New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
DoM a patriots.hu-s elemzésében ki is emelte. Valóban hihetetlen mennyivel javítja az O-line munkáját. Mellesleg lehet az én megfigyelő képességemmel van probléma, de Light sem bénázik annyit mint tavaly, emlékszem néha-néha úgy fordult, mint egy pótkocsis kamion, egy komolyabb speedrusher nagyon bele tudta ültetni a sergőbe. Azt viszon nem értem, hogy Ridley miért kapott egész meccsen csak 3 carry-t.Itt meg van az egész drive a közvetítésből jó minőségben elemzés nélkül.Te jó ég élőben nem is láttam ezt a Waters megmozdulást...Dühítően szar ez a hivatalos videólejátszó.
Ezt érdemes megnézni mindenkinek, úgy gondolom az elmúlt évek legjobb igazolása.Ace7
Nincs valakinek tippje, hogy másutt meg lehet-e nézni?Gogo
http://www.youtube.com/watch?v=c1SCXg4LqE8&feature=player_embedded
De ha tudod mit keressél, akkor jó.
Waters-nek ez már a második olyan klasszis megmozdulása, amelyet elsőre nehéz, nem lehet észrevenni. (Raiders ellen a Ridley TD-nél az LB-nek kiosztott blokk hasonló pördülés után.)tomi-tomi
több mint 14 éve
Itt meg van az egész drive a közvetítésből jó minőségben elemzés nélkül.Dühítően szar ez a hivatalos videólejátszó.A brilliáns utolsó drive:Te jó ég élőben nem is láttam ezt a Waters megmozdulást...
http://www.nfl.com/videos/auto/09000d5d8233aa9b/Drive-of-the-Week-Brady-at-his-bestnever_the_answer
Ezt érdemes megnézni mindenkinek, úgy gondolom az elmúlt évek legjobb igazolása.Ace7
Nincs valakinek tippje, hogy másutt meg lehet-e nézni?Gogo
http://www.youtube.com/watch?v=c1SCXg4LqE8&feature=player_embedded
De ha tudod mit keressél, akkor jó.
Waters-nek ez már a második olyan klasszis megmozdulása, amelyet elsőre nehéz, nem lehet észrevenni. (Raiders ellen a Ridley TD-nél az LB-nek kiosztott blokk hasonló pördülés után.)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Én is csak így kielemzve figyeltem fel rá. Tényleg elképesztő volt a helyzetfelismerése, a reakcióideje és a sebessége is. Hihetetlen jó játékos...A brilliáns utolsó drive:Te jó ég élőben nem is láttam ezt a Waters megmozdulást...
http://www.nfl.com/videos/auto/09000d5d8233aa9b/Drive-of-the-Week-Brady-at-his-bestnever_the_answer
Do your job
több mint 14 éve
Így van, a wild card kutyát nem izgat, nekünk csoportot kell nyerni 😊Baromi rosszkor jött nektek a Jets győzelme, újra erősen sanszos egy szoros csoport.A Bills-Jets meccseken múlik a Wild Card, Dolphins pedig szerintem igyekszik elkerülni a 0-16-ot, de csoporton belül sima 0-6.aztecazért azt sem lehet elvárni, hogy a Jets mindig kikapjon 😀
Van 2 meccs előnyünk velük szemben, a csapatunk is jobb (és elnézve a D fejlődését, csak jobbak leszünk). A Bills meg a Jets foglalkozzon egymással és a wild card pozícióval, mi meg lehozzuk a csoportot.Habi

több mint 14 éve
Dühítően szar ez a hivatalos videólejátszó.A brilliáns utolsó drive:Te jó ég élőben nem is láttam ezt a Waters megmozdulást...
Nincs valakinek tippje, hogy másutt meg lehet-e nézni?
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Baromi rosszkor jött nektek a Jets győzelme, újra erősen sanszos egy szoros csoport.A Bills-Jets meccseken múlik a Wild Card, Dolphins pedig szerintem igyekszik elkerülni a 0-16-ot, de csoporton belül sima 0-6.aztecazért azt sem lehet elvárni, hogy a Jets mindig kikapjon 😀
Van 2 meccs előnyünk velük szemben, a csapatunk is jobb (és elnézve a D fejlődését, csak jobbak leszünk). A Bills meg a Jets foglalkozzon egymással és a wild card pozícióval, mi meg lehozzuk a csoportot.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Baromi rosszkor jött nektek a Jets győzelme, újra erősen sanszos egy szoros csoport.A Bills-Jets meccseken múlik a Wild Card, Dolphins pedig szerintem igyekszik elkerülni a 0-16-ot, de csoporton belül sima 0-6.
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A brilliáns utolsó drive:Te jó ég élőben nem is láttam ezt a Waters megmozdulást...
Ezt érdemes megnézni mindenkinek, úgy gondolom az elmúlt évek legjobb igazolása.
több mint 14 éve
Cserébe a mostani első negyedét elvitte a Lions-49ers 😀WyattÉn az NFL.comon néztem addig, amíg be nem fejeződött a SF-DET meccs. Láttam Arrington int-jét, meg Ware első sackjét is...
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 14 éve
Mit gondoltok a PUP-ról érkező 3 játékosról? Bracere és Deadrickre gondolom szükség lehet (bár Deadrickben nem vagyok biztos), ha egészségesek, de Faulk helyét egyáltalán nem látom. Woodhead személyében megvan az utóda, szerintem Danny jobban is játszik, talán csak blokkolásban erősebb Faulk. Esetleg elképzelhető lenne egy 2 HB-s felállásban, egyik oldalon Woodhead, másikon Faulk, de erre inkább valamelyik TE-et szokták használni. 3dr down backet meg felesleges rotálni, nem kap akkora terhelést. Szóval akármennyire szerettem Faulk 3rd down elkapásait, draw runjait a múltban, én nem látom értelmét, hogy roster helyet foglaljon az 53-ban.LordTamasKét roster helyet már felszabadítottak. Faulk TB személyes kedvence, nagyon (extrém mértékben) megbízik benne. Brace 2. körös, neki ez az előnye. Deadrick mellett a DL eddigi fogyása szól, de ez Brace-szel megoldódik bizonyos mértékben. Szvsz ha mindhárman megfelelő állapotban vannak (bevethető mindegyik), akkor Deadrick megy IR-re. Vagy kitesznek még valakit, például személyes "kedvencemet", Tarpiniant.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Mit gondoltok a PUP-ról érkező 3 játékosról? Bracere és Deadrickre gondolom szükség lehet (bár Deadrickben nem vagyok biztos), ha egészségesek, de Faulk helyét egyáltalán nem látom. Woodhead személyében megvan az utóda, szerintem Danny jobban is játszik, talán csak blokkolásban erősebb Faulk. Esetleg elképzelhető lenne egy 2 HB-s felállásban, egyik oldalon Woodhead, másikon Faulk, de erre inkább valamelyik TE-et szokták használni. 3dr down backet meg felesleges rotálni, nem kap akkora terhelést. Szóval akármennyire szerettem Faulk 3rd down elkapásait, draw runjait a múltban, én nem látom értelmét, hogy roster helyet foglaljon az 53-ban.
több mint 14 éve
Cunningham tegnap 2 snap...DoMMost vagy a draftkor nézték be vagy most nem tudnak vele mit kezdeni. Gondolom Brace meg Deadrick érkeztével sem fog többet a pályán tölteni. 2.körös draft, mit nekünk.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A brilliáns utolsó drive: http://www.nfl.com/videos/auto/09000d5d8233aa9b/Drive-of-the-Week-Brady-at-his-best
több mint 14 éve
A Steelers elleni meccsünk is TV-s lesz (ESPNA), eddig csak egyet kellett streamelni, a Bills ellenit.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
Cunningham tegnap 2 snap...
több mint 14 éve
Haynesworthön megint látszott, hogy micsoda fegyver lenne, ha már legalább 50% körüli időt a pályán tudna tölteni. Carter meg hozza, ami elvárható volt tőle a leigazolása első napjától.DoMVégre Big Al tegnap már nyomaiban emlékeztetett korábbi önmagára.
Még akkor is, ha ez stat-ban csak egy QB hit.
Neki (is) nagyon jól fog jönni a plusz egy hét pihi, mert végre erőnlétben utolérheti magát.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
G.Warrent sajnáltam mikor szezon elején elengedtük, de az hogy visszahoztuk a sérülések miatt jó döntés volt, tegnap nagyon jól játszott. Fontos W volt, most jöhet a pihenő és bízunk benne hogy a sérültek is felépülgetnek azért a Steelers meccsre.Go Pats!
több mint 14 éve
Tényleg, végül is 1-1 😊 Mondjuk a ti csoportgyőzelmetekhez sztem nem fér majd kétség, velünk kapcs ez sajnos nem mondható el.Most azért jól jött ez a győzelmetek nekünk is.SzeszeNekünk is a tietek 😉zolika26
több mint 14 éve
Most azért jól jött ez a győzelmetek nekünk is.SzeszeNekünk is a tietek 😉

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Végre látható volt valami agresszió a védelemben. Folyamatosan blitzelték Romót, hogy minél kényelmetlenebbül érezze magát. Lett is eredménye, bár azt hozzá kell tenni, hogy ha kellően higgadt marad az irányító, akkor lehet ebből nyelni a yardokat, ahogy erre is volt példa, de a másik oldalon ott a komoly sack veszély yardveszteséggel, elsietett dobások, rossz döntés, INT veszély a pressure miatt. Nyilván nem játszható meg minden támadósor ellen, de a Romo & Garrett kettős erre tökéletesen alkalmas volt.Szerintem, ha eddig is ezzel a felfogással játszottatok volna akkor senki nem fanyalgott volna a védekezés miatt. Nyilván erre is meglett volna az ellenszer, de ez mégis ég és föld volt az eddigiekhez képest, engem baromira meg is lepett, h ennyire működött a blitz a Dallas ellen az egész meccsen. Tényleg olyan volt mintha egy másik védelem lett volna a pályán, mint eddig. Remélem azért ez csak egyszeri alkalom volt, mert ilyen játékkal tényleg SB esélyes lenne a csapat és azt nem szeretném 😉 Most azért jól jött ez a győzelmetek nekünk is.
Mindjárt másként festett a produkció, mint hogy tátott szájjal várta mindenki, hátha beledobja valamelyik védő kezébe a lasztit az irányító. Ez a felfogás Spikes erősségeit is felnagyította, a hiányosságokat meg a lehető leginkább próbálta elfedni. Haynesworthön megint látszott, hogy micsoda fegyver lenne, ha már legalább 50% körüli időt a pályán tudna tölteni. Carter meg hozza, ami elvárható volt tőle a leigazolása első napjától.DoM
több mint 14 éve
Mondjuk egy + jó elkapó sosem jön rosszul 😊 Ráadásul a fizuja is lótöke, és nem Slatert kéne erőltetni a hosszú passzoknál. Cserébe kb csak azoknál használnánk, így megint nincs értelme 😀WyattVégül a Ramshez megy

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Végre látható volt valami agresszió a védelemben. Folyamatosan blitzelték Romót, hogy minél kényelmetlenebbül érezze magát. Lett is eredménye, bár azt hozzá kell tenni, hogy ha kellően higgadt marad az irányító, akkor lehet ebből nyelni a yardokat, ahogy erre is volt példa, de a másik oldalon ott a komoly sack veszély yardveszteséggel, elsietett dobások, rossz döntés, INT veszély a pressure miatt. Nyilván nem játszható meg minden támadósor ellen, de a Romo & Garrett kettős erre tökéletesen alkalmas volt. Mindjárt másként festett a produkció, mint hogy tátott szájjal várta mindenki, hátha beledobja valamelyik védő kezébe a lasztit az irányító. Ez a felfogás Spikes erősségeit is felnagyította, a hiányosságokat meg a lehető leginkább próbálta elfedni. Haynesworthön megint látszott, hogy micsoda fegyver lenne, ha már legalább 50% körüli időt a pályán tudna tölteni. Carter meg hozza, ami elvárható volt tőle a leigazolása első napjától.
több mint 14 éve
Edelman kapcsán Neked mi jut az eszedbe, most frankón. Nekem egy Wes Welker klón, aki nagyon jól játszott Wes Welker helyén akkor, amikor sérülés miatt erre szükség volt. Más helyen nekem nem rémlik semmi konkrét dolog, ami miatt azt kéne gondolnom, hogy egyéb posztokon mekkora potenciál van benne. Neked szíved joga, csak kár felháborodni azon, ha más másként látja...Aha, aztán csak az az egyetlen poszt, ahol bevethető. Meg Welker sem áll fent szélen soha. Meg két slot WR egyszerre nem lehet fent. Meg tehermentesíteni sem lehet Welkert. Oké...WyattMiért, Edelman miért nem kap már évek óta többet? Potenciál van benne, és nem sérült mindigWyattTalán azért mert a helyén játszik a liga legjobb slot recieivere...Boston
Do your job
több mint 14 éve
Ebből a sorból a tehermentesítés lehet(ne) valós ok Edelman játszatására. Ha fenn van a Branch-VW-Gronk-Hörni-Fafej ötös, akkor mind az öt tényleges veszély; kezelhetetlen. A GW-drive-ban mindegyiknek volt elkapása! (A TD passznál 2 man rush mellett se tudták megoldani a fedezésüket. Branch, VW, Gronk duplázva, Hernandez 1-1-ben, egy DL és egy LB zónázott, csücskösen Woodhead a zóna mögött második opcióként 1st down-t megcsinálhatta volna. Balra hívott play volt, ott volt csak három védő, Woodhead is arra slisszolt ki Waters és Solder között.)Aha, aztán csak az az egyetlen poszt, ahol bevethető. Meg Welker sem áll fent szélen soha. Meg két slot WR egyszerre nem lehet fent. Meg tehermentesíteni sem lehet Welkert. Oké...WyattMiért, Edelman miért nem kap már évek óta többet? Potenciál van benne, és nem sérült mindigWyattTalán azért mert a helyén játszik a liga legjobb slot recieivere...Boston
Egyszerűen nincs hely másnak pillanatnyilag.