre, hangulata mostanában, de lehet, hogy túl fiatal lett a csapat.Mindre. Egyáltalán arra, hogy o a főnök es felelős az emberekért. A kérdésed közül teljesen mindegy melyik eredménye volt, a tény szomorú. Rátért nehány alternatív osvenyre a Patriot wayen az elmúlt időben, ami korábban elképzelhetetlen volt, gondolok itt az aranykorra elsősorban. Eddig komoly gond nem volt belőle.gabtsiBill korlátlan (telj-) hatalmában hozhat változást az ugy ?A draftolására gondolsz, hogy egyáltalán miért volt a boardon vagy arra ahogy Belichick az öltözőt, játékosokat kezeli általánosságban (szerk.) ahol ilyen megtörténhet?DoM
El nem tudom képzelni mennyire kínos lehet ez a story Kraftnek.gabtsi
több mint 12 éve
Itt egy Kaliber-cikk, amit első oldalon dobott a google, eszerint már a rendszerváltás előtt is exportált az USA-ba sportcélú karabélyokat a FÉG. (Bár ez itt már erősen offtopic.)Ja iggen... a 63as 😊. Lehet.toxiqueMeg az 55, ami gyakorlatilag a 47...
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Ja iggen... a 63as 😊. Lehet.Ha FÉG gyártmány, akkor viszont nem lehet AK...toxiqueMiért is?Gogo
több mint 12 éve
Ha FÉG gyártmány, akkor viszont nem lehet AK...toxiqueMiért is?
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Igen... hallottam vmit én is erről a szoci-puska mániáról a hidegháború idején (eredetit nem lehetett legálisan venni - én úgy tudom). A riffle-részt már kihagytam (a gun-ig hallgattam meg) 😊. De úgy tudom, mindenféle zugműhelyekben az Usa-ban is készültek pl. AK utánzatok, mivel igen nagy piaca volt anno. Ha FÉG gyártmány, akkor viszont nem lehet AK...Valószínűleg félautomata elsütőszerkezettel, kimondottan exportra gyártott AK-variáns, ami az USA-ban elég népszerű sportcélra (valamiért a nagy ellenség legemblematikusabb fegyvercsaládja elég sok amerikainak tetszik/tetszett)GogoEnnyire bebambultam, vagy tényleg azt mondták, hogy "Hungarian semi-automatic relief"?WirtschaftsteilIgen.
"Hungarian semi-automatic gun"-ról dumáltak.
A típust keresem, de egyelőre semmi nem jut az eszembe... 😕toxique
több mint 12 éve
EF Í DZSÍ volt a név - azaz FÉGbagi1885Tőlük vannak a konvektorjaink. 😀
több mint 12 éve
Valószínűleg félautomata elsütőszerkezettel, kimondottan exportra gyártott magyar AK-variáns, ami az USA-ban elég népszerű sportcélra (valamiért a nagy ellenség legemblematikusabb fegyvercsaládja elég sok amerikainak tetszik/tetszett).Ennyire bebambultam, vagy tényleg azt mondták, hogy "Hungarian semi-automatic relief"?WirtschaftsteilIgen.
A típust keresem, de egyelőre semmi nem jut az eszembe... 😕toxique
több mint 12 éve
EF Í DZSÍ volt a név - azaz FÉG
több mint 12 éve
Ennyire bebambultam, vagy tényleg azt mondták, hogy "Hungarian semi-automatic relief"?WirtschaftsteilIgen.
www.szentkoronaradio.com/ittechtudomany/2011_03_23_hungarikumok-a-fegyvergyartasban-mod
Talán ebből vmelyik?
több mint 12 éve
Első benyomás: Hernandezt gyönyörűen felnyomták a haverjai.Vajon miért? Szép kis barátok... :/
Még elég biztonsági kamerafelvételt sem tudtak megsemmisíteni.DoM
több mint 12 éve
Első benyomás: Hernandezt gyönyörűen felnyomták a haverjai. Még elég biztonsági kamerafelvételt sem tudtak megsemmisíteni.
több mint 12 éve
van magyar félautomata?Ennyire bebambultam, vagy tényleg azt mondták, hogy "Hungarian semi-automatic relief"?WirtschaftsteilNem bambultál be.DoM
több mint 12 éve
Mondjuk ez jo, akkor siman lehet, hogy bekoptek a haverjai, vagyis eppenseggel rakenik az egeszet. Nem lepne meg. Szerintem meg sok erdekesseg fog kiderulni a kovetkezo napokban, hetekben.
több mint 12 éve
Nagyon kíváncsi leszek a miértre.Sztem a gyilkosságon épelméjű ember nem nevet...
Talán ki fog derülni.
Nem vagyok nagy Pats fan de nagyon sajnálom ezt az egészet. Rajtunk mindig csak nevetnek a sok ügy miatt én nagyon nem tudok ezen nevetni...Bazzani
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Ennyire bebambultam, vagy tényleg azt mondták, hogy "Hungarian semi-automatic relief"?WirtschaftsteilNem bambultál be.
több mint 12 éve
Nagyon kíváncsi leszek a miértre.Nem ugyanaz a kávéház egy DUI vagy kocsmai bunyó, mint egy gyilkosság.
Talán ki fog derülni.
Nem vagyok nagy Pats fan de nagyon sajnálom ezt az egészet. Rajtunk mindig csak nevetnek a sok ügy miatt én nagyon nem tudok ezen nevetni...Bazzani
több mint 12 éve
Ennyire bebambultam, vagy tényleg azt mondták, hogy "Hungarian semi-automatic relief"?
több mint 12 éve
Nagyon kíváncsi leszek a miértre.Talán ki fog derülni.
Nem vagyok nagy Pats fan de nagyon sajnálom ezt az egészet. Rajtunk mindig csak nevetnek a sok ügy miatt én nagyon nem tudok ezen nevetni...
több mint 12 éve
Rettentően elkeserít ez a dolog! 😕(((((((((((((((((((((Akkor dobok hátast ha gyilkosság lesz a vád... 😕ThundersNFLaz lett 😕
hihetetlen, hogy mennyire nem tudják értékelni néhányan azt amit csak a foci miatt kaptak. Ingyen egyetem, pénz, ünnepelt sztárság. Persze van ennek is árny oldala, de hát basszus mindene megvolt.
Nagyon régóta hatalmas kedvencem, mérhetetlenül csalódott vagyokHabi
több mint 12 éve
Fénykép van róla fegyverrel a kezében. IOlyan információk szerepelnek a tényállásban ami olyan embertől származhat aki egy autóban ült vele. Ezek alapján valószínű,hogy ő a gyilkos. Még leírni is szörnyű.Akkor dobok hátast ha gyilkosság lesz a vád... 😕ThundersNFLaz lett 😕
hihetetlen, hogy mennyire nem tudják értékelni néhányan azt amit csak a foci miatt kaptak. Ingyen egyetem, pénz, ünnepelt sztárság. Persze van ennek is árny oldala, de hát basszus mindene megvolt.
Nagyon régóta hatalmas kedvencem, mérhetetlenül csalódott vagyokHabi
több mint 12 éve
Akkor dobok hátast ha gyilkosság lesz a vád... 😕ThundersNFLaz lett 😕
Nagyon régóta hatalmas kedvencem, mérhetetlenül csalódott vagyok

JT Daniels fan
több mint 12 éve
www.csnne.com/page/live-videoHernandeznek kb. minden lépését rekontstruálták.
Police have #Hernandez on tape w firearm and saying "you can't trust anyone anymore" before picking up Lloyd.
több mint 12 éve
Emberölés a vád.Aaron Hernandez charged with murder and five gun-related charges; pleads not guilty.
Várható volt, miután 9 rendőr vonult ki érte.undisputedly
Schefti
több mint 12 éve
Emberölés a vád.Várható volt, miután 9 rendőr vonult ki érte.
több mint 12 éve
Ők Hernandez védői: www.rankin-sultan.com/index.phpremélem a magyar jogászlányok fotogénebbek, különben bajban vagyok.
Rankin és Sultan is ott van a teremben.DoM