New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 2 éve
Patriots Re-Signed DT Carl Davis https://t.co/K64gRWBoUo #Patriots pic.twitter.com/5EaWLjUiuz
— NFLTradeRumors.co (@nfltrade_rumors) April 28, 2022
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
topin
2 009
Tudom, hogy nem need a poszt, tudom, hogy a helyzetünkben luxus lenne, de én akkor is azt szeretném, ha Daxton Hillt választanánk.
Boston
teljesen reális forgatókönyv
idén CB-ként, jövőre DMC pótlásként tudunk rá számítani
Kis hátramozgás + extra pick és Hill egy elég jó kimenetel lenne nekünk
több mint 2 éve
Tudom, hogy nem need a poszt, tudom, hogy a helyzetünkben luxus lenne, de én akkor is azt szeretném, ha Daxton Hillt választanánk.
Do your job
több mint 2 éve
Miért van olyan érzésem,hogy kitradelünk az első körből ...Ha nem csúszik le hozzánk valami top10-es játékos szerintem nagyon is benne van a pakliban.
ThundersNFL
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Kevés embert lehet jobban sajnálni Mankinsnél
2022 Patriots Hall of Fame jelöltek Vince Wilfork, Logan Mankins, Mike Vrabel
Bruschi85
több mint 2 éve
2022 Patriots Hall of Fame jelöltek Vince Wilfork, Logan Mankins, Mike Vrabel
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 2 éve
Miért van olyan érzésem,hogy kitradelünk az első körből ...A tapasztalat meg az évek???? 😛 😀 😉
ThundersNFL
több mint 2 éve
Miért van olyan érzésem,hogy kitradelünk az első körből ...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 029
Érdekes hogy a Tex belement ebbe, mivel elég emberhiányos a rostere és mégis belement a dealbe😁. Kìváncsi vagyok hogy mi a terve az Öregnek, csomagot készìt elő vagy rostert tölt fel?Jo kerdes.
ParadSEC
Szerintem municiot szerez egy esetleges felmozgashoz, biztos kell egy uj Kicker.
De amugy igy 4-5. korben konnyebb felmozogni, ott azert talal eleg erteket.
9 embert meg nem hiszem h fogunk draftolni.
több mint 2 éve
Érdekes hogy a Tex belement ebbe, mivel elég emberhiányos a rostere és mégis belement a dealbe😁. Kìváncsi vagyok hogy mi a terve az Öregnek, csomagot készìt elő vagy rostert tölt fel?
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Csak a szokásosHat ennek elegge olyan szaga van, hogy a Michiganrol jon a hatodik korben kube.
The specifics here, per source:
— Field Yates (@FieldYates) April 25, 2022
The Texans receive pick 170.
The Patriots receive picks 183 and 245. https://t.co/6coQGHeSfT
ZERO_L
több mint 2 éve
Csak a szokásosThe specifics here, per source:
— Field Yates (@FieldYates) April 25, 2022
The Texans receive pick 170.
The Patriots receive picks 183 and 245. https://t.co/6coQGHeSfT
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
Lassan draft, pár szó róla én hogyan látom.Ahova nagyon ne húzzunk első négy körben: RB-TE-QB
Véleményem szerint a legfontosabb hiányposztok, nem sorrendben: OT,OG,DE,CB és ezek után jön a WR
Bár már nem tartom, akkora eretnekségnek az elkapó draftolását első körben (hosszútávon nincs igazán lekötött WRünk), a poszt mélysége és a többi poszt kevésbé erős felhozatala miatt úgy érzem értékben sokkal jobban jövünk ki ha az elkapó húzást későbbre hagyjuk.
Viszont azt be kell vallani, hogy ha a London, Wilson, Williams (kedvenc képem a játékáról: twitter.com/BrettKollmann/status/1513684730268377092/photo/1 ), Olave négyesből bent lenne még egy a 21. helyen, akkor nagyon nehéz szívvel tudnék lemondani róla. Ilyen szintű elkapó tehetségre nagyon-nagyon régen volt esélyünk.
Realitás jelenleg viszont az, hogy ezzel kevésbé kell foglalkoznunk.
Értékben én azt mondom, hogy OT és CB a realitás 1/21.-en.
CB-t nagyon nem kell magyarázni, lehet hoztunk pár tölteléket, akikből össze lehet hozni valamit, de hosszútávon nincs megoldás, ráadásul az utóbbi évek tanulsága az hogy nem fogsz találni olyan rookiet, akit magabiztosan be tudsz majd állítani az első évében és nem kell tőle fázni. Hozni kell valakit, mert nem lehet mindig az UDFA kukázásokban bízni. Van esélyünk, hogy a class harmadik legjobb CB prospectjét kiválaszthatjuk.
Booth-Elam-McDuffie hármas lehet bent, akik közül én Booth-ra voksolnék.
OT nem hatalmas need, de Wynn úgy néz ki nem megoldás, voltak hírek az offseasonben, hogy őt fogjuk eltradelni (erre Mason ment...), szóval most lehetőségünk lenne, hogy a class 4.(?) 5. legjobb OT prospectjét kivihetnénk. Hagyhatnánk ezt is középső körre, de nem szabad alulbecsülni az Ofal minőségének jelentőségét, főleg nem Jonesszal a kezdőben.
OG picknek 21. helyen nem örülnék, de valahol érteném (ha pl Zion Johnson az), hogy azonnali megoldást kell rá találni, de szerintem harmadik körben például Dylan Parham simán meg tudná oldani ezt a feladatot.
DE poszton top4-ből szerintem bármelyik jöhetne, de abban nem vagyok biztos, hogy a vezetőség szemében is need a poszt. Perkins nagy kérdőjel, mennyire lehet majd vele számolni a szezonban.
Ami nagyon nem tetszene első körben:
-bármelyik LB: erre a posztra csak akkor draftolnék első körben, ha generációs tehetségről van szó, egy Kuechly megéri ezt az árat, viszont most a drafton messze nincs ilyen játékos, ráadásul erre a LB-SS hibrid szerepre már itt van Peppers meg Dugger, totálisan felesleges ide vagy erre a szerepkörre húzni egy Devin White 2.0-t. Klaszikus, egy dimenziós ILB-t top100ban szerintem nincs értelme ma már draftolni.
-bármelyik DT: Nagyon nem vagyok Jordan Davis fanja, de még ha el is hinném a hypeját, biztos baromira izgalmas párost alkotnának Baremore-ral, de abszolút luxus pick lenne, úgy hogy nincs értelmes CB-nk, Ofal jövőjében kérdések vannak, akkor már inkább reacheljünk egy nagy potenciállal bíró WR-t (Watson)
-Hamiltonon kívül saftey pick: 0,01% esélyünk van Hamiltonra, bár anno Derwin James is 17. helyig csúszott, Hamiltonért megérné felmenni top15be, de amúgy egyik safteyre sem mondanám, hogy megérne első kört még hátra cserével sem. Több draft óta mondom, hogy meg kellene találni a jövő védelem vezérét, DMC pótlását, de ezen a drafton nagyon nem látom ki lenne az (nyilván idén fogunk reachelni valakiért a második körben 😊 )
-Ojabo pick: Nincs nagyobb bajom vele, bár nem az a kihagyhatatlan tehetség mint pl Williams WR-eknél. Most volt ACL sérülése, michigani edgeekkel már volt elég dolgunk, örülnék neki ha most nem mi kockáztatnánk hasonló prospecttel.
Ebből a 17 emberből bárkit elfogadnék, első választásként:
DE
-Hutchinson
-Walker
-Thibodeaux
-Jermaine Johnson II
OT
-Neal
-Ekwonu
-Cross
-Penning
-Raimann
S
-Hamilton
WR
-Wilson
-Olave
-London
-Williams
CB
-Gardner
-Stingley
-Booth
Ehhez viszont az kéne, hogy LB-k,DT-k és QB-k is kimenjenek előttünk. Realitás az, hogy egy DT és talán 1-2 QB ki is megy, így talán van esélyünk egyet behúzni a listáról. Ha nincs szerencsénk, akkor viszont innen azonnali letrade, mert így nagyon nem tudnék mondani egy prospectet aki megérné 21. helyen kiválasztani.
Sajnos abban sem bízhatunk, hogy valaki QB-ért jönne fel a helyünkre, túlfizetve minket, mert utánunk legkorábban a 32.helyen választó Lions az akit QB needes csapatnak lehet tekinteni.
Szerkesztette: ZERO_L
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
70 éves a főnök, boldogat nekije 😊index.hu/sport/amerikaifutball/2022/04/16/nfl-bill-belichick-portre-new-england-patriots/
Wyatt
Jó lett. 😊
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Még hogy nem vonzó a csapat, a Packers és a Cowboys is vitte volna Parkert, de ő ide akart jönni, ezért kötött ki. Na, akkor most maradjon egészséges, és a pályán is legyen jó
több mint 2 éve
Vobox
635
OBJ nem primadonna!A családjából fakadólag is neki a GYŐZELEM a mentalitása!Primadonna pl.Dez Bryant...de sorolhatnánk sok top képességekkel rendelkező receivert!Nálunk hátán vitte az O-t,de ilyenre már nem alkalmas!Azért gondolják sokan,hogy "káros az öltözőre",mert neki tényleg a győzelem számít csak,és agyhalott idióta lesz ha azt látja mások nem ilyenek!Ezért tudott megújúlni a Rams-ben is,mert ott mindenki WIN NOW volt!
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 029
Nem tudom, az tény, hogy OBJ-t kell etetni, de szerintem még most is jobb decoy mint Agholor, mert képes nagy játékokra. És decoyként nem csak úgy gondolom, hogy ez a szerepköre, hanem, hogy magában van olyan játékos aki megköveteli a kitüntetett figyelmet, így is képes nagy játékokra, de a jelenléte plusz lehetőséget teremt a többi játékosnak.Csak erre a decoy szerepre pont itt van Agholor (vagy most már Parker), csak ők nem hisztiznek ha nem kapnak labdát. (Márpedig a decoynak ezt le kell nyelnie)A rendszer nem feltétlenül tudja megoldani azt, hogy legyen legalább 1 üres elkapód, kell hozzá az extra is.Viszont itt jön az én vesszőparipámMiért kell ehhez egy WR1? A rendszer nem tudja megoldani hogy üres legyen legalább 1 célpont?
Ilyen elkapósorral én nem tudom mégsem komolyan venni a csapatot, a Meyers, Bourne, Agholor hármas teljesen jó lenne, ha 2-4. opció lenne, kiegészülve a két tight enddel és az elkapásban jó futókkal. De első számú WR nélkül ez így eléggé komolyan vehetetlen, és ha a futójátékot megfogják, akkor nagyjából csak reménykedni lehet abban, hogy Jones megtalálja a szűk ablakokat. Ide kellene egy olyan játékos, aki képes megverni egy első számú CB-t konstans módon, láthattuk, mennyit segített Allennek vagy Burrow-nak egy ilyen ember. Jones biztatóan mutatkozott be, de azt felesleges várni karrierje ezen szakaszán, hogy egyedül nyerje meg a meccseket (nem véletlenül nem 1/1-es volt), segíteni kell, hogy elit szintre tudjon kerülni, ezt pedig legjobban egy #1 WR teheti meg.
Wyatt
Vagy anno Brady volt a rendszer?
Jonesnak sem ártana ha kicsit nagyobb teher lenne a vállán, azért ne tegyünk úgy mintha texans elkapói sorával kérnénk hogy hozzon egy top15(?)-s szintet.
Kérdés, mi most a cél?
PO-ba jutni? - az megvolt tavaly, mire mentünk vele? (oké megmaradt a winning mentality)
SB-ba jutni? - ahhoz már védelem is kéne
Szerintem az lenne a fontos, hogy Jonesról végre kiderüljön lehet-e vele hosszútávon számolni.
Márpedig egy Henry-Agholor-Meyers-Bourne-White sorral tudnia kéne korrekt számokat összehoznia, csak ehhez neki is fejlődnie kell és ha azt a feltételt próbáljuk megadni neki mint a ‘bamaban volt hogy “mindig” volt egy üres elkapója, azzal csak magunkat csapnánk be (lsd Goffnak true WR1 sem kellett, csak egy nagyon jó rendszer hogy sok embert beszopasson)
Beckhamtől én is tartozkodnék, még akkor is ha valaki garantálná hogy 100%os állapotban vissza tudna térni. Az ő mentalitása abszolút nem illik ide. Mosshoz azért ne hasonlítsuk mert más a karrier ívük, OBJnek nincs már mit bizonyítania, neki megvan a gyűrű villoghat vele és érezheti magát kivételesnek, kedvezményezettnek. Most arról ne is beszéljünk mint WR, tehetség be sem köthetné Moss cipőjét (de aztán lehet túlságosan elfogult vagyok Randyvel)
Szóval akkor már inkább egy első körös WR draft. Mondjuk most nincs Chase szintű tehetség, szóval azért nem várható olyan impact ami összejött a Bengalsnál, ahol a kémia már egyetemen kialakult (tehetség szinten is magasabban állnak mint nálunk bármelyik QB-WR, szóval már önmagában ezért sem szabad ezt felhozni/várni)
Én pl a stabil OL-t sokkal többre értékelem mint az elkapók minőségét. Szóval ha úgy alakulna a draft én pl tuti egy lecsúszó top OT-t választanék az első körben. OG-t adom hogy az később is ráér.
Szerintem ha megvédik Jonest az ő skillsetjével, gyors dobás, olvasás, jó labdahelyezéssel meg kell tudja oldani a következő évet, a mobilitás hiánya meg még jobban igényli a minőségi és mély OL-t
ZERO_L
Abból az időből amit én láttam ez volt Brady, Gronk, Edelman (vagy Welker) és melléjük még ott volt clutchnak Amendola. De lehet mondani még Lewist, Cooksot, Hogant, Gordont és Brownt is akár.
Tudom, hogy nem mind WR, de a rendszerben lévő többi blue chip játékos tudott kompenzálni más területen lévő hiányosságokat.
Ha meg megfigyeled mindig próbáltunk normális áron WR1-et hozni és amikor volt, teljesen más volt a játék, nem ground£ volt vagy lassú haladás, hanem gyors és TD-k amivel le lehetett zárni idejekorán a meccset de legalábbis nem az utolsó pillanatra hagyni.
OBJ-nek örülnék, mert még ha nem is 100%-ban lenne használva, még így is elviszi a jobb CB-ket, de még ha nem is rá állítják, akkor önmagában meg tud oldani dolgokat.
Elég csak megnézni, hogy az SB-n, ameddig pályán volt mit tudott hozzátenni.
Egy ilyen játékos akkora pluszt adna a csapatnak, amivel a többi játékos értéke is megnőne és nem csak a szenvedés menne mint az elmúlt idényekben, mert azért lássuk be, Meyers, Bourne, Agholor nem tudta azt hozni amit kellett, mert kevesen vannak.
És jelenleg az, hogy elkaristoljunk a PO-ba ez elég, ezt láttuk, de ott megáll a tudomány, mert nincs meg a csapatban a plusz és olyan nem lesz, hogy az összes ellenfél akkor lesz gyengébb.
Egyszerűen kell egy bluechip játékos...
OBJ-ben meg az lenne a pláne, hogy megvan a gyűrű, így ha akart BB-vel dolgozni, most van rá lehetősége és akár megint szerezhet piacot magának még 1-2 évre.
Ahogy olvasgatom a kommenteket meg a híreket, BB 23-ra építi a csapatot, amikor megint lehet pénzt költeni.
Solymi
Biztos, hogy bizonyos helyzetekben sokat tudna hozzáadni, akár Jonest is sokszor kisegítené, de az egoja meg lehet ugyan ennyit elvenne vagy többet.
OBJ-ben egyszerűen nem látom ezt a tudatos előre gondolkodást, amit te vizionálsz, diváskodna itt is, aztán BB megunná egy szezon alatt.
(AB pepitában)
Én azon a véleményen vagyok, hogy ha Jones tényleg az a játékos (lesz) akinek itt sokan hiszik (=több mint egy gamemenedzser), akkor az ő fejlődése bőven elég növekedési faktort fog hozni, amivel majd Meyers meg Henry is bluechip játékosnak fog tünni.
Szerintem a tavalyi támadóséma nagyon takarékra volt fogva, akár edzői szinten akár Jones döntései által. Ez valahol érthető volt, de idén remélem kicsit elengedjül Jones pórázát és ez exponenciális javulást fog hozni.
ZERO_L
Lehet, hogy primadonna, de AB-t meg a többit is tudta BB kezelni és be tudtak állni a sorba.
Elvégre, hogyha képes elszakadni, akkor nagy valószínűséggel ő kapja a labdát, hacsak nincs más parancs/opció.
Agholor elvitte eddig is az embereket, de még így is nyögvenyelős volt az offense.
Még egy jó játékossal már több opció lenne. Anno ugye Gronk volt az, aki simán vitt két embert.
Parker lehet az az elkapó akinek Harryt szánták, ha ezzel tud élni, akkor sikeresen megnyújtja a pályát és tudnak a többiek is ficánkolni, plusz lehet Agholorral rotálni.
több mint 2 éve
Csak erre a decoy szerepre pont itt van Agholor (vagy most már Parker), csak ők nem hisztiznek ha nem kapnak labdát. (Márpedig a decoynak ezt le kell nyelnie)A rendszer nem feltétlenül tudja megoldani azt, hogy legyen legalább 1 üres elkapód, kell hozzá az extra is.Viszont itt jön az én vesszőparipámMiért kell ehhez egy WR1? A rendszer nem tudja megoldani hogy üres legyen legalább 1 célpont?
Ilyen elkapósorral én nem tudom mégsem komolyan venni a csapatot, a Meyers, Bourne, Agholor hármas teljesen jó lenne, ha 2-4. opció lenne, kiegészülve a két tight enddel és az elkapásban jó futókkal. De első számú WR nélkül ez így eléggé komolyan vehetetlen, és ha a futójátékot megfogják, akkor nagyjából csak reménykedni lehet abban, hogy Jones megtalálja a szűk ablakokat. Ide kellene egy olyan játékos, aki képes megverni egy első számú CB-t konstans módon, láthattuk, mennyit segített Allennek vagy Burrow-nak egy ilyen ember. Jones biztatóan mutatkozott be, de azt felesleges várni karrierje ezen szakaszán, hogy egyedül nyerje meg a meccseket (nem véletlenül nem 1/1-es volt), segíteni kell, hogy elit szintre tudjon kerülni, ezt pedig legjobban egy #1 WR teheti meg.
Wyatt
Vagy anno Brady volt a rendszer?
Jonesnak sem ártana ha kicsit nagyobb teher lenne a vállán, azért ne tegyünk úgy mintha texans elkapói sorával kérnénk hogy hozzon egy top15(?)-s szintet.
Kérdés, mi most a cél?
PO-ba jutni? - az megvolt tavaly, mire mentünk vele? (oké megmaradt a winning mentality)
SB-ba jutni? - ahhoz már védelem is kéne
Szerintem az lenne a fontos, hogy Jonesról végre kiderüljön lehet-e vele hosszútávon számolni.
Márpedig egy Henry-Agholor-Meyers-Bourne-White sorral tudnia kéne korrekt számokat összehoznia, csak ehhez neki is fejlődnie kell és ha azt a feltételt próbáljuk megadni neki mint a ‘bamaban volt hogy “mindig” volt egy üres elkapója, azzal csak magunkat csapnánk be (lsd Goffnak true WR1 sem kellett, csak egy nagyon jó rendszer hogy sok embert beszopasson)
Beckhamtől én is tartozkodnék, még akkor is ha valaki garantálná hogy 100%os állapotban vissza tudna térni. Az ő mentalitása abszolút nem illik ide. Mosshoz azért ne hasonlítsuk mert más a karrier ívük, OBJnek nincs már mit bizonyítania, neki megvan a gyűrű villoghat vele és érezheti magát kivételesnek, kedvezményezettnek. Most arról ne is beszéljünk mint WR, tehetség be sem köthetné Moss cipőjét (de aztán lehet túlságosan elfogult vagyok Randyvel)
Szóval akkor már inkább egy első körös WR draft. Mondjuk most nincs Chase szintű tehetség, szóval azért nem várható olyan impact ami összejött a Bengalsnál, ahol a kémia már egyetemen kialakult (tehetség szinten is magasabban állnak mint nálunk bármelyik QB-WR, szóval már önmagában ezért sem szabad ezt felhozni/várni)
Én pl a stabil OL-t sokkal többre értékelem mint az elkapók minőségét. Szóval ha úgy alakulna a draft én pl tuti egy lecsúszó top OT-t választanék az első körben. OG-t adom hogy az később is ráér.
Szerintem ha megvédik Jonest az ő skillsetjével, gyors dobás, olvasás, jó labdahelyezéssel meg kell tudja oldani a következő évet, a mobilitás hiánya meg még jobban igényli a minőségi és mély OL-t
ZERO_L
Abból az időből amit én láttam ez volt Brady, Gronk, Edelman (vagy Welker) és melléjük még ott volt clutchnak Amendola. De lehet mondani még Lewist, Cooksot, Hogant, Gordont és Brownt is akár.
Tudom, hogy nem mind WR, de a rendszerben lévő többi blue chip játékos tudott kompenzálni más területen lévő hiányosságokat.
Ha meg megfigyeled mindig próbáltunk normális áron WR1-et hozni és amikor volt, teljesen más volt a játék, nem ground£ volt vagy lassú haladás, hanem gyors és TD-k amivel le lehetett zárni idejekorán a meccset de legalábbis nem az utolsó pillanatra hagyni.
OBJ-nek örülnék, mert még ha nem is 100%-ban lenne használva, még így is elviszi a jobb CB-ket, de még ha nem is rá állítják, akkor önmagában meg tud oldani dolgokat.
Elég csak megnézni, hogy az SB-n, ameddig pályán volt mit tudott hozzátenni.
Egy ilyen játékos akkora pluszt adna a csapatnak, amivel a többi játékos értéke is megnőne és nem csak a szenvedés menne mint az elmúlt idényekben, mert azért lássuk be, Meyers, Bourne, Agholor nem tudta azt hozni amit kellett, mert kevesen vannak.
És jelenleg az, hogy elkaristoljunk a PO-ba ez elég, ezt láttuk, de ott megáll a tudomány, mert nincs meg a csapatban a plusz és olyan nem lesz, hogy az összes ellenfél akkor lesz gyengébb.
Egyszerűen kell egy bluechip játékos...
OBJ-ben meg az lenne a pláne, hogy megvan a gyűrű, így ha akart BB-vel dolgozni, most van rá lehetősége és akár megint szerezhet piacot magának még 1-2 évre.
Ahogy olvasgatom a kommenteket meg a híreket, BB 23-ra építi a csapatot, amikor megint lehet pénzt költeni.
Solymi
Biztos, hogy bizonyos helyzetekben sokat tudna hozzáadni, akár Jonest is sokszor kisegítené, de az egoja meg lehet ugyan ennyit elvenne vagy többet.
OBJ-ben egyszerűen nem látom ezt a tudatos előre gondolkodást, amit te vizionálsz, diváskodna itt is, aztán BB megunná egy szezon alatt.
(AB pepitában)
Én azon a véleményen vagyok, hogy ha Jones tényleg az a játékos (lesz) akinek itt sokan hiszik (=több mint egy gamemenedzser), akkor az ő fejlődése bőven elég növekedési faktort fog hozni, amivel majd Meyers meg Henry is bluechip játékosnak fog tünni.
Szerintem a tavalyi támadóséma nagyon takarékra volt fogva, akár edzői szinten akár Jones döntései által. Ez valahol érthető volt, de idén remélem kicsit elengedjül Jones pórázát és ez exponenciális javulást fog hozni.
több mint 2 éve
topin
2 009
Oké hogy JC ből jön egy harmadik kör de ezt akkor sem tudom úgy felfogni hogy ingyen jön...Az ingyen jelző azért kerül bele, mert ha FA-ról hozunk WR1-t, akkor az kiüti JC szerződését. Így meg olcsóbban jutottunk hozzá, legalább a sapkát nem terheli nagyon egyik évben sem.
De még mindig inkább ez mint Beckham.
Így azért felejtős az első körös WR pick (hacsak nem cseréljük el Agholort egy 5. körért), de nem is volt nagyon realitása a top WR csúszásnak
ZERO_L
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Nem fogom újra elkezdeni, úgyis felesleges.Parker egynek nem rossz opció, kicsit soknak tűnik a 3.kor,de hát az jövő évi, amit kapunk, az idei, szóval azért van ott is difi ebben. Parkerrel a bajom, hogy egy jó éve volt igazából, nem tudom, mennyire vehető ő első szamunak, de legyen, kap egy esélyt. Kellett, mint egy falat kenyér, így nem kötelező az első körben wrt húzni legalább
több mint 2 éve
Oké hogy JC ből jön egy harmadik kör de ezt akkor sem tudom úgy felfogni hogy ingyen jön... De még mindig inkább ez mint Beckham.
Így azért felejtős az első körös WR pick (hacsak nem cseréljük el Agholort egy 5. körért), de nem is volt nagyon realitása a top WR csúszásnak
több mint 2 éve
Rablók 😉
több mint 2 éve
Végre valami😁Első körös WR 💪💪💪
ParadSEC
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018