New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Még ha a +30 széria meg is szakadt, azért akad más is:"Patriots coach Bill Belichick and Brady have won 116 regular-season games together, tying Miami's Don Shula and Dan Marino for most in NFL history. "
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Semmi gond, természetesen irónia volt, mint a legutóbbi alkalommal is 😊Én csak azért is bánom 😊 Azért ez egy olyan rekord lett volna, amit tényleg nem nagyon döntöttek volna meg évtizedekig, és minél több az ilyen, annál nagyobb csapatra emlékezhetünk majd vissza 😊 Persze a PO-t tekintve jók ezek a győzelmek, de elbírtam volna viselni, ha két mérkőzéssel később kezdjük el ezt 😊
Brady viszont kegyetlen volt a végén, az nagyon tetszett. Csak legyen minél kevesebb lehetősége erre 😊

több mint 14 éve
Jah, hogy ez irónia volt? 😊Iróniamétered negatív? 😊tomi-tomiHerni valamit helyre hozott, Brady meg mittoménmióta először végre igazán gyilkos volt a legvégén. Nem szép, de győzelem, sajna egyelőre jobban sajnálom a 14. +30 össze nem jövetelét... Ja igen, a védelem már megint szar volt a kulcsszituációkban, és engedtek vagy 30 yardot a végén is feleslegesenWyattEz szerintem hülyeség. Ott az volt a lényeg, hogy nagy play ne legyen. Ilyen 10 yardos ráadásul időt sem megállító playekkel semmire nem mentek.Schleck
Későn van már, elnézést akkor Wyatt!
több mint 14 éve
Iróniamétered negatív? 😊Herni valamit helyre hozott, Brady meg mittoménmióta először végre igazán gyilkos volt a legvégén. Nem szép, de győzelem, sajna egyelőre jobban sajnálom a 14. +30 össze nem jövetelét... Ja igen, a védelem már megint szar volt a kulcsszituációkban, és engedtek vagy 30 yardot a végén is feleslegesenWyattEz szerintem hülyeség. Ott az volt a lényeg, hogy nagy play ne legyen. Ilyen 10 yardos ráadásul időt sem megállító playekkel semmire nem mentek.Schleck
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Volt bizony, 2000-2003-ig LB edző volt. Szerintem érezte, hogy itt nem fog az égig nőni BB árnyékában.Shaun Ellis után szerezzük már meg Rob Ryant is, mert egyszerűen vicc, hogy mennyire nem tudunk ellene mit kezdeni...WyattEmlékeim szerint már volt nálunk valamilyen D edző, szóval inkább nem kellett volna elengedni. De a lényeg, hogy idén nyertünk ellene 😛gdavid
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Herni valamit helyre hozott, Brady meg mittoménmióta először végre igazán gyilkos volt a legvégén. Nem szép, de győzelem, sajna egyelőre jobban sajnálom a 14. +30 össze nem jövetelét... Ja igen, a védelem már megint szar volt a kulcsszituációkban, és engedtek vagy 30 yardot a végén is feleslegesenWyattEgy srófra járt most az agyunk. 😊
Én már akkor elégedett lennék, ha Ryan maradna a nagy seggén Dallasban még három évig. Nagyon érzi a Pats Offense-t. Bizony, fáj a 30+ sorozat megszakadása. De ezt az off hozta össze, 9 pont a legrosszabb esetben benne maradt a TO-s drive-okban.
A Def gyengeségére mi sem jellemzőbb, hogy harmincegy(!) yardot engedtek a végén, az utolsó play-re meg Gronkowskit kellett beküldeni, nélküle sehol se lettek volna. 😉
Megköszönhetjük Romonak eddigi (korábbi meccseken) bénázásait, döbbenet volt, hogy 3:46-tal a vége előtt nem mertek vele passzoltatni. BB jól kisakkozta, hogy nem kell neki menni a a 4th&4-nek.
Kísértetiesen hasonlított egy darabig a tavalyi meccsre a mostani, kickoff fumble, TE fumble kulcsplay-ben. Ennyire vagyunk előrébb, hogy a Browns-nál sokkal erősebb Dallas-t megvertük.
Btw nem értem ezt a nagy örömködést, ez egy virtigli Steelers fazonú győzelem volt. Én jobban szeretem, amikor vezetünk 15-20 ponttal és azt tartjuk-osztjuk be a végéig. Brady ne akarjon GW-drive-ot vinni idén többet!
2-4 TO mutatóval meccset nyerni!
Az O-line meg mongyon le!
több mint 14 éve
Shaun Ellis után szerezzük már meg Rob Ryant is, mert egyszerűen vicc, hogy mennyire nem tudunk ellene mit kezdeni...WyattEmlékeim szerint már volt nálunk valamilyen D edző, szóval inkább nem kellett volna elengedni. De a lényeg, hogy idén nyertünk ellene 😛
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
Herni valamit helyre hozott, Brady meg mittoménmióta először végre igazán gyilkos volt a legvégén. Nem szép, de győzelem, sajna egyelőre jobban sajnálom a 14. +30 össze nem jövetelét... Ja igen, a védelem már megint szar volt a kulcsszituációkban, és engedtek vagy 30 yardot a végén is feleslegesenWyattEz szerintem hülyeség. Ott az volt a lényeg, hogy nagy play ne legyen. Ilyen 10 yardos ráadásul időt sem megállító playekkel semmire nem mentek.
több mint 14 éve
Wyatt ne sajnáld le van sz@rva már bocsi, csak a győzelem a lényeg semmi más!!Büszke vagyok a csapatra, mert megmutatták, hogy kell győzni. A védelem meccsben tartott minket és a végén az utolsó drive már-már a régi idők Pats-ét idézte. Így kell befejezni egy meccset és pihenőre menni!
Nagyon nagy győzelem volt!!
Szép volt Fiúk!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
triangle
1 283
a mai meccs a sok negatívum ellenére (sőt, épp inkább emiatt) bizakodással tölt el a jövőre nézve. az O szar volt, szinte végig, a D tartotta meccsben a csapatot, és amikor nagyon kellett a végén, azért csak be tudtuk vinni. sokkal inkább bízom egy hosszú PO-ban egy ilyen meccs után, mint egy pontzáporos győzelmet követően. így tovább!
több mint 14 éve
Herni valamit helyre hozott, Brady meg mittoménmióta először végre igazán gyilkos volt a legvégén. Nem szép, de győzelem, sajna egyelőre jobban sajnálom a 14. +30 össze nem jövetelét... Ja igen, a védelem már megint szar volt a kulcsszituációkban, és engedtek vagy 30 yardot a végén is feleslegesen

több mint 14 éve
Sztyopa
315
A sírból bassza meg, a sírból..Brady mekkorát robbant a TD után, micsoda game w drive volt...fákkjjeee, mindjárt kelni kell dolgozni,de kinemszarja le..
Why so serious?
több mint 14 éve
Shaun Ellis után szerezzük már meg Rob Ryant is, mert egyszerűen vicc, hogy mennyire nem tudunk ellene mit kezdeni... Még ha az utolsó negyedben szerzünk 3 TD-t akkor is. Hernandez meg kitalálhatna valamit, mert az nem pálya, hogy minden meccsen elmegy rajta legalább 3 pont a red zone-ban

több mint 14 éve
Ihedigbo nem volt rossz múltkor, Barrett és Brown sem olyan, aki miatt sírnék. Depth mondjuk tény, hogy nincs

több mint 14 éve
Barrett, Brown out. Fájni fog ez S poszton. Chung, Ideghbo, Ventrone. :rolleyes:
több mint 14 éve
Véletlenül nem olvassa ezt a topikot az a srác, aki a Wesselényi utcán található Buborék nevű helyen szokta nézni a Pats meccseket egy Brady mezben?
több mint 14 éve
triangle
1 283
nem tudom, valószínűleg edzésen látszik ez főleg, mert ahogy írod is, meccseken azon pár alkalommal, amikor őt keresi Brady, akkor szép dolgokat mutat (az a jets elleni elkapása az oldalvonalnál, ahol csak a két cipőjének a hegye ért le, miközben esett ki háttal a pályáról és kapta el a passzt, szerintem fantasztikus volt)
több mint 14 éve
85-nél egyelőre az a gond, hogy nem kap elég labdát. Amikor felé dob Brady, akkor azonos hatásfokkal dolgozik, mint Branch, és 50 százalékban új első downt is érnek az elkapásai. A kevesebb célpontot viszont még mindig magyarázni lehet az összhang/időzítés/playbook hiányával a tövidebb felkészülés miatt. Különösen a Bills meccs fényében nagy csalódás eddig a teljesítménye, de amikor játékba vonják, akkor az esetek többségében hozza is a yardokat.
több mint 14 éve
triangle
1 283
az a baj, hogy ő már hetek óta várt meglepetésfaktor, de eddig nem kellett egyik ellenfélnek sem meglepődnie :/most jön a meglepetés faktor OchoJanekwoodhead játszik ma?Janekedzett a héten, és a firkászok szerint jól mozgott, szóval van rá esély, de mint mindig, BB-nél semmi sem biztos 😊
(ha játszik is, valószínűleg kisebb terhelést/szerepet kap)triangle
de legyen igazad!
több mint 14 éve
most jön a meglepetés faktor Ochowoodhead játszik ma?Janekedzett a héten, és a firkászok szerint jól mozgott, szóval van rá esély, de mint mindig, BB-nél semmi sem biztos 😊
(ha játszik is, valószínűleg kisebb terhelést/szerepet kap)triangle
több mint 14 éve
triangle
1 283
woodhead játszik ma?Janekedzett a héten, és a firkászok szerint jól mozgott, szóval van rá esély, de mint mindig, BB-nél semmi sem biztos 😊
(ha játszik is, valószínűleg kisebb terhelést/szerepet kap)
több mint 14 éve
http://blogs.nfl.com/2011/10/15/irvin-welker-is-bar-none-nfls-best-receiver/?module=HP11_content_stream
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Új rostermozgás:"The Patriots announced that cornerback Sterling Moore has been promoted from the practice squad and defensive tackle Marcus Harrison has been released."
Link
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!Bocs az offért! A pats.hu-n is kiírtam, hogy akinek lenne kedve holnap este nézni a Cowboys elleni meccset a Champs Budában, az jelezzen. 5-6 ember ha összegyűlik, már nyitva maradnak a meccs végéig. A Dallas fórumba is kiírtam, hátha tőlük is jönnének. Aki jönne, légyszi írjon az szmartonbence@gmail.com címre egy e-mailt.