New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Néztem valami videót Gronkról és bevillant egy olyan sanda érzés, hogy Develint sokkal jobban be fogjuk vonni a passzjátékba rövid yardos és red zone szituációkban.Nem fogjuk átképezni TE-nek, és nyilván nem fog helyettesíteni egy akkora játékost, mint Gronkowski. De rendszer szinten ilyen megoldások segítenek. Az Öregnél amúgy is mindenki blokkol, aki blokkolhat és mindenki elkap, aki elkaphat.
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
KI tudja ezt már követni, nem?Most épp Melyik szabaly miatt?Javítottam.
Wyatt
empty taxi
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Most épp Melyik szabaly miatt?Javítottam.
Wyatt
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
KeyG
9 533
Az NFL kozben hivatalosan bevallotta h a szabalyvaltoztatasnal, h Cheatriots volt a SuperBowl.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 5 éve
Nem akkora baj, ha nem mi játsszuk az elsőt. Játsszuk az utolsót és rendben leszek!
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Én ezt is megértem, meg mindent. Csak mégis olyan meh nekemKonklúzsön: f@szé kell SB-t nyerni jubileumi év előtt?!
Wyatt
több mint 5 éve
Én ezt is megértem, meg mindent. Csak mégis olyan meh nekemJó azért azt én se feltételezem, hogy Goodell olyan sokáig gondolkodott, miután kézhez kapta ezt az ötlet csomagot 😀
Wyatt
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Igen, ez jogos, és inkább az utóbbi legyen meg, mint a nyitány. De nekem ez akkor is tiszteletlenha egy Ravens-Steelers miatt csinálnák, akkor osztanám ezt a véleményt, de Packs-Bears tényleg egy külön kategória a rivalizálások között
Wyatt
most hogy a CHI végre tápos lett és a GB-t kis túlzással AR zsenije tartja a víz felett, igazán izgalmas párharcnak(és rivalizálásnak) ígérkezik nem csak a nyitányon, de a köv 2-3 évben (aztán lehet most majd megfordul a párharc és a macik nyerik zsinórban ezeket a meccseket)
plusz, a liga 100. szezonjában nekem ez teljesen belefér (de akkor legyen ilyen a 150-200-nál is ;P )
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Igen, ez jogos, és inkább az utóbbi legyen meg, mint a nyitány. De nekem ez akkor is tiszteletlen
több mint 5 éve
A liga hivatalosan is megunta a győzelmeinket, már annyit sem ér, hogy a miénk legyen a nyitó meccssaját mondásoddal reagálnék erre:
Wyatt
"tökömet sem érdekel mikor kell játszani az első meccsünket, ha azon egy újabb championship bannert lógathatunk fel" 😉
több mint 5 éve
Az egész NFL eléggé visszafogta magát a mezvisszavonultatásokban. Gondolom rájöttek, hogy ekkora rosterekkel és 2 számjegyű mezekkel hamar kifutnának a számokból. Van helyette más, ring of honor, mez felhúzás a stadionban, netán szobor is. Valami ilyesmit Gronk is biztosan kap majd.Pat McAfee is megemlékezett Gronkról ... a maga módján. 😊
www.youtube.com/watch?v=EuPBNNqiLFc
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Nem hiszem, hogy lesz mez visszavonultatás. A 2001-es Super Bowl óta a Patriots csapatként szerepel a döntőkben. Azóta nem is vonultattunk vissza mezt (emlékezetem szerint). Úgyhogy én úgy gondolom, hogy a 12-est se fogjuk hivatalosan visszavonultatni, mert ellenkezik a franchise filozófiájával. De sanszos, hogy kiadni se nagyon fogják egy darabig.De persze ez csak találgatás a részemről.
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Én sem gondoltam volna, de volt már néhány visszavonultatott mezünk, szóval bánat sem tudja.A liga hivatalosan is megunta a győzelmeinket, már annyit sem ér, hogy a miénk legyen a nyitó meccs
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 029
Szerintetek visszavonultatjuk a mezét?Nem hinnem. Volt ilyen mostanaban barmelyik csapatnal is?
NB2
Ha lesz is ilyen, akkor az a 12-es lesz
több mint 5 éve
Szerintetek visszavonultatjuk a mezét?
több mint 5 éve
Bradyt mindig temetik. Mar igy kezdte a karrierjet. Aztan felhuz meg egy gyurut, es megallapitja, megyeget meg a focika.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Gordon szerintem egyértelműen komolyan vett future project a Patsnél, ha csak egy fél szezont tud játszani + a playoffot, az már óriási deal lenne. (Szerintem nyolc meccs eltiltás tuti kinéz neki. Ha nem a Patsben játszana, akkor négy, így, a SB győzelemre tekintettel felmehet akár tizenkettőre is.)Ugyan már. David Irving pár hete vonult vissza, mert harmadikra megkapta az indefinite eltiltást. Pedig ő csak simán weed-ezik időnként, nem egy szenvedély beteg (állítólag legalábbis). Randy Gregory szintén indefinite. Gordonnak több eltiltása van, mint ahány évet játszott. Ő egyszer már végigjárta a 2meccs-8-10-egész szezon-indefinite létrát. Másfél év után, többszöri próbálkozásra engedték vissza. A decemberi újabb ügye után az is csoda lenne, ha még egyáltalán valaha visszaengednék a pályára.
Burkus
Egyébként is onnan, ahol ő van, az eltiltás az út legvége és legkönnyebb része lesz. Ha sikerül neki valaha is. A tender persze még így is logikus. Az RFA státusza megvan, semmibe nem kerül rátenni, a capet sem terheli így.
(Egyébként segít neki a Pats, nem tudjátok? Ha valami esélye lehet, akkor az, hogy vannak körülötte akik minden erővel próbálják visszarángatni. Magára maradva aligha fog helyebillenni.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Na most fog Brady kiégni 😀Majd 3 ponton tartjuk az elit támadósorokat, aztán jóvan
TB ratingje Gronkkal: 103.1
TB ratingje Gronk nélkül: 87.2
Mondjuk egy jó Andy Dalton szint kinéz 😛
Chargers LT
(btw a Chargers elleni meccs és a Chiefs elleni első félidő sem volt rossz, azokat is elfogadnám)
több mint 5 éve
Annyiban mégis csak rebuild szerű a szituáció, hogy egyetlen játékossal biztosan nem pótolható Gronk. Aki ilyen elit blokkoló, kiváló elkapó és ennyi yardot tud elkapás után is termelni, nem mostanában lesz a ligában. Úgyhogy ki kell találni azt a rendszert, ami nélküle is működni fog.Azért se lesz egyszerű, mert amíg aktív volt, addig sokkal roszabbul ment nélküle. Bár nyilván a felszabaduló pénz azért fog segíteni.
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Na most fog Brady kiégni 😀TB ratingje Gronkkal: 103.1
TB ratingje Gronk nélkül: 87.2
Mondjuk egy jó Andy Dalton szint kinéz 😛
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Az "új" Patriots legnagyobb figurája vonult most vissza. Hiányozni fog, ez már nem az a csapat lesz Gronkowski nélkül, legalább annyira meghatározó egyéniség volt, mint Bruschi a korábbi érában. Anno a 2000-es években nagyon irigyeltem a Cowboys Witten miatt, aztán 2010-óta az egész NFL minket irigyelt Rob miatt.
Fantasztikus élmény volt látni játszani, kösz mindent Gronk!
több mint 5 éve
Mondjuk azért ha már sarokpontok, akkor Mason, Andrews, Michel (talán Thuney is marad így), azért van bőven itt nagyon jó korban lévő talent, a fal igazából teljesen jó, ha Wynn beválik, akkor pedig elit. Kellenek célpontok, az biztos, még a végén Gordonnal tényleg számolni fogunkNem voltam egzakt, igazad van, arra akartam utalni Wynn emlegetésével, hogy a falat sarokpontnak tartom, kivéve a legfontosabb posztot, a vakoldali tackle-t, ahol megint elment az, aki bevált és bízunk abban, hogy Wynn megállja majd a helyét. (Bár Brown a szezon második felében nem volt olyan meggyőző mint korábban, de jól pótolta Soldert). A futóknál nemcsak Michel, hanem White, Burkhead is sarokpont, azért nem emeltem ki senkit.
Wyatt
Apropo mi van azzal a futónkkal, aki IR-re került az ígéretes kezdés után?
Gordon szerintem egyértelműen komolyan vett future project a Patsnél, ha csak egy fél szezont tud játszani + a playoffot, az már óriási deal lenne. (Szerintem nyolc meccs eltiltás tuti kinéz neki. Ha nem a Patsben játszana, akkor négy, így, a SB győzelemre tekintettel felmehet akár tizenkettőre is.)
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk azért ha már sarokpontok, akkor Mason, Andrews, Michel (talán Thuney is marad így), azért van bőven itt nagyon jó korban lévő talent, a fal igazából teljesen jó, ha Wynn beválik, akkor pedig elit. Kellenek célpontok, az biztos, még a végén Gordonnal tényleg számolni fogunk