NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
15
6
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 732
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Cuchulain82
985
egy csere Rudolphért a Vikingsszal?
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ez viszont igaz, úgysem fér el ennyi ember, és ha ő volt a mi kedvencünk..
több mint 5 éve
ervinator
1 703
Van egy halom pickünk, én egyáltalán nem bánom, hogy felmentünk érte, amekkora CB run van.és annyira, hogy elnyomjunk rá két top101-es picket?Kivel? Kb Zach Allen maradt, ő nem annyira rusher alkat. Tight endtől itt fázok. Nem rossz ez, DB mindig kellLóbaszó (6'4", 211), pressben állat, 13 PD, 4 intije volt, fasza combine, kiemelkedő SPARQ-értékkel, de projekt még, kis reach. Volt már szarabb. Nagyon mondták őt idevan 1-2 éve beletanulni
Wyatt
a kérdés inkább fel kellett-e tradelni érte és miért nem a DE-TE poszton erősítünk???
ZERO_L
Wyatt
csak nekem furcsa, hogy vannak hatalmas lyukak a csapatban és akkor feltradelünk egy project CB-re
persze kell a DB de mocskosul tele vagyunk ezen a poszton
nyilván ők tudják, aztán meglátjuk kik maradnak bent a köv 3pickre
ZERO_L
Ideális méretei vannak és az bizony nem árt a mi secondarynkbe.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
De ha nincs tight end normális, akkor mit csináljunk? Amúgy ez az egyetlen lyuk, DE-n nincs Bennett érkezésével. Én szerintem az 56. is korai lett volna rá, főleg mert masszívan projekt, de hátha egy CB beválik a 2. körben egyszerés annyira, hogy elnyomjunk rá két top101-es picket?Kivel? Kb Zach Allen maradt, ő nem annyira rusher alkat. Tight endtől itt fázok. Nem rossz ez, DB mindig kellLóbaszó (6'4", 211), pressben állat, 13 PD, 4 intije volt, fasza combine, kiemelkedő SPARQ-értékkel, de projekt még, kis reach. Volt már szarabb. Nagyon mondták őt idevan 1-2 éve beletanulni
Wyatt
a kérdés inkább fel kellett-e tradelni érte és miért nem a DE-TE poszton erősítünk???
ZERO_L
Wyatt
csak nekem furcsa, hogy vannak hatalmas lyukak a csapatban és akkor feltradelünk egy project CB-re
ZERO_L
több mint 5 éve
és annyira, hogy elnyomjunk rá két top101-es picket?Kivel? Kb Zach Allen maradt, ő nem annyira rusher alkat. Tight endtől itt fázok. Nem rossz ez, DB mindig kellLóbaszó (6'4", 211), pressben állat, 13 PD, 4 intije volt, fasza combine, kiemelkedő SPARQ-értékkel, de projekt még, kis reach. Volt már szarabb. Nagyon mondták őt idevan 1-2 éve beletanulni
Wyatt
ZERO_L
Wyatt
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
lehet vittem volna még egy elkapót itt ezen a ponton, mert még van bőven kikből válogatni és simán belefért volna a duplázás erre a posztra, Gordonra ki tudja lehet e számítani vagy sem, DT meg második achilles szakadásából lábadozik.
több mint 5 éve
Cuchulain82
985
persze mindig kell db csak az a gond hogy itt jó eséllyel az udfa dbk válnak be a 2.-3. körösök meg repülnek 2-3 év utánKivel? Kb Zach Allen maradt, ő nem annyira rusher alkat. Tight endtől itt fázok. Nem rossz ez, DB mindig kellLóbaszó (6'4", 211), pressben állat, 13 PD, 4 intije volt, fasza combine, kiemelkedő SPARQ-értékkel, de projekt még, kis reach. Volt már szarabb. Nagyon mondták őt idevan 1-2 éve beletanulni
Wyatt
ZERO_L
Wyatt
lehet hogy nem kimondottan rusher alkat de szerintem Allen nagyon jó kis játékos plusz Boston College, én imádnám ha kihúznánk
több mint 5 éve
Cuchulain82
985
de legalább a két Williamsből nem Greedyt vittük
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Kivel? Kb Zach Allen maradt, ő nem annyira rusher alkat. Tight endtől itt fázok. Nem rossz ez, DB mindig kellLóbaszó (6'4", 211), pressben állat, 13 PD, 4 intije volt, fasza combine, kiemelkedő SPARQ-értékkel, de projekt még, kis reach. Volt már szarabb. Nagyon mondták őt idevan 1-2 éve beletanulni
Wyatt
ZERO_L
több mint 5 éve
Lóbaszó (6'4", 211), pressben állat, 13 PD, 4 intije volt, fasza combine, kiemelkedő SPARQ-értékkel, de projekt még, kis reach. Volt már szarabb. Nagyon mondták őt idevan 1-2 éve beletanulni
Wyatt
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Lóbaszó (6'4", 211), pressben állat, 13 PD, 4 intije volt, fasza combine, kiemelkedő SPARQ-értékkel, de projekt még, kis reach. Volt már szarabb. Nagyon mondták őt ide
több mint 5 éve
jól van megvan a szokásos DB pick, tuti BUST 😀 😀
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
NFL-es mock, eskü nem én írtam 😀2/56: Dawson Knox - TE
2/64: Jaylon Ferguson - Edge 😀
3/73: Will Grier - QB 😀
3/97: Andy Isabella - WR 😀
3/101: Mike Edwards - S
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Mert nala errol lemaradtam, en inkabb az elso koros rushereket lesegettem, ertekre neztem, ott ki lehet meg bent, es egyetemen nem volt rossz 😊
több mint 5 éve
topin
2 009
Borzalmas, 5 másodperc feletti shuttle, 8 másodperc feletti 3cone, 350 fontos csókák szarrá verik 😐Nem is nagyon értettem miért várod ennyire hozzánk..PFF boardon140 felett van.
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Borzalmas, 5 másodperc feletti shuttle, 8 másodperc feletti 3cone, 350 fontos csókák szarrá verik 😐Jesszumpepi, most belefutottam Jaylon Ferguson pro dayébe, azonnal kihúztam magamtól a picsába 😀Annyira jó vagy 💩 volt?
Wyatt
ThundersNFL
több mint 5 éve
Jesszumpepi, most belefutottam Jaylon Ferguson pro dayébe, azonnal kihúztam magamtól a picsába 😀Annyira jó vagy 💩 volt?
Wyatt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Jesszumpepi, most belefutottam Jaylon Ferguson pro dayébe, azonnal kihúztam magamtól a picsába 😀
több mint 5 éve
KösziHánykor kezdődik a 2. Etap?1.00 (kb 5.50-ig megint), kis alvás és 18.00 a kövi (nagyjából 1.15-ig)
ParadSEC
Wyatt
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
A mi rendszerünkben ez a srác kb. évi 15-20 sárga zászlóra számíthat 😀
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
A topikokat olvasva látom sok GM-HC irogat erre az oldalra...Ez mindig így van, én is mindig írtam, szóval ez nem lep meg, a 10 millió NFL GM országa is vagyunk 😊
"később is bent lett volna" 😊
gordon
több mint 5 éve
A topikokat olvasva látom sok GM-HC irogat erre az oldalra..."később is bent lett volna" 😊
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Hánykor kezdődik a 2. Etap?1.00 (kb 5.50-ig megint), kis alvás és 18.00 a kövi (nagyjából 1.15-ig)
ParadSEC
több mint 5 éve
Hánykor kezdődik a 2. Etap?
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich