New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
a kérdés megéri-e évi 3-4 milliót spórolni ezen és majd az újonc mit fog csinálni mikor egy sorsdöntő rúgást kell végrehajtani a meccs megnyerése érdekében, mert Ghost tudjuk mit csinált ilyenkor...Kihagyta? 😊
ZERO_L
több mint 5 éve
És azt lehet tudni mégis milyen rangsorban ő a 19.? Mert aki komolyan azt gondolja, hogy Ghost a liga 19. legjobb rúgója az rossz sportágat néz, de lehet elég lenne ha benézne a macikhoz és elbeszélgethetne az ottani kollégákkal...Szerintem ezzel Gost igényeit nem lehet letörni. Egy ilyen kicker mint ő nyugodtan kivárhat akár az idényig is, minden idényben van jópár kicker befürdés már az elején is. Ő lesz az első akit elhívnak ha üresedés lesz."As a result, the two sides will have to find a middle ground in the upcoming days and weeks that works for both — if not, the Patriots might look towards the draft and subsequent free agency period to at least bring in a challenger if not successor for their long-term placekicker. No matter what happens, though, one thing seems certain: Gostkowski becoming the league’s highest-paid kicker once again will likely not happen given his age and recent inconsistencies."
Inkább arról lehet szó, hogy mivel szűk volt a cap - ha nincs a Gronk visszavonulás akkor nem lenne pénz Gostra és a draftra is átstruktúrálgatás nélkül -, ezért eleve úgy tervezték, hogy a draft után tárgyalnak vele. Mivel Gost körül sincsenek semmilyen hírek, nem tárgyal senkivel, nem is érdeklődött utána senki, gyanús az, hogy ezt meg is beszélhette a két fél. A csapat és az ügynök is. Emiatt mindenki ül a valagán békében és várja a draft utáni időket.
peterk2005
Kb. ezt gondolom én is. Ahogy Meskó ment és Allen jött. Az előző év 19. hely a rangsorban amúgy sem ad erős tárgyalási pozíciót.[
Burkus
Meskót meg nem értem miért kell állandóan felhozni, Faragó is ezt csinálja és már helyette ég a pofám mikor kilép a szerepéből és elkezd okoskodni... Zoli nem volt egy jó punter NFL szinten, közepes volt egy jó szezonnal, Allen meg akkor sokkal olcsóbb volt UDFA-ként ráadásul college szinten is sokkal többet elért, nem is értem, hogyan lehet azt a szituációt a mostani rúgó helyzethez mérni. Ha Ghostot lecseréljük egy újoncra az csakis azért lesz mert azzal kb 4 milliót tudunk spórolni évente. Míg anno egy jobb ÉS olcsóbb játékost tudtunk szerezni, most egy hatalmas kérdőjeles srácot hozunk a liga egyik legbiztosabb/clutchabb rúgója helyett
a kérdés megéri-e évi 3-4 milliót spórolni ezen és majd az újonc mit fog csinálni mikor egy sorsdöntő rúgást kell végrehajtani a meccs megnyerése érdekében, mert Ghost tudjuk mit csinált ilyenkor...
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
IgenSzerintem ezzel Gost igényeit nem lehet letörni. Egy ilyen kicker mint ő nyugodtan kivárhat akár az idényig is, minden idényben van jópár kicker befürdés már az elején is. Ő lesz az első akit elhívnak ha üresedés lesz."As a result, the two sides will have to find a middle ground in the upcoming days and weeks that works for both — if not, the Patriots might look towards the draft and subsequent free agency period to at least bring in a challenger if not successor for their long-term placekicker. No matter what happens, though, one thing seems certain: Gostkowski becoming the league’s highest-paid kicker once again will likely not happen given his age and recent inconsistencies."
Inkább arról lehet szó, hogy mivel szűk volt a cap - ha nincs a Gronk visszavonulás akkor nem lenne pénz Gostra és a draftra is átstruktúrálgatás nélkül -, ezért eleve úgy tervezték, hogy a draft után tárgyalnak vele. Mivel Gost körül sincsenek semmilyen hírek, nem tárgyal senkivel, nem is érdeklődött utána senki, gyanús az, hogy ezt meg is beszélhette a két fél. A csapat és az ügynök is. Emiatt mindenki ül a valagán békében és várja a draft utáni időket.
peterk2005
Kb. ezt gondolom én is. Ahogy Meskó ment és Allen jött. Az előző év 19. hely a rangsorban amúgy sem ad erős tárgyalási pozíciót.[
Burkus
En is kb ezt gondoltam
Ezért is osztottam meg a cikket, mert hasonló következtetésre jut.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Szerintem ezzel Gost igényeit nem lehet letörni. Egy ilyen kicker mint ő nyugodtan kivárhat akár az idényig is, minden idényben van jópár kicker befürdés már az elején is. Ő lesz az első akit elhívnak ha üresedés lesz."As a result, the two sides will have to find a middle ground in the upcoming days and weeks that works for both — if not, the Patriots might look towards the draft and subsequent free agency period to at least bring in a challenger if not successor for their long-term placekicker. No matter what happens, though, one thing seems certain: Gostkowski becoming the league’s highest-paid kicker once again will likely not happen given his age and recent inconsistencies."
peterk2005
több mint 5 éve
Ghost még mindig nem kapott szerződést - szerintem kickert fogunk draftolni. Ha nem jön össze, akkor fogják visszaigazolni. Nem gondoltam volna, hogy így eleresztik vagy csak az igényeit próbálják most letörni?www.patspulpit.com/2019/4/2/18292489/money-reportedly-issue-contract-negotiations-new-england-patriots-stephen-gostkowski
Burkus
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Szerintem ezzel Gost igényeit nem lehet letörni. Egy ilyen kicker mint ő nyugodtan kivárhat akár az idényig is, minden idényben van jópár kicker befürdés már az elején is. Ő lesz az első akit elhívnak ha üresedés lesz.Inkább arról lehet szó, hogy mivel szűk volt a cap - ha nincs a Gronk visszavonulás akkor nem lenne pénz Gostra és a draftra is átstruktúrálgatás nélkül -, ezért eleve úgy tervezték, hogy a draft után tárgyalnak vele. Mivel Gost körül sincsenek semmilyen hírek, nem tárgyal senkivel, nem is érdeklődött utána senki, gyanús az, hogy ezt meg is beszélhette a két fél. A csapat és az ügynök is. Emiatt mindenki ül a valagán békében és várja a draft utáni időket.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Ghost még mindig nem kapott szerződést - szerintem kickert fogunk draftolni. Ha nem jön össze, akkor fogják visszaigazolni. Nem gondoltam volna, hogy így eleresztik vagy csak az igényeit próbálják most letörni?
több mint 5 éve
topin
2 009
Így van, ez egyáltalán nem összeg, ha emiatt boldogabb lesz és jobban játszik, a kutyát nem izgatja plusz két misi jövőreAmi valójában csak 1, mert 1,7-0,7. Ugyanis az idei hétszáz spórolás az jelentkezik jövőre rollover formájában. Tehát 1M mínusz a köv.évi capből, hogy kapjon 4millát és boldog legyen.
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Így van, ez egyáltalán nem összeg, ha emiatt boldogabb lesz és jobban játszik, a kutyát nem izgatja plusz két misi jövőre
több mint 5 éve
Asszem egyáltalán nem volt garantált tartalom a szerződésében, emiatt kaphatta a 4 milla signing bonustNa ezt nem fogom miért is volt rá szükség. Idén spóroltak 700 ezret, jövőre több lesz 1.7 millióval, és keletkezett 4M DM (jövőre már csak 2). Minek? A 700K semmi, annyi spórolásért fölösleges volt. Van is Gronk miatt elég most. Szimplán csak, hogy legyen happy?En is néztem, es elsőre nem eretttem.
twitter.com/FieldYates/status/1113063833818415104
peterk2005
Talán annyi lehet mögötte, hogy kapott most 4M-et, hogy motiváltabb legyen, mert Phily-ben mar reklamált egy emelés miatt a csere elott.
A 700k, meg annyira nem volt szükséges idénre, amikor 18M körüli cap space van.
Sinisa
több mint 5 éve
Na ezt nem fogom miért is volt rá szükség. Idén spóroltak 700 ezret, jövőre több lesz 1.7 millióval, és keletkezett 4M DM (jövőre már csak 2). Minek? A 700K semmi, annyi spórolásért fölösleges volt. Van is Gronk miatt elég most. Szimplán csak, hogy legyen happy?En is néztem, es elsőre nem eretttem.
twitter.com/FieldYates/status/1113063833818415104
peterk2005
Talán annyi lehet mögötte, hogy kapott most 4M-et, hogy motiváltabb legyen, mert Phily-ben mar reklamált egy emelés miatt a csere elott.
A 700k, meg annyira nem volt szükséges idénre, amikor 18M körüli cap space van.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 5 éve
Na ezt nem fogom miért is volt rá szükség. Idén spóroltak 700 ezret, jövőre több lesz 1.7 millióval, és keletkezett 4M DM (jövőre már csak 2). Minek? A 700K semmi, annyi spórolásért fölösleges volt. Van is Gronk miatt elég most. Szimplán csak, hogy legyen happy?twitter.com/FieldYates/status/1113063833818415104
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Browns-ból Ogbah nem érne meg egy 5/6/7. kört?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 5 éve
twitter.com/TomBrady/status/1112751341259182080ennyivégejövőrekiesünk
Wyatt
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Szerintem Develin keze, csak FB poszthoz képest "elég jó",Sok ismerősöm van, akiknek jók a kezeik FB posztokhoz. Legalább is a lájkok számából erre következtetek. Majd megkérdezem őket, nem akarnak-e a Pats-ben játszani és a futó előtt blokkolni
ZERO_L
😉😉😉
több mint 5 éve
Kivéve pl. ha a fullbacked keze elég jó, hogy elkapjon évi 20-25 passzt. Plusz a Develin-Gronk páros az egyik kulcsa volt a sikeres futójátékunknak. Ezért érzem úgy, hogy Develin szerepe nőni fog a csapatban.Szerintem Develin keze, csak FB poszthoz képest "elég jó", alapjáraton szerintem bármelyik RB-nk jobb elkapásban(Micheltől komoly előrelépést várok e téren) , ráadásul egyáltalán nem atletikus, fizikumából adodóan nem igazán tud elszakadni.
Kollega
A futójátékokban nagyon nagy szükségünk lesz rá viszont azon kívül meglepődnék, ha a mostani gadget playeken túl, több szerepet/snapet kapna, de cáfoljon rám.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Wyatt még annyit szólna hozzá, hogy nem Wyatt kérdezte, hogy „hol az a TE, aki ilyen kiváló blokkoló és ugyanakkor ilyen jól kap el”, hanem kollega| Wyatt ezt a költői kérdést nem teszi fel, mert szerinte a poszt legjobbja, így nem csak most nincs párja. De húzzuk be Hockensont 1/20 körül, és legyen ilyen jó 😊 |
több mint 5 éve
Jol van.Szerintem a téma örök darab.
Gronk is fasza volt Kelce is az.
Jöhetnek neki a nyugger évek.
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 029
Btw te kerdezted hol az a TE aki jo elkapasban es blokkolasban... sehol nem irtam hogy jobb mint barki.Tenyleg nem kotekedeskeppen, de visszaolvastam es Wyatt azt kerdezte h van-e olyan TE aki ilyen jol tud blokkolni es elkapni, mint Gronk .
De ugye itt mindenki ellenseg aki nincs velunk.
Janek
Na, Kelce nevenek bedobasaval te azt allitottad h o tud.
Azt meg senki nem mondta h Kelce nem jo, de nem ugyanaz a szint a ket ember.
több mint 5 éve
Btw te kerdezted hol az a TE aki jo elkapasban es blokkolasban... sehol nem irtam hogy jobb mint barki.De ugye itt mindenki ellenseg aki nincs velunk.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Kelce kurva jó, én nagyon karmolom is. Csak szimplán Gronk mindenki felett állt 2011 óta a sérüléseivel együtt is, úgy elkapóként, mind blokkolóként (egyik kedvencem még mindig, amikor a pályája csúcsán lévő Ngatát blokkolta egy az egyben a futott TD-nk előtt, de a PFF-cikkbe rakott ötös playsorozatban is van egy igen fasza blokkja).Most attól még persze Kelce mindenben pöpec. Csak Gronk egy szinttel mindenki felett állt, amíg bírt járni