New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
úgy legyenNagyon durva ez a statisztika:Ridley-time, ezen a meccsen tömni kell lasztival.manuszka86
http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4705527/targets-welker-in-a-landslide
106 vs 57
Gyakorlatilag minden 3. passz Wes irányába menne.
És majdnem ugyanennyi (43) a két TE-nek.
Remélem Welker nem fog elveszni a Revis Island-en.
Bár Neki jól szokott menni Revis ellen.
Szintén jó lenne Branch-et többször megtalálni!Sinisa
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 14 éve
Nagyon durva ez a statisztika:Ridley-time, ezen a meccsen tömni kell lasztival.
http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4705527/targets-welker-in-a-landslide
106 vs 57
Szintén jó lenne Branch-et többször megtalálni!Sinisa
több mint 14 éve
Nagyon durva ez a statisztika:http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4705527/targets-welker-in-a-landslide
106 vs 57
Szintén jó lenne Branch-et többször megtalálni!
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Reiss: Patriots announce promotion of practice squad S Ross Ventrone to active roster. CB Phillip Adams released.
több mint 14 éve
A Jets elleni meccs jó értékmérő lesz. A mi legnagyobb erősségünk, a pass offense, ellen ők nagyon jól védekeznek, míg a mi legnagyobb gyengénk, a pass-rush ellen kifejezetten sebezhetőek az ő támadóik. Ha most sem tudunk normális nyomást tenni Sanchez-re passz szituációkban, akkor tényleg menjen hátra Vince "Ball-hawking" Wilfork FS-nek, és igazoljunk egy tehetséges cheerleadert a falba. Tuti jobban megzavarná az ellen QB-ját, mint a 4 emberes pass-rushunk.
több mint 14 éve
Reiss-féle gyűjtemény a defense felállásairól az eddigi négy meccsen.Na, ebből pont nem az jön le, hogy a sub package-ek olyan jól működtek volna... 😊
Raiders
Base -- 38 of70*
Sub -- 30 of 70
Short-yardage -- 2 of 70
* includes one play with 10 men on the field
Bills
Sub -- 58 of 66
Base -- 2 of 66
Short-yardage -- 6 of 66
Chargers
Sub -- 49 of 71
Base -- 22 of 71
Short-yardage -- 1 of 71
Dolphins
Sub -- 59 of 76
Base -- 15 of 76
Short yardage -- 2 of 76Gogo
több mint 14 éve
Reiss-féle gyűjtemény a defense felállásairól az eddigi négy meccsen.Raiders
Base -- 38 of70*
Sub -- 30 of 70
Short-yardage -- 2 of 70
* includes one play with 10 men on the field
Bills
Sub -- 58 of 66
Base -- 2 of 66
Short-yardage -- 6 of 66
Chargers
Sub -- 49 of 71
Base -- 22 of 71
Short-yardage -- 1 of 71
Dolphins
Sub -- 59 of 76
Base -- 15 of 76
Short yardage -- 2 of 76
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
"Antonio Cromartie dares Tom Brady to throw in his direction all day.""I hope I'm a target this game," Cromartie said with a smile. "I want to be a target every game."
"To beat the hell out of their receivers, that's our game plan on the outside," Cromartie said. "It's to try to mess up their timing routes as much as we can."
"The Jets, who rank No. 2 against the pass, aren't revealing their defensive strategy for Sunday's game, but coach Rex Ryan said he's "sure" All-Pro cornerback Darrelle Revis will match up with Patriots wide receiver Wes Welker at times. Cromartie might be on Welker, too. And who knows who else? It might take a few guys to shut him down."
NFL.com
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
New York's Santonio Holmes finally broke the silence Wednesday, ripping New England's struggling defense.Holmesról a véleményem: The numbers speak for themselves about how well he is not playing. 😊 Szóval nem kicsit vicces, hogy ez pont az ő szájából jött ki.
"The numbers speak for themselves about how well they're not playing," the wide receiver told reporters Wednesday, via ESPN New York.undisputedly

több mint 14 éve
Értő olvasás, Sobri. Mi nem vagyunk döntési helyzetben, ő pedig igen és döntéseinek helyességét - többek között - a három gyűrű is bizonyítja.Ő nyert három gyűrűt, mi itt mindannyian összesen egyet sem. tomi-tomiEz kb olyan erős érv, hogy nekem van diplomám írásból, újságírásból, neked nincs, ergo CSAK nekem lehet igazam, minden olyan dologban, amit írásban közlünk egymással, hiszen én tudok írni, te nem, és kész. De persze nem így van, és nem ezért van igazam.Sobri Jóska
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Tegnapi injury report:Did Not Participate
WR Julian Edelman (ankle)
LB Jerod Mayo (knee)
OT Sebastian Vollmer (back)
RB Danny Woodhead (ankle)
Limited Participation
CB Kyle Arrington (chest)
S Josh Barrett (thumb/hamstring)
CB Leigh Bodden (groin)
S Patrick Chung (hand)
CB Ras-I Dowling (hip)
DL Shaun Ellis (knee)
LB Gary Guyton (knee)
DL Kyle Love (ankle)
DL Albert Haynesworth (back)
TE Aaron Hernandez (knee)
DL Mike Wright (concussion)
Full Participation
LB Dane Fletcher (thumb)
több mint 14 éve
Nincs pass rush. Legalábbis kisebb az ideálisnál. Wilfork mellett nincs már ép DT-nk, honnan lenne számottevő pass rush? Összességében mégis megoldják - egyelőre.tomi-tomiMikor volt emlékeid szerint utoljára? Engem évek óta zavar, hogy nem nyomjuk az ellen irányítóját, és évek óta nem is nyerünk SB-t.
Ő nyert három gyűrűt, mi itt mindannyian összesen egyet sem. tomi-tomiEz kb olyan erős érv, hogy nekem van diplomám írásból, újságírásból, neked nincs, ergo CSAK nekem lehet igazam, minden olyan dologban, amit írásban közlünk egymással, hiszen én tudok írni, te nem, és kész. De persze nem így van, és nem ezért van igazam.
Már nem is emlegetem, hogy mennyire tévesnek tartom azt a felfogást, hogy csak az SB-gyűrű tekinthető sikernek, csak az legitimálja egy koncepció sikerességét.tomi-tomiElfogadom, hogy tévesnek tartod. Te meg fogadd el, hogy szerintem ez az NFL-ben a fokmérő. Pár kérdés ennek alátámasztásául:
- 1987-ben melyik csapat vesztette el az NFC döntőt?
- 1999-ben melyik csapat vesztette el a AFC döntőt?
- 2005-ben melyik csapat vesztette el az NFC döntőt?
Hányat tudtál fejből?
És a hogy az adott évben ki nyerte az SB-t?
És hogy a 3 vesztes csapatnak i volt az edzője?
És a SB-t nyerteké?
stb.
több mint 14 éve
Talán ez feltüzeli kicsit a védelmet. Ryantől többnyire kiragadott mondatokat fújnak csak fel, míg ha "az egészet" nézzük, annyira nem vészes,a Patshez való hozzáállása.undisputedlySzerintem is butaság volt Holmes részéről, eddig kifejezetten nyugi volt nyilatkozatok terén.
Már tavaly is írtam, hogy Ryan alapvetően jókat, helyénvaló dolgokat mond a sajtótájékoztatóin. A gyűrűcsókolgatós mondata miatt megy a felesleges hype állandóan.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Talán ez feltüzeli kicsit a védelmet. Ryantől többnyire kiragadott mondatokat fújnak csak fel, míg ha "az egészet" nézzük, annyira nem vészes,a Patshez való hozzáállása.New York's Santonio Holmes finally broke the silence Wednesday, ripping New England's struggling defense.Olvassa a topic-ot! 😀
"The numbers speak for themselves about how well they're not playing," the wide receiver told reporters Wednesday, via ESPN New York.undisputedly
Rex meg fényesre nyalja TB-t. "It's a really a team deal, you want to put him in situations where maybe he’s more careful with the ball than he has to be,” said Jets coach Rex Ryan about trying to slow down Brady on Thursday. “If you play standard defense against him you’ve got no chance. I mean zero. I mean you better hope for a hurricane or something, because that would be your only chance. And, quite honestly, I’ve been on the sideline wishing for a hurricane. He’s that good, he’s that kind of guy. He’s as good as it gets right now."tomi-tomi
több mint 14 éve
New York's Santonio Holmes finally broke the silence Wednesday, ripping New England's struggling defense.Olvassa a topic-ot! 😀
Rex meg fényesre nyalja TB-t. "It's a really a team deal, you want to put him in situations where maybe he’s more careful with the ball than he has to be,” said Jets coach Rex Ryan about trying to slow down Brady on Thursday. “If you play standard defense against him you’ve got no chance. I mean zero. I mean you better hope for a hurricane or something, because that would be your only chance. And, quite honestly, I’ve been on the sideline wishing for a hurricane. He’s that good, he’s that kind of guy. He’s as good as it gets right now."
több mint 14 éve
New York's Santonio Holmes finally broke the silence Wednesday, ripping New England's struggling defense."The numbers speak for themselves about how well they're not playing," the wide receiver told reporters Wednesday, via ESPN New York.
több mint 14 éve
Ide a rozsdás bökőt, hogy Mangold játszani fog. Wright-ért aggódom, még egy agyrázkódás és neki harangoztak az NFL-ben.Viccet félretéve ha Wright és Haynesworth is aktív lesz Vasárnap a Jets ellen (Önmagamnak talán némileg ellentmondva... 😉 ) én igenis várok nyomást a front seventől!Wright-tal és Haynesworth-tel kiegészülve számítok némi javulásra PR téren. Főleg Mangold kiesésével.
Így hogy Mayo nem lesz és Guyton-on (Fletcher-en?) kívül amúgy sincs már cover-ben használható LB-ünk, innen is lehet esetleg extra rusher-t "beáldozni"...
Lehet optimista vagyok de erre a meccsre igenis látványos "feltámadást" remélek a D-től! 😉
(Még ha csak időlegesen is...)
(Sancho meg kezdő "fantasy" QB-mként hozza csak most is a múlt heti számait, kicsit sem fogom bánni!!!) 😀Castleai01
DoM, szerinted a Jets ellen visszatérünk a jól megszokott passzolunk és csak elvétve futunk taktikához, vagy pedig nagyobb hangsúlyt fektetünk a futójátékra? Az Oakland megmutatta, hogy a Jets ellen is lehet futni.nDRo
Szvsz futunk, mint állat.
Castleai01, hogy az égbe újítottad be magadnak Sanchez-t?! 😊
több mint 14 éve
Viccet félretéve ha Wright és Haynesworth is aktív lesz Vasárnap a Jets ellen (Önmagamnak talán némileg ellentmondva... 😉 ) én igenis várok nyomást a front seventől!Wright-tal és Haynesworth-tel kiegészülve számítok némi javulásra PR téren. Főleg Mangold kiesésével.
Így hogy Mayo nem lesz és Guyton-on (Fletcher-en?) kívül amúgy sincs már cover-ben használható LB-ünk, innen is lehet esetleg extra rusher-t "beáldozni"...
Lehet optimista vagyok de erre a meccsre igenis látványos "feltámadást" remélek a D-től! 😉
(Sancho meg kezdő "fantasy" QB-mként hozza csak most is a múlt heti számait, kicsit sem fogom bánni!!!) 😀Castleai01
DoM, szerinted a Jets ellen visszatérünk a jól megszokott passzolunk és csak elvétve futunk taktikához, vagy pedig nagyobb hangsúlyt fektetünk a futójátékra? Az Oakland megmutatta, hogy a Jets ellen is lehet futni.
több mint 14 éve
Viccet félretéve ha Wright és Haynesworth is aktív lesz Vasárnap a Jets ellen (Önmagamnak talán némileg ellentmondva... 😉 ) én igenis várok nyomást a front seventől!Így hogy Mayo nem lesz és Guyton-on (Fletcher-en?) kívül amúgy sincs már cover-ben használható LB-ünk, innen is lehet esetleg extra rusher-t "beáldozni"...
(Sancho meg kezdő "fantasy" QB-mként hozza csak most is a múlt heti számait, kicsit sem fogom bánni!!!) 😀
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Ne is hagyd ki! Semmi gond. 😊Csak nehogy Welker-rel hordjunk vissza!tomi-tomiPedig tartok tőle hogy puntoknál ő lesz így az elsőszámú opció... :/
És mivel "helyre" kis védelmünk van ez bizony sokszor megtörténhet... 😛
(No offense tomi, kívánom hogy hosszú távon neked legyen igazad, csak nem bírtam kihagyni...) 😉Castleai01
több mint 14 éve
Csak nehogy Welker-rel hordjunk vissza!tomi-tomiPedig tartok tőle hogy puntoknál ő lesz így az elsőszámú opció... :/
És mivel "helyre" kis védelmünk van ez bizony sokszor megtörténhet... 😛
(No offense tomi, kívánom hogy hosszú távon neked legyen igazad, csak nem bírtam kihagyni...) 😉
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Az első háromnak örülök, de az, hogy Woodhead és Edelman(nem dojcs 😛) egyszerre offos, azért nem lájk 😕WyattDojcs az, csak az anyakönyvvezető egyszer valamikor elszúrta. 😊 Mint most én.
Egyszerre offosak és ugyanúgy a bokája fáj mindkettőnek.
Az első három most nehezebben (sehogy sem) pótolható, mint a két fájós lábú (pótlás: Vereen, Ridley és Price). Csak nehogy Welker-rel hordjunk vissza!
több mint 14 éve
Az első háromnak örülök, de az, hogy Woodhead és Edelman(nem dojcs 😛) egyszerre offos, azért nem lájk 😕

több mint 14 éve
No hál'istennek. Hernandez, BigAl és Wright is edz ma! Vollmer, Woodhead, Mayo és Edelmann ma sem edzenek.
több mint 14 éve
Wes a Rich Eisen féle podcaston, jófejek 😊 :http://hw.libsyn.com/p/d/c/a/dca6563680b1131f/Oct4_Welker_Schaffer-10-4-11.mp3?sid=7378cec2d017dc27f986d521327bed40&l_sid=26453&l_eid=&l_mid=2736166