NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Source: #Patriots OT Trent Brown had agreed to terms with… the #Patriots. A plot twist, as Brown ends up back where he began.
több mint 2 éve
kolok1972 New England Patriots 2 670 — Pats fan
Köpedelem… Hányadék… Más emberek gondolatairól… Nem igényel kommentárt.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 029
Ugy latszik nem fogunk fullbacket alkalmazni…

Felkeszul Jonnu Smith? 😀

több mint 2 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Willie Parker

És amikor valaki bejön ide és epét hány minden döntéstől, meg úgy tesz, mintha valami dilettáns csürhe vezetné a csapatot és random döntögetne, akkor joggal vetődik fel a kérdés, hogy a szezon jelenlegi fázisában nem korai ez az epe áramlás egy kicsit?

Konkrétan minden lépés, cut, sign, resign, trade után jön a fekália. Miközben minden insider leírta ezeket, nem magunktól találtuk ki, hogy nagyjából ez a várható menet. Ez nem azt jelenti, hogy bárki megjósolta mindezt, hanem fel volt sorolva miket léphetünk. És most több olyan döntés jött ami nem szurkolóbarát.

Van bárki aki azt feltételezi, hogy a döntések random születnek? Vagy hogy nem rágta át a stáb ugyanezeket a kérdéseket amit a fotelharcosok felvetnek? Senki más nem tette fel ezeket a kérdéseket magának a stábban vagy a fotelokban?

Pár ember leragadt a múltban és képtelen abból kimozdulni. De ez a megkeseredett fikázós hozzáállás ez valami borzalmas. Semmi konstruktív gondolat vagy megoldáskeresés. CSak a puszta hányadék jön. Nálam jobb tollú ember már kitalált erre egy találó szót: Köpedelem.

És 2-3 évnyi meddő vita után már bizony nem is szeretném köntörfalazni a véleményem velük szemben.
topin
De akkor mi értelme a fórumnak?
Hisz te azt mondod, mindennek oka van, amit mi innen nem láthatunk, de a végén mégiscsak BB minden idők legjobb edzője, így senki ne kérdőjelezzen meg semmit.
De ez hülyeség! Ha más nem, szerinted nem hozott BB olyan döntést, amit ő maga utólag megbánt? Nyilván van olyan is, így engedtessék meg, hogy beszélgessenek emberek a kedvenc csapatukról, próbáljuk kitalálni a döntések mögötti gondolatokat vagy vitassuk, hogy jó döntés-e pl Butlert nem játszatni egy SB-on vagy elengedni minden 3 évben a legjobb védőnket, vagy OL játékosukat mélyen ár alatt. És az nem érv, hogy BB nem hülye (ezt mi is tudjuk), mert kb mindig ennyit mondasz.
Ettől még senki nem akarja BB-t elküldeni vagy megkérdőjelezni a hozzáértését, viszont nem bólogató Jánosok vagyunk, hanem érdeklődő szurkolók.
vpi
Az érdeklődés legkisebb szikráját se látni azokban a hozzászólásokban, amikre ezt írtam.
De lehet összemosni mindent is. Aki szeretné még kiadni magából a sérelmeket felém azt elolvasom, de már nem reagálok ezekre. Leírtam a véleményem, nem vagyok vele egyedül. Max más nem teszi szóvá nyilvánosan.
topin
Ez nem az NFL edzőképzője, hanem egy pár, a csapatát szerető, annak szurkoló rajongó közös fóruma, akik adott meg akarják osztani másokkal a véleményüket, akár pozitív, akár negatív. Amit lehet vitatni, lehet vele nem egyetérteni, de az állandó ledorongolás lelombozó.

"Az érdeklődés legkisebb szikráját sem láttam..." Szerinted aki ide jár fórumozni, olvasni, az nem azért van itt, mert megvan benne az érdeklődés legkisebb szikrája?

Elveszed az ember kedvét, hogy idejöjjön olvasni, nemhogy posztolni.

Szerkesztette: Burkus
több mint 2 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 162 — Patriots fan
Willie Parker

És amikor valaki bejön ide és epét hány minden döntéstől, meg úgy tesz, mintha valami dilettáns csürhe vezetné a csapatot és random döntögetne, akkor joggal vetődik fel a kérdés, hogy a szezon jelenlegi fázisában nem korai ez az epe áramlás egy kicsit?

Konkrétan minden lépés, cut, sign, resign, trade után jön a fekália. Miközben minden insider leírta ezeket, nem magunktól találtuk ki, hogy nagyjából ez a várható menet. Ez nem azt jelenti, hogy bárki megjósolta mindezt, hanem fel volt sorolva miket léphetünk. És most több olyan döntés jött ami nem szurkolóbarát.

Van bárki aki azt feltételezi, hogy a döntések random születnek? Vagy hogy nem rágta át a stáb ugyanezeket a kérdéseket amit a fotelharcosok felvetnek? Senki más nem tette fel ezeket a kérdéseket magának a stábban vagy a fotelokban?

Pár ember leragadt a múltban és képtelen abból kimozdulni. De ez a megkeseredett fikázós hozzáállás ez valami borzalmas. Semmi konstruktív gondolat vagy megoldáskeresés. CSak a puszta hányadék jön. Nálam jobb tollú ember már kitalált erre egy találó szót: Köpedelem.

És 2-3 évnyi meddő vita után már bizony nem is szeretném köntörfalazni a véleményem velük szemben.
topin
Hisz te azt mondod, mindennek oka van, amit mi innen nem láthatunk, de a végén mégiscsak BB minden idők legjobb edzője, így senki ne kérdőjelezzen meg semmit.
De ez hülyeség! Ha más nem, szerinted nem hozott BB olyan döntést, amit ő maga utólag megbánt? Nyilván van olyan is, így engedtessék meg, hogy beszélgessenek emberek a kedvenc csapatukról, próbáljuk kitalálni a döntések mögötti gondolatokat vagy vitassuk, hogy jó döntés-e pl Butlert nem játszatni egy SB-on vagy elengedni minden 3 évben a legjobb védőnket, vagy OL játékosukat mélyen ár alatt. És az nem érv, hogy BB nem hülye (ezt mi is tudjuk), mert kb mindig ennyit mondasz.
Ettől még senki nem akarja BB-t elküldeni vagy megkérdőjelezni a hozzáértését, viszont nem bólogató Jánosok vagyunk, hanem érdeklődő szurkolók.
vpi
Az érdeklődés legkisebb szikráját se látni azokban a hozzászólásokban, amikre ezt írtam.
De lehet összemosni mindent is. Aki szeretné még kiadni magából a sérelmeket felém azt elolvasom, de már nem reagálok ezekre. Leírtam a véleményem, nem vagyok vele egyedül. Max más nem teszi szóvá nyilvánosan.
topin
Ez a gond mert csak a saját elképzelésedet látod, a más meglátás vagy vélemény szinte szóba sem jöhet nálad. Én egy fotel szurkoló vagyok, elég csekély angol tudással így a statisztikai, szakértői oldalakat nagyjából kerülöm, viszont mivel szurkoló vagyok vannak érzelmeim a csapattal szemben jók is rosszak is, de ez a fórum ezért lett kitalálva hogy kifejtsük ember nyelven nem pedig a statisztikai humbukba hurrogjuk le a másikat. Ja és persze az NFL-ben mindenki tudja a statisztika szart sem ér max. iránymutat. Én nagyon bírtam az írásaidat Topin de lassan már ez nem is patriots topic hanem Topin topic.Na de le is zárom ezt mert már ez régen nem a csapatról szól

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
topin New England Patriots 2 009
Willie Parker

topin
vpi
több mint 2 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 3 946 — Patriot
Willie Parker

topin
több mint 2 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 162 — Patriots fan
Visszaolvasva sokmindent az alábbiakat jöttem rá:
1 topinnak mindig igaza van
2 bármit mondasz az első pont lép életbe és hülye vagy....
ThundersNFL
Sajnos ebben van valami

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve

topin
Figyi, ez érthető, hogy frusztrál, de akkor nem lenne jobb a békesség kedvéért, meg a saját érdekedben, hogyha mondjuk hanyagolnád a fórumot vagy esetleg csak read-only módba váltasz ilyenkor?
Mert őszintén szólva ez neked se tesz jót, meg a többieknek se, hisz csak látatlanban fogjátok egymást szidalmazni, anélkül, hogy arra koncentrálnátok amit a másik mond.
Illetve hiába próbálsz rámutatni bizonyos dolgokra, nem megy át amiatt, hogy már reflexből kicsit kioktató stílusba mentek át többen is.

Meg hát benne van az is, hogy valaki egyáltalán nem akar túllépni az "egyszeri" szurkoló állapoton, aztán minden neki nem tetsző történésen úgy kiakad, mintha világvége lenne. Vagy csak szimplán elvárja az abszolút tökéletességet, mert azt szokta meg vagy csak az tetszik csak neki.

Tényleg egyszerűbb lenne, hogyha személyeskedés nélkül folytatnátok az eszmecserét, és tudomásul venni, hogyha valami nem megy át.

Peace & Go Pats!
több mint 2 éve
Igazából a Chiefs két hosszabbításos vereséget szenvedett az utolsó lépcsőfoknál, szóval nálam közel vannak a dinasztiához a sportszakmai értelemben is, de még kell nyerniük, abban egyetértünk. Nálam szurkolói értelemben meg már dinasztia, ezért örültem, h a Bengals nyert és nem fullad unalomba a döntő.

Azt nem értettem, hogy topin utólag miért zárta ki a Ninerst a dinasztiasorból, mert a Montana-Young féle SF Amerikában is dinasztia. Függetlenül a cap-nrm captől.

De tőlem aztán lehet a Pats az "egyetlen dinasztia", én ilyenekkel nem igazán foglalkozom.
Willie Parker
Nem akarom kizárni. De a cap bevezetése előtti időket már nem lehet összehasonlítani a mostani helyzettel, szerintem ebben egyet fogunk érteni. Ahogy a 20 évvel ezelőtti QB statokat sem érdemes összevetni a mostaniakkal, mert teljesen más volt a játék dinamikája. Össze lehet vetni, érdekességnek jók is. A 49ers is dinasztia. Semmivel se kisebb mint a Patriots esetében.

Amiért én írtam hogy nincs más ilyen csapat az a jelenlegi cap bevezetés utáni szitura értettem. És szerettem volna szemléltetni, hogy ilyet elvárni naivitás egy szurkolónak a jelenlegi szabályok mellett, amikor minden az esélykiegyenlítés mellett szól. A hullámzás természetes része kellene legyen az NFL-nek. Mi a hullám tetején voltunk a szar éveinkben is az elmúlt 21 évben. Ez kicsit elringatta a fanbase jelentős részét. De ha 2 évig nem leszünk megint a legmenőbb hullámlovasok akkor sincsen semmi extra.

Vannak más csapatok, akik szintén erősödnek, jobban döntenek egy adott szakaszban, jobban összeállnak a dolgok vagy éppen szerencsésebbek. Simán benne van, hogy amikor mi voltunk a csúcson, akkor a többi csapat kicsivel rosszabb döntéseket hozott, kicsit szerencsésebbek voltunk (Tuck Rule) egy-egy szituban. De a szurkoló ezt a mi zsenialitásunknak veszi kizárólag. A sikertelenebb szakaszt meg a balfaszkodásnak. Én a pókerben megtanultam, hogy ha hibátlanul játszom, akkor lehet bazi jó napom, meg kifejezetten szar napom is. Mert nem csak az én döntésemtől függ a siker. Viszont ha többször döntök jól, akkor jöhet bármilyen variancia sikert fogok elérni, ha van elegendő bankrollom hozzá, hogy finanszírozzam a rosszabb, de rajtam kívülálló szakaszokat.

És az apróságok miatt rohadt nehéz odaérni. Mert amíg a Chiefs elvesztett két hosszabbításos meccset, addig a Pats megnyerte azt. De Vina vagy Butler utolsó pillanatos sorsdöntő cselekedete nélkül mi sem lennénk dinasztia. Pedig maga a csapat nem lett volna gyengébb, a korszakokat ugyanúgy domináltuk volna, de mégse lettünk volna azok, két utolsó pillanatos momentum nélkül.

És nem akartam elvitatni a nagyszerű és kimagasló időszakokat más csapatoktól véletlenül sem. Pusztán arra próbáltam meg rávilágítani, hogy nem reális elvárás a tökéletesség. Lehet arra törekedni és BB is arra törekszik, de egyszerűen egy ennyi összetevős történetben, ahol ezer más dolog is kihat az eredményességre és még a vetélytársak is dönthetnek jobban, nem normális elvárás a folyamatos csúcstámadás.

több mint 2 éve
És be kell látni, hogy most már nem mi vagyunk a szexy csapat, hanem csak egy középszerű.
Jelenleg az AFC-ben a Chiefs, Bills, Bengals a jó csapat és hozzájuk csatlakozott a Browns, Chargers, Jags, Raiders, Broncos is.

Jags? Csatlakozott egy Chiefs ,Bills halmazhoz ?
Biztos elütés volt a részedről ez...
vhsboxer
Így látatlanban a legfelső polcon ott van a Chiefs, Bills, Bengals és a jelenlegi változások miatt szerintem van esélye velük versenyezni a Browns, Chargers, Raiders hármasnak, a Broncos, Jags pedig akár meglepetést is okozhat.

A Jagsnél a QB így látatlanban megvan, Pederson már bizonyított edző, szóval a meglepetésfaktor amit tavalyra vártak bennük van. Egy jó FA és draft pedig még komplettebbé teheti őket.
Nem mondom, hogy már most PO esélyesek, de ha sikerül jól összerakni a csapatot és most mindenki azt hozza amit várnak tőlük, akkor nagyot léphetnek előre.

Coltsot meg nem írtam most, pedig ők sincsenek messze egy jobb csapattól, kérdés, hogy ki lesz a QB és mit tudnak belőlük kihozni. Ha esetleg megszereznék Ryant, akkor azzal többet nyernének sztem mint egy Gerappával vagy Mayfielddel.
több mint 2 éve
vhsboxer 102
És be kell látni, hogy most már nem mi vagyunk a szexy csapat, hanem csak egy középszerű.
Jelenleg az AFC-ben a Chiefs, Bills, Bengals a jó csapat és hozzájuk csatlakozott a Browns, Chargers, Jags, Raiders, Broncos is.

Jags? Csatlakozott egy Chiefs ,Bills halmazhoz ?
Biztos elütés volt a részedről ez...

Szerkesztette: vhsboxer
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 410
Vajon akkor a dinasztia Bills volt ...???
Hiszen négy egymást követő évben Super Bowlt játszottak (15., 16., 17., 18. Super Bowl), ám mind a négyet elvesztették | (Ennél a Chiefs eredményessége vajon jobb a dinasztiává válás útján?) |

Nyilván a liga egyik legmeghatározóbb csapata voltak, de szerintem senki nem beszél róluk dinasztiaként, ahhoz minimum 1-szer, de inkább 2-szer nyerniük kellett volna.
FunHun
Biza. A dinasztiahoz nyerni is kell.
Stez
Kérdés, hogy mit. Nekem a 4 SB-os Bills is "dinasztia", ha már ezt a kifejezést használjátok a konzisztensen sikeres csapatra. Akkor is, ha nem nyerte meg egyiket sem. Az én fejemben a csoportdöntő a fokmérő. Mert az már vagy egy nagyon jó alapszakaszt jelent kiemeléssel vagy legalább két győzelmet a PO-ban.
Burkus
De az hogy egy szurkoló mit gondol erről miért szempont? Ha más meg azt gondolja az a dinasztia, ha nyer 11 meccset az is kijelenthető hogy dinasztia?

Van kint egy elfogadott értékmérő, amikor kijelentik hogy egy csapat azzá vált. Ehhez nyerni kell a bajnokságot. Leírtuk, hogy nem igazságos és elismerjük mi is ezeket a csapatokat, de nem használják rá a dinasztia szót, mert nem nyertek. Bármelyik major sportágban akik sokszor a tűz közelében voltak, de elbuktak, azok nem lettek dinasztia.

Ez olyan, hogy nálam valaki bajnok, de a valóságban csak 2. vagy 3. lett, de én úgy gondolom ő bajnok. És ezzel jövök egy kizárólag tényeken alapuló vitába, hogy én mit gondolok.
topin
Szerintem igazságos, hogy azokat a csapatokat nem hívják dinasztiának, akik nem nyerik meg a legfontosabb meccset/meccseket az adott időszakban. És ezt nem azért mondom, mert Pats szurkoló vagyok, igazából én azzal nem foglalkozok, hogy akkor most volt 2 olyan csapatunk, amit dinasztiának hívtak, ez csak ad egy wow faktort az egészhez, hogy ezt a salary cap érában sikerült megcsinálni.

Mondhatjuk erre azt, hogy nagyon-nagyon szerencsés dolog volt, amibe kb. csak a Giants köpött bele a kettő között.

Meg szerintem az elmúlt pár évben, ahogy változik az NFL, változnak a szabályok a támadójáték javára, kopnak ki a régi HC-k, GM-ek, egyre jobb és jobb csapatok épülnek, ami eléggé nehézzé teszi azt, hogy bármelyik csapat is sikerre vigye ezt.

A Chiefs most is "csak" egy személyi probléma (Bieniemi) miatt es(het)ett el az SB szerepléstől és ha ezeket a hibákat kijavítják, akkor jövőre megint lesz lehetőségük, bár megnézve, hogy hirtelen hány csapat erősödött meg az AFC-ben, elég izgalmas szezonnak nézünk elébe.
Solymi
Igazából a Chiefs két hosszabbításos vereséget szenvedett az utolsó lépcsőfoknál, szóval nálam közel vannak a dinasztiához a sportszakmai értelemben is, de még kell nyerniük, abban egyetértünk. Nálam szurkolói értelemben meg már dinasztia, ezért örültem, h a Bengals nyert és nem fullad unalomba a döntő.

Azt nem értettem, hogy topin utólag miért zárta ki a Ninerst a dinasztiasorból, mert a Montana-Young féle SF Amerikában is dinasztia. Függetlenül a cap-nrm captől.

De tőlem aztán lehet a Pats az "egyetlen dinasztia", én ilyenekkel nem igazán foglalkozom.
több mint 2 éve
Hiszen négy egymást követő évben Super Bowlt játszottak (15., 16., 17., 18. Super Bowl), ám mind a négyet elvesztették | (Ennél a Chiefs eredményessége vajon jobb a dinasztiává válás útján?) |

Nyilván a liga egyik legmeghatározóbb csapata voltak, de szerintem senki nem beszél róluk dinasztiaként, ahhoz minimum 1-szer, de inkább 2-szer nyerniük kellett volna.
FunHun
Stez
Kérdés, hogy mit. Nekem a 4 SB-os Bills is "dinasztia", ha már ezt a kifejezést használjátok a konzisztensen sikeres csapatra. Akkor is, ha nem nyerte meg egyiket sem. Az én fejemben a csoportdöntő a fokmérő. Mert az már vagy egy nagyon jó alapszakaszt jelent kiemeléssel vagy legalább két győzelmet a PO-ban.
Burkus
De az hogy egy szurkoló mit gondol erről miért szempont? Ha más meg azt gondolja az a dinasztia, ha nyer 11 meccset az is kijelenthető hogy dinasztia?

Van kint egy elfogadott értékmérő, amikor kijelentik hogy egy csapat azzá vált. Ehhez nyerni kell a bajnokságot. Leírtuk, hogy nem igazságos és elismerjük mi is ezeket a csapatokat, de nem használják rá a dinasztia szót, mert nem nyertek. Bármelyik major sportágban akik sokszor a tűz közelében voltak, de elbuktak, azok nem lettek dinasztia.

Ez olyan, hogy nálam valaki bajnok, de a valóságban csak 2. vagy 3. lett, de én úgy gondolom ő bajnok. És ezzel jövök egy kizárólag tényeken alapuló vitába, hogy én mit gondolok.
topin
Szerintem igazságos, hogy azokat a csapatokat nem hívják dinasztiának, akik nem nyerik meg a legfontosabb meccset/meccseket az adott időszakban. És ezt nem azért mondom, mert Pats szurkoló vagyok, igazából én azzal nem foglalkozok, hogy akkor most volt 2 olyan csapatunk, amit dinasztiának hívtak, ez csak ad egy wow faktort az egészhez, hogy ezt a salary cap érában sikerült megcsinálni.

Mondhatjuk erre azt, hogy nagyon-nagyon szerencsés dolog volt, amibe kb. csak a Giants köpött bele a kettő között.

Meg szerintem az elmúlt pár évben, ahogy változik az NFL, változnak a szabályok a támadójáték javára, kopnak ki a régi HC-k, GM-ek, egyre jobb és jobb csapatok épülnek, ami eléggé nehézzé teszi azt, hogy bármelyik csapat is sikerre vigye ezt.

A Chiefs most is "csak" egy személyi probléma (Bieniemi) miatt es(het)ett el az SB szerepléstől és ha ezeket a hibákat kijavítják, akkor jövőre megint lesz lehetőségük, bár megnézve, hogy hirtelen hány csapat erősödött meg az AFC-ben, elég izgalmas szezonnak nézünk elébe.
több mint 2 éve

FunHun
Stez
Burkus

több mint 2 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...

FunHun
Stez
több mint 2 éve
Bentley visszajött. 2 év 9 milla.
Boston
Az baráti.
Olszewski meg el a Steelersbe.
több mint 2 éve
Lehet róla folyamatosan beszélni, lehet mondani, hogy tetszik vagy nem tetszik a döntés, de ilyenkor azért érdemes lenne mögé rakni valami ellenvéleményt, hogy te mit csináltál volna másképpen, még ha elméleti szinten is.

Teszem azt elment Mason, ez rossz, mert jó játékos volt, bár pedzegették, hogy megvan a kivágás lehetősége spórolás miatt és nem volt már annyira gyors mint korábban.
Tehát ki lett vágva, viszont ezen az értéken megoldottál 3 másik posztot, de legalábbis feltöltötted a keretet.
A pénzügyi részleteket még várjuk meg, mert az is alakít a dolgon.

Solymi
35. G SHAQ MASON, NEW ENGLAND PATRIOTS
2021 Snaps: 971 | 2021 PFF Grade: 88.3
New England pieced its offensive line back together this season, and the unit began to really dominate once again, with Shaq Mason playing some of his best football at right guard. Mason has been a run-blocking monster since his college days in a triple-option offense at Georgia Tech. He recorded an 87.2 run-blocking grade this season and allowed 16 pressures across 589 pass-blocking snaps despite blocking for a rookie passer.

Egyrészt teljesen röhejes, hogy egy nekem (többünknek) nem tetsző döntést magyarázzak el, mikor általában a ti optimista oldalatokról kb. az In Bill we trust a fő érv, meg, hogy várjuk ki.

Másrészt meg, ha el kell magyarázni, hogy Mason ötödik körre cserélése miért rossz döntés, akkor nem én vagyok aki fordítva ül a lovon.

Ha már valakinek itt magyarázkodni kellene (de nem kell), inkább nektek kellene elmagyarázni, hogy ez miért volt jó döntés és nem csak a majd lesz valami és várjuk ki-nek kellene lenni az érvnek és semmiképpen sem "picsogásnak" hívni a nemtetszést.
zinedine5
De miért lenne röhejes elmagyarázni azt, hogy mit csinálsz, ha megtartod Masont?
Solymi
Mert egy top 100-as, blue chip játékos megtartását nem kell indokolni. Mit írjak? Azért kellett volna megtartani, mert jó?
Még Agholor kivágása is értelmezhetőbb lenne számomra. Vagy ha már írtad pl. Jones valamiféle szerződéshosszabítása.
zinedine5
Oké, ez érthető.
Viszont ha ez neked eszedbe jut, akkor nem lehet, hogy nekik is?
Sztem első körben minden olyan opciót végigvesznek, ami segíthet abban, hogy ne kelljen senki olyat elküldeni, aki értékes.
Én legalábbis így csinálnám. Meg ahogy láttuk az elmúlt években többször, rengeteg átstrukturálás történt, azért, hogy normálisan lehessen cap space-t csinálni.

Most viszont hiába van itt BB, nincs TB, nincs konstans PO esély, SB-run esély, nem tudsz mivel hatni a játékosokra, akik meg egyre többször magas garantáltat akarnak.

Ráadásul egy csapatépítés nem egy évbe telik, és miután elment TB, üres volt a kassza. Tavaly költöttünk ezerrel mert tudtunk és hoztunk a WR, TE posztokra embereket. Nem mindig azt akit elsőnek ki lett nézve, hanem azt akit és amennyiért meg tudtunk szerezni.

Továbbá hiába van itt MJ, nem fogunk egy all-int nyomni, felhúzni egy csapatot, hogy legyen egy 3-5 éves PO run, hanem megpróbálunk konstansan építkezni és egy olyan csapatot összetenni újra, amit fent lehet tartani és folyamatosan hozza az elvárt szintet, viszont ehhez kellenek a megfelelő emberek.

És igen, jogos, hogy akkor az egyik legfontosabb dolog, hogy megvédd az újonc QB-d, erre te elcseréled az egyik legjobb játékosodat egy marék szotyiért...WTF...

De erre csak annyit lehet mondani, hogy biztos (remélhetőleg) jó okuk volt, hogy ezt a döntést hozták meg vagy az is lehet, hogy ezt ítélték több rosszból a legkevésbé rossznak.

Aztán lehet azt mondani, hogy DMC szerződése (9M) sok, viszont nem tudjuk a részleteket.
Lehet tele van ösztönzővel meg N/LTBE tartalommal.

Szóval én csak annyit tudok mondani eddigi NFL-es tapasztalatomból merítve, hogy a sikeres/sikeresebb csapatok többnyire okkal válnak meg kulcs játékosoktól és képesek arra, hogy ezt a veszteséget FA-ról vagy draftról kompenzálják, még ha nem is teljes mértékben.

Itt van amúgy a lista, hogy kiket lehetett volna cutolni/tradelni/átstrukturálni.
Lehet, hogy végigmentek majdnem minden opción, lehet, hogy nem.

Kit vágtál volna ki, akin lehet spórolni? Kit tartottál volna még meg?
Pedzegették szakírók is, hogy Mason lehet az egyik áldozata az FA időszaknak Pats oldalról.
Többen felvetették azt is, hogy súlyt szedett fel, belassult, nyelt pár büntetést, stb.
Az is lehet, hogy a színfalak mögött fizuemelést kért, mert látta, hogy pl. Thuney mennyit kapott vagy hivatkozott a teljesítményére.

Én nem tudom, hogy mik állhatnak a kivágás mögött.
Megnéztem, nem sok olyan játékos van akinek a kivágásával lehetett volna hasonló összeget spórolni idén meg jövőre is: Jonathan Jones, DMC, Guy.
DMC-t megtartottuk, a többiekhez meg nem nyúltunk. Kisebb pénzűekből lehetett volna többet elküldeni, csak akkor meg azokat kell pótolni. Draftra meg várhatóan félre kell tenni 8M-et, ha az adott helyeken húzunk.

Szóval lehet, hogy jó játékos és nem volt baj vele, hanem csak annyi történt, hogy pénzügyileg őt kellett elküldeni.

És még az is benne van, hogy nem ez a vége, hanem lesz még más trade vagy cut is, ha nagyon hozni akarunk valakit.

Sőt, meglehet, hogy nem hozunk senkit, hanem a szezonnak a jelenlegi állománnyal és a draftolt játékosokkal futunk neki, hacsak nem lesz még pár mozgás vagy szerződésmódosítás.

Amúgy meg nem én hívtam picsogásnak a nemtetszést.

De érted, szerinted én nem hívnám fel BB-t, hogy te ember, hát noooormális vagy, micsinász? Elgurult a gyógyszer vagy mi?
Nekem is érthetetlen jelenleg a döntés, de csak abban bízhatok, hogy van racionális oka, nem hülyültek meg hirtelen és megvan a terv, hogy mit akarnak, meg a különböző szcenáriók, hogyha nem jönnének be.

Ahogy azért olvastad, dolgoztak JC megtartásán, csak épp a nagyobb garantált nyert.
Bepróbálkoztak Robinsonnál is, meg biztos bepróbálkoznak másnál is, meg a fene tudja, hogy kiről maradtunk le.

Én a magam részéről megvárom, hogy mi sül ki az egészből és aztán majd esetleg mondhatom azt, hogy értem mi miért történt vagy hogy látom mit akartak, csak nem jött be, de akár azt is, hogy ez jól el lett baszva.
De addig max tolok egy WTF-et...
Solymi
Hát ez az. Én-mi is nyomtunk egy WTF-et és erre jön a kioktatás. (Tudom, hogy nem te mondtad a "picsogást")

El tudom fogadni, ha nem is értek egyet, azzal, hogy pl. te azt mondod, hogy lehet, meglátjuk, stb. Azonban, ha én vagy mi ezt nem így látjuk, akkor nehogy már egy másik szurkoló (nem a GM vagy a HC) elküdjön a picsába, hogy rinyálok. Nekem a WTF az első reakcióm, nektek meg a reménykedés, hogy ez egy terv része. Én is azt remélem, csak amíg nem látom, addig ennek az én olvasatomban nincs jó oldala. Én nem tudom azt mondani, hogy pedzegetik ezt meg azt. És ha jön egy kivülről érthetetlen döntés akkor jön a WTF. Ha ez valakinek nem teszik (nem neked) és nem képes normális módon ezt közölni (nem Te), akkor ugorjon, nem fogok megsértődni, ha nem kommentel.
Én mondok Neked. Nem illet a szervezeti kultúrába.
Boston
Ez valid érv lehet, csak fura, hogy eddig beleillet. De nyilván ezen is lehet vitatkozni, érvelni. Értelmesen, sértegetés nélkül.
zinedine5
Azért a WTF, meg aközött amit néha kommenteltek vannak eltérések (pl.: felkötöm magam, ha visszahozzuk HT-t, stb.).
Persze lehet, hogy nálad ez sima WTF kategóriájú komment és kb. egyenlő azzal, hogy kijelented, hogy rossz kedvem van, mert esik az eső, de mert nem ismerlek, nekem ez máshogy jön le. 😉

Meg értem azt is, hogy te felháborodsz, de amúgy ahogy Wyatt is írta, tényleg ez van minden évben, meg a bukott meccseknél, hogy úgymond úgy kommentáljátok az egészet, mintha egy Lions, Jags, Bears vagy Browns lenne a csapatunk...a Jetset nem is említve, miközben az elmúlt 20 év legdominánsabb csapatáról beszélünk, ahol azért az időt meg a körülményeket figyelembe véve elég sok változás történik egyszerre és ezt mindet nem lehet egyszerre lereagálni és megoldani.

Nem is tudom mi lett volna akkor, hogyha nem húzzuk ki MJ-t, hanem tradelünk Gerappáért vagy Wentzért.
több mint 2 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football

FunHun
Pont ezt akartam én is felhozni.
Persze, szar dolog, hogy az elmúlt 20 évben csak a Pats-nek sikerült úgymond dinasztiát kiépítenie, de a lehetőség adott volt másnak is.

Mind a Seahawksnál, Broncosnál, Eaglesnél ( 😀 ), Chiefsnél felvetették a nyertes SB-k után, hogy akkor itt lehet a következő dinasztia, aztán nem lett.
A Chiefs ha az elkövetkezendő 2-3 SB-t megnyeri a core emberekkel, akkor arra mondható lesz, hogy igen, ez egy dinasztia.
Ha a Rams vagy a Tampa behúz még két SB-t, akkor rájuk is mondható lesz.

A dinasztia nem csak annyit jelent, hogy domináns vagy, hanem hogy nyersz is.
Solymi
És ha most nyer kettőt a KC, akkor mi történik? Az a folyamat még íródik.

6 év alatt mondjuk 4 SB, 3 nyertes és mellé 2 vesztes konf döntő elég a dinasztizáláshoz?
Willie Parker
Persze, akkor dinasztiát alkotnak, de addig amíg ez nem következik be még kevés az AFC döntők lobogtatása.

Most rugózhatsz ezen mennyire igazsagtalan (mert az), de ezt ne rajtunk verd le.
Ez a kinti terminologia.

Lehetne a 05-10-es Steelerst is bevenni a dinasztiák kategóriájába mert hoztak egy 2-1-es SB szériát, ami nagyon szép és kiemelkedő teljesítmény, de kutya nem beszél erről ilyen konteksztusban (se kint se itthon).

Sajnos ez van, max 5 (6?)éven belül kell nyerned hármat és akkor vállsz dinasztiává, ez tetszik vagy sem így lesz még egy darabig.
(nyilván van az még hogy 10+ éven át szarrádominálod a ligát és akkor nem kell gyors 3 gyűrű, de salarycappel, FA piaccal, azért ezt már szinte lehetetlen megoldani)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Komolyan szomorú hogy nem tudtok két biten túl létezni/gondolkodni.

Vagy a mindent azonnal túl kell reagálni vagy van a kint úgy is jobban tudják mantra, képtelenek vagytok árnyalni a két végletet.

Talán segítene ha mindkét fél visszafogottabban fogalmazná meg a gondolatait.

Most én is inkább azt vallom hogy várjuk ki a végét, főleg az OL-lel, ezt a részleget sosem hanyagolta el a csapat (nézz körbe a ligában) kb top priority volt mindig is és Meki sem robbant be mint Messiás, akinek “nem kell” fal majd megoldja egyedül, mert baromira nem. Szóval egy viszonylag még limitált, tapsztalatlan QB-t nem fognak megszopatni BB-ék.

És ha már itt vagyok bedobok én is egy követ: CB felhozatalra vki ránézet? Ott mi lesz a megoldás?

Az utóbbi 1x évben egy valamit megtanulhattunk, hogy legit vagy min borderline CB1 nélkül lófaszra sem fogunk menni. Elnézve az AFC fegyverkezést ide vagy elit sec kell vagy elit O#, messze vagyunk jeleneg bármelyiktől is.
JJ talán jó lesz CB2nek bár azért sok snapet nem hiszem hogy játszott ebben a szerepkörben. Millst hagyjuk mint CB1, tölteléknek elmegy, de nagyon nincs kire támaszkodni. Talán mélység lesz aztán vki csak felnő a szintre/ kifog egy erős idényt.
FA-n már csak lutrik vannak, draftról meg azonnali impactet kb lehetetlen hozni.

OL miatt nem aggódom, nincs az az isten hogy elhanyagolják, de a passzvédekézés, na arra nagyon kiváncsi vagyok a PO förtelmet hogyan akarják helyretenni.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Bentley visszajött. 2 év 9 milla.

Do your job
több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Basszus én viszont tényleg csak azt nem értem, hogy ez így tényleg működik így egyesek életében?

Mármint nem bántás meg semmi. De nem voltam négy hónapig, benézek ide három nap egymás után, és konkrétan az élettől is elmegy a kedvem, nemhogy az NFL-től meg a Patriotstól.

Tényleg jó az, hogy egyszerűen mindig bármi van, az instant kurva szar és mindenben a szart keressük? Én egyszerűen nem tudom, hogyan lehet így élni, konkrétan semmi kedvem nem lenne semmihez, ha mindig így állnék mindenhez. És most nyilván nem arról beszélek, hogy van valami, amire az ember hirtelen reagál, hogy ez faszság, mert nem tetszik neki, hanem, hogy tényleg mindig megállás nélkül ez van mindennél, legyen draft, legyen FA-igazolás/nemigazolás, meccs, bármi. Egyszerűen három nap után én megint eljutottam arra a pontra, hogy Pats-topicot nem nézek, mert egyszerűen semmit nem ad nekem hozzá a napomhoz, cserébe elbaszná a kedvemet, ha minden nap olvasnám.

Tényleg peace, love meg minden, és jó szórakozást kívánok mindenkinek az FA további részére, a draftra meg az idényhez is

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 781 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szerintem zárjátok le azzal hogy BB kiègett. Peace 🥳😉😁😜
több mint 2 éve
Boston
Ez valid érv lehet, csak fura, hogy eddig beleillet. De nyilván ezen is lehet vitatkozni, érvelni. Értelmesen, sértegetés nélkül.
zinedine5
De ki mondott olyat, hogy Mason nem illett bele? Én biztosan nem.. De mondjuk a Muppet Showba tök mindegy..
több mint 2 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 550 — Ajmo Vatreni
Lehet róla folyamatosan beszélni, lehet mondani, hogy tetszik vagy nem tetszik a döntés, de ilyenkor azért érdemes lenne mögé rakni valami ellenvéleményt, hogy te mit csináltál volna másképpen, még ha elméleti szinten is.

Teszem azt elment Mason, ez rossz, mert jó játékos volt, bár pedzegették, hogy megvan a kivágás lehetősége spórolás miatt és nem volt már annyira gyors mint korábban.
Tehát ki lett vágva, viszont ezen az értéken megoldottál 3 másik posztot, de legalábbis feltöltötted a keretet.
A pénzügyi részleteket még várjuk meg, mert az is alakít a dolgon.

Solymi
35. G SHAQ MASON, NEW ENGLAND PATRIOTS
2021 Snaps: 971 | 2021 PFF Grade: 88.3
New England pieced its offensive line back together this season, and the unit began to really dominate once again, with Shaq Mason playing some of his best football at right guard. Mason has been a run-blocking monster since his college days in a triple-option offense at Georgia Tech. He recorded an 87.2 run-blocking grade this season and allowed 16 pressures across 589 pass-blocking snaps despite blocking for a rookie passer.

Egyrészt teljesen röhejes, hogy egy nekem (többünknek) nem tetsző döntést magyarázzak el, mikor általában a ti optimista oldalatokról kb. az In Bill we trust a fő érv, meg, hogy várjuk ki.

Másrészt meg, ha el kell magyarázni, hogy Mason ötödik körre cserélése miért rossz döntés, akkor nem én vagyok aki fordítva ül a lovon.

Ha már valakinek itt magyarázkodni kellene (de nem kell), inkább nektek kellene elmagyarázni, hogy ez miért volt jó döntés és nem csak a majd lesz valami és várjuk ki-nek kellene lenni az érvnek és semmiképpen sem "picsogásnak" hívni a nemtetszést.
zinedine5
De miért lenne röhejes elmagyarázni azt, hogy mit csinálsz, ha megtartod Masont?
Solymi
Mert egy top 100-as, blue chip játékos megtartását nem kell indokolni. Mit írjak? Azért kellett volna megtartani, mert jó?
Még Agholor kivágása is értelmezhetőbb lenne számomra. Vagy ha már írtad pl. Jones valamiféle szerződéshosszabítása.
Kit vágtál volna ki, akin lehet spórolni? Kit tartottál volna még meg?
Pedzegették szakírók is, hogy Mason lehet az egyik áldozata az FA időszaknak Pats oldalról.
Többen felvetették azt is, hogy súlyt szedett fel, belassult, nyelt pár büntetést, stb.
Az is lehet, hogy a színfalak mögött fizuemelést kért, mert látta, hogy pl. Thuney mennyit kapott vagy hivatkozott a teljesítményére.

Én nem tudom, hogy mik állhatnak a kivágás mögött.
Megnéztem, nem sok olyan játékos van akinek a kivágásával lehetett volna hasonló összeget spórolni idén meg jövőre is: Jonathan Jones, DMC, Guy.
DMC-t megtartottuk, a többiekhez meg nem nyúltunk. Kisebb pénzűekből lehetett volna többet elküldeni, csak akkor meg azokat kell pótolni. Draftra meg várhatóan félre kell tenni 8M-et, ha az adott helyeken húzunk.

Szóval lehet, hogy jó játékos és nem volt baj vele, hanem csak annyi történt, hogy pénzügyileg őt kellett elküldeni.

És még az is benne van, hogy nem ez a vége, hanem lesz még más trade vagy cut is, ha nagyon hozni akarunk valakit.

Sőt, meglehet, hogy nem hozunk senkit, hanem a szezonnak a jelenlegi állománnyal és a draftolt játékosokkal futunk neki, hacsak nem lesz még pár mozgás vagy szerződésmódosítás.

Amúgy meg nem én hívtam picsogásnak a nemtetszést.

De érted, szerinted én nem hívnám fel BB-t, hogy te ember, hát noooormális vagy, micsinász? Elgurult a gyógyszer vagy mi?
Nekem is érthetetlen jelenleg a döntés, de csak abban bízhatok, hogy van racionális oka, nem hülyültek meg hirtelen és megvan a terv, hogy mit akarnak, meg a különböző szcenáriók, hogyha nem jönnének be.

Ahogy azért olvastad, dolgoztak JC megtartásán, csak épp a nagyobb garantált nyert.
Bepróbálkoztak Robinsonnál is, meg biztos bepróbálkoznak másnál is, meg a fene tudja, hogy kiről maradtunk le.

Én a magam részéről megvárom, hogy mi sül ki az egészből és aztán majd esetleg mondhatom azt, hogy értem mi miért történt vagy hogy látom mit akartak, csak nem jött be, de akár azt is, hogy ez jól el lett baszva.
De addig max tolok egy WTF-et...
Solymi
Hát ez az. Én-mi is nyomtunk egy WTF-et és erre jön a kioktatás. (Tudom, hogy nem te mondtad a "picsogást")

El tudom fogadni, ha nem is értek egyet, azzal, hogy pl. te azt mondod, hogy lehet, meglátjuk, stb. Azonban, ha én vagy mi ezt nem így látjuk, akkor nehogy már egy másik szurkoló (nem a GM vagy a HC) elküdjön a picsába, hogy rinyálok. Nekem a WTF az első reakcióm, nektek meg a reménykedés, hogy ez egy terv része. Én is azt remélem, csak amíg nem látom, addig ennek az én olvasatomban nincs jó oldala. Én nem tudom azt mondani, hogy pedzegetik ezt meg azt. És ha jön egy kivülről érthetetlen döntés akkor jön a WTF. Ha ez valakinek nem teszik (nem neked) és nem képes normális módon ezt közölni (nem Te), akkor ugorjon, nem fogok megsértődni, ha nem kommentel.
Boston