Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 2 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Van Noy out.
zinedine5
Épp akartam írni,hogy úgy látom különösebben nem mozgatott meg senkit a hír,úgy tűnik.
kolok1972
Felkészül HT.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 029
Van Noy out.
zinedine5
Épp akartam írni,hogy úgy látom különösebben nem mozgatott meg senkit a hír,úgy tűnik.
kolok1972
Háború megy a szomszédban, az vonja el a figyelmem.

Szerettem Van Noyt, de az látszott, hogy nem tudja már azt hozni mint korábban.
Meg most helyet kell csinálni, aztán meglátjuk mi lesz, remélhetőleg lesz vagy már megvan a pótlása.
több mint 2 éve
kolok1972 New England Patriots 2 670 — Pats fan
Van Noy out.
zinedine5

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 551 — Ajmo Vatreni
Van Noy out.
több mint 2 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Az öreg elviszi a 3.körben és ST szupersztárt nevel belőle

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
Nyugi. Meki már emeli a súlyokat.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 551 — Ajmo Vatreni
 mobile.twitter.com/RapSheet/status/1499811607660183552

Szuper.
több mint 2 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 3 946 — Patriot
Kaptam mástól...

www.youtube.com/watch?v=86Llq_z1eSI
NB2
Köszi, jöhet a többi is 😊
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 24 958 — nabege2@yahoo.com
Kaptam mástól...

www.youtube.com/watch?v=86Llq_z1eSI
több mint 2 éve
Aztán ne lepődjön meg senki ha JC Tag-et kap, Gilmore meg visszajön 1-2 évre azért a pénzért amit ajánlott neki BB és nem fogadott el akkor... 😛
Castleai01
Nagyon gyenge a CB-s FA piac, draftról sem lehet impact játékost szerezni még akkor sem ha overall top5ös tehetséget húzol, szóval szerintem mind2 játékosnak (kérdés nélkül a két legjobb CB az FA paicon) bőven meglesz a kérője és lesznek csapatok akik boldogan túlfizetik majd őket.

Lehet akkor én vagyok egyedül a véleményemmel, hogy személy szerint inkább tartom a rendszernek köszönhetőnek JC jó játékát, mint a tehetségének. Én nem látom benne azt az évi 20-18 milliós játékost.

Persze, értem hogy rookie QB-val meg a jelenlegi CB felhozatallal ez nem lenne akkora áldozat, sőt kicsit rá is vagyunk kényszerűlve. De abszolút nem lennék meglepődve ha kiengednénk a piacra és bezsebelnénk érte a 3. körös komp picket.
Viszont akkor valami ütős tervet ki kell dolgoznia az öregnek mert a cb állomány annyira gyenge, hogy Jonahtan Jones(részben érthető) majd Mills kiesésével kártyavárként omlik össze...

Tag lenne a kézenfekvő, csak azt meg azért utálom mert ha 3. héten végleges IRre tesszük a játékost akkor a semmiért fizetünk neki 15+ milliót.

több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Castleai01 New England Patriots 1 586 — Patriots fan
Aztán ne lepődjön meg senki ha JC Tag-et kap, Gilmore meg visszajön 1-2 évre azért a pénzért amit ajánlott neki BB és nem fogadott el akkor... 😛

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
topin New England Patriots 2 009
Topin de komolyan mi a baj? Eszel rendesen? Már egy jót se lehet "vitázni" mert olyan lekezelő vagy mint a csuda! Na de mindegy is csak a te meglátásod és igazságod lehet a valós. Jelenleg elég talent hiányos a csapat és ha az is elmegy aki húzta a sec szekerét akkor még könnyebb lesz a D! A Ty Law történet sántít mert akkor volt a csapatban nem kevés talent akivel el lehetett fedni a hiányát, jelenleg ez a helyzet nem áll fenn a csapatnál, de hát úúúgyis búúútaaaa vagyok mert eltér a véleményünk....😀
ParadSEC
Mit nem értesz azon, hogy idő előtt megy a vergődés emiatt? Nem ezt a csapatot követed évek óta? Mi az ami meglepő az eddigiekhez képest? Ja, hogy semmi..értem. Akkor végül is miről szeretnél beszélni, mert nem értelek. Hónapokkal ezelőtt mindenki egyetértett abban, hogy JCJ-t jó lenne megtartani. Erről mit lehetne még beszélni?

persze nekiállhattok BB egy fasz, minden szar, kiesünk szokásos siránkozásnak, csak nem igazán látom hova vezet ez, amikor 1-2 héttel a történések előtt sírtok. Mert eddig minden papírforma. Szóval nem vágom a problémát.

Ha elmegy JCJ akkor mi lesz? Sírtok 1 évet, vagy kettőt-hármat? Hajrá...

Szerkesztette: topin
több mint 2 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 162 — Patriots fan
Imádom ahogy BB kezeli a JcJ helyzetét...ja nem ide
ParadSEC
Hogy kezeli? A többi csapatnál már röpködnek a hosszabbítások, tagek, bezzeg nálunk semmi nem történik. Ja nem.. Amúgy csak kíváncsiságból, mert én nagyon unom ezt a fanyalgást, de általában mikor kezdtünk el tárgyalni, hosszabbítani a játékosainkkal az elmúlt években? Február derekán, vagy a combine környékén? De a lényeg, hogy lehessen vergődni kicsit, mert minden szar..

És mielőtt kezeli a helyzetet, nem árt kicsit átszabni a capet. Ha Jackson maradni akar, és mi tudunk neki olyan szerződést adni, akkor meg fogja kapni az ajánlatot.
topin
Topin tedd szìvedre a kezed és te nem azt tapasztaltad meg az elmúlt években hogy akikkel BB év közben nem tárgyalt hogy azok maradtak? Aki számára fontos volt azokkal év közben megoldotta a dolgokat. JcJ esetében elég nagy a valòszinűsége hogy elmegy és ez jobban fog fájni mint az edzők távozása...
ParadSEC
És ha elmegy, akkor mi van? Kiestünk vagy világvége? Elment már Ty Law is innen, ez van. ha nem fizetjük meg, akkor nem fizetjük meg. Akkor az lesz az a döntés, amit jónak vélnek.

Szeretném, hogy megfizessék? Igen! Hisztizek, vergődök, hogy minden szar, ha nem ezt teszik? Nem! Azért nem, mert ez a csapat filozófiáját tekintve bőven benne van. Nem azért, mert az öreg hülye, vagy nem ért hozzá. De ilyenkor még nem nagyon szokta senki osztogatni se a taget, sem a hosszabbítást ezekkel az arcokkal. Szóval emiatt hisztizni elég furcsa.
topin
Topin de komolyan mi a baj? Eszel rendesen? Már egy jót se lehet "vitázni" mert olyan lekezelő vagy mint a csuda! Na de mindegy is csak a te meglátásod és igazságod lehet a valós. Jelenleg elég talent hiányos a csapat és ha az is elmegy aki húzta a sec szekerét akkor még könnyebb lesz a D! A Ty Law történet sántít mert akkor volt a csapatban nem kevés talent akivel el lehetett fedni a hiányát, jelenleg ez a helyzet nem áll fenn a csapatnál, de hát úúúgyis búúútaaaa vagyok mert eltér a véleményünk....😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
ParadSEC
Hogy kezeli? A többi csapatnál már röpködnek a hosszabbítások, tagek, bezzeg nálunk semmi nem történik. Ja nem.. Amúgy csak kíváncsiságból, mert én nagyon unom ezt a fanyalgást, de általában mikor kezdtünk el tárgyalni, hosszabbítani a játékosainkkal az elmúlt években? Február derekán, vagy a combine környékén? De a lényeg, hogy lehessen vergődni kicsit, mert minden szar..

És mielőtt kezeli a helyzetet, nem árt kicsit átszabni a capet. Ha Jackson maradni akar, és mi tudunk neki olyan szerződést adni, akkor meg fogja kapni az ajánlatot.
topin
Topin tedd szìvedre a kezed és te nem azt tapasztaltad meg az elmúlt években hogy akikkel BB év közben nem tárgyalt hogy azok maradtak? Aki számára fontos volt azokkal év közben megoldotta a dolgokat. JcJ esetében elég nagy a valòszinűsége hogy elmegy és ez jobban fog fájni mint az edzők távozása...
ParadSEC
És ha elmegy, akkor mi van? Kiestünk vagy világvége? Elment már Ty Law is innen, ez van. ha nem fizetjük meg, akkor nem fizetjük meg. Akkor az lesz az a döntés, amit jónak vélnek.

Szeretném, hogy megfizessék? Igen! Hisztizek, vergődök, hogy minden szar, ha nem ezt teszik? Nem! Azért nem, mert ez a csapat filozófiáját tekintve bőven benne van. Nem azért, mert az öreg hülye, vagy nem ért hozzá. De ilyenkor még nem nagyon szokta senki osztogatni se a taget, sem a hosszabbítást ezekkel az arcokkal. Szóval emiatt hisztizni elég furcsa.

Szerkesztette: topin
több mint 2 éve
ParadSEC

topin
ParadSEC
No meg azért többi csapatnál sem hiszem, hogy nagyon repkednek a hosszabbítások (főleg nagyobb UFAknál), taget meg sztem senki sem kapott, vagy lemaradtam róla. 😀
Beki
Ez errefelé nem sok embert hat meg, mert itt minden szar és csak kótyavetyélünk, nem értenek hozzá, nem tudják mit csinálnak 😊
több mint 2 éve
ParadSEC

topin
ParadSEC
De épp ez az, hogy év közben küldtek neki ajánlatot, csak nem fogadták el.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
ParadSEC

topin
ParadSEC
No meg azért többi csapatnál sem hiszem, hogy nagyon repkednek a hosszabbítások (főleg nagyobb UFAknál), taget meg sztem senki sem kapott, vagy lemaradtam róla. 😀
több mint 2 éve
ParadSEC

topin

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
ParadSEC

több mint 2 éve

több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Talán ide tartozik, hogy a Patriots Press Pass szerint a védelem idény végi visszaesésében szerepe volt annak is, hogy Belichick leadta a védelmi feladatok jelentős részét (felkészülés, playhívás), és állítrólag (a PPP szerint) ez a játékosok körében negatív visszangot keltett. Többen úgy érezték, hogy olyan feladatokat kapnak amikre kevésbé alkalmasak, olyan feladatokat meg elvesznek tőlük, amikben jók. Persze ez csak pletyka, bár a PPP-sek között tobb olyan arc is van aki megbízható insidernek bizonyult az emúlt években.peterk2005
Simán lehet, hogy volt ilyen, csak akkor azt kellene tudni, hogy miért adta le a védelmi feladatok jelentős részét, mi volt az oka rá? És ha látta, hogy nem megy jól a dolog, akkor miért nem szólt közbe? Vagy nem volt ott a meetingeken, ahol végigveszik, hogy mit miért terveznek úgy ahogy? Mindegy, majd kiderül, hogy lesz-e valami változás vagy sem.
Solymi
Ennyire nem figyeltem oda. 😊 A yt dobta fel a többi NFL-es tartalom között és csak belehallgattam a clipbe egy 10-15 percre. Éppen erről volt szó, ezért említettem meg. A yt-n fent van, az idény vége utáni elemző műsorok egyikében van (az az adás volt vagy egy órás). Esetleg nézz bele. (Ha ott jársz, akkor akár a többibe is, mert több részben is elemezték a csapatot, biztos, hogy beszéltek erről.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
jr79 New England Patriots 81
És az nem lehet, hogy pont most nevelődik ki az új “szürkeállomány”?

Mikor elment Crennel meg Weis, akkor tudtuk ki az a McDaniels meg Patricia?
Róluk se tudtunk semmit a világon, csak azt hogy stábtagok.

Aztán később valamit csak le tudtak tenni az asztalra.

Florest én is sajnálom mert szerintem legit HC kaliberű edző, de simán el tudom képzelni, hogy az smsezős dolog miatt esély sem volt arra, hogy visszahozzuk.
ZERO_L
Azon után, hogy nyilvánosságra hozta BB üzenetét, erre szerintem semmi esély nem lehetett.
több mint 2 éve
És az nem lehet, hogy pont most nevelődik ki az új “szürkeállomány”?

Mikor elment Crennel meg Weis, akkor tudtuk ki az a McDaniels meg Patricia?
Róluk se tudtunk semmit a világon, csak azt hogy stábtagok.

Aztán később valamit csak le tudtak tenni az asztalra.

Florest én is sajnálom mert szerintem legit HC kaliberű edző, de simán el tudom képzelni, hogy az smsezős dolog miatt esély sem volt arra, hogy visszahozzuk.

több mint 2 éve
Így van. Én pl. egyik családtagomat vagy barátomat se tenném, ajánlanám olyan pozícióba amit ne tudna megcsinálni, mert egyrészt az neki se jó és nekem se. Viszont szívesen ajánlanám őket olyan munkákhoz amiket tudom, hogy elvégez. De ez a normális, így működik a legtöbb cégnél az ajánlási rendszer.Solymi
Akkor szokott gond lenni, amikor te meg vagy róla győződve, hogy a családtagod vagy barátod nagyon is jó. Vagy nagyon is jó lehet, csak egy kis idő/tapasztalat kell még neki. Nehéz objektíven nézni egy olyan emberre akivel törődsz.
peterk2005
Nehéz, de nem lehetetlen, egy jó szülő meg ismeri a gyerekei képességeit.
Azt nem tudom, hogy BB jó szülő-e, de az biztos, hogy futballt tolt a gyerekeinek eleget.

És akkor az nem elképzelhető, hogy a szakmai vonalon is félrement valami? Szerinted jó, az, hogy eddig úgy tűnik, hogy koordinátorok nélkül megyünk neki az évnek? És a leginkább koordinátornak nevezhető személy a stábban a fia, aki eddig semmi olyat nem mutatott ami alapján azt megérdemelné? Ennek az érvrenszernek, hogy "attól, hogy mi nem látjuk nem biztos, hogy nem történik semmi" következő eleme, hogy ha majd nem történik semmi, akkor "biztos így jó, mert ők vannak ott, ők látják".zinedine5
Talán ide tartozik, hogy a Patriots Press Pass szerint a védelem idény végi visszaesésében szerepe volt annak is, hogy Belichick leadta a védelmi feladatok jelentős részét (felkészülés, playhívás), és állítrólag (a PPP szerint) ez a játékosok körében negatív visszangot keltett. Többen úgy érezték, hogy olyan feladatokat kapnak amikre kevésbé alkalmasak, olyan feladatokat meg elvesznek tőlük, amikben jók. Persze ez csak pletyka, bár a PPP-sek között tobb olyan arc is van aki megbízható insidernek bizonyult az emúlt években.

Mindenesetre ettől még nem feltétlenül mennek most rossz irányba a dolgok. Az is lehet, hogy az öreg felismerte a problémát és most rakja rendbe. Persze az ellenkezője is. Szurkolóként úgyis csak vagy bízni tudtok, vagy aggódni. Mindenki kiválaszthatja a neki tetszőt. 😀
peterk2005
Simán lehet, hogy volt ilyen, csak akkor azt kellene tudni, hogy miért adta le a védelmi feladatok jelentős részét, mi volt az oka rá? És ha látta, hogy nem megy jól a dolog, akkor miért nem szólt közbe?
Vagy nem volt ott a meetingeken, ahol végigveszik, hogy mit miért terveznek úgy ahogy?

Mindegy, majd kiderül, hogy lesz-e valami változás vagy sem.