NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
47
9
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 740
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 029
Agholor hiába nem mutat sokat, attól még snap számokban fent van és elvisz egy-egy védőt illetve többször duplázták is, szóval ebből a szempontból jó.Én már unom ezt a szart, nem lehetne a csevegőben kibeszélni??Ebből öt akár rendben is lehet, de Agholortól félek kicsit. Az ő eddigi teljesítménye és elvárásai lehet nem találkoznak.
On:
Egy kis cap management:
ZERO_L
zinedine5
Ha meg el akarnánk küldeni, akkor kérdés, hogy ki legyen helyette, én nem ismerem annyira a piacot.
Draftban most meg már nem biztos, hogy bíznék így, hogy Ziegler lelépett, de mondjuk ez a draft megint lehet egy értékmérő, hogy akkor most ő draftolt "jobban" vagy tényleg volt változás a rendszerben.
De pont ezért kérdezem, mert mindenhol arra hivatkoznak, hogy BB alapból Dabollnak akart írni, nekem meg az jön le, hogy ő Floresnek.Az angol ezen egy mondatabol csak floresnek irhatta a ketto kozul. A nyelvtan egyszeru de erdekesebb. Mivel ok maskeppen nezik a mult-jelen-jovo idot mint mi igy nekunk sok furcsasag van benne. (Pl. a magyarban a "lett" szocska hasonloan furcsa. ) Egyszeruen viszont itt ez pont a nyeltantol fuggoen lehet jelen ami eppen tortenik, de lehet jovo ido is ( eros valoszinuseggel, dontesbeli elhatarozassal ettol ez nem vegleges feltetlenul ). Magyarul akar az eppen most irjak ala a szerzodest, a jo esellyel o lesz az edzo, eldolt de meg nincs alairva. A lenyege ugyanaz vegeredmeny szempontjabol. Viszont amikor elnezest ker is inkabb arra ertendo hogy nem kapja meg az allast es nem a felreertes miatt. Mindkettot jelentheti de picit efele huz, egy magyar Bocsanat helyett ahol biztos jonne a folytatas "hogy...Értettem én.Én nem erre csatlakoztam, hanem arra h Flores tegnap már azt mondta h BB tevékeny része volt a giantses döntésnek.pénteki konteom: bb szándékosan küldött üzenetet a black briannek, hogy betartson a giantsnekNem hinném, hogy BB szándékosan betartana a Giantsnek, annál jobban kedveli azt a szervezetet
gedam
Flores most már azt állítja h BB a Giants rasszista döntésének része volt, és ez része a problémának, amit meg kell oldani:BB ezt írta Floresnek:
“I think there are back channel conversations and back channel meetings that are had that oftentimes influence decisions. I think [the Giants hiring process] is a clear example of that. Bill Belichick is a clear example of that. His resume speaks to that. It was clear to me that decision was made with his influence. That’s part of the problem. That needs to change. There needs to be a fair and equal opportunity to interview and showcase your abilities to lead and earn one of those positions.”
sports.yahoo.com/the-more-brian-flores-speaks-the-deeper-he-draws-bill-belichick-into-his-class-action-suit-against-the-nfl-050850932.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAAM3C5EK4RvE8tvCJW1BDqNTZEK92fgh1kM-576TaSsTPq9j3lM8HoS44P5LT_XXxtqeRn6Vju-oe8rsuZorx2XDnQd49_6P4r_CN3uGs_quOffFsbzl5-S9Yyok3_6RR4LOAJ90bXlpKxu031ZUKBdeAUAJIefVvTRwpquuVNgNa
Gondolom ez is teljesen megalapozott, hiszen Flores szerint ez egy kristálytiszta példa.
Tehát még egyszer, kristálytiszta h BB annyira rasszista h még a Giantsnél sem tűri meg h fekete edző HC székbe kerüljön.
Általános Doktor
“Sorry – I f—ed this up. I double checked & I misread the text. I think they are naming Daboll. I’m sorry about that. BB”
Nem néztem teljesen utána a pontos nyelvtani szabályoknak, de nekem az a kifejezés, hogy "they are naming Daboll" azt jelenti, hogy a Bills és a Giants Dabollt értette a Brian név alatt és nem Florest.
Vagy ez a nyelvtani szabály vonatkozik arra, amikor a kontakt listában (vagy bmilyen listában) lévő személyre utalsz?
Solymi
Általános Doktor
Én meg erre hoztam fel ezt az üzenetet, mert számomra nem egyértelmű, hogy BB most Dabollnak akart írni vagy Floresnek, mert nekem inkább az utóbbi, tehát az én értelmezésem szerint egyáltalán nem akart Floresnek keresztbe tenni.
De mondom, lehet, hogy én értelmeztem félre a mondatot meg a nyelvtant.
..
Solymi
no
több mint 2 éve
Gase vág BoB lenne jobb OC-nak?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Nyilván én is tőle szabadulnék legelőször. (Ide se hoztam volna...)Sajnos ez az amit nem fogunk megtudni az első edzőtáborig. Van-e ebben a kapcsolatban jövő vagy nincs?
De ha Jones tényleg fejlődik, akkor Agholor játékával lehet még egy x faktort találni, ami sok oldalúvá tudja tenni a támadójátékunkat.
Nem nagyon érzem ennek realitását, mert szerintem a Raidersnél tipik szerződésért villantot nagyot, de cáfoljon rám.
ZERO_L
több mint 2 éve
Nyilván én is tőle szabadulnék legelőször. (Ide se hoztam volna...)De ha Jones tényleg fejlődik, akkor Agholor játékával lehet még egy x faktort találni, ami sok oldalúvá tudja tenni a támadójátékunkat.
Nem nagyon érzem ennek realitását, mert szerintem a Raidersnél tipik szerződésért villantot nagyot, de cáfoljon rám.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
Én már unom ezt a szart, nem lehetne a csevegőben kibeszélni??Ebből öt akár rendben is lehet, de Agholortól félek kicsit. Az ő eddigi teljesítménye és elvárásai lehet nem találkoznak.
On:
Egy kis cap management:
It is possible to create over $19.4M in cap space by extending these six players.
— Miguel Benzan Patriots Cap Space equals 4,896,056 (@patscap) February 4, 2022
Davon Godchaux $2.7M
Hunter Henry $5M
Jake Bailey $2.421M
Kendrick Bourne $1,798,334
Nelson Agholor $3.94M
Shaq Mason $3,586,667
ZERO_L
több mint 2 éve
Én már unom ezt a szart, nem lehetne a csevegőben kibeszélni??On:
Egy kis cap management:
It is possible to create over $19.4M in cap space by extending these six players.
— Miguel Benzan Patriots Cap Space equals 4,896,056 (@patscap) February 4, 2022
Davon Godchaux $2.7M
Hunter Henry $5M
Jake Bailey $2.421M
Kendrick Bourne $1,798,334
Nelson Agholor $3.94M
Shaq Mason $3,586,667
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
De bazzeg! Most akkor világ nem mindig mindenkivel korrekt és igazsagos?Ez az egesz Flores ugy egy semmi lenne, racionalis vilagban. Konkretan azt serelmezi, hogy az NFL egy belterjes liga, ahova nehez vezetoi pozicioban bekerulni es hatalmas a verseny a HC poziciokert.
És hogy állásinterjún, pályázaton nem mindig a legalkalmasabb személy, illetve pályázat nyer?
Vannak itten susmusok?
Minnyá beperelem az életet!
ulpianus
Mivel o huzta a rovidebbet iden, ezert rafogja, hogy ez a belterjesseg azert van, mert rasszista mindenki.
Rasszista BB es a Pats, pedg 14-15 evig ok alkalmaztak, itt maszott feljebb a rangletran.
Rasszista Ross aki vegulis HC poziciot adott neki.
Rasszista Elway es a Giants, mert mas edzot valasztottak.
Ha nem huzta volna elo a rasszista kartyat, kutyat nem erdekelne amit mond.
több mint 2 éve
no
7 305
Az angol ezen egy mondatabol csak floresnek irhatta a ketto kozul. A nyelvtan egyszeru de erdekesebb. Mivel ok maskeppen nezik a mult-jelen-jovo idot mint mi igy nekunk sok furcsasag van benne. (Pl. a magyarban a "lett" szocska hasonloan furcsa. ) Egyszeruen viszont itt ez pont a nyeltantol fuggoen lehet jelen ami eppen tortenik, de lehet jovo ido is ( eros valoszinuseggel, dontesbeli elhatarozassal ettol ez nem vegleges feltetlenul ). Magyarul akar az eppen most irjak ala a szerzodest, a jo esellyel o lesz az edzo, eldolt de meg nincs alairva. A lenyege ugyanaz vegeredmeny szempontjabol. Viszont amikor elnezest ker is inkabb arra ertendo hogy nem kapja meg az allast es nem a felreertes miatt. Mindkettot jelentheti de picit efele huz, egy magyar Bocsanat helyett ahol biztos jonne a folytatas "hogy...Értettem én.Én nem erre csatlakoztam, hanem arra h Flores tegnap már azt mondta h BB tevékeny része volt a giantses döntésnek.pénteki konteom: bb szándékosan küldött üzenetet a black briannek, hogy betartson a giantsnekNem hinném, hogy BB szándékosan betartana a Giantsnek, annál jobban kedveli azt a szervezetet
gedam
Flores most már azt állítja h BB a Giants rasszista döntésének része volt, és ez része a problémának, amit meg kell oldani:BB ezt írta Floresnek:
“I think there are back channel conversations and back channel meetings that are had that oftentimes influence decisions. I think [the Giants hiring process] is a clear example of that. Bill Belichick is a clear example of that. His resume speaks to that. It was clear to me that decision was made with his influence. That’s part of the problem. That needs to change. There needs to be a fair and equal opportunity to interview and showcase your abilities to lead and earn one of those positions.”
sports.yahoo.com/the-more-brian-flores-speaks-the-deeper-he-draws-bill-belichick-into-his-class-action-suit-against-the-nfl-050850932.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAAM3C5EK4RvE8tvCJW1BDqNTZEK92fgh1kM-576TaSsTPq9j3lM8HoS44P5LT_XXxtqeRn6Vju-oe8rsuZorx2XDnQd49_6P4r_CN3uGs_quOffFsbzl5-S9Yyok3_6RR4LOAJ90bXlpKxu031ZUKBdeAUAJIefVvTRwpquuVNgNa
Gondolom ez is teljesen megalapozott, hiszen Flores szerint ez egy kristálytiszta példa.
Tehát még egyszer, kristálytiszta h BB annyira rasszista h még a Giantsnél sem tűri meg h fekete edző HC székbe kerüljön.
Általános Doktor
“Sorry – I f—ed this up. I double checked & I misread the text. I think they are naming Daboll. I’m sorry about that. BB”
Nem néztem teljesen utána a pontos nyelvtani szabályoknak, de nekem az a kifejezés, hogy "they are naming Daboll" azt jelenti, hogy a Bills és a Giants Dabollt értette a Brian név alatt és nem Florest.
Vagy ez a nyelvtani szabály vonatkozik arra, amikor a kontakt listában (vagy bmilyen listában) lévő személyre utalsz?
Solymi
Általános Doktor
Én meg erre hoztam fel ezt az üzenetet, mert számomra nem egyértelmű, hogy BB most Dabollnak akart írni vagy Floresnek, mert nekem inkább az utóbbi, tehát az én értelmezésem szerint egyáltalán nem akart Floresnek keresztbe tenni.
..
Solymi
több mint 2 éve
De bazzeg! Most akkor világ nem mindig mindenkivel korrekt és igazsagos? És hogy állásinterjún, pályázaton nem mindig a legalkalmasabb személy, illetve pályázat nyer?
Vannak itten susmusok?
Minnyá beperelem az életet!
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 029
Értettem én.Én nem erre csatlakoztam, hanem arra h Flores tegnap már azt mondta h BB tevékeny része volt a giantses döntésnek.pénteki konteom: bb szándékosan küldött üzenetet a black briannek, hogy betartson a giantsnekNem hinném, hogy BB szándékosan betartana a Giantsnek, annál jobban kedveli azt a szervezetet
gedam
Általános Doktor
Solymi
Általános Doktor
Az idézett szövegből meg nekem inkább az jön le, hogy Flores a döntéshozatali folyamatot kritizálja, tehát esélyt se kap, hogy komolyan számításba vegyék, mert BB-től kértek egyik vagy másik, esetleg mindkettő személlyel kapcsolatban infót és ez alapján hozták meg előre a döntésüket.
És nem azért mert az egyik fekete, a másik meg fehér.
Szerk.: Ja, ezt írta le zinedine is.
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Flores most már azt állítja h BB a Giants rasszista döntésének része volt, és ez része a problémának, amit meg kell oldani:Szerintem ez nem konkrétan BB ellen szól, inkább arról, hogy a fontos, mértékadó embereknek mennyi szavuk van az ilyen döntésekben. Tehát, hogy a Giants megkeresi mondjuk Belichicket, hogy mi a véleménye Brianről (Daboll vagy Flores azt nehéz megmondani) és hogy az ő véleménye túl sokat számít, mert már előre befolyásolják az interjúztatókat.
Általános Doktor
"I do think that there are back channel conversations and back channel meetings that are had that oftentimes influence decisions"
És Floresnak az is a baja, hogy nem csak az interjún nyújtott illetve a saját teljesítménye alapján döntenek a döntéshozók, hanem külső szempontok alapján. (Ami egyébként szerintem egy röhejes vélemény, mert nyilván a munkáltató meg akar tudni minden kis picsányi információt arról, akinek a kezébe rakja a dollármilliárdokat érő üzletét.)
több mint 2 éve
Én nem erre csatlakoztam, hanem arra h Flores tegnap már azt mondta h BB tevékeny része volt a giantses döntésnek.pénteki konteom: bb szándékosan küldött üzenetet a black briannek, hogy betartson a giantsnekNem hinném, hogy BB szándékosan betartana a Giantsnek, annál jobban kedveli azt a szervezetet
gedam
Általános Doktor
Solymi
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 029
pénteki konteom: bb szándékosan küldött üzenetet a black briannek, hogy betartson a giantsnekNem hinném, hogy BB szándékosan betartana a Giantsnek, annál jobban kedveli azt a szervezetet
gedam
Általános Doktor
több mint 2 éve
Flores most már azt állítja h BB a Giants rasszista döntésének része volt, és ez része a problémának, amit meg kell oldani:“I think there are back channel conversations and back channel meetings that are had that oftentimes influence decisions. I think [the Giants hiring process] is a clear example of that. Bill Belichick is a clear example of that. His resume speaks to that. It was clear to me that decision was made with his influence. That’s part of the problem. That needs to change. There needs to be a fair and equal opportunity to interview and showcase your abilities to lead and earn one of those positions.”
Szerkesztette: Általános Doktor
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
gedam
5 914
pénteki konteom: bb szándékosan küldött üzenetet a black briannek, hogy betartson a giantsnek
több mint 2 éve
szteróra teszteltette tua-t négyszer mert h flo szerint irreálisan sokat izmosodott. Tua bevallottan életében kb sose csinált upper bodyra súlyzós munkát nyilván bebaszott a newbie gain.egyetértünk furának furaA drogtesztek megvoltak, az biztos, az csak utólag jött, h Flores kérte. Persze nem tudhatom, h igaz-e, de fura, h egy rehaboló srácot hirtelen elkezdenek tesztelgetni.ezzel a sztorival kapcsolatban nekem csak az nem kerek, hogy senki egy büdös szót nem hallott erről korábban csak miután Florest elküldték Miamiból kezdtek el jönni a történetek hogy ő mekkora gyökér /érdekes módon Patriciaról és Judgeról simán jöttek anno az infók; olcsó megoldás lett volna Meyerrel példálózni 😀/Én elsősorban arra gondoltam, hogy drogteszteket kér a saját irányítójára....az hatalmas bizalomra vall....Biztos, hogy leépítette és nem csak ennyi van a srácban? Fel se merült, hogy Tua hypelufiját ideje volna már leereszteni?A Giantsnél hogy lett volna kérdés, h adott egy faszi, aki felépített egy QB-t, meg adott egy másik faszi, aki leépített egy QB-t???Mondjuk ha ez így van, az èpp Floresre nèzve kellemetlen mert egyrészt túlreagálta a dolgot, másrèszt BB igenis feltètelezte róla, hogy kaphat fekete voltával együtt HC állást mert alkalmas rá...szóval ez így nettó öngól...a Giantsre nèzve kellemetlenebb így is.Nem küldte félre.BB meg ahogy nézem nem félreküldte az SMS-t, hanem a Bills és Giantses üzenetet olvasta félre és azt hitte, hogy Florest vették fel.Félreküldte az SMS-t. Egyértelmű, mert akkor esett le neki a dolog, amikor Flores visszakérdezett, hogy melyik Brian-nek írt, a Floresnek vagy a Dabollnak. BB gondolom ekkor nézte meg, hogy kivel sms-ezik és kért elnézést.
Solymi
peterk2005
Le is írja, hogy megnézte még egyszer az infót és félreértette.
Solymi
dande
Willie Parker
Másik meg hogy az egyik egy támadó orientált szakember, míg akit kritizálsz az védelmi oldalon tud inkább hozzátenni. Szerinted melyiknek van nagyobb esélye egy sikeres “QB építésre”?
De nézhetnénk onnan is, hogy Flores már bizonyított(!) HC-ként, míg Daboll n+1.ik tehetséges/sikeres OC, akiben simán benne van, hogy a következő BOB lesz...
Arról ne is beszéljünk, hogy Flores azt a Miamit vitte 5 győzelemig, ami egész offseasonban olyan “pofátlanul” tankolt, hogy egyesek itt a fórumon is habzó szájjal követelték a szabályok újraírását, mondván az a csapat ordas nagy 1/1re megy rá és ezt nem is meri titkolni. Aztán szembejött a valóság.
Tényleg baromira egyértelmű, hogy Daboll a megfelelő választás a két szakember közül...
ZERO_L
Willie Parker
ettől még persze lehet hogy igazak a sztorik, de azért csak megfordul az ember fejében hogy egy ilyen "szép békés közös megegyezéses" elválás után az egyik vagy jelen esetben mindkét fél igyekszik annyi szart lapátolni a másikra amennyit tud
Cuchulain82
Willie Parker
de ha jól emlékszem Chandler Jones totál beállva sétált be egy rendőrségre az utolsó Patriotsos évében, Denverben az egyik tarcsi QB /talán Kelly/ szintén szétcsúszva állított be vadidegenek nappalijába, egy Ole Miss későbbi Cardinals Dline emberke beszívva kiugrott egy emeleti ablakból még az egyetemen, ez csak pár sztori ami ki is derült hány olyan lehet amiről soha nem fogunk hallani? elvileg lehetett a tesztnek normális oka is, de mint mondtam az is lehet hogy Flores egy idióta; a hozzáférhető infók illetve a megbízhatóságuk alapján én ezt meg nem mondom, ettől még lehet hogy mások igen
Cuchulain82
több mint 2 éve
CsPeti írása:bunteto.com/velemeny/szerzoink-velemenyei/tom-brady-a-brand-ami-ellen-ertelmetlen-volt-szurkolni/
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 2 éve
Cuchulain82
985
egyetértünk furának furaA drogtesztek megvoltak, az biztos, az csak utólag jött, h Flores kérte. Persze nem tudhatom, h igaz-e, de fura, h egy rehaboló srácot hirtelen elkezdenek tesztelgetni.ezzel a sztorival kapcsolatban nekem csak az nem kerek, hogy senki egy büdös szót nem hallott erről korábban csak miután Florest elküldték Miamiból kezdtek el jönni a történetek hogy ő mekkora gyökér /érdekes módon Patriciaról és Judgeról simán jöttek anno az infók; olcsó megoldás lett volna Meyerrel példálózni 😀/Én elsősorban arra gondoltam, hogy drogteszteket kér a saját irányítójára....az hatalmas bizalomra vall....Biztos, hogy leépítette és nem csak ennyi van a srácban? Fel se merült, hogy Tua hypelufiját ideje volna már leereszteni?A Giantsnél hogy lett volna kérdés, h adott egy faszi, aki felépített egy QB-t, meg adott egy másik faszi, aki leépített egy QB-t???Mondjuk ha ez így van, az èpp Floresre nèzve kellemetlen mert egyrészt túlreagálta a dolgot, másrèszt BB igenis feltètelezte róla, hogy kaphat fekete voltával együtt HC állást mert alkalmas rá...szóval ez így nettó öngól...a Giantsre nèzve kellemetlenebb így is.Nem küldte félre.BB meg ahogy nézem nem félreküldte az SMS-t, hanem a Bills és Giantses üzenetet olvasta félre és azt hitte, hogy Florest vették fel.Félreküldte az SMS-t. Egyértelmű, mert akkor esett le neki a dolog, amikor Flores visszakérdezett, hogy melyik Brian-nek írt, a Floresnek vagy a Dabollnak. BB gondolom ekkor nézte meg, hogy kivel sms-ezik és kért elnézést.
Solymi
peterk2005
Solymi
dande
Willie Parker
Másik meg hogy az egyik egy támadó orientált szakember, míg akit kritizálsz az védelmi oldalon tud inkább hozzátenni. Szerinted melyiknek van nagyobb esélye egy sikeres “QB építésre”?
De nézhetnénk onnan is, hogy Flores már bizonyított(!) HC-ként, míg Daboll n+1.ik tehetséges/sikeres OC, akiben simán benne van, hogy a következő BOB lesz...
Arról ne is beszéljünk, hogy Flores azt a Miamit vitte 5 győzelemig, ami egész offseasonban olyan “pofátlanul” tankolt, hogy egyesek itt a fórumon is habzó szájjal követelték a szabályok újraírását, mondván az a csapat ordas nagy 1/1re megy rá és ezt nem is meri titkolni. Aztán szembejött a valóság.
Tényleg baromira egyértelmű, hogy Daboll a megfelelő választás a két szakember közül...
ZERO_L
Willie Parker
ettől még persze lehet hogy igazak a sztorik, de azért csak megfordul az ember fejében hogy egy ilyen "szép békés közös megegyezéses" elválás után az egyik vagy jelen esetben mindkét fél igyekszik annyi szart lapátolni a másikra amennyit tud
Cuchulain82
Willie Parker
de ha jól emlékszem Chandler Jones totál beállva sétált be egy rendőrségre az utolsó Patriotsos évében, Denverben az egyik tarcsi QB /talán Kelly/ szintén szétcsúszva állított be vadidegenek nappalijába, egy Ole Miss későbbi Cardinals Dline emberke beszívva kiugrott egy emeleti ablakból még az egyetemen, ez csak pár sztori ami ki is derült hány olyan lehet amiről soha nem fogunk hallani? elvileg lehetett a tesztnek normális oka is, de mint mondtam az is lehet hogy Flores egy idióta; a hozzáférhető infók illetve a megbízhatóságuk alapján én ezt meg nem mondom, ettől még lehet hogy mások igen
több mint 2 éve
Willie Parker
15 412
A drogtesztek megvoltak, az biztos, az csak utólag jött, h Flores kérte. Persze nem tudhatom, h igaz-e, de fura, h egy rehaboló srácot hirtelen elkezdenek tesztelgetni.ezzel a sztorival kapcsolatban nekem csak az nem kerek, hogy senki egy büdös szót nem hallott erről korábban csak miután Florest elküldték Miamiból kezdtek el jönni a történetek hogy ő mekkora gyökér /érdekes módon Patriciaról és Judgeról simán jöttek anno az infók; olcsó megoldás lett volna Meyerrel példálózni 😀/Én elsősorban arra gondoltam, hogy drogteszteket kér a saját irányítójára....az hatalmas bizalomra vall....Biztos, hogy leépítette és nem csak ennyi van a srácban? Fel se merült, hogy Tua hypelufiját ideje volna már leereszteni?A Giantsnél hogy lett volna kérdés, h adott egy faszi, aki felépített egy QB-t, meg adott egy másik faszi, aki leépített egy QB-t???Mondjuk ha ez így van, az èpp Floresre nèzve kellemetlen mert egyrészt túlreagálta a dolgot, másrèszt BB igenis feltètelezte róla, hogy kaphat fekete voltával együtt HC állást mert alkalmas rá...szóval ez így nettó öngól...a Giantsre nèzve kellemetlenebb így is.Nem küldte félre.BB meg ahogy nézem nem félreküldte az SMS-t, hanem a Bills és Giantses üzenetet olvasta félre és azt hitte, hogy Florest vették fel.Félreküldte az SMS-t. Egyértelmű, mert akkor esett le neki a dolog, amikor Flores visszakérdezett, hogy melyik Brian-nek írt, a Floresnek vagy a Dabollnak. BB gondolom ekkor nézte meg, hogy kivel sms-ezik és kért elnézést.
Solymi
peterk2005
Solymi
dande
Willie Parker
ZERO_L
Willie Parker
Cuchulain82
több mint 2 éve
Cuchulain82
985
ezzel a sztorival kapcsolatban nekem csak az nem kerek, hogy senki egy büdös szót nem hallott erről korábban csak miután Florest elküldték Miamiból kezdtek el jönni a történetek hogy ő mekkora gyökér /érdekes módon Patriciaról és Judgeról simán jöttek anno az infók; olcsó megoldás lett volna Meyerrel példálózni 😀/Én elsősorban arra gondoltam, hogy drogteszteket kér a saját irányítójára....az hatalmas bizalomra vall....Biztos, hogy leépítette és nem csak ennyi van a srácban? Fel se merült, hogy Tua hypelufiját ideje volna már leereszteni?A Giantsnél hogy lett volna kérdés, h adott egy faszi, aki felépített egy QB-t, meg adott egy másik faszi, aki leépített egy QB-t???Mondjuk ha ez így van, az èpp Floresre nèzve kellemetlen mert egyrészt túlreagálta a dolgot, másrèszt BB igenis feltètelezte róla, hogy kaphat fekete voltával együtt HC állást mert alkalmas rá...szóval ez így nettó öngól...a Giantsre nèzve kellemetlenebb így is.Nem küldte félre.BB meg ahogy nézem nem félreküldte az SMS-t, hanem a Bills és Giantses üzenetet olvasta félre és azt hitte, hogy Florest vették fel.Félreküldte az SMS-t. Egyértelmű, mert akkor esett le neki a dolog, amikor Flores visszakérdezett, hogy melyik Brian-nek írt, a Floresnek vagy a Dabollnak. BB gondolom ekkor nézte meg, hogy kivel sms-ezik és kért elnézést.
Solymi
peterk2005
Solymi
dande
Willie Parker
ZERO_L
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 412
Én elsősorban arra gondoltam, hogy drogteszteket kér a saját irányítójára....az hatalmas bizalomra vall....Biztos, hogy leépítette és nem csak ennyi van a srácban? Fel se merült, hogy Tua hypelufiját ideje volna már leereszteni?A Giantsnél hogy lett volna kérdés, h adott egy faszi, aki felépített egy QB-t, meg adott egy másik faszi, aki leépített egy QB-t???Mondjuk ha ez így van, az èpp Floresre nèzve kellemetlen mert egyrészt túlreagálta a dolgot, másrèszt BB igenis feltètelezte róla, hogy kaphat fekete voltával együtt HC állást mert alkalmas rá...szóval ez így nettó öngól...a Giantsre nèzve kellemetlenebb így is.Nem küldte félre.BB meg ahogy nézem nem félreküldte az SMS-t, hanem a Bills és Giantses üzenetet olvasta félre és azt hitte, hogy Florest vették fel.Félreküldte az SMS-t. Egyértelmű, mert akkor esett le neki a dolog, amikor Flores visszakérdezett, hogy melyik Brian-nek írt, a Floresnek vagy a Dabollnak. BB gondolom ekkor nézte meg, hogy kivel sms-ezik és kért elnézést.
Solymi
peterk2005
Solymi
dande
Willie Parker
ZERO_L
több mint 2 éve
Ebbe a videóba beleborzongtam néha. Hogy mi itt micsoda mázlisták vagyunk, hogy mi csapatunkat vezette 20 éven át a G.O.A.T. De klassz volt.Ezt linkeltem be 😉 lejjebb/feljebb de jogos hogy inkább tőled legyen ki is veszem 😊
fb.watch/aXR8aWsmcg/
Burkus
Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
Ebbe a videóba beleborzongtam néha. Hogy mi itt micsoda mázlisták vagyunk, hogy mi csapatunkat vezette 20 éven át a G.O.A.T. De klassz volt.fb.watch/aXR8aWsmcg/
több mint 2 éve
Wyatt tollából: 😊 index.hu/sport/amerikaifutball/2022/02/03/nfl-tom-brady-visszavonulas-super-bowl-canton-halhatatlansag/
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 2 éve
A sok szemfüles hogy kiszúrta egyből, "há' Bredi nem köszönt el a Pétriocctó'!" 😀 Teljesen egyértelmű volt hogy menni fog a puszi-puszi.Belichick calls retiring Brady 'the best player in NFL history'www.facebook.com/PatsNationVideosPage/photos/a.1926767667601599/3127699824175038/?type=3
www.thescore.com/nfl/news/2290809
dande
És már ment is a válasz a legnagyobb coachnak.
Happy end vihar után a pohár vízben.
vpi
De nem ezért jöttem! 😊
www.dallascowboys.com/video/draft-show-early-word
57:30-tól Brady visszavonulását hozzák napirendre a kedvenc műsoromban. Az NFCE két csapatának helyi firkászai (jellemzően) kissé tiszteletlen szalagcímekkel emlékeztek meg Bradyről, bájos a maguk módján. Aztán mivel drafttal foglalkozó műsor, Broaddus felhozza hogy alakult Scott Pioli cetli-beadása. Érdekes részletek a kezdetről.
Nekem viszont ennyire tellett a témában, ha még egyszer meglátnék valami olyan véleményt bármilyen platformon, hogy Marci sosem kedvelte ugyan, de a nagyságát el kell ismerni meg megtiszteltetés volt passzolni látni, kihányom a szemgolyóm. 😊
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass