NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 718
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Amugy en az esetek 99%-aban egyetertenek a szemleleteddel, a maradek 1%-ban is csak a korulmenyek miatt nem. Nalam ez az 1%-ba tartozik most mert, vegre van egy emberi vonas, egy HIBA, egy nem kelloen atgondolt pillanat a Pats "tokeletes", gepiesnek tuno bajnoki gepezeteben ahol BB-t lehetetlen legyozni... itt van ez a rengeteg hibaval es ellenszenves sztorival korulvett srac, aki ugyanakkor megis kedvelheto "hos" aki kolcsonoz nemi emberi tulajdonsagot a csapatnak es trofeainak, pont azzal, hogy ilyen bajt okozott 😊Akkor most én leszek a grumpy old man:LOL - Gronk "behorpasztotta" a Lombardyt. Az official twitter fiok pedig egy szojatekkal valaszolt 😀Sose nő fel 😊
twitter.com/Patriots/status/1118623021865025536
undisputedly
ThundersNFL
Szándékosan megrongálni egy bajnoki trófeát...
Most ez mégis mire volt jó? Ez komolyan vicces? Még gyerekesnek sem tudom mondani, egyszerű ostobaság.
ZERO_L
több mint 5 éve
Akkor most én leszek a grumpy old man:LOL - Gronk "behorpasztotta" a Lombardyt. Az official twitter fiok pedig egy szojatekkal valaszolt 😀Sose nő fel 😊
undisputedly
ThundersNFL
Szándékosan megrongálni egy bajnoki trófeát...
Most ez mégis mire volt jó? Ez komolyan vicces? Még gyerekesnek sem tudom mondani, egyszerű ostobaság.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Na de bővebben majd a draft után 😊 | (meg majd előtte kicsit még jövök a jövő héten egy kis szubjektívvel) |👍👍👍👍👍👍👍
Wyatt
Kiváncsi vagyok a draft need-jeidre.
Addig nem írom meg, hogy én mit gondolok. 😊
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Az idei szezon - Patriots reporter Mike Reiss is predicting an 11-5 finish:Miamiban úgyis zacsi lesz, csak majd februárban nyerjünk :d
Sept. 8: vs. Pittsburgh, Win
Sept. 15: at Miami, Win
Sept. 22: vs. N.Y. Jets, Win
Sept. 29: at Buffalo, Loss
Oct. 6: at Washington, Win
Oct. 10: vs. N.Y. Giants, Win
Oct. 21: at N.Y. Jets, Loss
Oct. 27: vs. Cleveland, Win
Nov. 3: at Baltimore, Loss
Nov. 17: at Philadelphia, Loss
Nov. 24: vs. Dallas, Win
Dec. 1: at Houston, Win
Dec. 8: vs. Kansas City, Loss
Dec. 15: at Cincinnati, Win
Dec. 21/22: vs. Buffalo, Win
Dec. 29: vs. Miami, Win
Mit gondoltok? Én a Baltimore meccsel nem értek egyet, a Jets/Buffalo zakó benne lehet, a Kansast szerintem otthon meg lehet verni.
Ez azért draft előtt bátor prediction. 😊 A Browns meccset jó lenne megnézni.
Burkus
Buffalóban viszont nem látom, miért kapnánk ki, és bár New Yorkban általában szenvedünk, de a Jets ellen sem. Na de bővebben majd a draft után 😊 | (meg majd előtte kicsit még jövök a jövő héten egy kis szubjektívvel) |
több mint 5 éve
Dolphins, Jets, Bills, Redskins, Giants, Jets. Aaaz igen. Igazi csempiönship futam. 😀Nem emlékszem, hogy egy épp regnáló bajnoknál valaha is láttam ilyen rész-schedule-t. De tényleg. Az NFL forgószínpada csak nem tud úgy megállni, hogy ne hátszélben lehessen pössenteni. 😉
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Az idei szezon - Patriots reporter Mike Reiss is predicting an 11-5 finish:Sept. 8: vs. Pittsburgh, Win
Sept. 15: at Miami, Win
Sept. 22: vs. N.Y. Jets, Win
Sept. 29: at Buffalo, Loss
Oct. 6: at Washington, Win
Oct. 10: vs. N.Y. Giants, Win
Oct. 21: at N.Y. Jets, Loss
Oct. 27: vs. Cleveland, Win
Nov. 3: at Baltimore, Loss
Nov. 17: at Philadelphia, Loss
Nov. 24: vs. Dallas, Win
Dec. 1: at Houston, Win
Dec. 8: vs. Kansas City, Loss
Dec. 15: at Cincinnati, Win
Dec. 21/22: vs. Buffalo, Win
Dec. 29: vs. Miami, Win
Mit gondoltok? Én a Baltimore meccsel nem értek egyet, a Jets/Buffalo zakó benne lehet, a Kansast szerintem otthon meg lehet verni.
Ez azért draft előtt bátor prediction. 😊 A Browns meccset jó lenne megnézni.
több mint 5 éve
LOL - Gronk "behorpasztotta" a Lombardyt. Az official twitter fiok pedig egy szojatekkal valaszolt 😀Sose nő fel 😊
undisputedly
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Na ez így eléggé pöpec igen, ha meglesz az 1200 yard, akkor teljesen megéri, ha nagyon kutya, akkor 3 misit sem keres, szép munka 😊Biztos meghallgatták az ima mormolásodat 😊
Wyatt
Draft
több mint 5 éve
LOL - Gronk "behorpasztotta" a Lombardyt. Az official twitter fiok pedig egy szojatekkal valaszolt 😀twitter.com/Patriots/status/1118623021865025536
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Na ez így eléggé pöpec igen, ha meglesz az 1200 yard, akkor teljesen megéri, ha nagyon kutya, akkor 3 misit sem keres, szép munka 😊
több mint 5 éve
Topkomment 😀mobile.twitter.com/AlbertBreer/status/1118509400560492544?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1118509400560492544&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.patspulpit.com%2F2019%2F4%2F17%2F18411968%2Fdetails-released-on-wr-demaryius-thomass-contract-with-the-patriots
Christopher Baylon Congratulations to DT on winning his second career SB
A 6 misi nekem kicsit meglepő, nem tudom, mennyit kell ehhez teljesítenie, ha az SB-győzelemnél jönne, akkor legyen (remélem jó sok teljesítményfüggő cumó van benne, akkor jó üzlet)
Wyatt
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
twitter.com/TomBrady/status/1118242409962442753francnak kellett regelnie twitterre, meg a vegen kovetni fogom, meg igy egyre nehezebb utalni 😀 kurva nagy arc
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Mondanám, hogy mindegy, csak Miamiban nyerjünk végül, de hát az nem szokott túl könnyen menni 😀
több mint 5 éve
Willie Parker
15 411
twitter.com/MySportsUpdate/status/1118550507574964224Toooooo eas(t)y😂
Klaci79
Elsőre kinéz kb 6 nehezebb meccs, s ebbe már a falábú Steelerst Ravenst is beleszámoltam.
A Jets a sötét ló, de ebben a szezonban még nem állnak össze, túl sok minden változott.
13-3 a minimum sztem, idegenben kaptok ki max
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Na akkor a Browns elleni mégsem lesz esti meccs. Cserébe megint lesz öt éjszakázás :/Viszont akkor öt tv-s meccs megint fix 😊
A Chiefs elleni szintén, de szerintem az Eagles és a Cowboys ellenit is vehetjük erre, az már nyolc Sport Tv-s meccsike szerintem alaphangon, megint nem kell sokat streammel bajlódni 😊
És akkor sem lepődnék meg, ha lenne még egy Browns elleni akár
több mint 5 éve
pfefe8
1 203
Azt hittem, rangadóval kezdünk akkor már legalább 😕 😊Jobb ezen túlesni minél előbb, nem kellenek a szezon végi drámák. Ha kikapunk azért, ha nyerünk azért. Már pedig miért ne nyernénk? Gronk visszavonult, Brady pedig már tényleg öreg😊.
Wyatt
Steelers fan
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Pecc-Steelers....SNF week 1
több mint 5 éve
twitter.com/daringsharpe/status/1118308108080766977
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Na Stezi ezért Szeretlek 😍😍😍Mondjuk minek baszakszol vele, ha egybol az elso pick olyan, hogy magad is ledolsz az asztaltol a rohogestol, mondvan, ugysem lesz bent? Nulla realitasa, innentol meg foglalkozni is kar vele. No offense. A homokos Wyatt is ezert nem reagalt ra valoszinuleg, abban megvalahol igaza van, hogy ezek a mock szimulatorok kurva viccesek es tizbol nyolc esetben olyan kiraly vegeredmenyt tud produkalni az ember, hogy egybol a gatyaba elvez. Csak hat a valodi drafton ez valahogy sosem igy mukodik, hogy az oledbe pottyannak ezek a prospectek.Semmi, szimplán nem akarom elbaszni az emberek kedvét 😊Enyémet elbaszni?
Wyatt
Ugyanmár Wyatt...
De szívesen venném a mockom szó szerint kifilézését...
👍👍👍👍👍👍👍👍
ThundersNFL
Raadasul pont most, h a tight endek kb a fenykorukat elik, Hockensonra meg ugy recskazik a fel vilag, hogy kb asszonyt es gyerekeket tennem fel ra, hogy neg a 20on sem jut tul, nem hogy majd a 32ig. Ha ott lesz 26on, Ballard ket orgazmus kozott rohan be szerintem Goodellhez a cetlivel, hogy azonnal jelentse be Hockensont. Emberunk top5-7 tehetseg a drafton, es kb egy darab red flagje sincs. A leginkabb biztos picknek velik, kb ugy fel van hype-olva, mint tavaly volt Nelson, nincs insider, aki ne jonne az eloadassal, hogy iksz eve nem talalkozott ennyire nagy tehetseggel a draftrol kijove a poszton.
Butler egyebkent realis a masodik kor azon tajekan, a tobbi is ugy ahogy. Csak mivel a legfontosabb pick komolytalan, az egesz az.
Stez
Draft
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Topkomment 😀Christopher Baylon Congratulations to DT on winning his second career SB
A 6 misi nekem kicsit meglepő, nem tudom, mennyit kell ehhez teljesítenie, ha az SB-győzelemnél jönne, akkor legyen (remélem jó sok teljesítményfüggő cumó van benne, akkor jó üzlet)
több mint 5 éve
Állítólag összejött a deal és itt lesz Demaryius Thomas. Kérdés meddig😊Újabb need pipalva
NB2
Nincs itt semmi látnivaló
A drafton lehet trollkodni
😊
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Fordított Welker, PM után Bradyhez. Sok játékos nem volt, aki mindkettőtől kapott TD-passzt szerintem (talán a kopasz excoltsos)