New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 5 éve
Nyilvan a masik meccsre irtam. De sok fotelhuszar van itt... Pecc topik😂😂😂De mar az oldalon kinn a hir csak en hamarabb irtam. Remelem mindenki nagyin megnyugodott...

több mint 5 éve
Még pont időben át lehet majd kapcsolni az újabb Falcons összeomlásra. 😊az ESPN-nél most biztos nagyon boldogok 😊Amerika.Mnf àtfedés ilyenkor nem baj?
A Chiefs meg meg 8.50kor startol szinten hetfon
Kájzerszóze
NB2
r.baggio
több mint 5 éve
gondolom a szokásos mahomes comebackre gondolt 😀Amerika.Ez hogy? Lejátssza a Pats az első félidőt önmagával 7 és 8:50 között, utána jön a Chiefs és lefocizza a másodikat 8:50 után?
Kájzerszóze
Végülis a távolságtartás így meglesz. 😀
peterk2005
több mint 5 éve
az ESPN-nél most biztos nagyon boldogok 😊Amerika.Mnf àtfedés ilyenkor nem baj?
Kájzerszóze
NB2

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Patriots-Chiefs will kick off at 7:05 ET with full telecast on Monday night on CBS; Falcons-Packers kicks off at 8:50 et, per source.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) October 4, 2020

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 5 éve
Amerika.Mnf àtfedés ilyenkor nem baj?
Kájzerszóze
több mint 5 éve
Amerika.Ez hogy? Lejátssza a Pats az első félidőt önmagával 7 és 8:50 között, utána jön a Chiefs és lefocizza a másodikat 8:50 után?
Kájzerszóze
Végülis a távolságtartás így meglesz. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Amerika.A Chiefs meg meg 8.50kor startol szinten hetfon

több mint 5 éve
Hetfon 7tol lesz a meccsetek. Hoyer kezd.Magyar 7 vagy amerika 7?
Kájzerszóze
több mint 5 éve
A PCR tesztek már a lappangási idő alatt is kimutatják a fertőzést. Ezeknek az ára egy NFL csapat költségvetésében szemmel észrevehetetlen pénzek.Kimutatják, de csak a fertőző képesség kialakulása után. A PCR tesztek még 48-72 óráig negatív eredményt mutathatnak az után is, hogy a páciens már fertőzőképessé vált. Emiatt legrosszabb esetben Newton akár 3 napig is jöhetett-mehetett az edzőközpontban úgy, hogy már fertőző volt.
Kollega
A nagyobbik gond, hogy a lappangási idő is változó. Tipikusan 4-5 nap - már ez is több, mint amennyi idő a kedd estig játszandó meccsig el fog telni Newton pénteki tesztjétől -, de előfordul, hogy akár 14 napig lappang és 8-10 nap után lehet csak kimutatni.
Szerintem a ligának nem kéne rizikóznia. Felültetni 80-90 embert egy gépre, oda-vissza utaztatni úgy, hogy potenciális fertőzött lehet köztük túl rizikós. Inkább tegyék odébb a meccset, ahogy a Titans-Steelerst. Nektek is jobb lenne, Newton visszatérhetne addigra.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Pedig basszus direkt készültem. 😀 Ez volt nálam a hét meccse, kíváncsi lettem volna mit csinál JMD Newtonnal az ellen a Chiefs def. ellen, amelyik múlt héten nagyjából nullázta Lamarrt. (Az volt a tippem, hogy nagyon hasonlót, csak jobban. 😊 )Szó volt róla, hogy Newtont hogyan használja a Pats, és hogy az más, mint amit korábban játszott. Az a tippem, hogy vasárnap az "igazi" Newtont fogjuk látni, azt akit korábban megismertünk.Ez jól öregedett 😀
peterk2005
Wyatt

több mint 5 éve
gedam
6 478
A PCR tesztek már a lappangási idő alatt is kimutatják a fertőzést. Ezeknek az ára egy NFL csapat költségvetésében szemmel észrevehetetlen pénzek.hát nekem vhogy nem ez jön le a titans esetén, de legyen igaz. mer ugye akkor már a vikings meccs előtt ki kellett volna mutatni 8 embernél a covidot, amit csak kedden találtak meg. vagy az lehet, hogy hétfőn fertőződtek meg.
Kollega
09.24-én: első eset
09.26-án: második
09.27:legyőzik a vikingeket
09.29:8pozitív teszt
09.30:1pozitív
azóta minden nap jön egy-egy pozitív teszt.
több mint 5 éve
Szó volt róla, hogy Newtont hogyan használja a Pats, és hogy az más, mint amit korábban játszott. Az a tippem, hogy vasárnap az "igazi" Newtont fogjuk látni, azt akit korábban megismertünk.Ez jól öregedett 😀
peterk2005

több mint 5 éve
A PCR tesztek már a lappangási idő alatt is kimutatják a fertőzést. Ezeknek az ára egy NFL csapat költségvetésében szemmel észrevehetetlen pénzek.
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
daelaci
13
Teljesen igazad van, jelenleg hiába tesztelgetnek mindenkit simán lehet köztük olyan aki már fertőzött csak a lappangási idő miatt nem lehet még kimutatni a fertőzöttséget. A pár napos eltolásnak semmmi értelme, csak megkockáztatják, hogy újabb csapatok fertőződnek meg.hogyan szabadítsd el a vírust játszik jelenleg az nfl. az milyen megoldás, hogy azt az egy embert rakják covid listára, aki pozitív tesztet produkált. elmondom, semmilyen. úgy, ahogy a titansnél is csak 2-3 nap múlva produkáltak pozitív tesztet azok, akik elkapták mondjuk hétfőn. szóval, ha lesz most chiefs-pats házat-kocsit ráteszek, hogy a kövi fordulóban egyik sem játszik majd. már a saintsnél is van covidos. decc eszkalál kvikli.Kiveve, hogy o imitalta Lamar Jackot edzesen. Szoval az elso csapattal is edzenie kellett.Abból a szempontból ZERO_L-nek igaza van, hogy mindegy melyik QB, mert a harmadik számú is látogatta ugyanazokat az edzéseket amiket az első számú, és bent ült a QB roomban videózáskor is valószínűleg, Mahomessel együtt.Remelem annyi eszuk volt, hogy nem igy csinaltak. EN tuti szeparaltam volna oket, legalabbis a PS-t a rendes csapattol.
peterk2005
ligur
ulpianus
gedam
több mint 5 éve
gedam
6 478
hogyan szabadítsd el a vírust játszik jelenleg az nfl. az milyen megoldás, hogy azt az egy embert rakják covid listára, aki pozitív tesztet produkált. elmondom, semmilyen. úgy, ahogy a titansnél is csak 2-3 nap múlva produkáltak pozitív tesztet azok, akik elkapták mondjuk hétfőn. szóval, ha lesz most chiefs-pats házat-kocsit ráteszek, hogy a kövi fordulóban egyik sem játszik majd. már a saintsnél is van covidos. decc eszkalál kvikli.Kiveve, hogy o imitalta Lamar Jackot edzesen. Szoval az elso csapattal is edzenie kellett.Abból a szempontból ZERO_L-nek igaza van, hogy mindegy melyik QB, mert a harmadik számú is látogatta ugyanazokat az edzéseket amiket az első számú, és bent ült a QB roomban videózáskor is valószínűleg, Mahomessel együtt.Remelem annyi eszuk volt, hogy nem igy csinaltak. EN tuti szeparaltam volna oket, legalabbis a PS-t a rendes csapattol.
peterk2005
ligur
ulpianus
Szerkesztette: gedam
több mint 5 éve
Kiveve, hogy o imitalta Lamar Jackot edzesen. Szoval az elso csapattal is edzenie kellett.Abból a szempontból ZERO_L-nek igaza van, hogy mindegy melyik QB, mert a harmadik számú is látogatta ugyanazokat az edzéseket amiket az első számú, és bent ült a QB roomban videózáskor is valószínűleg, Mahomessel együtt.Remelem annyi eszuk volt, hogy nem igy csinaltak. EN tuti szeparaltam volna oket, legalabbis a PS-t a rendes csapattol.
peterk2005
ligur

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
10-12 embert, akik mindenfére posztról jönnek össze lehetetlen szeparálni. Nem lehet 1-2 PS játékos miatt lekötni egy edzőt, ha meg nem rendes edző dolgozik velük, akkor semmit sem ér, hogy ott vannak.Abból a szempontból ZERO_L-nek igaza van, hogy mindegy melyik QB, mert a harmadik számú is látogatta ugyanazokat az edzéseket amiket az első számú, és bent ült a QB roomban videózáskor is valószínűleg, Mahomessel együtt.Remelem annyi eszuk volt, hogy nem igy csinaltak. EN tuti szeparaltam volna oket, legalabbis a PS-t a rendes csapattol.
peterk2005
ligur
Azt lehet megtenni, hogy nagyon odafigyelnek. A meetingek során jó szellőztetés, maszk, a játékosok távol ülnek egymástól, nem érintik egymás tárgyait, ilyesmi.

több mint 5 éve
Abból a szempontból ZERO_L-nek igaza van, hogy mindegy melyik QB, mert a harmadik számú is látogatta ugyanazokat az edzéseket amiket az első számú, és bent ült a QB roomban videózáskor is valószínűleg, Mahomessel együtt.Remelem annyi eszuk volt, hogy nem igy csinaltak. EN tuti szeparaltam volna oket, legalabbis a PS-t a rendes csapattol.
peterk2005
több mint 5 éve
Abból a szempontból ZERO_L-nek igaza van, hogy mindegy melyik QB, mert a harmadik számú is látogatta ugyanazokat az edzéseket amiket az első számú, és bent ült a QB roomban videózáskor is valószínűleg, Mahomessel együtt.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 5 éve
Gonoszabb vagy, mint Gonosz Tebow. Az ki, tehetné fel az embert az átlagember. Nos, nem más mint | Cam Newton | .Chiefs PS QB Jordan Ta'amu tesztje lett pozitív.Covid jó fej volt és kiegyenlítette az erőviszonyokat, Chiefs QB is megfertőződöttezt honnan? még nem olvastam ilyet sehol
ZERO_L
NB2
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Chiefs PS QB Jordan Ta'amu tesztje lett pozitív.Covid jó fej volt és kiegyenlítette az erőviszonyokat, Chiefs QB is megfertőződöttezt honnan? még nem olvastam ilyet sehol
ZERO_L
NB2
több mint 5 éve
Covid jó fej volt és kiegyenlítette az erőviszonyokat, Chiefs QB is megfertőződöttezt honnan? még nem olvastam ilyet sehol
ZERO_L
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Hétfőn vagy kedden lehet a meccs, függően újabb tesztek eredményétől.