New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Patriots release OT Tom Welch and re-sign Dan Gronkowski

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 824
Fontos csoportgyőzelem volt, az eddig keveset mutató Jets ellen, bár leírni őket nem szabad még az 1-4 ellenére sem.Bruschi85
Főleg hogy az igazából 2-3.
több mint 14 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 852 — Patriots és Kaposvári KK fan
Fontos csoportgyőzelem volt, az eddig keveset mutató Jets ellen, bár leírni őket nem szabad még az 1-4 ellenére sem. Érdekesen fog alakulni a csoportunk főleg, hogy meddig fog kitartani a Bills remeklése. Azért nekünk is kikaparhatnák a gesztenyét egy Jets-Bills meccsen Bills győzelemmel.
Szépen oldotta meg a feladatát a D# főleg a sok 3&out-al. Abszolút dícsérhető. BJGE is remekül nyomta fontos 1st downokat és TD-ket szerezve. Nem éreztem egy percig sem, hogy kikaphatunk a Jetstől hazai pályán, ha csak Sanchezre fognak építeni. A futójátékot sikeresen kikapcsoltuk.
Bár az Oline falunkat többször megzavarták és hibára késztették azért ez még bőven belefér. Viszont nagyon tetszett az okos playhívás az utlsó negyedben és bár Ridley-t keveset láttuk hiányoltam is, fog ő még sok szépe percet okozni nekünk szurkolóknak.
BB pedig megint megmutatta és tudta, hogy a piros zászlót mikor kell behajítani a zokniból 😀

Szép volt Fiúk!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
A hétfő éjszakai meccsen Meriweather 2 Lions TD-hez is díszkiséretet adott, erre Brown és Barrett is bármikor képes, és Brown-nak is legalább olyan szép haja van mint vödörnek! 😊El Bandi
Igen, ott volt mindkettőnél, mondjuk mindkettő Harris hibája volt, ő szimplán már csak nem ért oda, azért az nem mindegy. Ettől függetlenül nem lennénk gyengébbek vele 😛Wyatt
Igaz, hogy Vödör kő buta de legalább tud ütni. Amit Brown vagy Barett csinált párszor az vicces volt 😛
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A hétfő éjszakai meccsen Meriweather 2 Lions TD-hez is díszkiséretet adott, erre Brown és Barrett is bármikor képes, és Brown-nak is legalább olyan szép haja van mint vödörnek! 😊El Bandi
Igen, ott volt mindkettőnél, mondjuk mindkettő Harris hibája volt, ő szimplán már csak nem ért oda, azért az nem mindegy. Ettől függetlenül nem lennénk gyengébbek vele 😛

több mint 14 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Danke 😊
De szar volt megint a védelem, a végén megint kaptunk egy TD-t 😕
A legfontosabb szám: 13.Wyatt
Én a szezonban most voltam először kibékülve a védelemmel.
21 pontot kaptunk, ebből egy TD az a special teamnek volt köszönhető (ha jól emlékszem TD lett abból a drive-ból, amikor a Jets kb. a 20-asunkról jöhetett).
Hozzá kell tenni...Sanchez azért nem terhelte meg annyira a secondary-t, mint tette azt Fitzpatrick, v. mondjuk tenné Brees, Cam Newton, P. Manning (ha egészséges lesz) és még sokan mások...

de nézzük a jó oldalát, egy izgalmas mérkőzésen, rengeteg futással, sikerült a legnagyobb konferencia riválist legyőznünk.
nagyon jók voltak a challenge-k, és nagyon szép volt a sack a végén, amivel lepergett az óra. élmény volt nézni a mérkőzést :cool: :cool: :cool:

más: amit Revis csinált Welker-en, azok a szerelések, kivédekezett passzok...csak irigykedtem.
de szeretném én is, ha nálunk ilyet csinálnának a DB-k :rolleyes: :rolleyes:
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A hétfő éjszakai meccsen Meriweather 2 Lions TD-hez is díszkiséretet adott, erre Brown és Barrett is bármikor képes, és Brown-nak is legalább olyan szép haja van mint vödörnek! 😊
több mint 14 éve
gdavid New England Patriots 3 926 — Patriots fan
halihó pats fanok! személyemben egy új pats fant ismerhettek meg. 😀
nemrég kezdtem el komolyabban foglalkozni a nfl-el, de a pats már régóta szimpatikus volt nekem. innen most csak stezt meg wyattet ismerem(larki,rémlik?😀)

na, még néhány dologgal nem vagyok tisztában, de most egy se jut eszembe 😀
na mindegy, egy a lényeg hajrá Pats😀ghstzR
Üdv!

Kérdezz bátran, ha majd eszedbe jutott 😊

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
Jó a képed pöcsösWyatt
tudom,kösz 😀

több mint 14 éve
Jó a képed pöcsös

több mint 14 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
halihó pats fanok! személyemben egy új pats fant ismerhettek meg. 😀
nemrég kezdtem el komolyabban foglalkozni a nfl-el, de a pats már régóta szimpatikus volt nekem. innen most csak stezt meg wyattet ismerem(larki,rémlik?😀)

na, még néhány dologgal nem vagyok tisztában, de most egy se jut eszembe 😀
na mindegy, egy a lényeg hajrá Pats😀

több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Jets rengeteg energiát fordított Brady és a passzjáték lefogására. (3-1-7-es felállással kezdtek.) Ez sem sikerült igazán, bár a RZ Off. tegnap elég gyengécske volt passz tekintetében.
Cserébe a futás elleni védekezésük kulcsszitukban összeomlott. (Ridley-t jól fogták viszont!) Az utolsó drive-ot totál benézték, Ryan azt nyilatkozta, hogy TB passzjátékára számítottak.
Az OL néhány blitz-et benézett, egyébként ideje is volt Brady-nek, s elég jelentős réseket nyitottak a futáshoz.
Kár volt a kihagyott lehetőségekért, sokkal simább is lehetett volna.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Gronkowski a hírek szerint betegen játszott, vasárnap reggel még az is kérdéses volt, hogy egyáltalán pályára lép-e. Ennek fényében érthető a stáb ragaszkodása Hernandez szerepléséhez, valamint, hogy Gronk inkább blokkolni maradt hátra. Futás ellen aprított már megint.

BJGE futásaihoz érdekes stat:

14 futásból 99 yard, amikor 6 vagy kevesebb védő volt a boxban. Nem véletlen, hogy úgy látszott a szokásosnál jóval később van az első kontakta védő játékossal. Nem tudom, hogy ez az ügyvédi iroda gyorsulása, a jobb falmunka, vagy ahogy viito felvetette új koncepció (kicsit kivár a LOS-nál, hogy megnyíljon előtte a folyosó, és nem csak fejet leszeg és bummm az utasítás) miatt lehetséges.

Ez óriási előrelépés a tavalyi évhez képest. A PO vereségre még mindenki emlékszik, hogy igaz hátrányban, de hasonló felfogásban/sémában védekező Jets ellen csak dadogott a futójáték, és nem tudta átbillenteni a támadókat a holtponton. Bezzeg tegnap, a csapat beütötte a második meccslabdáját, és a támadók stílusosan be tudták fejezni a találkozót, még akkor is, ha meccs közben néha dadogott a gépezet.

Elsősorban pass protectionban voltak apróbb malőrök. Idén először kerültek szembe komolyan blitzelő bagázzsal, ami azért megtáncoltatta a falat, de amikor kellett kitartottak.
több mint 14 éve
Hernandezt sürgősen össze kellene raknia az orvosi stábnak. Erősen szükségesnek tűnnek a tight-endek.

"2 WR/2 TE/1 RB -- 51 of 81
3 WR/1 TE/1 RB -- 22 of 81
3 WR/2 TE -- 5 of 81
3 TE/1 FB/1 RB -- 3 of 81

(Snaps include 12-men-on-the-field penalty, facemask, false start, holding, illegal contact, false start and pass interference penalties.)"

Az offensive playek nagyjából 73%-a több tight endes felállásból indult.

"ANALYSIS: Wes Welker's 73-yard catch in the third quarter came out of a two-TE look with offensive tackle Thomas Welch on as a sixth blocker. ... The power package with 3 TE/1 FB/1 RB was on for the final three snaps but couldn't convert on third-and-1 to close out the game. ... Both BenJarvus Green-Ellis touchdown runs of 3 yards came out of the 2 WR/2 TE/1 RB package."
Link

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azért a tisztánlátás végett coverben botrányos dolgokat tudunk művelni. Spikes megint miket művelt ott? (Megjegyzem ismét, hogy nagyon hiányzik egy jó FS.)
Féltem attól, hogy nagyon Welkert fogjuk keresni, de nagyon jó playcalling volt szinte egész meccsen. Jó volt látni, ahogy futunk.zinedine5
Spikes? Komolyan mondom szegény srác, egy pillanatig sem bántanám. Inkább feltenném az edzői stábnak a kérdést, hogy komolyan gondolták e azt, hogy egy kb 10x fordulékonyabb elkapó ellen akár zónában akár coverben lesz esélye maradandót alkotni? (ennyi erővel Big Vince-től is elvárhatnánk, hogy játszon cover LB-t). Spikes egy tipikus zúzásra termett ILB alkat, a darálón kívül kár próbálkozni vele, mert már a furdulékonyabb elkapó TE-ek is komolyan kihasználják a mismatchet, hát még a WR-ek hogy teszik hintába.
több mint 14 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Én az elmúlt négy hétben nagyon rossz szemmel néztem a védelemre, de a tegnapi játékuk kifejezetten tetszett. Sorozatos 3 and out-ok, sikerült fontos szituációkban is megállítani a Jets-et, biztos tackle-ök. Persze a Jets offense nem olyan rettegett alakulat, de azt is hozzá kell tenni, hogy Mangold már játszott tegnap, jobb volt a faluk, mint a Ravens ellen. Ami szerintem továbbra is probléma, hogy csak 1 sacket tudtunk elérni a garbage timeon kívül (mondjuk nyomás végre volt Sanchezen). Big Al meg teljesen elveszett...

A támadók részéről kísértetiesen emlékeztetett ez a meccs a tavalyi PO vereségre; Brady-n állandó nyomás volt, 4 sack, iszonyat jók voltak a coverage-ok a WR-inken. Azt el kell ismerni, hogy Rex Ryan nagyon jó defense edző. Persze ehhez kell, hogy van 1 elit és két kifejezetten jó CB-ük, plusz Jim Leonhard is nagyon jó safety. Sikerült lelassítaniuk a támadóinkat, de a futójáték és a védelem "megnyerte" a meccset. Halkan megjegyezve, hogy a gyengébb offense teljesítmény megint 30 (+7 Hernandez...) pontot hozott.

Összességében nagy pozitívum a tegnapi meccs, megmérettünk minden fronton, és legyőztük az ellent 😊 .
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 437 — Ajmo Vatreni
Azért a tisztánlátás végett coverben botrányos dolgokat tudunk művelni. Spikes megint miket művelt ott? (Megjegyzem ismét, hogy nagyon hiányzik egy jó FS.)
Féltem attól, hogy nagyon Welkert fogjuk keresni, de nagyon jó playcalling volt szinte egész meccsen. Jó volt látni, ahogy futunk.
több mint 14 éve
Danke 😊
De szar volt megint a védelem, a végén megint kaptunk egy TD-t 😕
A legfontosabb szám: 13.

több mint 14 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
Grat, ma kb. ennyivel voltatok jobbak. Remélem Green Ellis megkapja a matchballt, nálam ő volt a meccs embere. 4 hét múlva + a rájátszásban majd nem lesz ilyen könnyű dolgotok! 😊

gg
több mint 14 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Nem tudom volt-e ez a remek hír, mert nagyon nagy dolog és hatalmas gratuláció a THPFC-nek és a Patriots.hu oldalnak, szerkesztőknek!!
Pre-Game Social 20.00-tól élőben!!

Remek felvezetője lesz a mai rivalizálásnak a Jets ellen!
Mindenképp győzni kell Gillette-ben hazai pályán, mert a csoportrangadó duplán számít és már így is Bills meccs miatt több csoportvereség nem fér bele!
Remélem Big Al, Wright és Hörni is visszatér!

Győzni kell!!Bruschi85
MikeReiss Mike Reiss
@
@AJRicardi Think we're looking at a game-time decision on Hernandez. He was hopeful he'd be out there.Sinisa
Igen várható volt, hogy limitálva fogjuk csak használni, de legalább játszik Hörni 😊

Inaktívak: Mallett, Vollmer, Wright, Woodhead, Barrett, Mayo és Edelman.Bruschi85
Remélem nem Welker fog visszahordani.
Bár az előző meccsen is volt néhány próbálkozás (punt) Vele.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Látva a Bills játékát még fontosabb ez a mai meccs. Nem lehet hibázni még egyet csoporton belül.
több mint 14 éve
Nem tudom volt-e ez a remek hír, mert nagyon nagy dolog és hatalmas gratuláció a THPFC-nek és a Patriots.hu oldalnak, szerkesztőknek!!

Mindenképp győzni kell Gillette-ben hazai pályán, mert a csoportrangadó duplán számít és már így is Bills meccs miatt több csoportvereség nem fér bele!

Győzni kell!!Bruschi85
MikeReiss Mike Reiss
@
@AJRicardi Think we're looking at a game-time decision on Hernandez. He was hopeful he'd be out there.Sinisa
Igen várható volt, hogy limitálva fogjuk csak használni, de legalább játszik Hörni 😊

Inaktívak: Mallett, Vollmer, Wright, Woodhead, Barrett, Mayo és Edelman.

több mint 14 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!

Győzni kell!!Bruschi85
MikeReiss Mike Reiss
@
@AJRicardi Think we're looking at a game-time decision on Hernandez. He was hopeful he'd be out there.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve

Győzni kell!!

több mint 14 éve
"The New York Jets will have center Nick Mangold back in their starting lineup Sunday against the New England Patriots, league sources told NFL Network's Albert Breer."

"Jets wide receiver Plaxico Burress also will suit up against the Patriots (...)"

"(...) Patriots defensive tackle Albert Haynesworth will play, barring a late change."

"(...) the Jets plan to mix coverages against Wes Welker and will not put All-Pro cornerback Darrelle Revis on the receiver all game, league sources told Breer."

NFL.com