NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 15 éve
Sztyopa 308
Hát én nem vagyok az irkálós típus,de ez a meccs belőlem is kihozott már egy "WE SUCK"-ot..Ettől sokkal több van bennünk, főleg az O-ban...Jets meg a maxot hozta,Száncsó mumus lesz nekünk.

Why so serious?
több mint 15 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 703 — SuperBowl Champions 2013/2014
@Adam_Schefter Tom Brady didn't mince words on the Patriots performance: "We just sucked."

😀 az öreg Tom megmondjaHöri
http://www.youtube.com/watch?v=Tie0tz7jGDI

most inkább maradjon csendben. ugyanúgy esik szét a támadójáték, mint tavaly és potyognak az INT-k. kötelező Mossnak erőltetni a labdát..

Gronkowskit is aluldobta stb. nagyon gyenge meccse volt Bradynek is. Ha O'Brien ezek után a posztján maradhat, le lehet húzni a rolót 2010-re.DoM
Amikor mutatták "Shottenhejmert" , kb arra gondoltam miért nincs nekünk egy ilyen OC-nk.
Teljesen egyetértek veled.Miért kell mindig moss felé erőltetni? Amikor Revis lekerült, egyszerre impotensebbek lettünk.ELég paradox. Gronkowski,Hernandez,Welker .Őket kellett volna keresni a labdával.Nem pedig BJGE-t futtani.
Kb talán te vagy edzői témábana legkompetensebb.Szóval megkérdem, látsz-e észérvet amellet,hogy BB nem távolítja már el Big O-t?!PErsze Tom játéka sem volt valami nagy telejsítmény.Nálam alltime best QB, de héha hajlok rá,hogy Manning egy-egy aspektusban jobb.MEgnéztem volna pl most,egy kis vért vitt volna a gyenge gameplanbe.
Mindezek ellenére nem hiszem,hogy a játékosállomány miatt bosszankodni kellene.Nem lehet mindenhol Baily szintű CB, vagy Ray Lewis féle LB.Kikaptunk, még biztosan fogunk is , nem egyszer és nem kétszer.
GO Pats !
több mint 15 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan
Még szezon elején arról ment a polemizálás, hogy azért ennyire értékelhetetlen, mert más tartja neki a labdát. Ezt már akkor sem értettem, most pedig még kevésbé tudom felfogni. Mi változhat. Ez kb. egy két napos "összeszoktató tréningen" meg lehet ejteni. Akkor pedig?

Szerk: Gonoszmanoka: Azért ez így kicsit erős...

Én már leadtam a tippjeimet a szezonra, igaz eddig egyet sem találtam el... 😀
gostkowskit is remélem tökön billentették a meccs után

amit csinált eddig az trágyaJoci

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Lehet nem is lenne nagy baj ha nem jutnánk a playoff-ba. Legalább nyomatékosítaná a fejekben hogy változtatni kell.Gonoszmanoka
azért ilyeneket ne mondjunkJoci
Persze. Nem dacból mondom. Én nem várom playoffba a csapatot mert komoly védelem nélkül oda nem lehet eljutni. Az már csak hab a tortán hogy az edzői gárda is frissítésre szorul. Nem értem mi vezetett oda hogy nincs külön edző a védelem és igazi edző a támadó egységnél. Super Bowl-t csak úgy nyertünk. Hozzáteszem mások is. Pedig a gárda tehetséges csak szerintem nem hozzák ki belőlük a maximumot.
több mint 15 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
Lehet nem is lenne nagy baj ha nem jutnánk a playoff-ba. Legalább nyomatékosítaná a fejekben hogy változtatni kell.Gonoszmanoka
azért ilyeneket ne mondjunk

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Lehet nem is lenne nagy baj ha nem jutnánk a playoff-ba. Legalább nyomatékosítaná a fejekben hogy változtatni kell.
több mint 15 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 221 — Ajmo Vatreni
Azon töröm a fejem, hogy ok, BB nem akar koordinátort. De Kraft meddig nézi, hogy elbasszák a pénzét.zinedine5
ezzel pont milliókat spórol. a stadionban teltház van, neki ez elég. a Moss mezeket meg biztos viszik, mint a cukrot.DoM
Ostoba amerikaik. (Ami mondjuk nem igaz, de ez ugrott be elsőre.)
több mint 15 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
gostkowskit is remélem tökön billentették a meccs után

amit csinált eddig az trágya

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 15 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Azon töröm a fejem, hogy ok, BB nem akar koordinátort. De Kraft meddig nézi, hogy elbasszák a pénzét.zinedine5
ezzel pont milliókat spórol. a stadionban teltház van, neki ez elég. a Moss mezeket meg biztos viszik, mint a cukrot.

szerk.: a Packers védelmét összehozó Capers volt nálunk secondary edző még pár éve. Persze nem neveztük ki DC-nek/nem akart itt DC lenni. Pees is inkább elment, a védelem pedig ugyanaz maradt.
több mint 15 éve
Azon töröm a fejem, hogy ok, BB nem akar koordinátort. De Kraft meddig nézi, hogy elbasszák a pénzét.
több mint 15 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
a D szvsz csak jobb lesz, a fiatal cornerek bele fognak rázódni szezon végére, igazán a pass rush hiánya az, ami elkeserítő... és könyörgöm, hagyjuk már abba Wilfork DE-ként játszatását, konstans módon csak szopunk ezzelGyulus
a védelemtől már ebben az állapotában is egy teljes preseason és nyári felkészülés után többet vártam. ez ugyanaz a jaj csak nagy játékot ne nyaljunk be védelem volt amiért állandóan Pees kövezését követelte a többség minden hasonló módon elbukott meccs után. Ez a bend but not break még működne is, ha 3rd downon képes lenne stopra a D, de nem. Rövid, könnyű passzokkal megint szétdobáltak minket. A base 34 képtelen volt megfogni a futójátékot. Költői kérdés, hogy miért nem használták a Bengals ellen működő 4 DT-s védőfalat, főleg, hogy a Jets elkapósor fényévekre van minőségben a Bengalsétól.

amikor a Warren sack után 2nd & 20-ra visszaállt a védelem a Jets 30-asán, és megoldható 3rd downt adott fel a passzjátékban az gyönyörűen mutatta a playcalling és a védelem gyengeségét.

ahogy a 40 yardos Kellert passzt meg beszívták 3rd & 1-re gyönyörű volt. mire jó a futójáték és a fullback, ugye.

más taktika is van a világon, mint hogy deep to Moss.

legalább Cunninghamnek volt pár jó megmozdulása, és Chung megint majdnem mindenhova odaért, de ha közelebb játszana a boxhoz, még több játékra képes lenne(magánvélemény).

Gostkowski meg egyszerűen no comment. az egyik leginkább túlértékelt játékos a rosteren.

ameddig nem lesz normális koordinátor páros, ez a csapat nem fog minőségi csapat ellen komoly meccset nyerni. nem hogy a PO-ban sokáig jutni.

lehangoló és csalódást keltő volt a tegnapi meccs. legalább annyira mint a Ravens elleni PO. milyen meccsre szedje össze magát a csapat, ha nem egy csoportrangadó?
több mint 15 éve
Egy pozitív dolgot azért sokáig nézhetünk erről a mecscről:

Moss egykezese egyszerűen brilliáns volt... 😀Witchdoctor
körülbelül az egyetlen értékelhető megmozdulása volt egész meccsen, se előtte - se utána

witch - valóban Ninc volt a bűnös Gyulus
Ezért is írtam korábban, hogy időnként úgy tűnik csak lötyög a pályán, mintha nem is számítana rá, hogy játékba vonják.

Cunningham-ért meg Mea Culpa..

több mint 15 éve

körülbelül az egyetlen értékelhető megmozdulása volt egész meccsen, se előtte - se utána

mind1, gyerekek ettől az egy vereségtől nem kell a falnak menni... a Bengals elleni meccs után még jól is jöhet ez a pofon, jövő héten a Bills ellen hazai pályán pedig majd megint sziporkáznak a srácok és mindenki SB-t kiállt.

Hernandez eleddig totál megfelel a reményeinknek, én 1-2 megmozdulásában már-már Dallas Clarkot fedezem fel... csak épp egy rohadt CB-t nem tud screen-passznál tisztességesen megblokkolni:S

witch - valóban Ninc volt a bűnös
G-Force, Hernandez, Crumpler, Edelman, Welker + Faulk... ez rengeteg célpont közeli passzokraGyulus
Nálam még Brady sajtótájékoztatója ami pozitiv jel. Ezt ki kell mondani, nem mismásolni. WE SUCK.
több mint 15 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero

mind1, gyerekek ettől az egy vereségtől nem kell a falnak menni... a Bengals elleni meccs után még jól is jöhet ez a pofon, jövő héten a Bills ellen hazai pályán pedig majd megint sziporkáznak a srácok és mindenki SB-t kiállt.

Hernandez eleddig totál megfelel a reményeinknek, én 1-2 megmozdulásában már-már Dallas Clarkot fedezem fel... csak épp egy rohadt CB-t nem tud screen-passznál tisztességesen megblokkolni:S

witch - valóban Ninc volt a bűnös
G-Force, Hernandez, Crumpler, Edelman, Welker + Faulk... ez rengeteg célpont közeli passzokra
több mint 15 éve
csacsi New England Patriots 11
Cuni lecsúszása LT-ről viszont megbocsáthatatlan, 20 yardot jelentett. Witchdoctor
Szerintem Ninkovich volt a "lecsúszó".
De a végeredmény szempontjából, mindegy.
több mint 15 éve

Moss egykezese egyszerűen brilliáns volt... 😀

több mint 15 éve
legalább olyan fantáziadús játék volt a mai, mint a Ravens ellen tavaly a PO-ban.DoM
az első félidei rövidfutás-rövidpassz-os játékkal lazán lehozhattuk volna a meccset, de neeeem nekünk alázni kellett (végül magunkat)

Revis hiányát egy gyönyörű run&gun-nal próbáltuk meg kihasználni, ami 1-2 tök primitív középső futásból majd egy Moss-bombából állt. közben a védelemben megint bebizonyította, h szituációs pass rusherekkel max. egy félidőn keresztül tudunk nyomást gyakorolni, miközben Matthews Jr. minden ízében All-Pro teljesítményt nyújt, brávó...

más--> a meccs végül nem a sporikon ment el, de azért említsük meg, hogy nagyon tisztes hazai pályát fújtak a Jetsnek

a D szvsz csak jobb lesz, a fiatal cornerek bele fognak rázódni szezon végére, igazán a pass rush hiánya az, ami elkeserítő... és könyörgöm, hagyjuk már abba Wilfork DE-ként játszatását, konstans módon csak szopunk ezzelGyulus
Én éppen eredménykövetőbe írtam, hogy nem értem, hogy ha valami működik, akkor miért nem azt használjuk. Kb. olya, mintha a Vikes folyamatosan passzolna, Peterson meg csak blokkolgatna Favre-nak. Hihetetlen. Ha meg tudjuk konstans módon csinálni az 5-15 yardos passzokat, akkor miért nem ezeket hozzuk? Ehelyett 3.-ra hosszú bomba Mossna -> INT. Ezen rágtam magam tegnap a második félidőben.

Tudom, sokan azt mondják, hogy kiszámítható az O hívás, mert mindig Welkert erőltetjük, de ha megy, akkor miért nem használjuk ki. EZ engem nagyon bosszant.Witchdoctor
De nemcsak Wes lett volna ott ezekre a passzokra, hanem gyakorlatilag bármelyik másik playmaker játékos.
több mint 15 éve
Konyorgom szerezzunk egy elemzoi csapatot, mert az egy vicc amit tavaly meg iden a masodik felidoben muvelunk :mad:Spigo
legalább olyan fantáziadús játék volt a mai, mint a Ravens ellen tavaly a PO-ban.DoM
az első félidei rövidfutás-rövidpassz-os játékkal lazán lehozhattuk volna a meccset, de neeeem nekünk alázni kellett (végül magunkat)

Revis hiányát egy gyönyörű run&gun-nal próbáltuk meg kihasználni, ami 1-2 tök primitív középső futásból majd egy Moss-bombából állt. közben a védelemben megint bebizonyította, h szituációs pass rusherekkel max. egy félidőn keresztül tudunk nyomást gyakorolni, miközben Matthews Jr. minden ízében All-Pro teljesítményt nyújt, brávó...

más--> a meccs végül nem a sporikon ment el, de azért említsük meg, hogy nagyon tisztes hazai pályát fújtak a Jetsnek

Én éppen eredménykövetőbe írtam, hogy nem értem, hogy ha valami működik, akkor miért nem azt használjuk. Kb. olya, mintha a Vikes folyamatosan passzolna, Peterson meg csak blokkolgatna Favre-nak. Hihetetlen. Ha meg tudjuk konstans módon csinálni az 5-15 yardos passzokat, akkor miért nem ezeket hozzuk? Ehelyett 3.-ra hosszú bomba Mossna -> INT. Ezen rágtam magam tegnap a második félidőben.

Tudom, sokan azt mondják, hogy kiszámítható az O hívás, mert mindig Welkert erőltetjük, de ha megy, akkor miért nem használjuk ki. EZ engem nagyon bosszant.

több mint 15 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
a siralmas az hogy egy Száncsó 124,3-as passer rating-et produkált ellenünk

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 15 éve
Sziasztok!

Szeretnék még egyszer elnézést kérni a Pats fan-ektől LoMo elszólás miatt. Pontosan tudom, hogy el trade-elték, de a szokás hatalmából jött elő belőlem, hogy Ő futott és nem B. Green Ellis.

Sajnálom,

Üdv,

SanyaCaptain Mcbright
egy átlagos sporttv-s közvetítéshez képest még így is magas színvonalon nyomtátok, négy év LoMo-zás után párszor én is őt "láttam" a pályán...csak fura volt, hogy 1. lehajtott fejjel törte az utat 2. nem ropta el a fél "Táncoló Talpakat" 3. nem ejtette el a labdát
😀

azt egyébként képtelen vagyok megérteni, hogy a kezdeti sikerek után miért nem folytattuk tovább a futást --> az elején jóval színesebb volt a play-hívás, a 2. félidőből nem sok igazán hatékony play-actionre emlékszem
több mint 15 éve
Bár ebben nem értek veled egyet, de elfogadom a véleményed.

TB szerintem nem volt annyira rossz, a második INT akár catch is lehetett volna, a fumble meg vakoldalról hit... Most rajtam a sor, kövezzetek meg, de én Moss-nál időnként úgy éreztem, hogy nem volt nagy kedve játszani. Úgy lötyögött néha, lehet ő sem számított rá, hogy felé megy majd a játék.

1 loss nem a világ vége, Bye weekre legyen meg a 3 win, én ennyit szeretnék, bár a MIA-tól félek egy kicsit, a futás ellen sem voltunk tegnap éppen acélosak. Nekem jobban fáj, hogy nyerhetőnek tűnt a meccs az első félidő alapján, és csoporton belül, ráadásul a Jets ellen különösen fáj minden vereség.

Megint olyan meccs, ahol a második félidőben mindig rossz irányba pörgött a labda az O-nál, a D-nél pedig kihasználták, hogy Butler nagyon gyenge volt, ráadásul nála éreztem egy kis hazai pályát - TD-nél egyértelműen ellökték pl.- is amire nagyon ráment Sancho.

Én az voltam, aki nem csatlakozott a hurráhangulathoz, mert a D-ben látott kérdőjeleket, és sajnos ez be is jött. De legalább nem Devint szívatták ronggyá, bár azért ő is kapott. 😊

Chung-ból nagy játékos lehet, nagyon megbízhatóan szerelt emlékeim szerint. Cuni lecsúszása LT-ről viszont megbocsáthatatlan, 20 yardot jelentett.
Nem akarom elkiabálni, mert remélem nem lesz igazam, de ez a Brady nem az a Brady.
Nem mr.Cool, hanem egy sima ügyes QB a sok ügyes QB közül.
Blazírt arc, idétlen frizura, nem látom benne a tüzet, a minden legyőző akaratot.
Persze nem lehet egy emberre kenni, de Brady emblematikus figura.
És ez az embléma most igencsak tépet, kopott, elnyűtt.Sobri Jóska

több mint 15 éve
Konyorgom szerezzunk egy elemzoi csapatot, mert az egy vicc amit tavaly meg iden a masodik felidoben muvelunk :mad:Spigo
ehhez koordinátorok kellenének...

O'Brien tavaly épp a Jets ellen mutatta meg, h alkalmatlan OC-nak és igazán azóta sem volt meggyőző a teljesítménye
zéró half-time adjustment levették Welkert a pályáról, oszt annyi....😀

mind1, őszintén szólva én vereségre számítottam...utoljára 2007-es szezonban nyertünk igazi tét/presztízs-meccset idegenben, ami ne adj isten bravúrnak számított volna... igazán csak otthon vagyunk képesek komolyabb meccset nyerni...

lásd: 2009 - Jets, Miami, Indy, Saints, Denver, Texans bukta idegenben (győztünk a gyakorlatilag idegenben játszó Tampa és a Bills ellen, muhaha)

2008-ban is csak alapértelmezetten csapnivaló vagy épp rossz formában lévő csapatok ellen tudtunk nyerni...
SD, Indy bukta (nyertünk a "félelmetes" szezont kifogó Jets, Dolphins, 49ers, Raiders, Seahawks, Bills hatos ellen)
Többek közt ennek a sorsolásnak is köszönheti Cassell azt a szerződést...

a D szvsz csak jobb lesz, a fiatal cornerek bele fognak rázódni szezon végére, igazán a pass rush hiánya az, ami elkeserítő... és könyörgöm, hagyjuk már abba Wilfork DE-ként játszatását, konstans módon csak szopunk ezzel
több mint 15 éve
Captain Mcbright 65 — Bears fan
Sziasztok!

Szeretnék még egyszer elnézést kérni a Pats fan-ektől LoMo elszólás miatt. Pontosan tudom, hogy el trade-elték, de a szokás hatalmából jött elő belőlem, hogy Ő futott és nem B. Green Ellis.

Sajnálom,

Üdv,

SanyaCaptain Mcbright
Szerintem így, hogy utána ki is javítottad, senkinek nem lehet ezzel szemben panasza. Egyébként a közvetítés jó volt szerintem, egyedül ami furcsaságra emlékszem az az, hogy mondtál valami olyasmit, hogy a Patriots nagyon jó szokott lenni a 3. negyedben. Ezt mire mondtad pontosan? Mert tavaly egészen katasztrofális volt a csapat a második félidőben.F.Schleck
Minden csak viszonyítás kérdése. Jobbak voltatok, mint a Bears 3. negyedbeni produkciói....:o)

Football is life. The rest is just details.
több mint 15 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Sziasztok!

Sajnálom,

Üdv,

SanyaCaptain Mcbright
Szerintem így, hogy utána ki is javítottad, senkinek nem lehet ezzel szemben panasza. Egyébként a közvetítés jó volt szerintem, egyedül ami furcsaságra emlékszem az az, hogy mondtál valami olyasmit, hogy a Patriots nagyon jó szokott lenni a 3. negyedben. Ezt mire mondtad pontosan? Mert tavaly egészen katasztrofális volt a csapat a második félidőben.

több mint 15 éve
Captain Mcbright 65 — Bears fan
Sziasztok!

Sajnálom,

Üdv,

Sanya

Football is life. The rest is just details.