NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Hogy kapjál választ: Azé, amelyik mindig berúgja. Egy SB győzelem önmagában teljesen nyilvánvalóan egyik poszton sem igazol semmit, de egy place kickernél még a semminél is kevesebbet jelent. Pont így válaszoltak neked a Flacco példával, de ha nem akarod, akkor persze nem érted.Attól még nem válaszoltál, őszintén érdekel.Ne hasonlítgassuk már őket, Sobri trollkodására legalább ne ilyennel feleljünk. Gost és Flacco bajnok címben szerzett érdemeinek összehasonlítása nekem rettenetesen kellemetlenStez, te vagy az? 😮
Wyatt
Nem az érdemeiket hasonlítottam össze, hanem arra próbáltam utalni, hogy ezen az alapon bármelyik poszton egy szezonban kiemelkedőt nyújtó játékos megkaphatná a nagy lóvét, a teljes képet figyelmen kívül hagyva.
Persze, SB győztes csapatok tagjai szoktak nagy lóvéra menni, csak nem mindig kapják meg (helló Bennett), mert nézik a teljesítményét is.
Solymi
Melyik rugó teljesítménye igazolja a top fizuigényt?
Sobri Jóska
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Ez a stat mit bizonyit? Flacco a WC kiraly?
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
gedam
5 914
há nem sajnos. a szerződése körüli. kicsit sajnálom, hogy soha nem kapott elkapókat azért, sztem sokkal jobb ő, mint amilyen a megítélése. fele karrierje csúcs, másik fele leves.Ez se mai stat. 😊több volt az, mint egy szezon, sok postseason (sb win utáni stat)Ne hasonlítgassuk már őket, Sobri trollkodására legalább ne ilyennel feleljünk. Gost és Flacco bajnok címben szerzett érdemeinek összehasonlítása nekem rettenetesen kellemetlenStez, te vagy az? 😮
Wyatt
Nem az érdemeiket hasonlítottam össze, hanem arra próbáltam utalni, hogy ezen az alapon bármelyik poszton egy szezonban kiemelkedőt nyújtó játékos megkaphatná a nagy lóvét, a teljes képet figyelmen kívül hagyva.
Persze, SB győztes csapatok tagjai szoktak nagy lóvéra menni, csak nem mindig kapják meg (helló Bennett), mert nézik a teljesítményét is.
Solymi
gedam
Sinisa
több mint 5 éve
Ez se mai stat. 😊több volt az, mint egy szezon, sok postseason (sb win utáni stat)Ne hasonlítgassuk már őket, Sobri trollkodására legalább ne ilyennel feleljünk. Gost és Flacco bajnok címben szerzett érdemeinek összehasonlítása nekem rettenetesen kellemetlenStez, te vagy az? 😮
Wyatt
Solymi
gedam
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
gedam
5 914
több volt az, mint egy szezon, sok postseason (sb win utáni stat)Ne hasonlítgassuk már őket, Sobri trollkodására legalább ne ilyennel feleljünk. Gost és Flacco bajnok címben szerzett érdemeinek összehasonlítása nekem rettenetesen kellemetlenStez, te vagy az? 😮
Wyatt
Solymi
Szerkesztette: gedam
több mint 5 éve
Attól még nem válaszoltál, őszintén érdekel.Ne hasonlítgassuk már őket, Sobri trollkodására legalább ne ilyennel feleljünk. Gost és Flacco bajnok címben szerzett érdemeinek összehasonlítása nekem rettenetesen kellemetlenStez, te vagy az? 😮
Wyatt
Solymi
Melyik rugó teljesítménye igazolja a top fizuigényt?
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Flaccónál teljesen egyértelmű volt, hogy minden áron meg kell tartani. Gostnál marhára kanyarban sincs a szitu 😊
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 029
Ne hasonlítgassuk már őket, Sobri trollkodására legalább ne ilyennel feleljünk. Gost és Flacco bajnok címben szerzett érdemeinek összehasonlítása nekem rettenetesen kellemetlenStez, te vagy az? 😮
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ne hasonlítgassuk már őket, Sobri trollkodására legalább ne ilyennel feleljünk. Gost és Flacco bajnok címben szerzett érdemeinek összehasonlítása nekem rettenetesen kellemetlen
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 029
Joe Flacco, te vagy az? 😮Melyik rugó teljesítménye igazolja a top fizuigényt, ha már a SB-győztesé sem?Akármennyire is akarnék vitatkozni, azért Gostkowski nem volt rossz se az alapszakaszban, se a PO-ban.Engem pont az lepett meg, hogy nem igazoltuk vissza, ezért vetettem fel a kérdést. Gostkowski nyilván megbízható, az átlagot még most is felülmúló kicker, akkor is, ha folyamatosan egyre gyengébb a teljesítményecsak a tényeknél maradva, ez konkrétan nem igaz
Burkus
tavaly(2017) elit éve volt még a túl misztifikált FG%ja is top5ös volt és nem mellesleg 4/4-et rúgott 50+ról
mostani szezonra bár volt visszaesés, de messze nem olyan mértékű mint amit papíron a top5->top20 jelent
ZERO_L
www.pro-football-reference.com/years/2018/kicking.htm
www.forbes.com/sites/oliverthomas/2019/04/03/as-free-agency-kicks-into-april-for-stephen-gostkowski-the-patriots-wait/#3f13e5061abb
Viszont az benne van, hogy BB nem biztos, hogy akar egy 35 éves rugónak top fizut adni illetve ahogy írják ez a teljesítmény nem igazolja a top fizuigényt.
Solymi
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Melyik rugó teljesítménye igazolja a top fizuigényt, ha már a SB-győztesé sem?Akármennyire is akarnék vitatkozni, azért Gostkowski nem volt rossz se az alapszakaszban, se a PO-ban.Engem pont az lepett meg, hogy nem igazoltuk vissza, ezért vetettem fel a kérdést. Gostkowski nyilván megbízható, az átlagot még most is felülmúló kicker, akkor is, ha folyamatosan egyre gyengébb a teljesítményecsak a tényeknél maradva, ez konkrétan nem igaz
Burkus
tavaly(2017) elit éve volt még a túl misztifikált FG%ja is top5ös volt és nem mellesleg 4/4-et rúgott 50+ról
mostani szezonra bár volt visszaesés, de messze nem olyan mértékű mint amit papíron a top5->top20 jelent
ZERO_L
www.forbes.com/sites/oliverthomas/2019/04/03/as-free-agency-kicks-into-april-for-stephen-gostkowski-the-patriots-wait/#3f13e5061abb
Viszont az benne van, hogy BB nem biztos, hogy akar egy 35 éves rugónak top fizut adni illetve ahogy írják ez a teljesítmény nem igazolja a top fizuigényt.
Solymi
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 029
Akármennyire is akarnék vitatkozni, azért Gostkowski nem volt rossz se az alapszakaszban, se a PO-ban.Engem pont az lepett meg, hogy nem igazoltuk vissza, ezért vetettem fel a kérdést. Gostkowski nyilván megbízható, az átlagot még most is felülmúló kicker, akkor is, ha folyamatosan egyre gyengébb a teljesítményecsak a tényeknél maradva, ez konkrétan nem igaz
Burkus
ZERO_L
több mint 5 éve
Engem pont az lepett meg, hogy nem igazoltuk vissza, ezért vetettem fel a kérdést. Gostkowski nyilván megbízható, az átlagot még most is felülmúló kicker, akkor is, ha folyamatosan egyre gyengébb a teljesítményecsak a tényeknél maradva, ez konkrétan nem igaz
Burkus
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Engem az bizonytalanít el, hogy, ha tényleg a pénzen megy a vita, akkor miért nem igazolta le még valaki? Egy jó rúgóval nem sz*roznak, az a 4-5 milla nem tétel egy olyan csapatnak amelyik kicker gondokkal küzd.Mondjuk vissza is szívom, mert kickerről lévén szó, lehet, hogy mások (is) a draftra várnak, aztán majd utána akarnak dönteni.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Ezt azért kiemelném, rámutatva mennyire "érdekes" érveléssel vagdalkozolKépzelem. És keleti bölcsre hallgatok: igazad van. Mindenben.
A mostani SB-on egy láthatóan pontszegény meccsen kihagyta az első FG-t,aham, te a mérkőzés első 10 játékpercéből (=3 drive) levágtad, hogy bizony ez egy pontszegény találkozó lesz, gondolom voltál annyira magabiztos és szép összeggel megjátszottad az under18-at 😀
Szóval milyen tényekről is beszélsz? Benyomod ide a FG%-s rangsort, ezzel dobálózol, hogy 19. helyen van és azt hiszed ezzel mindent megmagyaráztál? Nem veszed észre pl ez a statisztika mennyire semmitmondó?
A következő mi lesz, végeredményből kezdünk elemezni meccseket?
fárasztó, hogy ennyire szájbarágósan kell, de adok pár mankót, hátha könnyebb lesz megértened:
-csúnyán lyukra futottál ezzel a Miami meccsel, pedig próbáltam finoman jelezni, hatalmas kapufa felhozni azt a meccset a rúgó kárára:
mert ügye ez volt az a meccs ahol Brady-t sackelték 10 yardon belül, időkérés nélkül, ha ott nem hoz olyan hülye döntést, amiért egy rookiet is körberöhögnek, akkor megint nincs miről beszélni
(de egyébként is ha ez sem lett volna, azt az utolsó playt semmilyen körülmények között nem szabadott volna beengedni, Gronknak semmi keresnivalója nem volt a pályán stb, az a meccs inkább az edzőkön és azon a pár játékoson ment el akik képtelenek voltak egy tacklet megcsinálni)
-Bearsnél meg szerintem magasról leszarnák az alapszakaszban mutatott FG statisztikát, ha PO-ban az a meccsnyerő bemegy, elnézve azt a védelmet lehet egy SB részvétel múlott rajta...
de még mindig várom a listát Ghosttól hány ilyen jelenetet tudsz felsorolni, ez az érv mert egy clutch rúgót mondjuk ez határoz meg, ezért is kapott annyit amennyit mert fontos szituációkban számítani lehet rá
Egyébként meg igen, BB-ék nyilvánvalóan milliószor jobban tudják mit kezdjenek a rúgókérdéssel, mert maximálisan tisztában vannak az újoncok képességeivel és azzal Ghost mennyiért lenne hajlandó aláírni én ezen egyikével sem rendelkezem. De én nem is azzal kezdtem, hogy BB-ék mégis mi a faszt képzelnek magukról, hogy április elején még nem rendelkezünk rúgóval a rosterünkön, hanem ezzel szemben ezt a teljesen nevetséges érvelést kérdőjeleztem meg, miszerint "19. legjobb rúgóként nincs Ghost kezében adóász..."
És képzeld nem, nem érzek különbséget a kapu mértani közepébe rúgott FG és ettől pár méterre eltérő érvényes rúgástól és tudod miért nem, mert a szabálykönyv se teszi. Ahogy az sem érdekelt, hogy James White csak éppen a labda csücskét érintette az endzone vonalához az OT-ban mielőtt leért volna a térde...
Nincs összefüggés egy rúgónak két egymás követő rúgása között, tehát ha pontosan középre rúgja akkor következőre ugyan úgy méterekre mellé lőheti mintha az előzőt is csúnyán mellérúgta volna. De ha találsz erre cáfoló bizonyítékot, azt szívesen elolvasom, csak légyszi időben szólj, hogy elő tudjam keresni a körzőmet, vonalzómat az új idény előtt, hogy majd pontosan ki tudja elemezni a rúgónk aktuális rúgását, mire számíthatok tőle a következő próbálkozásánál.
ZERO_L
több mint 5 éve
Engem pont az lepett meg, hogy nem igazoltuk vissza, ezért vetettem fel a kérdést. Gostkowski nyilván megbízható, az átlagot még most is felülmúló kicker, akkor is, ha folyamatosan egyre gyengébb a teljesítménye, azt hittem, az elsők között lesz, akivel szerződést köt a csapat. Hogy ez nem történt meg és nem is nagyon volt vizitben másik csapatnál, nincs érdeklődés iránta. az feltűnő. Lehet, hogy Belichickkel valami nagy összeesküvést főztek ki és titokban rég lepacsiztak, de inkább azt hiszem, hogy a túlzott igényeit nem akarják akceptálni. (Erről szól a patspulpit.com-on Sinisa belinkelt cikke is.) A draft class a rúgókat illetően amúgy nem túl mély, de lehet, hogy Belichick ugyanúgy megtalálta már az utódot , ahogy 2006-ban. (Akkor is folyt a jajongás, hogy mi lesz Vinatieri nélkül...) De alapvetően én azt várom, hogy meg fognak egyezni és marad.Ha fel akarsz húzni egy random Bears drukkert, emlegesd Cody Parkeyt.....állandóan ez a denveri extra pont... nem unalmas még? 4th&2-ig nem akarunk véletlenül visszamenni???Wyatt jól leírta, ott a pont. De ha nem akarod a tényeket belátni, szíved joga. Attól még azok maradnak. Ahogy stat adatok is, az is, hogy a Ghostot 2018-as teljesíménye a középmezőnybe sorolja - a Pats csapatteljesítménye egyenlő az ő teljesítményével, úgy tudom, csak ő volt kicker 2018-ban - és feltételezem, hogy Belichick szerint ez a bérezést illetően is releváns, a srác meg harmincöt évesen a maximumot szeretné megkapni. Ha Belichick azon a rózsaszínű szemüvegen át nézné a teljesítményét, amin Te, bizonyára már egy ötéves zsíros szerződésen csücsülne.
igen, clutch a srác mert nyugodtan nézd meg hányszor rúgta mellé, amikor konkrétan az ő rúgásán múlott a mérkőzés sorsa... jah hogy meccsek közben becsúszik pár 50+os kihagyott FG, húúú tényleg, Brady még soha nem dobott buta INT-et és nem nyelt be sacket a red zone-ban kevesebb mint 10mp-vel a félidő vége előtt úgy hogy nem volt időkérésünk, ügye?
csapat FG% ez a mérce... erre aztán érdemes hivatkozni, de ha még ettől a hülyeségtől el is tekintek a sima FG% is egy vicc, mert ez alapján Tucker mondjuk a tizedik lenne
remélem te is érzed mennyire nevetségessé teszi ezt a rangsort, halkan jegyzem meg ő is kihagyott két FG-t 40-49 között, shit happens
de csakhogy szemléltessem, az alapszakasz során szereztünk 436 pontot és te számonkérsz két FG-t vagy ha nálad az 50+ is kötelező akkor 5FG-t azaz 15 pontot, a szerzett pontjaink 3,44%-t... berúg két FG-t két blowout meccsen és máris 90% felett lenne a hatékonysága, most komolyan ez lenne a nagy vízválasztó
Hány kihagyott FG volt, amin konkrét mérkőzés ment el? NULLA
És hány olyan meccs volt amit a végén az ő rúgásával nyertünk meg? EGY
(ahol nem mellékesen 5/5 FG-t berámolt)
-szerintem meg ez a statisztika mérvadó
egy elit rúgó ne veszítsen el egy meccset illetve ha rajta múlik akkor kiélezett helyzetben rúgja be, ennyi kell nem több és Ghost ezt tudta hozni hosszú éveken át
és akkor még egyszer: Meskós hasonlatod azért nem helytálló a "BB bárkit lecserél olcsóbbra" mert ott NEMCSAK a pénz döntött, Allen jobb punter és pont, ha van az idei draft classban egy jobb rúgó mint Ghost jöjjön hisz az olcsó ÉS jobb mindig előnyt élvez, de amíg ezt nem tudjuk, addig max a pénz lehet az egyetlen kifogás vele kapcsolatban, amit meg megint nem tudunk, hogy pontosan mennyin megy a huzavona
(ezt a "SB-n majdnem kihagyta" megjegyzésedet, nem is tudom hova tenni, jövőre kicsinyítik a kapukat? mintha azért reklamálnál mert 3 kíséretből "csak" 10,1 yardot tudtunk megcsinálni, wtf?!)
ZERO_L
Emlegeted a Bearst, hogy milyen gyengék, pedig 76 % a FG percentage, azaz minden négyből három bemegy - a te mércéd szerint ez jelentéktelen különbség az élbolyhoz képest. Szereztek 421 pontot és szerinted gyenge a rúgó, mert 7 FG-t kihagyott, ez a pontok 4,98 %. Gostkowski pedig milyen jól teljesít szerinted közel hasonló arány mellett. Objektív konklúzió 😊 Másik oldalról az NFL-ben, ahol mindent mérnek és összevetnek, a 3,44 % vagy a 4,98 % nagy különbség. A 97 % vagy a 84,1 % még nagyobb.
Hány kihagyott FG-ja volt, amin elment a meccs - ez érv? C'mon man... Hány meccs volt idén, amit három ponttal vagy annál kevesebbel nyertünk? Egy, a Kansas elleni, ami a FG-al dőlt el. A többinél ez a kérdés nem tudott felmerülni... Kivéve a Miami elleni meccset, amin ha berúgja 50 yardról, akkor a meccs végén nincs kérdés és nincs Miami Miracle. (És van 1st seed, aminek a hiánya csak utólag bizonyult jelentéktelennek.)
A SB-on mellérúgott FG-nak csak azért nem lettek következményei, mert a védelem olyan jó volt, amilyen. Az INT után érezhető lélektani hátrányt hozott az offense-nek, hogy továbbra sem szereztünk pontot, nem sikerült előnyhöz jutni.
Ha nem érzed a különbséget egy magabiztosan, a kapu közepébe rúgott és egy éppen hogy beférő FG között, akkor kár erről is beszélni. A kapu kicsinyítésére vonatkozó kitételt nem értem, de asszem nincs is sok értelme... Annyit mondtam, hogy amit berúgott, azt is szarul, bizonytalanul rúgta. Ghost nem volt magabiztos a SB-on (sem). Ettől függetlenül én is örülnék, ha visszaigazolnák, bár ebben azt hiszem, részemről a megszokásnak is szerepe van, olyan szintű rúgó mint a mostani Gostkowski, van néhány a ligában.
Burkus
A ti helyzeteket nem ismerem annyira, de mi kirúgtuk Gouldot, aki a nem túl barátságos időjárási vszonyok között rúgdosta be a FG-kat, többször 50 felettről, mert sokat keres. Az időjárás az ismerős lehet nálatok is, de Chicagot nem véletlenül hívják Szeles Városnak....
Cserébe azóta nincs normális (értsd közepes) rúgónk, Cody Parkeynál pedig arról nem szól a fáma, hogy inkább puntoltunk vagy nekimentünk negyediknek,mint rúgtunk volna negyvenegykét yardról......
Szóval meggondolandó, hogy ha elengeditek, hogy ki jön helyette, még annak tudatában is, hogy a ti támadógépezetetek picit jobban haladt, mint a miénk.
csi77
Amúgy 2016-ban jelent meg a Boston Globe egy cikke arról, hogy a számok alapján Ghost "below-average" kicker. Ez nekem erősnek tűnik, de úgy tűnk, a generális vélemény akár a Patsnél, akár a hozzáértő újságíróknál kicsit más mint az itteni.
Szerkesztette: Burkus
több mint 5 éve
Ha fel akarsz húzni egy random Bears drukkert, emlegesd Cody Parkeyt.....állandóan ez a denveri extra pont... nem unalmas még? 4th&2-ig nem akarunk véletlenül visszamenni???Wyatt jól leírta, ott a pont. De ha nem akarod a tényeket belátni, szíved joga. Attól még azok maradnak. Ahogy stat adatok is, az is, hogy a Ghostot 2018-as teljesíménye a középmezőnybe sorolja - a Pats csapatteljesítménye egyenlő az ő teljesítményével, úgy tudom, csak ő volt kicker 2018-ban - és feltételezem, hogy Belichick szerint ez a bérezést illetően is releváns, a srác meg harmincöt évesen a maximumot szeretné megkapni. Ha Belichick azon a rózsaszínű szemüvegen át nézné a teljesítményét, amin Te, bizonyára már egy ötéves zsíros szerződésen csücsülne.
igen, clutch a srác mert nyugodtan nézd meg hányszor rúgta mellé, amikor konkrétan az ő rúgásán múlott a mérkőzés sorsa... jah hogy meccsek közben becsúszik pár 50+os kihagyott FG, húúú tényleg, Brady még soha nem dobott buta INT-et és nem nyelt be sacket a red zone-ban kevesebb mint 10mp-vel a félidő vége előtt úgy hogy nem volt időkérésünk, ügye?
csapat FG% ez a mérce... erre aztán érdemes hivatkozni, de ha még ettől a hülyeségtől el is tekintek a sima FG% is egy vicc, mert ez alapján Tucker mondjuk a tizedik lenne
remélem te is érzed mennyire nevetségessé teszi ezt a rangsort, halkan jegyzem meg ő is kihagyott két FG-t 40-49 között, shit happens
de csakhogy szemléltessem, az alapszakasz során szereztünk 436 pontot és te számonkérsz két FG-t vagy ha nálad az 50+ is kötelező akkor 5FG-t azaz 15 pontot, a szerzett pontjaink 3,44%-t... berúg két FG-t két blowout meccsen és máris 90% felett lenne a hatékonysága, most komolyan ez lenne a nagy vízválasztó
egy elit rúgó ne veszítsen el egy meccset illetve ha rajta múlik akkor kiélezett helyzetben rúgja be, ennyi kell nem több és Ghost ezt tudta hozni hosszú éveken át
és akkor még egyszer: Meskós hasonlatod azért nem helytálló a "BB bárkit lecserél olcsóbbra" mert ott NEMCSAK a pénz döntött, Allen jobb punter és pont, ha van az idei draft classban egy jobb rúgó mint Ghost jöjjön hisz az olcsó ÉS jobb mindig előnyt élvez, de amíg ezt nem tudjuk, addig max a pénz lehet az egyetlen kifogás vele kapcsolatban, amit meg megint nem tudunk, hogy pontosan mennyin megy a huzavona
(ezt a "SB-n majdnem kihagyta" megjegyzésedet, nem is tudom hova tenni, jövőre kicsinyítik a kapukat? mintha azért reklamálnál mert 3 kíséretből "csak" 10,1 yardot tudtunk megcsinálni, wtf?!)
ZERO_L
Emlegeted a Bearst, hogy milyen gyengék, pedig 76 % a FG percentage, azaz minden négyből három bemegy - a te mércéd szerint ez jelentéktelen különbség az élbolyhoz képest. Szereztek 421 pontot és szerinted gyenge a rúgó, mert 7 FG-t kihagyott, ez a pontok 4,98 %. Gostkowski pedig milyen jól teljesít szerinted közel hasonló arány mellett. Objektív konklúzió 😊 Másik oldalról az NFL-ben, ahol mindent mérnek és összevetnek, a 3,44 % vagy a 4,98 % nagy különbség. A 97 % vagy a 84,1 % még nagyobb.
Hány kihagyott FG-ja volt, amin elment a meccs - ez érv? C'mon man... Hány meccs volt idén, amit három ponttal vagy annál kevesebbel nyertünk? Egy, a Kansas elleni, ami a FG-al dőlt el. A többinél ez a kérdés nem tudott felmerülni... Kivéve a Miami elleni meccset, amin ha berúgja 50 yardról, akkor a meccs végén nincs kérdés és nincs Miami Miracle. (És van 1st seed, aminek a hiánya csak utólag bizonyult jelentéktelennek.)
A SB-on mellérúgott FG-nak csak azért nem lettek következményei, mert a védelem olyan jó volt, amilyen. Az INT után érezhető lélektani hátrányt hozott az offense-nek, hogy továbbra sem szereztünk pontot, nem sikerült előnyhöz jutni.
Ha nem érzed a különbséget egy magabiztosan, a kapu közepébe rúgott és egy éppen hogy beférő FG között, akkor kár erről is beszélni. A kapu kicsinyítésére vonatkozó kitételt nem értem, de asszem nincs is sok értelme... Annyit mondtam, hogy amit berúgott, azt is szarul, bizonytalanul rúgta. Ghost nem volt magabiztos a SB-on (sem). Ettől függetlenül én is örülnék, ha visszaigazolnák, bár ebben azt hiszem, részemről a megszokásnak is szerepe van, olyan szintű rúgó mint a mostani Gostkowski, van néhány a ligában.
Burkus
A ti helyzeteket nem ismerem annyira, de mi kirúgtuk Gouldot, aki a nem túl barátságos időjárási vszonyok között rúgdosta be a FG-kat, többször 50 felettről, mert sokat keres. Az időjárás az ismerős lehet nálatok is, de Chicagot nem véletlenül hívják Szeles Városnak....
Cserébe azóta nincs normális (értsd közepes) rúgónk, Cody Parkeynál pedig arról nem szól a fáma, hogy inkább puntoltunk vagy nekimentünk negyediknek,mint rúgtunk volna negyvenegykét yardról......
Szóval meggondolandó, hogy ha elengeditek, hogy ki jön helyette, még annak tudatában is, hogy a ti támadógépezetetek picit jobban haladt, mint a miénk.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Ezt azért kiemelném, rámutatva mennyire "érdekes" érveléssel vagdalkozolA mostani SB-on egy láthatóan pontszegény meccsen kihagyta az első FG-t,aham, te a mérkőzés első 10 játékpercéből (=3 drive) levágtad, hogy bizony ez egy pontszegény találkozó lesz, gondolom voltál annyira magabiztos és szép összeggel megjátszottad az under18-at 😀
Szóval milyen tényekről is beszélsz? Benyomod ide a FG%-s rangsort, ezzel dobálózol, hogy 19. helyen van és azt hiszed ezzel mindent megmagyaráztál? Nem veszed észre pl ez a statisztika mennyire semmitmondó?
A következő mi lesz, végeredményből kezdünk elemezni meccseket?
fárasztó, hogy ennyire szájbarágósan kell, de adok pár mankót, hátha könnyebb lesz megértened:
-csúnyán lyukra futottál ezzel a Miami meccsel, pedig próbáltam finoman jelezni, hatalmas kapufa felhozni azt a meccset a rúgó kárára:
mert ügye ez volt az a meccs ahol Brady-t sackelték 10 yardon belül, időkérés nélkül, ha ott nem hoz olyan hülye döntést, amiért egy rookiet is körberöhögnek, akkor megint nincs miről beszélni
(de egyébként is ha ez sem lett volna, azt az utolsó playt semmilyen körülmények között nem szabadott volna beengedni, Gronknak semmi keresnivalója nem volt a pályán stb, az a meccs inkább az edzőkön és azon a pár játékoson ment el akik képtelenek voltak egy tacklet megcsinálni)
-Bearsnél meg szerintem magasról leszarnák az alapszakaszban mutatott FG statisztikát, ha PO-ban az a meccsnyerő bemegy, elnézve azt a védelmet lehet egy SB részvétel múlott rajta...
de még mindig várom a listát Ghosttól hány ilyen jelenetet tudsz felsorolni, ez az érv mert egy clutch rúgót mondjuk ez határoz meg, ezért is kapott annyit amennyit mert fontos szituációkban számítani lehet rá
Egyébként meg igen, BB-ék nyilvánvalóan milliószor jobban tudják mit kezdjenek a rúgókérdéssel, mert maximálisan tisztában vannak az újoncok képességeivel és azzal Ghost mennyiért lenne hajlandó aláírni én ezen egyikével sem rendelkezem. De én nem is azzal kezdtem, hogy BB-ék mégis mi a faszt képzelnek magukról, hogy április elején még nem rendelkezünk rúgóval a rosterünkön, hanem ezzel szemben ezt a teljesen nevetséges érvelést kérdőjeleztem meg, miszerint "19. legjobb rúgóként nincs Ghost kezében adóász..."
És képzeld nem, nem érzek különbséget a kapu mértani közepébe rúgott FG és ettől pár méterre eltérő érvényes rúgástól és tudod miért nem, mert a szabálykönyv se teszi. Ahogy az sem érdekelt, hogy James White csak éppen a labda csücskét érintette az endzone vonalához az OT-ban mielőtt leért volna a térde...
Nincs összefüggés egy rúgónak két egymás követő rúgása között, tehát ha pontosan középre rúgja akkor következőre ugyan úgy méterekre mellé lőheti mintha az előzőt is csúnyán mellérúgta volna. De ha találsz erre cáfoló bizonyítékot, azt szívesen elolvasom, csak légyszi időben szólj, hogy elő tudjam keresni a körzőmet, vonalzómat az új idény előtt, hogy majd pontosan ki tudja elemezni a rúgónk aktuális rúgását, mire számíthatok tőle a következő próbálkozásánál.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Na van egy kis élet!
több mint 5 éve
állandóan ez a denveri extra pont... nem unalmas még? 4th&2-ig nem akarunk véletlenül visszamenni???Wyatt jól leírta, ott a pont. De ha nem akarod a tényeket belátni, szíved joga. Attól még azok maradnak. Ahogy stat adatok is, az is, hogy a Ghostot 2018-as teljesíménye a középmezőnybe sorolja - a Pats csapatteljesítménye egyenlő az ő teljesítményével, úgy tudom, csak ő volt kicker 2018-ban - és feltételezem, hogy Belichick szerint ez a bérezést illetően is releváns, a srác meg harmincöt évesen a maximumot szeretné megkapni. Ha Belichick azon a rózsaszínű szemüvegen át nézné a teljesítményét, amin Te, bizonyára már egy ötéves zsíros szerződésen csücsülne.
ZERO_L
több mint 5 éve
állandóan ez a denveri extra pont... nem unalmas még? 4th&2-ig nem akarunk véletlenül visszamenni??? igen, clutch a srác mert nyugodtan nézd meg hányszor rúgta mellé, amikor konkrétan az ő rúgásán múlott a mérkőzés sorsa... jah hogy meccsek közben becsúszik pár 50+os kihagyott FG, húúú tényleg, Brady még soha nem dobott buta INT-et és nem nyelt be sacket a red zone-ban kevesebb mint 10mp-vel a félidő vége előtt úgy hogy nem volt időkérésünk, ügye?
több mint 5 éve
Azért Vinánál jótékonyan elfelejtjük, hogy pl a Panthers ellen két FG-t is kihagyott a clutch rúgása előtt 😀WyattHát ez az. A percentage sem mellékes persze, de egy adott évre nézve túl sokat nem mond. Nem tudom ki írta azt a cikket, mindenesetre ha az ő ötlete volt sorba rakni a rúgókat pct alapján, akkor megkérdezhetett volna előtte egy statisztikust. Egy idényben van átlagosan 30 FG kísérlet. Egyetlen berúgott kísérlet 3.3%-ot emel vagy ront a százalékon. Abszurd. Túl kicsi a minta.
A karrier átlagokat - mondjuk 200 kísérlet fölött - már van értelme összevetni. De a "clutch"-ságról ez se mond sokat. Ha egy playoffban az első negyedben kihagy egyet, az belefér. Jobb lenne ha berúgná, de belefér. Ha az utolsó pillanatban meccs döntőt hagy ki, az viszont nem. Gost ki-kihagy extra pontokat, mellédurrant néha egyet, de clutch szituációban én nem emlékszem, hogy hibázott volna eddig.
Ezzel együtt, ha a csapat (BB) sokallja a 4+ millát, akkor nem fog maradni. Látok ugyan problémát bőven ahhoz képest, hogy 8 héttel ezelőtt éppen pezsgők durrogtak, de a rúgó problémától abszolút nem tartok. Nincs ésszerű oka, egyszerűen Bostonban ember emlékezet óta nem volt kicker probléma. Úgyhogy most is azt várom, hogy ha Gost nem marad, akkor jön majd egy fiatal és pontosan ugyan olyan jól meg fogja oldani. Vagy jobban.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Azért Vinánál jótékonyan elfelejtjük, hogy pl a Panthers ellen két FG-t is kihagyott a clutch rúgása előtt 😀Mondjuk ettől Gost még sokat ront, valahol a Broncos elleni konfdöntőn tört meg nála valami, addig zseniális volt, aztán a Falcons ellen is rontott, most is, szóval azért nagy meccseken tud hibázgatni. Ettől még maradhat, mert van nála bőven rosszabb is, de a legnagyobb fizu már karcos lenne (még akkor is, ha itt nincs olyan nagy difi, és 3-4 év után azért bőven átlagos lehet az a fizu is)
több mint 5 éve
Clutch? A Denver ellen az AFC döntőben kihagyta az extra pontot - ami elvileg behunyt szemmel kellene tudnia - és emiatt kellett kétpontosra menni a meccs végén, ami nem sikerült. Ezen elment egy SB részvétel. A mostani SB-on egy láthatóan pontszegény meccsen kihagyta az első FG-t, a második is éppenhogy befért - mindezt dome-ban, ahol sem a szélre, sem a csapadékra nem hivatkozhat. Vérfagyasztó még most is visszanézni, ahogy a második kísérleténél a labda a pózna mellé kanyarodik.És azt lehet tudni mégis milyen rangsorban ő a 19.? Mert aki komolyan azt gondolja, hogy Ghost a liga 19. legjobb rúgója az rossz sportágat néz, de lehet elég lenne ha benézne a macikhoz és elbeszélgethetne az ottani kollégákkal...Szerintem ezzel Gost igényeit nem lehet letörni. Egy ilyen kicker mint ő nyugodtan kivárhat akár az idényig is, minden idényben van jópár kicker befürdés már az elején is. Ő lesz az első akit elhívnak ha üresedés lesz."As a result, the two sides will have to find a middle ground in the upcoming days and weeks that works for both — if not, the Patriots might look towards the draft and subsequent free agency period to at least bring in a challenger if not successor for their long-term placekicker. No matter what happens, though, one thing seems certain: Gostkowski becoming the league’s highest-paid kicker once again will likely not happen given his age and recent inconsistencies."
Inkább arról lehet szó, hogy mivel szűk volt a cap - ha nincs a Gronk visszavonulás akkor nem lenne pénz Gostra és a draftra is átstruktúrálgatás nélkül -, ezért eleve úgy tervezték, hogy a draft után tárgyalnak vele. Mivel Gost körül sincsenek semmilyen hírek, nem tárgyal senkivel, nem is érdeklődött utána senki, gyanús az, hogy ezt meg is beszélhette a két fél. A csapat és az ügynök is. Emiatt mindenki ül a valagán békében és várja a draft utáni időket.
peterk2005
Kb. ezt gondolom én is. Ahogy Meskó ment és Allen jött. Az előző év 19. hely a rangsorban amúgy sem ad erős tárgyalási pozíciót.[
Burkus
Meskót meg nem értem miért kell állandóan felhozni, Faragó is ezt csinálja és már helyette ég a pofám mikor kilép a szerepéből és elkezd okoskodni... Zoli nem volt egy jó punter NFL szinten, közepes volt egy jó szezonnal, Allen meg akkor sokkal olcsóbb volt UDFA-ként ráadásul college szinten is sokkal többet elért, nem is értem, hogyan lehet azt a szituációt a mostani rúgó helyzethez mérni. Ha Ghostot lecseréljük egy újoncra az csakis azért lesz mert azzal kb 4 milliót tudunk spórolni évente. Míg anno egy jobb ÉS olcsóbb játékost tudtunk szerezni, most egy hatalmas kérdőjeles srácot hozunk a liga egyik legbiztosabb/clutchabb rúgója helyett
a kérdés megéri-e évi 3-4 milliót spórolni ezen és majd az újonc mit fog csinálni mikor egy sorsdöntő rúgást kell végrehajtani a meccs megnyerése érdekében, mert Ghost tudjuk mit csinált ilyenkor...
ZERO_L
A 19. hely - vö. Sinisa linkelt cikke a patspulpit.com-ról - itt van megjelölve "After all, the veteran ranked only 19th in field goal percentage during the 2018 regular season and also missed the first of his three field goal attempts in Super Bowl 53 — making the NFL’s most recent championship game the third straight in which Gostkowski was unsuccessful on at least one of his kicks." (Az ESPN adatai szerint 17. a Pats, de ez mindegy. Ghost 2018-ban 32 FG kísérletből 27-et csinált meg, ez kb. az erős átlag, hogy ti. 4-5 FG marad ki a szezon során.)
Itt a részletes stat:
Nézd végig a statisztikákat, semmilyen olyan extrát nem hozott 2018-ban Gostkowski, ami az általa elvárt extra fizetést indokolná. Ha már a Macikkal példálózol: 76,1 %-os hatékonysággal rúgták a FG-t az alapszakaszban, ami nyilván nagyon gyenge - 27. hely a rangsorban - de Ghost 84,4 %-a messzebb van a legjobb 96, 97 %-októl mint a Macik teljesítményétől. Mindezt úgy, hogy Ghost általában sokkal közelebbről rúg, mint a többi rúgó - a Rams után a második a Pats a 20-39 yard közötti FG-ok számát illetően. 40-49 yard között Gostkowski teljesítménye 4-6, 50+nál 2-5. (Gondolom, Te is ezekről a távolságokról végzett rúgásokat tekinted értékmérőnek.)
A PO-ban magas a Pats XP-ok száma, mert sok TD-t ért el a csapat, de az 5/6 FG mutató pont annyi mint a Saints vagy a Chargers kickeréé. A Bears rúgója szintén egy FG-t hagyott ki a PO-ban (3/4) .
A Meskóra vonatkozó megjegyzés arra utalt, hogy Belichick habozás kitesz valakit, ha arra posztra megfelelő játékost olcsóbban szerez, nem arra, hogy jó volt-e vagy sem. Én is azt hittem, hogy nála A FA során Gostkowski prioritás lesz és meglepett, hogy nem, ezért vetettem fel a kérdést. Biztos, hogy Gostkowski talál magának csapatot, kérdés, hogy mennyiért - mindenesetre nem állnak sorba nála a kérők, úgy tűnik. Én személy szerint kedvelem és örülnék, ha maradna, de ebben a ligában semmi nem számít, csak a pénz.
Teszem hozzá, Belichick Vinát sem tartotta meg - pedig ő aztán tényleg clutch - nélküle is játszott a Pats még hat SB-t és nyert hármat.