New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Adnám... de ezek után a Suck4Lawrencet is eltudom képzelniAzért ha ezután egy Winston kaliberrel is működni fog a csapat az szépen beárazza Brady Goat mivoltát... Persze Bill apó renoméja javáraSzerintem fel fog cserelni a Pats, es top15 korul elviszi Herbertet.
FLZOLI
Stez
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Andy Dalton készülVagy Foles.
krisz0621
Vagy Winston
Vagy Rosen.
Vagy Fitzmagic (és akkor mind a 4 AFC East csapatban kezdene LOL)
És mellé ez.
Szerintem fel fog cserelni a Pats, es top15 korul elviszi Herbertet.Szerintem Dalton vagy Foles mellé jön egy 1. körös rookie
Stez
esetleg Rosen.
több mint 6 éve
Sajnálom, hogy nem tudta megmutatni nekem, hogy ő romlott vagy a tényezők együttállása miatt tűnt annak, hogy "gyenge".És egyúttal baszódjon meg az NFL, hogy 8 évig nem volt képes Londonba hozni a Patset.
több mint 6 éve
Andy Dalton készül
több mint 6 éve
Kicsit sem. Orulnek, ha ismet a ligaban lathatnam Luckot. Ha ennek az az ara, hogy a Patshez megy, az sem erdekel.tuti falnak mennétek 😊Na ilyet meg viccnek se...Johet Luck.Brady elkoszont, egy korszaknak vege.. 😕ez szomorú, de ha menni akart akkor sok sikert neki a továbbiakban, BB pedig innentől tervezheti a jövő csapatát
Nomac
Cuchulain82
Stez
Bence94
ThundersNFL
több mint 6 éve
tuti falnak mennétek 😊Na ilyet meg viccnek se...Johet Luck.Brady elkoszont, egy korszaknak vege.. 😕ez szomorú, de ha menni akart akkor sok sikert neki a továbbiakban, BB pedig innentől tervezheti a jövő csapatát
Nomac
Cuchulain82
Stez
Bence94
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Valami véget ér.....😕
több mint 6 éve
Legendás korszak volt. Soha nem lesz még egyszer ilyen. Köszönjük, Brady!
több mint 6 éve
Nem kellett BB-nek, ez az üzenet.
több mint 6 éve
Schefter szerint Brady annyit tud, nem ter vissza a Patshez, de meg nem tudja, hol folytatja. Akkor itt tenyleg volt valami cirkusz az elozo ideny vegen.
több mint 6 éve
Messi is megkapta, hogy csak a Barcában képes villogni, ugyan ez a csillagos megjegyzés jöhet majd itt isAzért ha ezután egy Winston kaliberrel is működni fog a csapat az szépen beárazza Brady Goat mivoltát... Persze Bill apó renoméja javáraez az ég világon szerintem senkit sem fog érdekelni, aki a nagy képet nézi. Brady nélkül is összejött anno egy 11-5. mennyit hallasz erről?
FLZOLI
winston
több mint 6 éve
Azért ha ezután egy Winston kaliberrel is működni fog a csapat az szépen beárazza Brady Goat mivoltát... Persze Bill apó renoméja javáraSzerintem fel fog cserelni a Pats, es top15 korul elviszi Herbertet.
FLZOLI
több mint 6 éve
Azért ha ezután egy Winston kaliberrel is működni fog a csapat az szépen beárazza Brady Goat mivoltát... Persze Bill apó renoméja javáraez az ég világon szerintem senkit sem fog érdekelni, aki a nagy képet nézi. Brady nélkül is összejött anno egy 11-5. mennyit hallasz erről?
FLZOLI
több mint 6 éve
Háát ha igaz, hogy a Tampa lett a befutó, akkor nem értem a döntését.. Van két jó WR és egy TE, DE messze nem olyan az O# fal mint nálunk, a védelmük meg a liga közepe tájékán van..Előrelépés ez nem lesz a karrierjében..Jóval jobb állapotban van az az O# mint a Patsnél. Simán lehet, hogy amúgy Brady zsenije húzta fel a falat...
Sajnálom, mert a kedvenc játékosom hosszú-hosszú évek óta.. 😕
kyobalu
több mint 6 éve
Na ilyet meg viccnek se...Johet Luck.Brady elkoszont, egy korszaknak vege.. 😕ez szomorú, de ha menni akart akkor sok sikert neki a továbbiakban, BB pedig innentől tervezheti a jövő csapatát
Nomac
Cuchulain82
Stez
több mint 6 éve
Azért ha ezután egy Winston kaliberrel is működni fog a csapat az szépen beárazza Brady Goat mivoltát... Persze Bill apó renoméja javára
több mint 6 éve
Háát ha igaz, hogy a Tampa lett a befutó, akkor nem értem a döntését.. Van két jó WR és egy TE, DE messze nem olyan az O# fal mint nálunk, a védelmük meg a liga közepe tájékán van..Előrelépés ez nem lesz a karrierjében..Sajnálom, mert a kedvenc játékosom hosszú-hosszú évek óta.. 😕
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Brady elkoszont, egy korszaknak vege.. 😕És kezdődik egy másik! Good luck Tom,mindent köszönünk,Te vagy a legnagyobb !
Nomac
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
És még 12,5 millió dead cap is marad Brady mögött. A Bills és a Phins bevásárol, elmegy Brady, nincsenek jelenleg oddsok a csoportotokra, de amint megjelennek, lehet kaszálni 😊Az lesz a durva, ha a Phinsbe megy ezek után.
gabokocka
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
A Bills és a Phins bevásárol, elmegy Brady, nincsenek jelenleg oddsok a csoportotokra, de amint megjelennek, lehet kaszálni 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Johet Luck.Brady elkoszont, egy korszaknak vege.. 😕ez szomorú, de ha menni akart akkor sok sikert neki a továbbiakban, BB pedig innentől tervezheti a jövő csapatát
Nomac
Cuchulain82
több mint 6 éve
Brady elkoszont, egy korszaknak vege.. 😕ez szomorú, de ha menni akart akkor sok sikert neki a továbbiakban, BB pedig innentől tervezheti a jövő csapatát
Nomac
több mint 6 éve
Brady elkoszont, egy korszaknak vege.. 😕