NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
The Patriots are hosting former Giants and Browns S Jabrill Peppers on a visit today
több mint 2 éve
Boldog mai napot mindenkinekEgészítsük ki egy aktualitással. 🙂
Wyatt
Happy March 28! pic.twitter.com/VTwtP77O9G
— Pats Pulpit (@patspulpit) March 28, 2022
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
Bria! Ez bármelyik csapatnál benne van és akkor jó eséllyel mindegyik csapatnak kampó. Jó,a Chargersnél kicsit nagyobb eséllyel 😊hát most h fal is erősödött remélhetőleg nem 2 sec alatt kell dobnia mindig és neki is könnyebb lesz, korai fosni meg kemény csoportot vizionálni elég ha csapatonként 3-4 playernek elszáll az aclje tc és preseason alatt aztán egész csoport nagyobb gyalázat lesz mint az nfc east voltMondjuk ahhoz Tuanak is szint(ek)et kéne ugrania...Mondjuk egy Parker,Waddle,Gesicki? Futónak Mostert? Oda nagyon kéne egy sokkal gyorsabb védelem! Nem baj,jó lesz a csoport !jött a Miamiba egy HillHa beáll a sorba és kibírja balhé nélkül, akkor különösen veszélyes lesz.
kőkeményen meg kell küzdeni a PO-ért is!
NB2
Kérdés, hogy hányan lesznek mellette, akiket nagyon fogni kellene majd.
Solymi
kolok1972
ZERO_L
briareos
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
hát most h fal is erősödött remélhetőleg nem 2 sec alatt kell dobnia mindig és neki is könnyebb lesz, korai fosni meg kemény csoportot vizionálni elég ha csapatonként 3-4 playernek elszáll az aclje tc és preseason alatt aztán egész csoport nagyobb gyalázat lesz mint az nfc east voltMondjuk ahhoz Tuanak is szint(ek)et kéne ugrania...Mondjuk egy Parker,Waddle,Gesicki? Futónak Mostert? Oda nagyon kéne egy sokkal gyorsabb védelem! Nem baj,jó lesz a csoport !jött a Miamiba egy HillHa beáll a sorba és kibírja balhé nélkül, akkor különösen veszélyes lesz.
NB2
Solymi
kolok1972
ZERO_L
több mint 2 éve
Mondjuk ahhoz Tuanak is szint(ek)et kéne ugrania...Mondjuk egy Parker,Waddle,Gesicki? Futónak Mostert? Oda nagyon kéne egy sokkal gyorsabb védelem! Nem baj,jó lesz a csoport !jött a Miamiba egy HillHa beáll a sorba és kibírja balhé nélkül, akkor különösen veszélyes lesz.
NB2
Solymi
kolok1972
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
Butler visszatért 2 évre. Jòl sikerülhetett a vacsi😁Most melyik verzió jön vajon, amikor nyertek miatta egy SBt vagy kikaptok mert majd BB vmire bedurcizik ès nem játszik,😏😉?
ParadSEC
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 029
Köszi!Mondjuk egy Parker,Waddle,Gesicki? Futónak Mostert? Oda nagyon kéne egy sokkal gyorsabb védelem! Nem baj,jó lesz a csoport !jött a Miamiba egy HillHa beáll a sorba és kibírja balhé nélkül, akkor különösen veszélyes lesz.
NB2
Solymi
kolok1972
Nem nagyon voltam most így hirtelen képbe a Miamival.
De olvastam az ottani fórumban is, hogy eléggé feltankoltak.
több mint 2 éve
Butler visszatért 2 évre. Jòl sikerülhetett a vacsi😁
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Mondjuk egy Parker,Waddle,Gesicki? Futónak Mostert? Oda nagyon kéne egy sokkal gyorsabb védelem! Nem baj,jó lesz a csoport !jött a Miamiba egy HillHa beáll a sorba és kibírja balhé nélkül, akkor különösen veszélyes lesz.
NB2
Solymi
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 029
jött a Miamiba egy HillHa beáll a sorba és kibírja balhé nélkül, akkor különösen veszélyes lesz.
NB2
több mint 2 éve
jött a Miamiba egy Hillkőkeményen meg kell küzdeni a PO-ért is!
több mint 2 éve
zolkoo
259
Fornetitt megúsztuk.😁😁Pedig én már terveztem a kompenzációs pickkel jövőre😉
ParadSEC
több mint 2 éve
Fornetitt megúsztuk.😁😁
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Akkor ennyit arról,hogy La’el Collins jöhetne.Elvitték a Cicákok, de így hogy maradt Brown nem akkora gáz bár jó lett volna ez a kettős 😀
kolok1972
több mint 2 éve
Akkor ennyit arról,hogy La’el Collins jöhetne.
több mint 2 éve
Valaki olvasott róla anno mi volt a pontos oka a visszavonulásának?Végülis egy pròbát mindkét félnek megérne. Ha beválik van egy tök j9 2. számú cb-nk ha nem hát akkor ennyi volt neki
Plusz egynek nekem megfelene ha olcsón jönne, lehet a TC-t sem éli meg, egy próbát megérhet.
(az ember azt hinné, hogy ide jönne vissza a legutoljára szóval vagy nagyon el van keseredve vagy nagyon bizonyítani akar)
ZERO_L
több mint 2 éve
Valaki olvasott róla anno mi volt a pontos oka a visszavonulásának? Plusz egynek nekem megfelene ha olcsón jönne, lehet a TC-t sem éli meg, egy próbát megérhet.
(az ember azt hinné, hogy ide jönne vissza a legutoljára szóval vagy nagyon el van keseredve vagy nagyon bizonyítani akar)
több mint 2 éve
Azért ha Butler visszajönne az teljes wtf lennePedig benne lehet a pakliban. Meghallgatnám a meatinget az Öreggel. 😁
vpi
több mint 2 éve
Azért ha Butler visszajönne az teljes wtf lenne
több mint 2 éve
Bates-ben bőven lehet fantázia én örúlnék neki. Remèlhetőleg a Bills kiköltrkezte magát annyira, hogy ne matcheljen egy komolyabb ajánlatot.Wynn gondolom azért maradt Mason helyett, mert egy vakoldali tackle-t nehezebb leskasztani, mint egy guardot.
Do your job
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 029
Másodszorra nem szopta be senki Brown-t mint nagy FA igazolás.steelersdepot.com/2022/01/pro-football-focus-identifies-one-fa-steelers-should-pursue-this-offseason/
(Mondjuk nem tudom mennyire játszott rosszabbul mint mikor először volt itt, nekem nem tűnt olyan rossznak)
Reméljük jó áron marad, mert akkor csak OG posztra kell valaki, meg persze a mélység.
Mondjuk érdekes hogy offseason elején Wynn-t mondták mint lehetséges trade opcio, lehet neki még alacsonyabban volt az értéke. Pedig vele sokkal többet spórolhattunk volna.
Ettől függetlenül LT kérdéskörét meg kell oldani hosszútávon, de első két körben inkább tátongó hiányposztra húznék.
ZERO_L
Eszerint a 78,3-as PFF grade a 20. legjobb T pozícióba rakta.
81,2-es passzblokkolás, 71,6-os futásblokkolás az karriercsúcs, plusz tud játszani LT, RT pozícióban.
több mint 2 éve
Amúgy Fournette hogy a fenébe merült fel akárcsak gondolat szintjén? Nemhogy vizitre hívni.Másodszorra nem szopta be senki Brown-t mint nagy FA igazolás.Ez jò hìr. Remélem Fonetitt nem igazoljuk le. Butler érdekes lehet fölleg a múlt miatt😁
(Mondjuk nem tudom mennyire játszott rosszabbul mint mikor először volt itt, nekem nem tűnt olyan rossznak)
Reméljük jó áron marad, mert akkor csak OG posztra kell valaki, meg persze a mélység.
Mondjuk érdekes hogy offseason elején Wynn-t mondták mint lehetséges trade opcio, lehet neki még alacsonyabban volt az értéke. Pedig vele sokkal többet spórolhattunk volna.
Ettől függetlenül LT kérdéskörét meg kell oldani hosszútávon, de első két körben inkább tátongó hiányposztra húznék.
ZERO_L
ParadSEC
Van 5 teljesen jó RB a keretben.
Kisebb bajotok is nagyobb ennél.
több mint 2 éve
Másodszorra nem szopta be senki Brown-t mint nagy FA igazolás.Ez jò hìr. Remélem Fonetitt nem igazoljuk le. Butler érdekes lehet fölleg a múlt miatt😁
ZERO_L
több mint 2 éve
Másodszorra nem szopta be senki Brown-t mint nagy FA igazolás. (Mondjuk nem tudom mennyire játszott rosszabbul mint mikor először volt itt, nekem nem tűnt olyan rossznak)