New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Kelce mint kiváló blokkoló? LolKelce kivalo blokkolo. A blokktechnikaja jobb mint egy atlag TE-nek. Mas kerdes, hogy Riednel most Air Raidben nem igazan blokkol a TE. De mikor igen, akkor megy szepen.
goboston
Az egesz onnan indult, mikor tavaly Ninko elkezdte Kelcet leszolni, miszerint csak egy nagy WR. Csakhogy Ninko el volt tevedve, mert ennek ellenkezoje igaz. Ertettem en akkor is. Vedte Gronkot, mert megjelent par cikk, hogy ki a faszabb gyerok, legjobb TE. (Ami egy nagy baromsag. Gonzo, Kelce, Witten, Gronk, akarki. Mind mas egyeniseg, es leginkabb mas stilus. Kit erdekel ki a legjobb? Van olyan egyeltalan? Messi jobb tamado kp, mint a winger Ronaldo? Mi ertelme ennek?)
Mindenesetre ajanlom megtekinteni a Chiefs mecseit, mielott az ember lehuzna Kelce blokkolasait.
Illetve ha mar Kelce, akkor ezt meg regrol elokutattam, talan erdekes lehet egyeseknek.
www.theplayerstribune.com/en-us/articles/travis-kelce-what-you-dont-know-about-being-a-tight-end
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
goboston
221
Kelce mint kiváló blokkoló? Lolálmodj csakMajd kialszodKelce-re gondolsz?Csakhát hol az a TE, aki ilyen kiváló blokkoló és ugyanakkor ilyen jól kap el? Ez adott egy nagy bizonytalanságot a vele szemben álló védelmeknek. Ezt nem igazán tudod pótolni egy emberrel. Kivéve pl. ha a fullbacked keze elég jó, hogy elkapjon évi 20-25 passzt. Plusz a Develin-Gronk páros az egyik kulcsa volt a sikeres futójátékunknak. Ezért érzem úgy, hogy Develin szerepe nőni fog a csapatban.Ertem mit akarsz mondani, de pont az a lenyege a rendszernek h ne egy egyentol fuggjon a sikeressege.A szokásos évi 3-6 elkapott passza helyett tavaly 12-őt gyűjtött be. Nekem ez már-már tesztnek tűnik. Nyilván fogunk TE-det hozni, akár a draftról is. De meggyőződésem, hogy egy személy nem fogja tudni pótolni Gronk helyét a playbookban. Így a playbooknak kell majd idomulni a meglevő "fegyverekhez". Ez amúgy is az edző filozófiája.Néztem valami videót Gronkról és bevillant egy olyan sanda érzés, hogy Develint sokkal jobban be fogjuk vonni a passzjátékba rövid yardos és red zone szituációkban.Szerintem jonni fog nagyon hamar tight end a draftrol ugy is, nem fognak valtoztatni az adott rendszeren ezert. Ez a valaki pedig Irv Smith Hunior lesz.
Nem fogjuk átképezni TE-nek, és nyilván nem fog helyettesíteni egy akkora játékost, mint Gronkowski. De rendszer szinten ilyen megoldások segítenek. Az Öregnél amúgy is mindenki blokkol, aki blokkolhat és mindenki elkap, aki elkaphat.
Kollega
Stez
Kollega
Termeszetesen sokkal hatekonyabb ha ilyen jatekosaid vannak es alakithatsz ki playeket az erossegeikre, de ugyanezeknek a playeknek mukodnie kell massal is.
Teszem azt legkozelebb nem erobol meg magassagbol veri meg a TE az emberet hanem sebessegbol meg fordulekonysagbol.
Kb. ilyen volt mikor TB helyett Jimmy G iranyitott, egybol latszott h milyen potencial van benne es az offensben, ha tud futni az iranyito.
Sokan szerintem pont ezert is akartak ot.
Amugy kezdek hajlani en is arra h a Smith gyerekre mozdulunk ra.
Solymi
Kollega
Hat a KC-ben.
Janek
Wyatt
Janek
több mint 5 éve
Akkor ki a facom lesz a Diffensh kórdinátor?Vissza kéne hozni Eric Manginit. 😊
Wyatt?
ThundersNFL
több mint 5 éve
Persze a 69 miatt, imádja.Gronky GOATKelce. Mehehe
www.profootballfocus.com/news/pro-see-you-in-canton-rob-gronkowski
Sinisa
Bazdmeg, szóval ezért vonult vissza most
first among tight ends in games with at least 1.95 yards per route run, with 69.
Wyatt
Meg az SB-n is 87 yard-ot kapott el.
Látszik, hogy számmisztikából van diplomája. 😀
Illetve tart a Kelce-féle kihívástól is.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Gronky GOATKelce. Mehehe
www.profootballfocus.com/news/pro-see-you-in-canton-rob-gronkowski
Sinisa
Bazdmeg, szóval ezért vonult vissza most
first among tight ends in games with at least 1.95 yards per route run, with 69.
Szerkesztette: Wyatt
több mint 5 éve
Gronky GOATwww.profootballfocus.com/news/pro-see-you-in-canton-rob-gronkowski
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
ESPN Boston believes Bill Belichick could operate as his own defensive coordinator following assistant Greg Schiano's resignation.Belichick, of course, cut his teeth as one of the most famous defensive coordinators of all time and has maintained a heavy say on both sides of the ball. More than any other NFL coach, he sets the tone for all phases of his team. Filling in for Matt Patricia/Brian Flores/Schiano could leave Belichick more disengaged with the offense than he would prefer, but it is a setup the Pats can afford with Josh McDaniels more than capable of running the show.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
álmodj csakMajd kialszodKelce-re gondolsz?Csakhát hol az a TE, aki ilyen kiváló blokkoló és ugyanakkor ilyen jól kap el? Ez adott egy nagy bizonytalanságot a vele szemben álló védelmeknek. Ezt nem igazán tudod pótolni egy emberrel. Kivéve pl. ha a fullbacked keze elég jó, hogy elkapjon évi 20-25 passzt. Plusz a Develin-Gronk páros az egyik kulcsa volt a sikeres futójátékunknak. Ezért érzem úgy, hogy Develin szerepe nőni fog a csapatban.Ertem mit akarsz mondani, de pont az a lenyege a rendszernek h ne egy egyentol fuggjon a sikeressege.A szokásos évi 3-6 elkapott passza helyett tavaly 12-őt gyűjtött be. Nekem ez már-már tesztnek tűnik. Nyilván fogunk TE-det hozni, akár a draftról is. De meggyőződésem, hogy egy személy nem fogja tudni pótolni Gronk helyét a playbookban. Így a playbooknak kell majd idomulni a meglevő "fegyverekhez". Ez amúgy is az edző filozófiája.Néztem valami videót Gronkról és bevillant egy olyan sanda érzés, hogy Develint sokkal jobban be fogjuk vonni a passzjátékba rövid yardos és red zone szituációkban.Szerintem jonni fog nagyon hamar tight end a draftrol ugy is, nem fognak valtoztatni az adott rendszeren ezert. Ez a valaki pedig Irv Smith Hunior lesz.
Nem fogjuk átképezni TE-nek, és nyilván nem fog helyettesíteni egy akkora játékost, mint Gronkowski. De rendszer szinten ilyen megoldások segítenek. Az Öregnél amúgy is mindenki blokkol, aki blokkolhat és mindenki elkap, aki elkaphat.
Kollega
Stez
Kollega
Termeszetesen sokkal hatekonyabb ha ilyen jatekosaid vannak es alakithatsz ki playeket az erossegeikre, de ugyanezeknek a playeknek mukodnie kell massal is.
Teszem azt legkozelebb nem erobol meg magassagbol veri meg a TE az emberet hanem sebessegbol meg fordulekonysagbol.
Kb. ilyen volt mikor TB helyett Jimmy G iranyitott, egybol latszott h milyen potencial van benne es az offensben, ha tud futni az iranyito.
Solymi
Kollega
Hat a KC-ben.
Janek
Wyatt
több mint 5 éve
Az meg milyen csapat 😛Majd a Jest 😀Na akkor a JMD-ügy karmája mostanra érett be; Schiano lemondott hogy több időt töltsön a családdal és a hitével.Azt hittem kinevezte a Miami Dolphins máris.
jamaicababa
Amadeus
ParadSEC
ThundersNFL
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Majd kialszodKelce-re gondolsz?Csakhát hol az a TE, aki ilyen kiváló blokkoló és ugyanakkor ilyen jól kap el? Ez adott egy nagy bizonytalanságot a vele szemben álló védelmeknek. Ezt nem igazán tudod pótolni egy emberrel. Kivéve pl. ha a fullbacked keze elég jó, hogy elkapjon évi 20-25 passzt. Plusz a Develin-Gronk páros az egyik kulcsa volt a sikeres futójátékunknak. Ezért érzem úgy, hogy Develin szerepe nőni fog a csapatban.Ertem mit akarsz mondani, de pont az a lenyege a rendszernek h ne egy egyentol fuggjon a sikeressege.A szokásos évi 3-6 elkapott passza helyett tavaly 12-őt gyűjtött be. Nekem ez már-már tesztnek tűnik. Nyilván fogunk TE-det hozni, akár a draftról is. De meggyőződésem, hogy egy személy nem fogja tudni pótolni Gronk helyét a playbookban. Így a playbooknak kell majd idomulni a meglevő "fegyverekhez". Ez amúgy is az edző filozófiája.Néztem valami videót Gronkról és bevillant egy olyan sanda érzés, hogy Develint sokkal jobban be fogjuk vonni a passzjátékba rövid yardos és red zone szituációkban.Szerintem jonni fog nagyon hamar tight end a draftrol ugy is, nem fognak valtoztatni az adott rendszeren ezert. Ez a valaki pedig Irv Smith Hunior lesz.
Kollega
Stez
Kollega
Solymi
Kollega
Hat a KC-ben.
Janek
több mint 5 éve
Na akkor a JMD-ügy karmája mostanra érett be; Schiano lemondott hogy több időt töltsön a családdal és a hitével.Ahogy több helyen írták, ezer százalék, hogy csalta az asszonyt. De legalább tényleg jöhet Bielema
jamaicababa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Kelce-re gondolsz?Csakhát hol az a TE, aki ilyen kiváló blokkoló és ugyanakkor ilyen jól kap el? Ez adott egy nagy bizonytalanságot a vele szemben álló védelmeknek. Ezt nem igazán tudod pótolni egy emberrel. Kivéve pl. ha a fullbacked keze elég jó, hogy elkapjon évi 20-25 passzt. Plusz a Develin-Gronk páros az egyik kulcsa volt a sikeres futójátékunknak. Ezért érzem úgy, hogy Develin szerepe nőni fog a csapatban.Ertem mit akarsz mondani, de pont az a lenyege a rendszernek h ne egy egyentol fuggjon a sikeressege.A szokásos évi 3-6 elkapott passza helyett tavaly 12-őt gyűjtött be. Nekem ez már-már tesztnek tűnik. Nyilván fogunk TE-det hozni, akár a draftról is. De meggyőződésem, hogy egy személy nem fogja tudni pótolni Gronk helyét a playbookban. Így a playbooknak kell majd idomulni a meglevő "fegyverekhez". Ez amúgy is az edző filozófiája.Néztem valami videót Gronkról és bevillant egy olyan sanda érzés, hogy Develint sokkal jobban be fogjuk vonni a passzjátékba rövid yardos és red zone szituációkban.Szerintem jonni fog nagyon hamar tight end a draftrol ugy is, nem fognak valtoztatni az adott rendszeren ezert. Ez a valaki pedig Irv Smith Hunior lesz.
Kollega
Stez
Kollega
Solymi
Kollega
Hat a KC-ben.
több mint 5 éve
Akkor ki a facom lesz a Diffensh kórdinátor?Bielema
Wyatt?
ThundersNFL
több mint 5 éve
Az meg milyen csapat 😛Majd a Jest 😀Na akkor a JMD-ügy karmája mostanra érett be; Schiano lemondott hogy több időt töltsön a családdal és a hitével.Azt hittem kinevezte a Miami Dolphins máris.
jamaicababa
Amadeus
ParadSEC
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Majd a Jest 😀Na akkor a JMD-ügy karmája mostanra érett be; Schiano lemondott hogy több időt töltsön a családdal és a hitével.Azt hittem kinevezte a Miami Dolphins máris.
jamaicababa
Amadeus
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Na akkor a JMD-ügy karmája mostanra érett be; Schiano lemondott hogy több időt töltsön a családdal és a hitével.Azt hittem kinevezte a Miami Dolphins máris.
jamaicababa
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Akkor ki a facom lesz a Diffensh kórdinátor?Mayo. Gyors előléptetés 😊
Wyatt?
ThundersNFL
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Akkor ki a facom lesz a Diffensh kórdinátor?www.youtube.com/watch?v=AQg9u98bSnM&
Wyatt?
ThundersNFL
több mint 5 éve
Akkor ki a facom lesz a Diffensh kórdinátor?Wyatt?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Na akkor a JMD-ügy karmája mostanra érett be; Schiano lemondott hogy több időt töltsön a családdal és a hitével.
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Gondolom már a Panthers-szurkerek is megunták, a Saints-fanokat már nem érdekli az NFL, Bucs-drukker meg három-négy lehet az országban
több mint 5 éve
ervinator
1 703
Most esik le (miután az FB-n az arcomba jött), milyen nap van ma 😊Én csodálkoztam is, hogy a Falcons topicban senki sem ment oda trollkodni (nem tőlünk).
Wyatt
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
Majd Harry Kane fog jönni a csapathoz rúgónak. 😊