New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Rosen úgysem nem jön a Patriotshoz, úgyhogy ebben a formában a semmiről beszélgetünk 😊Majd 2 nap múlva meg jön, hogy egy második és harmadik körért tradeltük 😁
Wyatt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Rosen úgysem nem jön a Patriotshoz, úgyhogy ebben a formában a semmiről beszélgetünk 😊
több mint 5 éve
Rosennél az a kérdés, hogy mi a valós ellenérték. Azért nem hiszem én se, hogy rámozdulnánk, mert az Öreg kártyáin biztosan fel van már írva annak a játékosnak a neve, aki olcsóbban megoldja majd a dolgot, mint amit Rosenért kellene adnunk.Olcsóbban nem szerzel most QB-t, egyelőre 2. kör közepét pletykálnak,meg aztán miért kell, hogy olcsó legyen?
Én meg azt se hiszem, hogy akkora vita lehetett a Garoppolo tradenél. A sérülése épp eléggé intő jel lehetett, hogy jobb lesz kiszálni abból a projektből, amíg lehet.
Kollega
Nem volt vita a Garoppolo trade nél? Kő alatt éltél ? 😊 Elég csak BB hozzá szóló búcsúlevelét elolvasni..és mondjuk összehasonlítani azzal a pár sorral amit Gronk-nak írt..
több mint 5 éve
Rosennél az a kérdés, hogy mi a valós ellenérték. Azért nem hiszem én se, hogy rámozdulnánk, mert az Öreg kártyáin biztosan fel van már írva annak a játékosnak a neve, aki olcsóbban megoldja majd a dolgot, mint amit Rosenért kellene adnunk.Én meg azt se hiszem, hogy akkora vita lehetett a Garoppolo tradenél. A sérülése épp eléggé intő jel lehetett, hogy jobb lesz kiszálni abból a projektből, amíg lehet.
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
rokaur
869
Azért tavaly igencsak elfogytak Brady játszótársai, Edelman nem volt 4 meccsen, Gronk se volt már agyon használva, Hogan, Dorsett említésre se méltó amikor jött Gordon fel is élénkült a játék. Nagyon meglepett volna ha MVP évet hoz Brady amit kellett (ne veszítse el a meccset - és igazából ennél sokkal többet is) azt megtette, ezzel a támadó egységgel Mahomes se hozta volna az idei számait.Viszont én is egyetértek, ha Rosen elérhető menni kell érte, Brady kapjon 1 - 2 év hosszabbítást annál több már a csapat szempontjából se reális, valamikor el kell engedni (ha csak nem akar visszavonulni) addig Rosen szépen el lesz mögötte nem is neki kell lehoznia a generáció váltást.
több mint 5 éve
Mit gondoltok a Rosen pletykarol? Ha Brady meg mondjuk 2-3-4 evre tervez, akkor nem lesz megint hiszti (tudom, ez is csak pletyka volt)?Az a "hiszti" nem AB féle hiszti volt, csak csapaton belüli "minek ide utód" attitűd. De az két éve volt, szerintem a Garoppolo trade-el Belichick megkötötte azt a kompromisszumot Brady és Kraft felé is, ami után több kompromisszum nincs. Jönni fog az utód (vagy egy lehetséges utód) és kész.
winston
Egyébként engem az is meglepne most a Gronk visszavonulás után, ha Brady kapna egy több éves hosszabbítást. Nincs rá logikus indok. A cap felszabadult, nem kell cap hitet tologatni vagy spórolgatni. És Brady tavalyi évében volt annyi kérdőjel, hogy a 2019-es szezonban arra választ kellene kapni, mielőtt további évekre Brady mellett teszi le BB a voksot.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Mit gondoltok a Rosen pletykarol? Ha Brady meg mondjuk 2-3-4 evre tervez, akkor nem lesz megint hiszti (tudom, ez is csak pletyka volt)?Tovabbra is kizart
winston
több mint 5 éve
Mit gondoltok a Rosen pletykarol? Ha Brady meg mondjuk 2-3-4 evre tervez, akkor nem lesz megint hiszti (tudom, ez is csak pletyka volt)?Tavaly nézegettük, sőt Mayfieldért is mentünk volna ha nem viszik ki 1/1-re.Idén Grier-t nézegetjük nagyon.
winston
100% ig biztos vagyok benne, hogy jönni fog QB, Idén nagy átalakulás kezdődik, BB fiatalítani fogja a keretet , Sztem most min 1 átmeneti év jön.
TB tervezhet 3-4 évre, 1 év van a szerződéséből...
több mint 5 éve
ervinator
1 703
Thank you, Gronk!www.youtube.com/watch?v=SyH1jRmccDk
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
Mit gondoltok a Rosen pletykarol? Ha Brady meg mondjuk 2-3-4 evre tervez, akkor nem lesz megint hiszti (tudom, ez is csak pletyka volt)?
több mint 5 éve
Nem kell.Elvileg nem, mert 2 percen belül ezt is kötelezően vissza kell nézniük.Azért az NFC döntőn "kicsit" jobban benézték a sporik... Egyértelmű, hogy az indukálta a szabályváltoztatást.LordTamasHát ja, csak az a szabálytalanság 2 percen belül volt már, két percen belül pedig nem lehet challengelni,.. Adtak a sz*rnak egy pofont.
peterk2005
batyu
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Weskho
46
És ha befújják azt a PI-t az INT előttő játékban, mi van?Úgysem hívtak volna futójátékot az 1yardosunkról, hiába van náluk a legtöbb Td futó Rb. A passzt meg leszedte volna az udfa JC Jackson.
több mint 5 éve
Coach Mayo! Welcome back 😊Szerintem ez nagyon jó hír!
www.instagram.com/p/BvhIDDYj_hJ/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=3naz23bf9yz5
bogec7
Mayo-ban a talent is megvolt, es mellette elkepszetoen jó vezér volt.
Pár éve olvastam Vele egy interjút, amiben BB is beszélt róla, én azóta vártam / sejtettem, hogy ez a pillanat be fog következni.
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Igen, de meg nem derült ki 😊Poszt cunami..., megint csaltunk?Nem, de fogunk 😁😁😁
gdavid
ThundersNFL
több mint 5 éve
Poszt cunami..., megint csaltunk?Nem, de fogunk 😁😁😁
gdavid
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Poszt cunami..., megint csaltunk?
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 5 éve
bogjosi
1 501
Coach Mayo! Welcome back 😊www.instagram.com/p/BvhIDDYj_hJ/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=3naz23bf9yz5
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 5 éve
Azért erre a 2 percen belüli visszanézésre előfizetek! A nem történt semmit is vissza kell nézniük? A vitás eseteket? Dehát csak az egyik fél szerint vitás, a másik szerint jól döntött a bíró. A sárga zászlót? Oké, de itt pont az nem volt.Szóval egy értelmezés ehhez azért jó lenne!
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
batyu
630
Elvileg nem, mert 2 percen belül ezt is kötelezően vissza kell nézniük.Azért az NFC döntőn "kicsit" jobban benézték a sporik... Egyértelmű, hogy az indukálta a szabályváltoztatást.LordTamasHát ja, csak az a szabálytalanság 2 percen belül volt már, két percen belül pedig nem lehet challengelni,.. Adtak a sz*rnak egy pofont.
peterk2005
több mint 5 éve
Azért az NFC döntőn "kicsit" jobban benézték a sporik... Egyértelmű, hogy az indukálta a szabályváltoztatást.LordTamasHát ja, csak az a szabálytalanság 2 percen belül volt már, két percen belül pedig nem lehet challengelni,.. Adtak a sz*rnak egy pofont.
több mint 5 éve
Azért az NFC döntőn "kicsit" jobban benézték a sporik... Egyértelmű, hogy az indukálta a szabályváltoztatást.www.youtube.com/watch?v=ryqGaDAFqqg
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Látom, mostanában nagyon nem megy, hogy mindenki értse, miről beszél a másik.Nem is olvastam azt a cikket, amit ma hoztak le es abban emlitettek, de igen, biztos egy mai cikkben olvastam csupan masfel honapja az emlitett esetet.„Akkor nem olvashattal tul sok helyen ezzel kapcsolatban, mert egyebkent zengett a media attol az esettol.”Az ellenzéki sivalkodással foglalkozni is feleslegesfuzovelkifele.com/2019/03/mostantol-visszanezheto-minden-bedobott-es-be-nem-dobott-pass-interference/?fbclid=IwAR0QGk81vbHTp8ScTzJhb7xQJGwpVnx9SA0xDYDA44OjFgKXR7IgutCXxsI
Btw, sehol nem láttam én sem, hogy bárki emlegette volna ezt a jelenetet, de ha megtették sem izgatna
Wyatt
kapitnono
Az, hogy ma lehoztak egy cikket itt a szabályváltoztatásról, amiben ezt megemlítik, az nem ez a kategória
Wyatt
Like.
Stez
Kiindulópont:
„Akkor nem olvashattal tul sok helyen ezzel kapcsolatban, mert egyebkent zengett a media attol az esettol.”
Reakció:
Sehol nem láttam én sem, hogy bárki emlegette volna ezt a jelenetet, de ha megtették sem izgatna
Válasz:
fuzovelkifele.com/2019/03/mostantol-visszanezheto-minden-bedobott-es-be-nem-dobott-pass-interference/?fbclid=IwAR0QGk81vbHTp8ScTzJhb7xQJGwpVnx9SA0xDYDA44OjFgKXR7IgutCXxsI
Erre (tehát nem neked) reakció:
Az, hogy ma lehoztak egy cikket itt a szabályváltoztatásról, amiben ezt megemlítik, az nem ez a kategória
több mint 5 éve
engem azért lepett meg a dolog mert erre hivatkoztak a szabályváltoztatás során, korábban pedig sehol nem hallottam hogy ez egy szabálytalan játék lett volna /persze ez semmit nem számít, nem olvasok minden amerikai focis oldalt, simán lehet hogy több helyen írtak róla/Ezt a játékot már az élő közvetítésben is kritizálták az elmaradt zászló miatt. DPI is volt, a védő beakasztotta az elkapó kezét. Viszont ilyenből volt kb. százhuszonnyolc a meccsen. Az lett volna a vicces, ha pont erre dobnak.
nekem ugyan az a benyomásom hogy ha ez szabálytalan akkor kb minden második passz playre simán be lehet dobni a zászlót mert ki lehet rá hozni hogy DPI volt /kb ugyanugy a bírókon fog múlni csak most nem a pályán lévőkön hanem a NY-i központban lévőkön/Cuchulain82
A benyomásoddal egyetértek egyébként (bár nem konkrétan ezzel a play-el kapcsolatban, ezt be kéne fújni superbowlban meg alapszakaszban is). Ebből a változásból könnyen az lehet, hogy a meccs utolsó negyedében sportot űznek majd a hátrányban levő csapatok a DPI review-kból. A spot bünti miatt bárki utazhat rá. A legsz*rabb offense is, mert felb*szni 50 yardra mindenki fel tudja a labdát, aztán lehet bízni benne, hogy az elkapó ügyesen dombitibizik.
Hogy miért olyan nehéz egy 8. zebrát felültetni a booth-ba és rábízni ezeket a dolgokat azt nem értem. A technológia bőven megvan hozzá, hogy mire visszaviszik a los-hoz a labdát addigra a videós zebra fönt újranézze a playt és leszóljon rádión ha valami nagy melléfogás történt.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
több mint 5 éve
Nem is olvastam azt a cikket, amit ma hoztak le es abban emlitettek, de igen, biztos egy mai cikkben olvastam csupan masfel honapja az emlitett esetet.„Akkor nem olvashattal tul sok helyen ezzel kapcsolatban, mert egyebkent zengett a media attol az esettol.”Az ellenzéki sivalkodással foglalkozni is feleslegesfuzovelkifele.com/2019/03/mostantol-visszanezheto-minden-bedobott-es-be-nem-dobott-pass-interference/?fbclid=IwAR0QGk81vbHTp8ScTzJhb7xQJGwpVnx9SA0xDYDA44OjFgKXR7IgutCXxsI
Btw, sehol nem láttam én sem, hogy bárki emlegette volna ezt a jelenetet, de ha megtették sem izgatna
Wyatt
kapitnono
Wyatt
Like.