New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Bill korlátlan (telj-) hatalmában hozhat változást az ugy ?

El nem tudom képzelni mennyire kínos lehet ez a story Kraftnek.gabtsi
A draftolására gondolsz, hogy egyáltalán miért volt a boardon vagy arra ahogy Belichick az öltözőt, játékosokat kezeli általánosságban (szerk.) ahol ilyen megtörténhet?DoM
Mindre. Egyáltalán arra, hogy o a főnök es felelős az emberekért. A kérdésed közül teljesen mindegy melyik eredménye volt, a tény szomorú. Rátért nehány alternatív osvenyre a Patriot wayen az elmúlt időben, ami korábban elképzelhetetlen volt, gondolok itt az aranykorra elsősorban. Eddig komoly gond nem volt belőle.gabtsi
A korai szerződéshosszabbításon már akkor is meglepődtünk. Utólag az korai volt Hernandeznek és jövőbeni salary cap változásokon kívül kb. semmi sem indokolta. Azt nem tudni, hogy milyen a Pats öltözői légköre, hangulata mostanában, de lehet, hogy túl fiatal lett a csapat.
több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Itt egy Kaliber-cikk, amit első oldalon dobott a google, eszerint már a rendszerváltás előtt is exportált az USA-ba sportcélú karabélyokat a FÉG. (Bár ez itt már erősen offtopic.)

Ja iggen... a 63as 😊. Lehet.toxique
Meg az 55, ami gyakorlatilag a 47...

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Ha FÉG gyártmány, akkor viszont nem lehet AK...toxique
Miért is?Gogo
Ja iggen... a 63as 😊. Lehet.
több mint 12 éve
Ha FÉG gyártmány, akkor viszont nem lehet AK...toxique
Miért is?

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Ennyire bebambultam, vagy tényleg azt mondták, hogy "Hungarian semi-automatic relief"?Wirtschaftsteil
Igen.
"Hungarian semi-automatic gun"-ról dumáltak.

A típust keresem, de egyelőre semmi nem jut az eszembe... 😕toxique
Valószínűleg félautomata elsütőszerkezettel, kimondottan exportra gyártott AK-variáns, ami az USA-ban elég népszerű sportcélra (valamiért a nagy ellenség legemblematikusabb fegyvercsaládja elég sok amerikainak tetszik/tetszett)Gogo
Igen... hallottam vmit én is erről a szoci-puska mániáról a hidegháború idején (eredetit nem lehetett legálisan venni - én úgy tudom). A riffle-részt már kihagytam (a gun-ig hallgattam meg) 😊. De úgy tudom, mindenféle zugműhelyekben az Usa-ban is készültek pl. AK utánzatok, mivel igen nagy piaca volt anno. Ha FÉG gyártmány, akkor viszont nem lehet AK...
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 855 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
EF Í DZSÍ volt a név - azaz FÉGbagi1885
Tőlük vannak a konvektorjaink. 😀
több mint 12 éve
Ennyire bebambultam, vagy tényleg azt mondták, hogy "Hungarian semi-automatic relief"?Wirtschaftsteil
Igen.

A típust keresem, de egyelőre semmi nem jut az eszembe... 😕toxique
Valószínűleg félautomata elsütőszerkezettel, kimondottan exportra gyártott magyar AK-variáns, ami az USA-ban elég népszerű sportcélra (valamiért a nagy ellenség legemblematikusabb fegyvercsaládja elég sok amerikainak tetszik/tetszett).

több mint 12 éve
bagi1885 New England Patriots 7
EF Í DZSÍ volt a név - azaz FÉG
több mint 12 éve
Igen.

www.szentkoronaradio.com/ittechtudomany/2011_03_23_hungarikumok-a-fegyvergyartasban-mod
Talán ebből vmelyik?
több mint 12 éve
Blevi 9 001 — Lions & Cowboys fan
Első benyomás: Hernandezt gyönyörűen felnyomták a haverjai.

Még elég biztonsági kamerafelvételt sem tudtak megsemmisíteni.DoM
Vajon miért? Szép kis barátok... :/
több mint 12 éve
Első benyomás: Hernandezt gyönyörűen felnyomták a haverjai.

Még elég biztonsági kamerafelvételt sem tudtak megsemmisíteni.
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 547
Nem bambultál be.DoM
van magyar félautomata?
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 733 — Whoops, looks like something went wrong.
Mondjuk ez jo, akkor siman lehet, hogy bekoptek a haverjai, vagyis eppenseggel rakenik az egeszet. Nem lepne meg. Szerintem meg sok erdekesseg fog kiderulni a kovetkezo napokban, hetekben.

több mint 12 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 053 — Jó ötletnek tűnt!
Nagyon kíváncsi leszek a miértre.
Talán ki fog derülni.
Nem vagyok nagy Pats fan de nagyon sajnálom ezt az egészet. Rajtunk mindig csak nevetnek a sok ügy miatt én nagyon nem tudok ezen nevetni...Bazzani
Sztem a gyilkosságon épelméjű ember nem nevet...

Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Nem bambultál be.
több mint 12 éve
Blevi 9 001 — Lions & Cowboys fan
Talán ki fog derülni.
Nem vagyok nagy Pats fan de nagyon sajnálom ezt az egészet. Rajtunk mindig csak nevetnek a sok ügy miatt én nagyon nem tudok ezen nevetni...Bazzani
Nem ugyanaz a kávéház egy DUI vagy kocsmai bunyó, mint egy gyilkosság.
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Ennyire bebambultam, vagy tényleg azt mondták, hogy "Hungarian semi-automatic relief"?
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 118 — Axel Foley
Talán ki fog derülni.
Nem vagyok nagy Pats fan de nagyon sajnálom ezt az egészet. Rajtunk mindig csak nevetnek a sok ügy miatt én nagyon nem tudok ezen nevetni...

több mint 12 éve
GhostLead New England Patriots 295
Akkor dobok hátast ha gyilkosság lesz a vád... 😕ThundersNFL
az lett 😕
hihetetlen, hogy mennyire nem tudják értékelni néhányan azt amit csak a foci miatt kaptak. Ingyen egyetem, pénz, ünnepelt sztárság. Persze van ennek is árny oldala, de hát basszus mindene megvolt.
Nagyon régóta hatalmas kedvencem, mérhetetlenül csalódott vagyokHabi
Rettentően elkeserít ez a dolog! 😕(((((((((((((((((((((
több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 853 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
az lett 😕
hihetetlen, hogy mennyire nem tudják értékelni néhányan azt amit csak a foci miatt kaptak. Ingyen egyetem, pénz, ünnepelt sztárság. Persze van ennek is árny oldala, de hát basszus mindene megvolt.
Nagyon régóta hatalmas kedvencem, mérhetetlenül csalódott vagyokHabi
Fénykép van róla fegyverrel a kezében. IOlyan információk szerepelnek a tényállásban ami olyan embertől származhat aki egy autóban ült vele. Ezek alapján valószínű,hogy ő a gyilkos. Még leírni is szörnyű.
több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
az lett 😕
Nagyon régóta hatalmas kedvencem, mérhetetlenül csalódott vagyok

JT Daniels fan
több mint 12 éve
 www.csnne.com/page/live-video

Hernandeznek kb. minden lépését rekontstruálták.

Police have #Hernandez on tape w firearm and saying "you can't trust anyone anymore" before picking up Lloyd.
több mint 12 éve
Emberölés a vád.
Várható volt, miután 9 rendőr vonult ki érte.undisputedly
Aaron Hernandez charged with murder and five gun-related charges; pleads not guilty.

Schefti
több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 853 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Emberölés a vád.
Várható volt, miután 9 rendőr vonult ki érte.
több mint 12 éve
Ők Hernandez védői:  www.rankin-sultan.com/index.php

Rankin és Sultan is ott van a teremben.DoM
remélem a magyar jogászlányok fotogénebbek, különben bajban vagyok.