New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Cunningham tegnap 2 snap...
több mint 14 éve
Haynesworthön megint látszott, hogy micsoda fegyver lenne, ha már legalább 50% körüli időt a pályán tudna tölteni. Carter meg hozza, ami elvárható volt tőle a leigazolása első napjától.DoMVégre Big Al tegnap már nyomaiban emlékeztetett korábbi önmagára.
Még akkor is, ha ez stat-ban csak egy QB hit.
Neki (is) nagyon jól fog jönni a plusz egy hét pihi, mert végre erőnlétben utolérheti magát.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
G.Warrent sajnáltam mikor szezon elején elengedtük, de az hogy visszahoztuk a sérülések miatt jó döntés volt, tegnap nagyon jól játszott. Fontos W volt, most jöhet a pihenő és bízunk benne hogy a sérültek is felépülgetnek azért a Steelers meccsre.Go Pats!
több mint 14 éve
Tényleg, végül is 1-1 😊 Mondjuk a ti csoportgyőzelmetekhez sztem nem fér majd kétség, velünk kapcs ez sajnos nem mondható el.Most azért jól jött ez a győzelmetek nekünk is.SzeszeNekünk is a tietek 😉zolika26
több mint 14 éve
Most azért jól jött ez a győzelmetek nekünk is.SzeszeNekünk is a tietek 😉

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Végre látható volt valami agresszió a védelemben. Folyamatosan blitzelték Romót, hogy minél kényelmetlenebbül érezze magát. Lett is eredménye, bár azt hozzá kell tenni, hogy ha kellően higgadt marad az irányító, akkor lehet ebből nyelni a yardokat, ahogy erre is volt példa, de a másik oldalon ott a komoly sack veszély yardveszteséggel, elsietett dobások, rossz döntés, INT veszély a pressure miatt. Nyilván nem játszható meg minden támadósor ellen, de a Romo & Garrett kettős erre tökéletesen alkalmas volt.Szerintem, ha eddig is ezzel a felfogással játszottatok volna akkor senki nem fanyalgott volna a védekezés miatt. Nyilván erre is meglett volna az ellenszer, de ez mégis ég és föld volt az eddigiekhez képest, engem baromira meg is lepett, h ennyire működött a blitz a Dallas ellen az egész meccsen. Tényleg olyan volt mintha egy másik védelem lett volna a pályán, mint eddig. Remélem azért ez csak egyszeri alkalom volt, mert ilyen játékkal tényleg SB esélyes lenne a csapat és azt nem szeretném 😉 Most azért jól jött ez a győzelmetek nekünk is.
Mindjárt másként festett a produkció, mint hogy tátott szájjal várta mindenki, hátha beledobja valamelyik védő kezébe a lasztit az irányító. Ez a felfogás Spikes erősségeit is felnagyította, a hiányosságokat meg a lehető leginkább próbálta elfedni. Haynesworthön megint látszott, hogy micsoda fegyver lenne, ha már legalább 50% körüli időt a pályán tudna tölteni. Carter meg hozza, ami elvárható volt tőle a leigazolása első napjától.DoM
több mint 14 éve
Mondjuk egy + jó elkapó sosem jön rosszul 😊 Ráadásul a fizuja is lótöke, és nem Slatert kéne erőltetni a hosszú passzoknál. Cserébe kb csak azoknál használnánk, így megint nincs értelme 😀WyattVégül a Ramshez megy

több mint 14 éve
Végre látható volt valami agresszió a védelemben. Folyamatosan blitzelték Romót, hogy minél kényelmetlenebbül érezze magát. Lett is eredménye, bár azt hozzá kell tenni, hogy ha kellően higgadt marad az irányító, akkor lehet ebből nyelni a yardokat, ahogy erre is volt példa, de a másik oldalon ott a komoly sack veszély yardveszteséggel, elsietett dobások, rossz döntés, INT veszély a pressure miatt. Nyilván nem játszható meg minden támadósor ellen, de a Romo & Garrett kettős erre tökéletesen alkalmas volt. Mindjárt másként festett a produkció, mint hogy tátott szájjal várta mindenki, hátha beledobja valamelyik védő kezébe a lasztit az irányító. Ez a felfogás Spikes erősségeit is felnagyította, a hiányosságokat meg a lehető leginkább próbálta elfedni. Haynesworthön megint látszott, hogy micsoda fegyver lenne, ha már legalább 50% körüli időt a pályán tudna tölteni. Carter meg hozza, ami elvárható volt tőle a leigazolása első napjától.
több mint 14 éve
Edelman kapcsán Neked mi jut az eszedbe, most frankón. Nekem egy Wes Welker klón, aki nagyon jól játszott Wes Welker helyén akkor, amikor sérülés miatt erre szükség volt. Más helyen nekem nem rémlik semmi konkrét dolog, ami miatt azt kéne gondolnom, hogy egyéb posztokon mekkora potenciál van benne. Neked szíved joga, csak kár felháborodni azon, ha más másként látja...Aha, aztán csak az az egyetlen poszt, ahol bevethető. Meg Welker sem áll fent szélen soha. Meg két slot WR egyszerre nem lehet fent. Meg tehermentesíteni sem lehet Welkert. Oké...WyattMiért, Edelman miért nem kap már évek óta többet? Potenciál van benne, és nem sérült mindigWyattTalán azért mert a helyén játszik a liga legjobb slot recieivere...Boston
Do your job
több mint 14 éve
Ebből a sorból a tehermentesítés lehet(ne) valós ok Edelman játszatására. Ha fenn van a Branch-VW-Gronk-Hörni-Fafej ötös, akkor mind az öt tényleges veszély; kezelhetetlen. A GW-drive-ban mindegyiknek volt elkapása! (A TD passznál 2 man rush mellett se tudták megoldani a fedezésüket. Branch, VW, Gronk duplázva, Hernandez 1-1-ben, egy DL és egy LB zónázott, csücskösen Woodhead a zóna mögött második opcióként 1st down-t megcsinálhatta volna. Balra hívott play volt, ott volt csak három védő, Woodhead is arra slisszolt ki Waters és Solder között.)Aha, aztán csak az az egyetlen poszt, ahol bevethető. Meg Welker sem áll fent szélen soha. Meg két slot WR egyszerre nem lehet fent. Meg tehermentesíteni sem lehet Welkert. Oké...WyattMiért, Edelman miért nem kap már évek óta többet? Potenciál van benne, és nem sérült mindigWyattTalán azért mert a helyén játszik a liga legjobb slot recieivere...Boston
Egyszerűen nincs hely másnak pillanatnyilag.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Aha, aztán csak az az egyetlen poszt, ahol bevethető. Meg Welker sem áll fent szélen soha. Meg két slot WR egyszerre nem lehet fent. Meg tehermentesíteni sem lehet Welkert. Oké...Miért, Edelman miért nem kap már évek óta többet? Potenciál van benne, és nem sérült mindigWyattTalán azért mert a helyén játszik a liga legjobb slot recieivere...Boston

több mint 14 éve
Mindkettő (közben már három) jogos, csak akkor meg mi a francnak foglalják a helyet az 53-ban?
több mint 14 éve
Miért, Edelman miért nem kap már évek óta többet? Potenciál van benne, és nem sérült mindigWyattTalán azért mert a helyén játszik a liga legjobb slot recieivere...
Do your job
több mint 14 éve
Ocho 4 és fél milláért játszik idén. Önigazolás a stábnak, kellemetlen lenne egy 4. string WR-nek ennyit fizetni. Szerintem. Ráadásul az esetek 75-80%-ában 2WR 2TE felállással megyünk - tegnap 90% volt, ha ideveszem az 1WR 3TE felállást is.Mondjuk egy + jó elkapó sosem jön rosszul 😊 Ráadásul a fizuja is lótöke, és nem Slatert kéne erőltetni a hosszú passzoknál. Cserébe kb csak azoknál használnánk, így megint nincs értelme 😀WyattAzt nem értem Price miért nem kap lehetőséget?zinedine5
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Miért, Edelman miért nem kap már évek óta többet? Potenciál van benne, és nem sérült mindig

több mint 14 éve
Mondjuk egy + jó elkapó sosem jön rosszul 😊 Ráadásul a fizuja is lótöke, és nem Slatert kéne erőltetni a hosszú passzoknál. Cserébe kb csak azoknál használnánk, így megint nincs értelme 😀WyattAzt nem értem Price miért nem kap lehetőséget?
több mint 14 éve
Mondjuk egy + jó elkapó sosem jön rosszul 😊 Ráadásul a fizuja is lótöke, és nem Slatert kéne erőltetni a hosszú passzoknál. Cserébe kb csak azoknál használnánk, így megint nincs értelme 😀

több mint 14 éve
az nfl.com értesülései szerint érdeklődünk Lloyd iránt. Sokan már azt mondják, hogy 5-6. körös pickért is el lehet hozni.HabiAkkor vagy kamu ez a duma, hogy Ocho nem tudja 6 hét alatt megtanulni a rendszert és azért nem játszik vagy Lloydot idén már nem akarjuk használni...

több mint 14 éve
az nfl.com értesülései szerint érdeklődünk Lloyd iránt. Sokan már azt mondják, hogy 5-6. körös pickért is el lehet hozni.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
A Brady-Belichick kettős a tegnapi győzelemmel megosztva első helyen áll a legtöbb győzelmethozó edző-qb páros listán (116)
több mint 14 éve
Mint a védelem korábbi nagy kritikusa, megemelem a kalapom a tegnapi teljesítményük előtt. Végre volt rendes pass rush, 4 TO-t vesztettünk el, és így is 16 ponton tartottuk azt a Dallast, amelynek a támadójátéka papíron kifejezetten rosszul áll nekünk . Ami pedig a legfontosabb, hogy nem Campbell-odavágja-Chungnak-az-endzone-ban típusú stopjaink voltak, hanem olyan védekezés, amelyre lehet számítani a továbbiakban is. A mistackle-ökön kéne javítani, de érzésem szerint az könnyebben fog menni. A támadókról meg annyit, hogy Ryan-ek csak két csapatnál edzősködnek, nagy-nagy szerencsénkre. Valami eszméletlen, hogy ez a két nagydarab fazon mennyire zseniális védekezéseket tudnak hívni minden idők legjobb HC-QB párosa ellen. Persze azt is megemlíthetjük, hogy megint (mint a Bills ellen), sok hibával játszott az O, könnyebben kellett volna nyernünk. De nem cserélném el ezt a győzelmet semelyik másikra, egyrészt megmutattuk, hogy van defense, másrészt láthattunk végre egy klasszikus Cool Tom comeback-et. Mentálisan ez rengeteget ér. Én most érzem először idén, hogy reális a Superbowl. Arról nem beszélve, hogy nézőként régen szórakoztam ilyen jól. És végülis erről szól az egész 😊.
több mint 14 éve
Aludva rá egyet, igen, kellett egy ilyen győzelem a csapatnak. Mentálisan biztos, hogy jót tett nekik, a társaság nagy része nem élt át ilyet Brady-vel. Olyan szarul játszottak, amennyire csak lehetett támadó oldalon, de az utolsó esélyt könyörtelenül kihasználja TB. Ráadásul egy jó csapat ellen.Nem szép, de győzelem.WyattA meccs végén, amikor meglett a győzelem és mindenki gratulált egymásnak apálya szélén, eszembe jutott, hogy egy ilyen győzelem lehet, hogy többet ér mint egy tavalyi 45-3-as Jets verés. Lelkileg talán megerősíti őket. Nem egy gépies siker, látszott is Bradyn a TD passz után.
Ja igen, a védelem már megint szar volt a kulcsszituációkban, és engedtek vagy 30 yardot a végén is feleslegesenWyattKiáncsi voltam, hogy ezt te vagy tomi-tomi írja be. 😊
Előrebocsátva, hogy ezen a meccsen tényleg nagyon odatették magukat és abszolút pozítivan jöttek le a pályáról, engem nagyon zavart egy pál playnél a sorozatos misstackle gyár. Bryant amikor hitába ültette Chungot és Guytont, McC (el)repülései. Spikes viszont igazi vezérként viselkedik, nekem az tetszik, sajnálom, hogy néha amikor coverbe megy vakon van. És szerezzünk Chung mellé egy kezdő safetyt.zinedine5
Azok nem csak Téged zavarnak. BB is ezt emelte ki rögtön, nagyon sok yardot ajándékoztunk ezekkel a lecsúszott szerelésekkel. Ha nincs ez a pár bénázás, akkor tegnap este elit Def. teljesítményt nyújtottak volna. Tavaly óta megtanulták a TE védekezést, Witten is lényegében 3 elkapás 28 yard.
több mint 14 éve
Nem szép, de győzelem.WyattA meccs végén, amikor meglett a győzelem és mindenki gratulált egymásnak apálya szélén, eszembe jutott, hogy egy ilyen győzelem lehet, hogy többet ér mint egy tavalyi 45-3-as Jets verés. Lelkileg talán megerősíti őket. Nem egy gépies siker, látszott is Bradyn a TD passz után.
Ja igen, a védelem már megint szar volt a kulcsszituációkban, és engedtek vagy 30 yardot a végén is feleslegesenWyattKiáncsi voltam, hogy ezt te vagy tomi-tomi írja be. 😊
Előrebocsátva, hogy ezen a meccsen tényleg nagyon odatették magukat és abszolút pozítivan jöttek le a pályáról, engem nagyon zavart egy pál playnél a sorozatos misstackle gyár. Bryant amikor hitába ültette Chungot és Guytont, McC (el)repülései. Spikes viszont igazi vezérként viselkedik, nekem az tetszik, sajnálom, hogy néha amikor coverbe megy vakon van. És szerezzünk Chung mellé egy kezdő safetyt.
több mint 14 éve
Végre normális védekezést produkáltatok, ráadásul pont akkor amikor szükség is volt rá, mert a Dallas szépen szétszedte az OL-eteket, így nem működött megfelelően a passzjáték.
több mint 14 éve
Persze, meg a 31. sorozatbeli siker is újabb rekord (igaz, a 26. óta mindegyik), de akkor is na, lehetett volna még egy megdönthetetlennek hitt (és mivel nem jött össze, az is) csúcs