New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 15 éve
Sztem meg megy Denverbe McDanielshez.persze, aztán Brady-t elcserélik a Jetsbe öt első körért, de onnan kirúgatja magát D másnap mert megdugja Ryan, Tannenbaum és Woody Johnson összes nőismerését facebook lista alapján és visszajön ő is.Höri😀 😂 😀
sztem esélytelen h visszajöjjön. Lehet amúgy h sejtette ő már ezt, ezért fényezte annyira a Pats-et tegnap. 😀
Kivi vok h ezzel a fizetéssel és hozzáállásal bevállalja-e vki, bár a Browns esélyes, Mangini szereti az általunk kidobott játékosokat. 😀Danna
Ebben legalább lenne realitás.
több mint 15 éve
persze, aztán Brady-t elcserélik a Jetsbe öt első körért, de onnan kirúgatja magát D másnap mert megdugja Ryan, Tannenbaum és Woody Johnson összes nőismerését facebook lista alapján és visszajön ő is.Höri😀 😂 😀
sztem esélytelen h visszajöjjön. Lehet amúgy h sejtette ő már ezt, ezért fényezte annyira a Pats-et tegnap. 😀
Kivi vok h ezzel a fizetéssel és hozzáállásal bevállalja-e vki, bár a Browns esélyes, Mangini szereti az általunk kidobott játékosokat. 😀
több mint 15 éve
szted elmenne idén még 1x egy olyan csapatba ahol idén újra játszhat ellenünk?! 😂manuszka86Igen,hozzánk. 😀
Lions fórumról:
St. Louis would get first waiver claims.... would Mayhew put in a claim? He'd only be a half year rental.... but Randy Moss and Calvin Johnson on the same team without giving up anything?
több mint 15 éve
szted elmenne idén még 1x egy olyan csapatba ahol idén újra játszhat ellenünk?! 😂Hát sztem lesz olyan csapat aki hamarabb behúzza.na végre visszatért az igazi Moss, az itteni dögunalmas korszak után 😀HöriDe attól félek, hogy visszajön ide 😕 Bár Al papa még közbeszólhat 😀szaba
Azért megnézném Buffalo-ban. 😀
Gyűrű meg faszom.Bazzani
több mint 15 éve
persze, aztán Brady-t elcserélik a Jetsbe öt első körért, de onnan kirúgatja magát másnap mert megdugja Ryan, Tannenbaum és Woody Johnson összes nőismerését facebook lista alapján és visszajön ő is.De attól félek, hogy visszajön ide 😕 Bár Al papa még közbeszólhat 😀szabaelég csúnyán leszólta Childresst, a taktikát, h miért nem rúgtak FG-t a szüni előtt, konkrétan kérdezni se kérdezhettek tőle, ő csinált magával interjút, majd közölte h idén nem hajlandó többet nyilatkozni.Dannana végre visszatért az igazi Moss, az itteni dögunalmas korszak után 😀Höri
több mint 15 éve
Hát sztem lesz olyan csapat aki hamarabb behúzza.De attól félek, hogy visszajön ide 😕 Bár Al papa még közbeszólhat 😀szabaelég csúnyán leszólta Childresst, a taktikát, h miért nem rúgtak FG-t a szüni előtt, konkrétan kérdezni se kérdezhettek tőle, ő csinált magával interjút, majd közölte h idén nem hajlandó többet nyilatkozni.Dannana végre visszatért az igazi Moss, az itteni dögunalmas korszak után 😀Höri
Azért megnézném Buffalo-ban. 😀
Gyűrű meg faszom.
több mint 15 éve
De attól félek, hogy visszajön ide 😕 Bár Al papa még közbeszólhat 😀na végre visszatért az igazi Moss, az itteni dögunalmas korszak után 😀Hörimit mondott?mascheranoelég csúnyán leszólta Childresst, a taktikát, h miért nem rúgtak FG-t a szüni előtt, konkrétan kérdezni se kérdezhettek tőle, ő csinált magával interjút, majd közölte h idén nem hajlandó többet nyilatkozni.Danna
több mint 15 éve
http://1500espn.com/sportswire/Randy_Moss_rambling_Patriots_love_fest_the_complete_transcript103110elég csúnyán leszólta Childresst, a taktikát, h miért nem rúgtak FG-t a szüni előtt, konkrétan kérdezni se kérdezhettek tőle, ő csinált magával interjút, majd közölte h idén nem hajlandó többet nyilatkozni.DannaA Vikings kidobta Randyt... :omit mondott?mascherano
mondjuk az esti nyilatkozata után annyira nem csodálom.Danna
Igazából ami állandó téma szokott lenni "adatlopás" ügyben: Moss elmondta, hogy az edzői stáb nem hallgatott rá egész héten, hogy mit fog játszani a Pats, csak a meccsen jöttek a mondatok, hogy hát Randy, pont úgy történt minden, ahogy mondtad..
De a legjobb tényleg a saját interjú volt. 😂
több mint 15 éve
na végre visszatért az igazi Moss, az itteni dögunalmas korszak után 😀elég csúnyán leszólta Childresst, a taktikát, h miért nem rúgtak FG-t a szüni előtt, konkrétan kérdezni se kérdezhettek tőle, ő csinált magával interjút, majd közölte h idén nem hajlandó többet nyilatkozni.DannaA Vikings kidobta Randyt... :omit mondott?mascherano
több mint 15 éve
no meg lenyilatkozta hogy mennyire szereti az itteni srácokat és hogy nagyon hiányoznak neki stb. Az behalás volt amikor mondta hogy nem válaszol kérdésekre és hogy majd ő levezeti az interjút saját magának 😂A Vikings kidobta Randyt... :omit mondott?mascherano
több mint 15 éve
elég csúnyán leszólta Childresst, a taktikát, h miért nem rúgtak FG-t a szüni előtt, konkrétan kérdezni se kérdezhettek tőle, ő csinált magával interjút, majd közölte h idén nem hajlandó többet nyilatkozni.A Vikings kidobta Randyt... :omit mondott?mascherano
több mint 15 éve
aki kicsit jártasabb az NCAA-ben tudna nekem olyan OL játékosokat mondani akikre érdemes lenne figyelni Pats draft szempontból?!C/G Stefen Wisniewski, Penn State, 2-3.kör
Köszöntem előre is a segítséget,válaszokat!manuszka86
több mint 15 éve
A Vikings kidobta Randyt... :omit mondott?
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 15 éve
A Vikings kidobta Randyt... :o mondjuk az esti nyilatkozata után annyira nem csodálom.
több mint 15 éve
aki kicsit jártasabb az NCAA-ben tudna nekem olyan OL játékosokat mondani akikre érdemes lenne figyelni Pats draft szempontból?!Köszöntem előre is a segítséget,válaszokat!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
A régi SB érában is ez volt. Az első félidő olyan volt, amilyen, azután a nagyszünetről visszatérve a harmadik negyedben indult a tűzijáték. Még Ricsiék is sokat beszélték, hogy vajon mi lehet ennek az oka. Számomra nagyon pozitív volt az erős második félidő, mert ez azt jelenti, hogy megtalálja a csapat a hibákat és az ellenszert is megleli. Ez volt a "régi" Pats erőssége is.
A csapat hétről-hétre egyre jobban összeáll, és még van egy hét a tanulásra. Utána jön a Steelers és a Colts. Ott majd kiderül, hogy milyen fából faragták ezt a mostani gárdát (szerintem jóféléből 😀)
több mint 15 éve
Ez úgy ahogy van hülyeség...
több mint 15 éve
nem tudom de nekem az az érzésem, hogy az első félidőben mintha jegelnénk a játékot. Nagyon keveset mutatunk meg mit is tudunk. Így az ellen nem nagyon tud minket félidőben kielemezni.Utána pedig elővesszük a sokoldalú támadásainkat. Az elmúlt években meg az volt, hogy az első félidőben már megakartuk nyerni a mérkőzést és ha itt nem sikerült kellő előnyt összeszedni akkor azon a második félidőben már nem tudtunk változtatni.
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Aminek nagyon lehet örülni:1. Végre mi jövünk ki jobban a 2. félidőkből (sokat javult a félidei elemzés)!!!
2. Régen a 3 SB érában sem voltunk rekorddöntögetők, "csak" nyertünk és ez most kezd visszajönni. Bármeddig jutunk el idén ez sokat számít a fiatal játékosoknak! Többeknek jelentősen fog tőle nőni az önbizalmunk!
Csak így tovább srácok!!! Go PATS!!!
több mint 15 éve
... Plusz az ott általunk emlegetett LaGarrette Blount a héten 210 yardot futott a Tampában, benne van egy kis hiányérzetem, mert nagyon stimmelt volna a csapatba, jó lett volna, bár a BJGE és Fafej nagyon szépen oldja a dolgokat.Jó ilyeneket olvasni már a Patriots topikban is. :cool:
LMJ szerinted mennyire illene a csapatba? Én ahogy látom az Oregon meccseit, azért egyre szebben izmosodik is, és nem sokan rakták 1-2 körbe, Őt nagyon el tudnám képzelni a csapatba akár a 2.kör végén akár a 3.elején
mert egy usc-t, ahol még a csere poszton is 1.körre prognosztizált lb van ennyire szétfutni amikor készültek rá...zseni a srácHabi
Egyébként én félek attól, hogy ha Blountnál az az ominózus ütés volt az indok arra, hogy ne húzzuk be a draft végén, akkor LaMichael sem fog semmiképp hozzánk kerülni a draft első köreiben. Tudniillik, ő nem egy vesztes meccs utáni feltüzelt állapotban adott le egy pofont, hanem komoly bírósági ügye volt, amiben 2 év feltételest kapott testi sértésért.
De a 32.(szép álom 😊 ) pickkel én nagyon örülnék neki, ha esetleg őt húznánk. Ezzel a James mint elsőszámú RB, BJGE mint power back és Woodhead mint "Faulk 2" futósorral szerintem még a Brady utáni időszakban is ütős támadósorunk lehetne, már ha a falat is sikerülne kicsit átalakítani. De már nagyon messzire mentem és a bilibe is belelógott a kezem kicsit. 😀
több mint 15 éve
még régebbi gondolat alapján írtam a usc lb sorra, de tényleg nem lett az az elit részleg, ahogyan sokan gondolták, sajnosmert egy usc-t, ahol még a csere poszton is 1.körre prognosztizált lb van ennyire szétfutni amikor készültek rá...zseni a srácHabiez mekkora duma 😀
azt hitték Galippóról, hogy ő az új Cushing, de mivel leültette Kiffin a padra (nem Lane, hanem az öreg Monte, aki kicsit jobban ért hozzá), így már nyilvánvaló, hogy nem lesz az. Nincs három első körös linebackere a trojansnek jelenleg, szóval ez a mondat eléggé sántít 😉 pac10ben is csak közepes az egységük.
Jamest meg azért nem látod a mockokban szerintem mert nem végzős. de ettől még meg fog érni egy első kört idén is ha kijön. szerintem ki fog.Höri
James meg szerintem is ki fog jönni, örülnék neki nagyon

JT Daniels fan
több mint 15 éve
mert egy usc-t, ahol még a csere poszton is 1.körre prognosztizált lb van ennyire szétfutni amikor készültek rá...zseni a srácHabiez mekkora duma 😀
azt hitték Galippóról, hogy ő az új Cushing, de mivel leültette Kiffin a padra (nem Lane, hanem az öreg Monte, aki kicsit jobban ért hozzá), így már nyilvánvaló, hogy nem lesz az. Nincs három első körös linebackere a trojansnek jelenleg, szóval ez a mondat eléggé sántít 😉 pac10ben is csak közepes az egységük.
Jamest meg azért nem látod a mockokban szerintem mert nem végzős. de ettől még meg fog érni egy első kört idén is ha kijön. szerintem ki fog.
több mint 15 éve
Ha már Randy Moss, akkor inkább ez:Az egész tegnapi nyilatkozata érdekes.
You have six days to prepare for a team, and on the seventh day ... they come over to me and say, 'Dag, Moss, you was right about a couple plays and a couple schemes they were going to run.' It hurts as a player that you put a lot of hard work in all week, and toward the end of the week, Sunday, when you get on the field, that's when they acknowledge about the hard work you put in throughout the week. That's actually a disappointment.
😂DoM
Több mint érdekes...
😊
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 15 éve
Ha már Randy Moss, akkor inkább ez:You have six days to prepare for a team, and on the seventh day ... they come over to me and say, 'Dag, Moss, you was right about a couple plays and a couple schemes they were going to run.' It hurts as a player that you put a lot of hard work in all week, and toward the end of the week, Sunday, when you get on the field, that's when they acknowledge about the hard work you put in throughout the week. That's actually a disappointment.
😂
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
a rendkívül hálás Pats szurkolókszerintem egy ilyen kis cukkolás abszolút belefér, sőt. egyébként meg mintha az ő ügynöke kérte volna hogy tradeljük el.
„Moss caught 50 touchdowns in 52 games during his time with the Patriots, but did draw a few boos as he and the Vikings took the field for their first series.”
úgy, hogy nem ő jött el, hanem elküldték. bravo. Bár gondolom meg tudjátok magyarázni 😀Noda10