New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 6 éve
On the other hand... Ben Watsonnak nem találtunk roster helyet, pedig TE játékunk kis túlzással a nullával egyenlőha jön WR, szerintem az inkább Harry állapotáról fog sokat elmondani

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Ez az elkapó keresés szólhat annak is, hogy rendkívül sérülékeny ez a mélység..Harry IR, Gordon ugye eleve bármikor kieshet, Edelman is bibis, Dorsett nem alkalmas hosszabb távon WR2-nek és Meyers se. Bizonyos felállásoknál kifejezetten előnyösek, de állandóra, meg hogy futás nélkül, velük mozgassuk a láncokat, arra ők ketten nem elegek. 5WR+Slater a megszokott recept, most ez Olszewskivel van meg. Szóval nem csoda, hogy kell még egy ember ide..Nem tudjuk Harry visszajöhet-e..és ha visszajön, akkor Gunner lehet repülne is.
Szerkesztette: topin
több mint 6 éve
Valami oka csak van annak, hogy BB folyamatosan elkapók után nézelődik. AB idehozatala azért nem a szedjünk fel valakit és próbáljukki, mert éppen van egy helyünk kategória volt. Komoly összeget és kockázatot is hajlandó volt beletenni. Ez szerintem azt jelzi, hogy valamit hiányol az elkapó sorból, legfeljebb mi nem tudjuk / látjuk, hogy mi az.Honnan lehetne kukázni wr-t? Nagyon kellene egy tapasztaltabb elkapó Edelmant tehermentesíteniAddig amíg nincs èrdemi pass protection ès Brady sokszor kapkod, addig felesleges ide bàrki is. Ne mondja nekem senki, hogy ez az elkapó team nem elèg. A falnak kène feljavulnia, illetve Bradynek kène jobban körbe nèznie.
ParadSEC
FViktor93
Gronk állandóra szerződött? Vagy csak erre az alkalomra? (Picit meglep a dolog, mert bár tudom, hogy szeret szerepelni, de én inkább valami show hostjaként vagy filmszerepben tudtam elképzelni illetve azt hallottam abba az irányba mozig. Ez az elemezgetős feladat azért eléggé más. Aztán ki tudja, Pat McAfee is egy bolond, és róla is kiderült, hogy jól nyomja az elemzőt is. Gronk is lehet, hogy új oldalát mutatja meg holnapután.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Honnan lehetne kukázni wr-t? Nagyon kellene egy tapasztaltabb elkapó Edelmant tehermentesíteniAddig amíg nincs èrdemi pass protection ès Brady sokszor kapkod, addig felesleges ide bàrki is. Ne mondja nekem senki, hogy ez az elkapó team nem elèg. A falnak kène feljavulnia, illetve Bradynek kène jobban körbe nèznie.
ParadSEC
több mint 6 éve
Nem tiltakoznék, ha összejönne. 😀 A realitás viszont Sanders, de érte se haragudnék.Sanu de szép lenne😀Honnan lehetne kukázni wr-t? Nagyon kellene egy tapasztaltabb elkapó Edelmant tehermentesíteniSanderst pletykálják a legtöbb helyen, de olvastam már Sanut is, igaz az csak találgatás. Nála az egész dolog alapja az, hogy amikor FA volt meg akartuk szerezni, konkrét info nincs.
ParadSEC
cspeti98
ParadSEC
több mint 6 éve
Sanu de szép lenne😀Honnan lehetne kukázni wr-t? Nagyon kellene egy tapasztaltabb elkapó Edelmant tehermentesíteniSanderst pletykálják a legtöbb helyen, de olvastam már Sanut is, igaz az csak találgatás. Nála az egész dolog alapja az, hogy amikor FA volt meg akartuk szerezni, konkrét info nincs.
ParadSEC
cspeti98
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Honnan lehetne kukázni wr-t? Nagyon kellene egy tapasztaltabb elkapó Edelmant tehermentesíteniSanderst pletykálják a legtöbb helyen, de olvastam már Sanut is, igaz az csak találgatás. Nála az egész dolog alapja az, hogy amikor FA volt meg akartuk szerezni, konkrét info nincs.
ParadSEC
Szerkesztette: cspeti98
több mint 6 éve
twitter.com/BruceFeldmanCFB/status/1181591150953549825

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Honnan lehetne kukázni wr-t? Nagyon kellene egy tapasztaltabb elkapó Edelmant tehermentesíteni
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
De max. pár hét.Vérből 8-10 óraNem tudjátok véletlenül, hogy cannabinoid kezelés után mennyi idő alatt csökken a THC szint a megengedett szint alá?- Hé, Bill! Unatkozom mit csináljak?Watsonrol van valami hir? 4ig lehet aktiválni ha jól tudom.Nem aktiváltuk végül.
Witchdoctor
ervinator
- Várj egy kicsit egy Gronky!
FunHun
Kollega
Pisiből több
vpi
több mint 6 éve
Vérből 8-10 óraNem tudjátok véletlenül, hogy cannabinoid kezelés után mennyi idő alatt csökken a THC szint a megengedett szint alá?- Hé, Bill! Unatkozom mit csináljak?Watsonrol van valami hir? 4ig lehet aktiválni ha jól tudom.Nem aktiváltuk végül.
Witchdoctor
ervinator
FunHun
Kollega
Pisiből több
több mint 6 éve
Nem tudjátok véletlenül, hogy cannabinoid kezelés után mennyi idő alatt csökken a THC szint a megengedett szint alá?- Hé, Bill! Unatkozom mit csináljak?Watsonrol van valami hir? 4ig lehet aktiválni ha jól tudom.Nem aktiváltuk végül.
Witchdoctor
ervinator
FunHun
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
- Hé, Bill! Unatkozom mit csináljak?Watsonrol van valami hir? 4ig lehet aktiválni ha jól tudom.Nem aktiváltuk végül.
Witchdoctor
ervinator
több mint 6 éve
Bennett használatáról mi a vélemény? Azon kívül, hogy kint milliószor jobban értenek hozzá, mint mi a fotelból.Első két hét 50%os használat, utolsó három hét: 37-29-28 százalékos snap count.
Azért kicsit sokat keres ahhoz, hogy ilyen limitáltan küldjük pályára, snap számait abszolút a gameplen határozza meg vagy már meg is bánták a hosszabbítást?
Én nem hiszek, a "PO-ra tartalékoljuk" elméletekben és tartok tőle, hogy Bennett nem sokáig fogja bírni ezt a kevés játékidőt. Ettől függetlenül az 5 meccsen hozott 2,5 sack(+nem tudom mennyi nyomást generált összesen), meg úgy hogy nélküle is hasít a védelem, legyen szó passrushról vagy overall performanceról egyáltalán nem vészes.
De ha vki azt mondja nekem offseasonben, hogy a "Flowers pótlékot" limitáltan játszatva is egy sackgyár leszünk, tuti kiröhögöm.
(oké, ócska támadók ellen hozunk brutál számokat)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Watsonrol van valami hir? 4ig lehet aktiválni ha jól tudom.Nem aktiváltuk végül.
Witchdoctor
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Btw nekem Gordon meccsek óta nem tetszik, nincs összhang es nem látom hogy nagyon teperne a pályán. Valaki látott valami statot ezzel kapcsolatban?

több mint 6 éve
Watsonrol van valami hir? 4ig lehet aktiválni ha jól tudom.

több mint 6 éve
Bármkor ha ilyen hìrrel szolgálhatok😁😁😁Bedaráltuk a Skins-t. Amíg bírta szusszal a D-jük addig partyban voltak, csak elfogyott a nafta és kapták is a demoralizáló first downokat-Td-ket. Az O fal alakulóban van de nincs meg az összhang köztük. Brady sokat kap és ezért dob f.szomkivan inteket a redzone-ban. Ja és szopott a Kansas így még szebb a hétfő 😀Kösz a spoilert....
ParadSEC
ZERO_L
több mint 6 éve
Nekem az tűnt fel Nugentnél (igaz, csak soccer múltam van, nem amerikai foci), mindjárt az első rúgásánál, hogy a közelieket is nagyon erősen rúgja. Ez azért lehet gond majd, mert a rúgásoknál van egy fordított arányú összefüggés a célzás pontossága, és az ereje között. És azt jelenti, hogy minél erősebb a rúgás, annál nehezebb pontosan irányítani, ill. annál pontatlanabb lesz. Ezért kell egy ésszerű arányosságot tartani az erő, és a célzás között, nem nekimenni mindennek, mint tót az anyjának. Persze sok választási lehetőségünk nincs, most ezzel az "anyaggal" kell dolgozni.Roberto Carlosnak erről nem szóltak
ötös műhold
több mint 6 éve
Nekem az tűnt fel Nugentnél (igaz, csak soccer múltam van, nem amerikai foci), mindjárt az első rúgásánál, hogy a közelieket is nagyon erősen rúgja. Ez azért lehet gond majd, mert a rúgásoknál van egy fordított arányú összefüggés a célzás pontossága, és az ereje között. És azt jelenti, hogy minél erősebb a rúgás, annál nehezebb pontosan irányítani, ill. annál pontatlanabb lesz. Ezért kell egy ésszerű arányosságot tartani az erő, és a célzás között, nem nekimenni mindennek, mint tót az anyjának. Persze sok választási lehetőségünk nincs, most ezzel az "anyaggal" kell dolgozni.Majd ha ez lesz a gond 20 yarddal hátrébb viszik Nugentet.
ötös műhold
több mint 6 éve
Nekem az tűnt fel Nugentnél (igaz, csak soccer múltam van, nem amerikai foci), mindjárt az első rúgásánál, hogy a közelieket is nagyon erősen rúgja. Ez azért lehet gond majd, mert a rúgásoknál van egy fordított arányú összefüggés a célzás pontossága, és az ereje között. És azt jelenti, hogy minél erősebb a rúgás, annál nehezebb pontosan irányítani, ill. annál pontatlanabb lesz. Ezért kell egy ésszerű arányosságot tartani az erő, és a célzás között, nem nekimenni mindennek, mint tót az anyjának. Persze sok választási lehetőségünk nincs, most ezzel az "anyaggal" kell dolgozni.Egy valamira való kapus a gurulósban állítottból és kézből is el szokta találni a játékostársa fejét a labdával. Igaz, hogy a gömb alakúval könnyebb célozni, de itt csak az irányt kell eltalálni. Ennél azért lényegesen nehezebb mozgásformák is szoktak menni embereknek. Álltam valamennyit focikapuban (gurulós), Ha én placekicker lennék én igyekeznék ugyanakkora erővel rúgni minden rúgást, mert az izommemória és motoros képességek miatt így lehet a legprecízebben elvégezni a rúgást. Nugent esetében inkább az lehetett, hogy viszonylag hosszabb ideje nem volt éles bevetése. Remélhetőleg belerázódik, nagyon jobbat úgysem kapunk így szezon közben.
ötös műhold
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Köszönjük. Vagy mi 😬😊Bedaráltuk a Skins-t. Amíg bírta szusszal a D-jük addig partyban voltak, csak elfogyott a nafta és kapták is a demoralizáló first downokat-Td-ket. Az O fal alakulóban van de nincs meg az összhang köztük. Brady sokat kap és ezért dob f.szomkivan inteket a redzone-ban. Ja és szopott a Kansas így még szebb a hétfő 😀Grudent ki is rúgták ma.
ParadSEC
Burkus

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Bedaráltuk a Skins-t. Amíg bírta szusszal a D-jük addig partyban voltak, csak elfogyott a nafta és kapták is a demoralizáló first downokat-Td-ket. Az O fal alakulóban van de nincs meg az összhang köztük. Brady sokat kap és ezért dob f.szomkivan inteket a redzone-ban. Ja és szopott a Kansas így még szebb a hétfő 😀Grudent ki is rúgták ma.
ParadSEC
több mint 6 éve
Nekem az tűnt fel Nugentnél (igaz, csak soccer múltam van, nem amerikai foci), mindjárt az első rúgásánál, hogy a közelieket is nagyon erősen rúgja. Ez azért lehet gond majd, mert a rúgásoknál van egy fordított arányú összefüggés a célzás pontossága, és az ereje között. És azt jelenti, hogy minél erősebb a rúgás, annál nehezebb pontosan irányítani, ill. annál pontatlanabb lesz. Ezért kell egy ésszerű arányosságot tartani az erő, és a célzás között, nem nekimenni mindennek, mint tót az anyjának. Persze sok választási lehetőségünk nincs, most ezzel az "anyaggal" kell dolgozni.
több mint 6 éve
Nem tudtad, hogy hétfő van?Bedaráltuk a Skins-t. Amíg bírta szusszal a D-jük addig partyban voltak, csak elfogyott a nafta és kapták is a demoralizáló first downokat-Td-ket. Az O fal alakulóban van de nincs meg az összhang köztük. Brady sokat kap és ezért dob f.szomkivan inteket a redzone-ban. Ja és szopott a Kansas így még szebb a hétfő 😀Kösz a spoilert....
ParadSEC
ZERO_L