New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 2 éve
Malcolm, go!Ajajj akkor, ha tőle várjuk a NO1 Cb posztot akkor nagyon sokat fogunk sz.pni... Ez egy nagyon sz.r munka a stábtòl, BB szerintem pròbára teszi a stábját ha ebből a hikomat állománybòl kihoznak egy PO-t akkor nyugdìjba megy nyugodtan mert megvan az utòdlás😁., Eddig csak az O néz ki 70%-osnak mivel nincs Wr1-ünk. Korrekt 2-3-4 számú van de ez tavaly se volt elég amikor kellet volna. A D annyira lyukas hogy még a laikusoknak is feltűnik. Ki lesz itt LB, a 2 másodéves kispadostòl várni a megváltást az több mint megmosolygtatò. Nagyon de nagyon sok pontot fogunk kapni meccsenként és ezt nem csapatépìtés része hanem a morál és a csapategység rombolása. Még ennyire gánya draftot nem is láttam az elmúlt 10 évben. Ez akkora hátrány lesz a csapatnak a jövőre nézve mint a csuda
Wyatt
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Ki az egyes számú CB most nálunk?Labdát rugdoso ember nem kell, bár olcsosithato, szal miért neAludva néhány órát:Ne vicceljünk már, milyen logikai érv...
Qb, RB, WR, TE, OL megvan, ezek szerint a védelemmel is így voltunk (LB egyáltalán nem tetszik a stabnak), így az egyetlen need (OG) általunk vélt legjobb megoldása után az ST-t turboztuk fel két remek opcióval, valami marginális pozíciós szerep is jöhet (meccsenkent pár mely útvonal, ill slotban nagyon sok DB esetén).
Így mindenhova olyan ember jött, aki azonnali erősítés, a csapat kész, elég egy kis melyites
Azt nem tudom, hogy én ezt így ebben a formában látom e, de ezt tudom elfogadni logikai érvként erre a két napra
Ha nem lesz jó valahol a játék, akkor úgy leszek vele, hogy az edzői stabon múlik, hiszen olyan keretunk volt, amihez draftolni sem kellett igazából
Wyatt
Nézzük már meg újra az utolsó meccsünket, abba a védelembe ki jött ami “késszé” teszi ezt az egységet???
Mitchell-Butler-Peppers - Perkins-McGrone(tavalyi draftról), pont elég hogy itt összeálljon egy masszív védelem? Úgy hogy közben elment JC?
Nem gondolhatjuk komolyan, egyik sem az a világmegváltó a jelenlegi formájában, inkább próba szerencsét játszunk velük. Ez a nulla snapes másodévesektől csodavárási felfogás meg valahogy nagyon távol áll tőlem.
Ha kész a csapat jöhet ma a kicker meg a punter választás? 🙃
(Jövőévi 3. körnek örülök)
ZERO_L
Pedig kész a csapat, innentől egyértelmű. Az og helyzet olcsositva, St feljavitva, jöhet egy kis mélység, és irány a Super Bowl. Én ennek örülök, hogy ilyen jól állunk
Wyatt
Do your job
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Labdát rugdoso ember nem kell, bár olcsosithato, szal miért neAludva néhány órát:Ne vicceljünk már, milyen logikai érv...
Qb, RB, WR, TE, OL megvan, ezek szerint a védelemmel is így voltunk (LB egyáltalán nem tetszik a stabnak), így az egyetlen need (OG) általunk vélt legjobb megoldása után az ST-t turboztuk fel két remek opcióval, valami marginális pozíciós szerep is jöhet (meccsenkent pár mely útvonal, ill slotban nagyon sok DB esetén).
Így mindenhova olyan ember jött, aki azonnali erősítés, a csapat kész, elég egy kis melyites
Azt nem tudom, hogy én ezt így ebben a formában látom e, de ezt tudom elfogadni logikai érvként erre a két napra
Ha nem lesz jó valahol a játék, akkor úgy leszek vele, hogy az edzői stabon múlik, hiszen olyan keretunk volt, amihez draftolni sem kellett igazából
Wyatt
Nézzük már meg újra az utolsó meccsünket, abba a védelembe ki jött ami “késszé” teszi ezt az egységet???
Mitchell-Butler-Peppers - Perkins-McGrone(tavalyi draftról), pont elég hogy itt összeálljon egy masszív védelem? Úgy hogy közben elment JC?
Nem gondolhatjuk komolyan, egyik sem az a világmegváltó a jelenlegi formájában, inkább próba szerencsét játszunk velük. Ez a nulla snapes másodévesektől csodavárási felfogás meg valahogy nagyon távol áll tőlem.
ZERO_L
Pedig kész a csapat, innentől egyértelmű. Az og helyzet olcsositva, St feljavitva, jöhet egy kis mélység, és irány a Super Bowl. Én ennek örülök, hogy ilyen jól állunk
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 029
Aludva néhány órát:Én is azon vagyok, hogy próbálom nem a draft pick értékét nézni, hanem, hogy mi az amiért a csapat választhatta a játékost, mi az amit nyújtani tud.
Wyatt
Ha instant kezdő akkor valahol értem a beletolt értéket, Jones talán azért is, mert jó esetben lefed 2 posztot is.
Remélem CB Marcus Jones (3/85) nem azt a karriert futja be mint CB Cyrus Jones (2/60)....
Azt még el tudom képzelni, hogy a játékosok többsége akit itt húztak volna az kiment és ez a kettő volt az akiben láttak annyit, hogy megérje ezen az értéken kihúzni.
több mint 2 éve
Aludva néhány órát:Ne vicceljünk már, milyen logikai érv...
Wyatt
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
Értelmes Lb maradt bent vagy marad a kukázás udefáròl?!
ParadSEC
Asked about no linebackers in the first two days, Matt Groh says the #Patriots look at Cam McGrone as essentially a rookie/draft pick this year.
— Evan Lazar (@ezlazar) April 30, 2022
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Aludva néhány órát:Qb, RB, WR, TE, OL megvan, ezek szerint a védelemmel is így voltunk (LB egyáltalán nem tetszik a stabnak), így az egyetlen need (OG) általunk vélt legjobb megoldása után az ST-t turboztuk fel két remek opcióval, valami marginális pozíciós szerep is jöhet (meccsenkent pár mely útvonal, ill slotban nagyon sok DB esetén).
több mint 2 éve
Értelmes Lb maradt bent vagy marad a kukázás udefáròl?!🗑️🗑️🗑️🗑️🗑️🗑️🗑️🗑️
ParadSEC
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
🐶 legyek ha értem ezt a draftot....
Draft
több mint 2 éve
Értelmes Lb maradt bent vagy marad a kukázás udefáròl?!
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
„Kavarja ez, vagy nem kavarja?” Megint nagyon valószínûen hangzik, amit mond, tehát biztos, hogy hazudik. De mit akar most itt vele kavarni?…”“Fülig Jimmy búsan mondta a dermedten álló Mr. Theónak:
– Vörös úr, itten most nagy tusa lesz. Mert ez a Piszok Alfréd megint kavarja, látom, hogy kavarja, pedig nem is tudom, mit.
– Ember! Nem szégyelli magát, megijedni egyetlen öreg embertől.
– Nem! Én bevallom: félek tőle. Mert ez nem ember. Öt éve sincs, hogy Alexandriában felpofoztam egy kisebb beduin törzset, de ettől félek. Mert ez maga az ördög. “
Az örök klasszikus még mindig érvényes,mindig kavarja.😊
Szerkesztette: kolok1972
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Bill bá ráduplázott, olyan punt return lesz itt, hogy tíz ujjatokat megnyaljátok. Ha a speedster elkapó nem válna be akkor ott lesz az új corner srác. Pici mint a pulikutya, de egy villám.Here is more from @JimNagy_SB, back on March 27, on why CB Marcus Jones would be an ideal Patriots fit: pic.twitter.com/3swl4vju0e
— Mike Reiss (@MikeReiss) April 30, 2022
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Toto21
5 966
BB kutyája draftol idén is? Gondolom ő nyomogat a laptop-on és küldi be a neveket.
több mint 2 éve
Nem lenne baj a reach-ekkel ha legalább bejönnének és évekre meghatározó kezdő játékosokat hoznánk velük... 😛Csak hát ugye nem ez a helyzet sajnos... 😕
Nem baj, úgyis mindenki más a hülye az NFL-ben csak mi tudjuk jól... 😉
Valaki szólhatna már BB-nek hogy a korai körökkel késői körös játékosokat húzni csak egy irányba működik... 😀
Szerkesztette: Castleai01
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Ne haragudjatok, de nevetni járok ide olvasni a véleményeket 😀Nincs azzal baj. Minden magyarázható, ez is. Csak újra olyan ember, aki túúúúl korán itt
KeyG
több mint 2 éve
Ne haragudjatok, de nevetni járok ide olvasni a véleményeket 😀Egészségedre 😂😂😂
KeyG
Draft
több mint 2 éve
KeyG
9 533
Ne haragudjatok, de nevetni járok ide olvasni a véleményeket 😀
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
De....Feljöttünk 50-re. Atyaisten....Nem gondoltam, hogy a Strange reach-t felül lehet múlni, ráadásul felcserével....
Wyatt
KoporShow
Draft
több mint 2 éve
Újabb fejvakarós pick...
több mint 2 éve
Feljöttünk 50-re. Atyaisten....Nem gondoltam, hogy a Strange reach-t felül lehet múlni, ráadásul felcserével....
Wyatt
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Feljöttünk 50-re. Atyaisten....Erősödnie kellene, a méretei ellenére nem mindig bír a cb-kkel, press ellen gyenge, de remek a sebessége, magas, hosszú karok, kis kéz, 4,28. Will Fuller érzés, fel a védők mögé, elkapja, nagy TD. Kb 4-7.körre várták, erre 2/50-re felmentünk érte.
Szerkesztette: Wyatt
több mint 2 éve
Boldolok egy LB picket a második körre, ha ennyire szarunk a poziciós értékre.Dean nem fog hozzánk lecsúszni, azért az nagyon durva lenne, Chenal, Muma párost amúgy előszeretettel mockolták hozzánk. Igazából egyikkel sem lenne bajom, csak hát milyen ráhatása van a győzelmekre... Harris nagyon ne jöjjön a mai napon, plz
Furcsa hogy Booth-t mindenki hagyja csúszni. Lehet a nem túl magas padló mindenkit elriaszt, ettől még másodikban ajándék lesz bárkinek. Ő sem fog hozzánk lecsúszni, McCreary-Gordon páros szintén ne jöjjön pliz, utánuk meg már csak ilyen campbodyk vannak, szóval remélem nem reachelünk egy CB-ért sem. Én ezt innen elengedném, hátha sikerül megint kukázni valakit.
Még az edge poziban lehet érték, másodikban Ojabo már nem tűnik rossznak. De így nagyon nem tudnék mondani kit szeretnék, az embernek olyan érzése van hogy 50-100 között ugyan olyan szintű/ugyan annyi kérdőjellel rendelkező játékosok vannak.
Mondjuk jó volna ha már elindulna egy kis QB-RB rush is...
És akkor a punt godról ne is beszéljünk Araiza személyében, akiről mindenki meg van győződve hogy majd BB fog hatalmasat reachelni, ilyen első kör után már nem is akkora bold ez 🤣