New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Cannon simán felfér majd az 53-as rosterre remélhetőleg, legalább lenne értelmes cserejátékos a falban az sose árt, BB helyében tuti ezt tenném de hát majd kiderül...
több mint 14 éve
Nem tudom, volt-e a héten, Belichick indokolja a váltást, a séma eltolódását a 43 felé.We wanted a lot of carryover between our run responsibilities and run fits, and some of our pressure defenses and things like that. We'll transition and build into some of our odds fronts, but we felt like in trying to evaluate young players, asking them to learn one system in a 3-4 and then learn another system in nickel was too much.Éppen a 43 statikussága volt a fő érv, amit itt pont a gyenge pontjának írtam le többször is, hogy sub-felállásban nincs elég mozgástér vagy ha úgy jobban tetszik, nem volt idő a rövid offseason miatt a 34-es védelem egészét megtanítani újra, éppen a sub-felállások rugalmassága, sokoldalúsága miatt, ami a séma nagy előnye.
Nagyon érdekes és tanulságos.
http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4706060/belichick-explains-d-switch-on-sirius
több mint 14 éve
Injury report:Out
S Josh Barrett (thumb/hamstring)
Questionable
CB Leigh Bodden (thumb)
CB Ras-I Dowling (hip)
DL Albert Haynesworth (back)
TE Aaron Hernandez (knee)
S Sergio Brown (chest)
RB BenJarvus Green-Ellis (toe)
WR Julian Edelman (ankle)
WR Matthew Slater (ribs)
OT Sebastian Vollmer (back)
RB Danny Woodhead (ankle)
DL Kyle Love (back)
LB Jerod Mayo (back)
Probable
LB Dane Fletcher (thumb)
S Patrick Chung (hand)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Hát most egy olyan ember, mint Welch vagy Adams, ha kiesik miatta az 53-ból, nem fogok sírni, ha viszont formába tudna lendülni, az nem lenne rossz

több mint 14 éve
Jaja, Mayót én is láttam, ezen a héten még biztos nem játszik, de utána pihenő, a Steelers ellen már mehet, és ha csak 2.5 mérkőzést kell kihagynia, akkor egész jól jártunk. Mondjuk Welkerre az 5 milla körüli értéket a garantált részre gondoltam, mondjuk egy 4 év 30 millió, 20 garantálttal, simán jó már.Mayo tényleg olcsón megúszta, úgy tűnik.
Cannonnak is nagyon örülnék, ha az utolsó egy-két fordulóban kapna pár snapet 😊Wyatt
Nekem igazán mindegy, maradjon itt mindkét fél számára reális, elfogadható árért.
Az egy-két snap érdekében aktiválni kéne és roster-en tartani. Guard poszton egyelőre jól állunk, most luxusnak tűnik felhasználni erre egy helyet. Remélem, lesz olyan állapotban, hogy aktiválhassák, három hétig edzhet a csapattal, aztán majd akkor dönthetnek az idei sorsáról. Minden esetre elismerésem neki és az orvosi stábnak, most nagyon úgy néz ki, hogy ténylegesen NFL játékos lesz belőle.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Jaja, Mayót én is láttam, ezen a héten még biztos nem játszik, de utána pihenő, a Steelers ellen már mehet, és ha csak 2.5 mérkőzést kell kihagynia, akkor egész jól jártunk. Mondjuk Welkerre az 5 milla körüli értéket a garantált részre gondoltam, mondjuk egy 4 év 30 millió, 20 garantálttal, simán jó már.Cannonnak is nagyon örülnék, ha az utolsó egy-két fordulóban kapna pár snapet 😊

több mint 14 éve
Kíváncsi vagyok milyen pénzt kér Welker jövőre. Mert imádom meg minden, de jövőre már 31 éves lesz, és amilyen szinten használjuk, 2-3 évnél sokkal több szerintem már nem lesz benne. Meg nem is igazán az a primetime elkapó, mint Megatron, Fitz vagy éppen André. Remélem egy ilyen 5-6 millió körüli átlagban meg tudunk vele egyezni, egy 3-4 évreWyattTöbbre saccolom, egy franchise tag is 10 millió körül fájna. Minden esetre érdekes alku lesz. Teljesítmény vs. kor/amortizáció.
Mai edzés érdekes volt. Edzett szinte mindenki, még Mayo is! (Szerintem nem fog játszani, de akkor is jó jel, inkább csak egy rossz lépés volt a sérülés oka.) Barrett már most out vasárnapra, tizenketten kérdésesek.
Szerencsétlen Adams (CB) már nem napokra, hanem órákra ír alá, most éppen Harrison (DT, ex-Bears) szerződtetése miatt lett kivágva.
Cannon-t látták az öltözőben izzadtan, de BB egy hangot nem hajlandó mondani az állapotáról.
Wilfork alakítása Sound FX, igen jó dumákat enged el. 😊 http://www.youtube.com/watch?v=CytndFaWK08&feature=player_embedded
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Kíváncsi vagyok milyen pénzt kér Welker jövőre. Mert imádom meg minden, de jövőre már 31 éves lesz, és amilyen szinten használjuk, 2-3 évnél sokkal több szerintem már nem lesz benne. Meg nem is igazán az a primetime elkapó, mint Megatron, Fitz vagy éppen André. Remélem egy ilyen 5-6 millió körüli átlagban meg tudunk vele egyezni, egy 3-4 évre

több mint 14 éve
nem tudom ti hogy vagytok vele, de én egy 4. körös picket simán odaadnék most Brandon Lloydért...HabiSpórolgassunk csak Welker szerződésére! Lloyd jövőre nagy pénzt szeretne még kapni, azt úgysem adnánk meg, egy bő fél idényre sok lenne a 4. körös pick.
több mint 14 éve
nem tudom ti hogy vagytok vele, de én egy 4. körös picket simán odaadnék most Brandon Lloydért...

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Wright -->IR. Nagyon jó...ImithekingSzegény...
Pokoli lehet ezzel együtt élni, arról nem is beszélve, ha tartós marad Neki, és a mindennapi életét is befolyásolja.
Remélem meg tud gyógyulni, és mint civil 100%-os életet élhet.
Szerintem a pályán már nem nagyon fogjuk viszontlátni.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
A várható limitáltakon kívül BJGE is bekerült ebbe a körbe (láb(ujj)) - összesen vannak tízen. Chung, Fletcher full.tomi-tomiEz mondjuk egy futónak nem a legkellemesebb. Bestnek az újoncévét tette tönkre egy ilyen. Gyakorlatilag végig játszott, de hatékonyság az nulla volt.
RE: trade pletykák
nettó hülyeség mindkettő (Allen & Cromartie)
több mint 14 éve
Wright -->IR. Nagyon jó...
több mint 14 éve
Sztyopa
315
Megszólalt Chad facen:"Chad Ochocinco
Ok I can finally post again, what have I missed the past 2 weeks besides that fucking pass n Buffalo? Talk about bad timing, talk to me peeps?"
Wilfork sound fx ,"óriási" 😀
Why so serious?
több mint 14 éve
Sőt, Asante sem! 😊Ja, meg még az első kör mellé adnánk Anderson-t is.tomi-tomiMég mindig megéri 😊
Annyira agymenés, hogy ugyanabban a cikkben Cromartie-t elcseréltetné a Dallasba is. Ezekből a Cromartie-kből ennyire sok van? Guyton helyett meg Mayo felépüléséig öreganyám játszana LB-t.Fletcher jó lesz, de DRC nem kell 😊Wyatt
Ezeknek karakterre fizetnek?tomi-tomi
Annyira komolytalannak tartom az ilyen felvetéseket... Mintha csak egy 53 darabos puzzle-t kéne kirakni.
több mint 14 éve
Ja, meg még az első kör mellé adnánk Anderson-t is.tomi-tomiMég mindig megéri 😊
Annyira agymenés, hogy ugyanabban a cikkben Cromartie-t elcseréltetné a Dallasba is. Ezekből a Cromartie-kből ennyire sok van? Guyton helyett meg Mayo felépüléséig öreganyám játszana LB-t.Fletcher jó lesz, de DRC nem kell 😊
Ezeknek karakterre fizetnek?tomi-tomi

több mint 14 éve
Ezekből a Cromartie-kből ennyire sok van? tomi-tomiLehet Antonio gyerekeiről van itt már szó 😀

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Gil Brandt agymenése az NFL.com-on: mivel a Vikings szezonjának valszeg annyi, Jared Allen-t hozzuk el egy első körös pick-ért, majd Everson Griffen pótolja. Ezután Gary Guyton-t meg egy pick-et küldjünk el Philadelphia-ba, ahonnan érkezik D.R.-Cromartie. S máris az ígéret földjén vagyunk! 😊El BandiJa, meg még az első kör mellé adnánk Anderson-t is.
Annyira agymenés, hogy ugyanabban a cikkben Cromartie-t elcseréltetné a Dallasba is. Ezekből a Cromartie-kből ennyire sok van? Guyton helyett meg Mayo felépüléséig öreganyám játszana LB-t.
Ezeknek karakterre fizetnek?
Inkább az a fontos, hogy ma már csak hárman nem edzettek: Mayo, Barrett és sajnos újra Wright. Egyre kevesebb az esély, hogy látjuk őt még meccsen játszani. A várható limitáltakon kívül BJGE is bekerült ebbe a körbe (láb(ujj)) - összesen vannak tízen. Chung, Fletcher full.
több mint 14 éve
Jó hogy nem mindjárt Asante jön vissza 😀Mondjuk Jared Allen for 2012/1. tükörsima deal, elvileg a fizuja sem lenne gond 😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Gil Brandt agymenése az NFL.com-on: mivel a Vikings szezonjának valszeg annyi, Jared Allen-t hozzuk el egy első körös pick-ért, majd Everson Griffen pótolja. Ezután Gary Guyton-t meg egy pick-et küldjünk el Philadelphia-ba, ahonnan érkezik D.R.-Cromartie. S máris az ígéret földjén vagyunk! 😊
több mint 14 éve
Az utolsó két meccsen nagyjából 50%-os run/pass arányra állt be a Pats offense:"As a team, the Patriots rushed 35 times, while Brady attempted 33 passes [against the Jets]. The previous week in Oakland, New England featured a similar split, attempting 30 passes and rushing 30 times. The point totals have essentially been the same as they were in the non-balanced games, with the Patriots scoring 31 against the Raiders and 30 against the Jets, but the lack of stress on Brady's shoulders and the equally important lack of turnovers has been the real key to success."
Link
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Tudom hogy visszajöhet a PS-be,viszont már 2. éve próbálkozunk vele...Mondjuk egy 7. körnél már belefér...Egy esetleges Brace bust a 2. körével már sokkal jobban fájna! Vagy egy Spikes,Cuni kuka... Mert a jelenlegi rendszerben,az ő helyüket is nehezen találjuk!Persze az ő esetükben azért korai lenne kukáról beszélniWelch-csel azért megint egy late round OT project kuka... A tőlünk elküldött Page-t azért savazzák rendesen a Philly topikban... Csak a Bills ellen 4 misstackle-je volt...kolok1972Nem kuka (még), jöhet vissza PS-be. Az idősebb Gronkowski sérülése miatt jött fel az 53-as keretbe, pót TE-nek, illetve amikor Solder játszott TE-et, akkor T-nek. Most a Jets ellen egyszer játszott úgy Solder helyén, hogy Solder nem volt a pályán; jött is a sack. Tényleg van még mit tanulnia T-ként.
Vödört meg a Bears topikban. 😊 Pedig nem is volt annyira rossz. Volt egy "okos" late hit-je(?) helmet to helmet-je(?), szegény Briggs kapott érte 15 yardos büntit, amikor megvédte. S a nagy futásnál ő is megette a TE balra indulását, de azért az inkább Briggs lelkén szárad.
Nálunk meg Ihedigbo a RZ-ig egész jó volt, a Castleai által emlegetett azonnali tackle-k jó része tőle jött. Kb. három 3rd down-t ő oldott meg. Cserébe mindkét passzolt TD-nél hibázott.tomi-tomi
Szerk: Amúgy Welch úgy néz ki átmegy a waiveren,úgyhogy PS.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 14 éve
Welch-csel azért megint egy late round OT project kuka... A tőlünk elküldött Page-t azért savazzák rendesen a Philly topikban... Csak a Bills ellen 4 misstackle-je volt...kolok1972Nem kuka (még), jöhet vissza PS-be. Az idősebb Gronkowski sérülése miatt jött fel az 53-as keretbe, pót TE-nek, illetve amikor Solder játszott TE-et, akkor T-nek. Most a Jets ellen egyszer játszott úgy Solder helyén, hogy Solder nem volt a pályán; jött is a sack. Tényleg van még mit tanulnia T-ként.
Vödört meg a Bears topikban. 😊 Pedig nem is volt annyira rossz. Volt egy "okos" late hit-je(?) helmet to helmet-je(?), szegény Briggs kapott érte 15 yardos büntit, amikor megvédte. S a nagy futásnál ő is megette a TE balra indulását, de azért az inkább Briggs lelkén szárad.
Nálunk meg Ihedigbo a RZ-ig egész jó volt, a Castleai által emlegetett azonnali tackle-k jó része tőle jött. Kb. három 3rd down-t ő oldott meg. Cserébe mindkét passzolt TD-nél hibázott.
több mint 14 éve
Welch-csel azért megint egy late round OT project kuka... A tőlünk elküldött Page-t azért savazzák rendesen a Philly topikban... Csak a Bills ellen 4 misstackle-je volt...
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 14 éve
Csak hogy ne csak akkor írjak ide mikor a D-t "alázom"... 😉A Jets ellen igenis meg voltam elégedve a fiúkkal... 😊
Bár a nyomás továbbra sem az igazi az ellen QB-jén, de legalább már voltak jelei a javulásnak...
Csak kitartson ez a "trend"! 😊
Ami nekem különösen tetszett az a secondary volt most... Végre ha jött is az elkapás rögtön érkezett a tackle is, mégpedig ellentmondást nem tűrően a legtöbb esetben... Valahogy így kell ezt csinálni... Rögtön más hangulatba kerültem én is, és nem a bekapott yardokon "sírtam"... 😀
Félreértés ne essék, azért van még hova javulni, de na... 😉
Az O meg csak hozta a "kötelezőt" ugye a 30 ponttal... 😛
(Benji szépen hozta a yardokat, Waters meg egy ÁLLAT!!!) 😀
Igaz hogy volt nyomás Brady-n, de azért ez a Jets D volt, akárki akármit mond ez akkor is egy nagyon ütős kis D! 😊
(Dallas elvileg hasonló lesz csak jobb QB-val... Érdekes lesz, már alig várom!!!) :cool:
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉