NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
73
11
2:20, ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Ochocinco & Moss likes this.De nem lenne szamotokra iszonyatosan furcsa hogy egyik nap meg minden hir rola szol es a balheirol minden szarsagon hisztizik, es egy nap alatt megjuhaszodik? TO mindenhol fasz volt pld. Szamomra eleg fura lenne ha egyik naprol a masikra “hirtelen” megvaltozna a mentalitasa, ez az egezs el volt elore rendezve amiben AB a legnagyobb genya.kolok1972bogec7
Blevi
több mint 6 éve
De nem lenne szamotokra iszonyatosan furcsa hogy egyik nap meg minden hir rola szol es a balheirol minden szarsagon hisztizik, es egy nap alatt megjuhaszodik? TO mindenhol fasz volt pld. Szamomra eleg fura lenne ha egyik naprol a masikra “hirtelen” megvaltozna a mentalitasa, ez az egezs el volt elore rendezve amiben AB a legnagyobb genya.Őszintén szólva,már attól is kivagyok,hogy idekerült,de attól még jobban,hogy megint az egész szezon arról fog szólni,hogy csaltunk. A fórum,meg megint olvashatatlanná vált egy ideig....A patriots mindig csal, ezt már megszokhattad. [bármely más csapathoz ment volna, nem lenne mindez a felhajtás..]
kolok1972
Eltelik pár nap vagy max. pár hét, azt lecseng ez is, mint a Tyreek Hill sztori anno. Kell a cirkusz a médiának...
Football egy biznisz, kőkemény biznisz, itt meg jön mindenki a morális dolgokkal...
[azt Hill verte a gyerekét, most meg megkapta az 50m+ lét, AB meg csak szimplán f*sz, legalábbis a Raiders-szel az volt..].
Nem volt nekem sem szimpatikus amit művelt, sőt, de ha itt jófiú lesz, engem aztán hidegen hagy....ha meg elkezdi itt is a f*szságait, úgyis repülni fog..
Kellett a WR sorba? nem feltétlen, de egy ilyen játékost nem hagysz ki!
Egyet sajnálok, hogy most megint jönni fognak az "adjuk nekik oda a SB győzelmet felhajtás", illetve a többi csapat szurkolói ismét kaptak egy ürügyet, hogy nemtetszésüket fejezzék ki a csapat iránt...amire már hetek hónapok óta vártak kb...mindehhez pedig gyártják a teóriákat, hogy igazolják saját állításaikat [tények hiányában]..nah, mind1, In BB we trust!
bogec7
több mint 6 éve
Az véletlen lenne, hogy minden hasonló eset a biszem-baszom operettbajnokságban (AFC) történik? Ki kéne zárni mindenkit (is)...😀Bezzeg a NFC-ben semmi ilyen nem történik! Tessék azt követni! 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Őszintén szólva,már attól is kivagyok,hogy idekerült,de attól még jobban,hogy megint az egész szezon arról fog szólni,hogy csaltunk. A fórum,meg megint olvashatatlanná vált egy ideig....A patriots mindig csal, ezt már megszokhattad. [bármely más csapathoz ment volna, nem lenne mindez a felhajtás..]
kolok1972
Eltelik pár nap vagy max. pár hét, azt lecseng ez is, mint a Tyreek Hill sztori anno. Kell a cirkusz a médiának...
Football egy biznisz, kőkemény biznisz, itt meg jön mindenki a morális dolgokkal...
[azt Hill verte a gyerekét, most meg megkapta az 50m+ lét, AB meg csak szimplán f*sz, legalábbis a Raiders-szel az volt..].
Nem volt nekem sem szimpatikus amit művelt, sőt, de ha itt jófiú lesz, engem aztán hidegen hagy....ha meg elkezdi itt is a f*szságait, úgyis repülni fog..
Kellett a WR sorba? nem feltétlen, de egy ilyen játékost nem hagysz ki!
Egyet sajnálok, hogy most megint jönni fognak az "adjuk nekik oda a SB győzelmet felhajtás", illetve a többi csapat szurkolói ismét kaptak egy ürügyet, hogy nemtetszésüket fejezzék ki a csapat iránt...amire már hetek hónapok óta vártak kb...mindehhez pedig gyártják a teóriákat, hogy igazolják saját állításaikat [tények hiányában]..nah, mind1, In BB we trust!
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 6 éve
Őszintén szólva,már attól is kivagyok,hogy idekerült,de attól még jobban,hogy megint az egész szezon arról fog szólni,hogy csaltunk. A fórum,meg megint olvashatatlanná vált egy ideig....
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
Hát én visítok 😂Nem , hétfőn lép életbe a szerződése.
Ma már játszhat?
gabokocka
több mint 6 éve
Hát én visítok 😂Ma már játszhat?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
És az vajon véletlen, hogy Antonio Brown neve pont annyi betűből áll (12), mint ami Brady mezszáma?Tavaris?
Aligha...
Sobri Jóska
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Feltehetőleg a genny viselkedéssel van baj, nem a tervvel.Tényleg zavar, ha egy ember tervet készít, hogy a sorsát a saját kezébe vegye?!Kedvenc érvem a témában, hogy értelmes csapat el se gondolkodik az alkalmazásán, merhát bohóc. Végül is csak úgy nyüzsögnek a ligában a 15 TD-s elkapók, meg a csapatok, akik megengedhetik maguknak, hogy erkölcsi alapon lemondjanak ilyen kaliberű játékosokról.akkor szted miert volt a bills az elso deal? rafoghato hogy tomlinek akartak kibaszni vele, de ha komolyan akartak volna tobben pl.egy 49ers vagy nem epp contender akkor nem 3. es 5. a vege...
Cruyffista
nem hemzsegtek mar erte a steelers cirkusz utan sem, amit meg a raidersnel muvelt... es a poen hogy ez a csapat lehetett volna a denvered is, AB megcsinalja a tervet ott is hogy legyen FA es o dontson.
gaborik
Sobri Jóska
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Ettől az egész AB dologtól hányingerem van. Erősebbek lettünk, de..Mindenki fel van háborodva hogy a ide jött hozzánk, mintha nem ezt csináltuk volna az elmúlt 20 évben, ha valaki megbukik valahol mi megnézzük nálunk beválik e, ez most egy 9 millás kísérlet. Minden ilyen játékost tárt karokkal vártunk/várunk.
Tampering volt e a háttérben? Kétlem, egyszerűen AB tisztában volt azzal, ha kibújik az Raiderses szerződésből, úgy is lesz olyan bajnokesélyes csapat ahol tárt karokkal várják. Ha nem mi, akkor ott a KC, Phili, és egyebek. Külön fricska AB részéről hogy pont hozzánk írt alá.
Azon az NFL-nek kellene elgondolkodni hogy csinálhat egy "egyszerű" játékos hülyét egy NFL franchiseból. Megint egy faramuci dolog, mert a csapat bármikor kitehet egy játékost, és felmondhatja a szerződését, de a játékos ezt nem tudja megtenni.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Ebben biztos voltam 😜Szánalmas egy vergődés, amit lenyomtok, annyira ki vagytok éhezve az utálatra, hogy minden szarba beletudtok kapaszkodni, és csak hergelitek egymást. 😂Kíváncsian várom hova fogjátok kifuttatni, az első világháború kirobbanásánál azért ne álljatok meg, szerintem volt jó pár pecces azok között is akik Jézust keresztre feszitettek, de ide bökőt hogy a kígyó is pecces volt az Édenben.És még én is pecces voltam...
ZERO_L
Sobri Jóska
Sőt szerintem lélekben az is maradtál 😉
több mint 6 éve
#GodsPlan #RewriteStory ezekkel posztolta az emberunk a hirt instajan. azert na.. 😀 csakfelszedteapats...Te nagyokos mikor írtam hogy tiltsák el?????A sok egybites haterből, hogy kihozta rögtön az állatot... már csak ezért megérte még ha 1 yardot se kap el egész szezonban 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDBezzeg a sokbites Pats fan. Tegnap még még szidja az NFL-t, hogy miért nem tiltja el a *csába Brownt amiatt amit csinál. Ma meg tapsol. Magadra ismersz, vagy magadra ismersz? 😀 😀
ZERO_L
peterk2005
Ha már ennyire hatalmas pofával írogatsz ide, akkor tudhatnád, hogy mondjuk elsők között írtam Gordon megszerzésénél mennyire nem tetszik a nyolcanhatodik utolsó esély amit az a srác megkap. De nem játszom a naiv hulyegyereket aki egy ilyen eset után elvarja hogy a liga tartson össze mert morálisan ez lenne a helyes. Ez a liga sosem erről szólt szóval aki most ezen felhaborodik az nem tudom mi a szart követett az utóbbi években.
Bmeg bárhova ment volna senki egy kurva szót nem szólna max röhögne hatalmasat, hogy a lockerroom cancernek még fizetnek, de ahogy a pats a befutó rögtön az egész meg volt előre tervezve... Igen szerintem anno a FB liveot is igazából BB wifijerol nyomta.
Szánalmas egy vergődés, amit lenyomtok, annyira ki vagytok éhezve az utálatra, hogy minden szarba beletudtok kapaszkodni, és csak hergelitek egymást. 😂Kíváncsian várom hova fogjátok kifuttatni, az első világháború kirobbanásánál azért ne álljatok meg, szerintem volt jó pár pecces azok között is akik Jézust keresztre feszitettek, de ide bökőt hogy a kígyó is pecces volt az Édenben.
De legalább jól megmutatkozik az igazi énetek, aztán ha vki ravilagit mennyire csak a zsigeri gyűlölet vezérel benneteket akkor nyilván az az első reakció, hogy hülye gópecces... Absolutely love it
Btw sikerült már kimosni a szádat vagy még mindig van a hányásnak egy kis utóíze??? 😁
ZERO_L
a nagyobb nevek nfl sztarok, rapper haverok, ujsagirok mind sirnak a nevetestol a kommentekben a poszt alatt es mindenki elismeri mekkora elme, zseni, ravasz vagy hogy ezt rendesen elsimitotta. szo szerint idezve.
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 6 éve
Szánalmas egy vergődés, amit lenyomtok, annyira ki vagytok éhezve az utálatra, hogy minden szarba beletudtok kapaszkodni, és csak hergelitek egymást. 😂Kíváncsian várom hova fogjátok kifuttatni, az első világháború kirobbanásánál azért ne álljatok meg, szerintem volt jó pár pecces azok között is akik Jézust keresztre feszitettek, de ide bökőt hogy a kígyó is pecces volt az Édenben.És még én is pecces voltam...
ZERO_L
több mint 6 éve
Te nagyokos mikor írtam hogy tiltsák el?????A sok egybites haterből, hogy kihozta rögtön az állatot... már csak ezért megérte még ha 1 yardot se kap el egész szezonban 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDBezzeg a sokbites Pats fan. Tegnap még még szidja az NFL-t, hogy miért nem tiltja el a *csába Brownt amiatt amit csinál. Ma meg tapsol. Magadra ismersz, vagy magadra ismersz? 😀 😀
ZERO_L
peterk2005
Ha már ennyire hatalmas pofával írogatsz ide, akkor tudhatnád, hogy mondjuk elsők között írtam Gordon megszerzésénél mennyire nem tetszik a nyolcanhatodik utolsó esély amit az a srác megkap. De nem játszom a naiv hulyegyereket aki egy ilyen eset után elvarja hogy a liga tartson össze mert morálisan ez lenne a helyes. Ez a liga sosem erről szólt szóval aki most ezen felhaborodik az nem tudom mi a szart követett az utóbbi években.
Bmeg bárhova ment volna senki egy kurva szót nem szólna max röhögne hatalmasat, hogy a lockerroom cancernek még fizetnek, de ahogy a pats a befutó rögtön az egész meg volt előre tervezve... Igen szerintem anno a FB liveot is igazából BB wifijerol nyomta.
Szánalmas egy vergődés, amit lenyomtok, annyira ki vagytok éhezve az utálatra, hogy minden szarba beletudtok kapaszkodni, és csak hergelitek egymást. 😂Kíváncsian várom hova fogjátok kifuttatni, az első világháború kirobbanásánál azért ne álljatok meg, szerintem volt jó pár pecces azok között is akik Jézust keresztre feszitettek, de ide bökőt hogy a kígyó is pecces volt az Édenben.
De legalább jól megmutatkozik az igazi énetek, aztán ha vki ravilagit mennyire csak a zsigeri gyűlölet vezérel benneteket akkor nyilván az az első reakció, hogy hülye gópecces... Absolutely love it
Btw sikerült már kimosni a szádat vagy még mindig van a hányásnak egy kis utóíze??? 😁

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Kinti hozzászólásokból, azt hiszem ezt hívják övön aluli ütésnek a kommentek közt 😛:I think I know how Kraft is going to celebrate tonight.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
Mint a Gyurcsány. A vereséget is megmagyarázza hogy valójában győzelem. Nincs mit tenni, feladom. 😀Az NFL az NCAA-ra épül.Rendben. Akkor legyen NFL kompatibilis. Szombat este kéretik kussolni.Bostonban még csak koraeste van.Tényleg zavar, ha egy ember tervet készít, hogy a sorsát a saját kezébe vegye?!Ezeket a - elnézést se kérek, mert te is tudod - idióta, témaidegen álkérdéseidet ilyen későn este szombaton már igazán hanyagolhatnád. 😀
Sobri Jóska
peterk2005
Én NFL kompátibilis time managementtel kérdezek, bocs.
Sobri Jóska
peterk2005
Tiszta őrület van az LSU-Texason, pedig még csak az első negyed megy. NFL kompátibilisen. Szóval a szombat este ideális a diskurzusra.
Sobri Jóska
peterk2005
több mint 6 éve
A sok egybites haterből, hogy kihozta rögtön az állatot... már csak ezért megérte még ha 1 yardot se kap el egész szezonban 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDTe se pöcsöltél sokat, hogy megmutasd mekkora klasszis vagy.
ZERO_L
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
Mint a Gyurcsány. A vereséget is megmagyarázza hogy valójában győzelem. Nincs mit tenni, feladom. 😀Az NFL az NCAA-ra épül.Rendben. Akkor legyen NFL kompatibilis. Szombat este kéretik kussolni.Bostonban még csak koraeste van.Tényleg zavar, ha egy ember tervet készít, hogy a sorsát a saját kezébe vegye?!Ezeket a - elnézést se kérek, mert te is tudod - idióta, témaidegen álkérdéseidet ilyen későn este szombaton már igazán hanyagolhatnád. 😀
Sobri Jóska
peterk2005
Sobri Jóska
peterk2005
Tiszta őrület van az LSU-Texason, pedig még csak az első negyed megy. NFL kompátibilisen. Szóval a szombat este ideális a diskurzusra.
Sobri Jóska

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Az NFL az NCAA-ra épül.Rendben. Akkor legyen NFL kompatibilis. Szombat este kéretik kussolni.Bostonban még csak koraeste van.Tényleg zavar, ha egy ember tervet készít, hogy a sorsát a saját kezébe vegye?!Ezeket a - elnézést se kérek, mert te is tudod - idióta, témaidegen álkérdéseidet ilyen későn este szombaton már igazán hanyagolhatnád. 😀
Sobri Jóska
peterk2005
Sobri Jóska
peterk2005
több mint 6 éve
A sok egybites haterből, hogy kihozta rögtön az állatot... már csak ezért megérte még ha 1 yardot se kap el egész szezonban 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDBezzeg a sokbites Pats fan. Tegnap még még szidja az NFL-t, hogy miért nem tiltja el a *csába Brownt amiatt amit csinál. Ma meg tapsol. Magadra ismersz, vagy magadra ismersz? 😀 😀
ZERO_L

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Dehogy más, látod.akkor erje el valahogy az aktualis munkaltatonal a hisztijet, ne egy teljesen vetlenbol csinaljon teljesen madarat.Leragadtál a rabszolgatartásnál?Tényleg zavar, ha egy ember tervet készít, hogy a sorsát a saját kezébe vegye?!ez igy nagyon nem buli, ha surubbe valnak az ilyen esetek ezekutan...
Sobri Jóska
gaborik
Elég sűrűn készítenek emberek terveket a 21. században, hogy az életüket irányítsák.
Sobri Jóska
te megteheted ezt a gyarban, igazabol minden erintett le is szarna de ez mas szint azert oreg.
gaborik
több mint 6 éve
Rendben. Akkor legyen NFL kompatibilis. Szombat este kéretik kussolni.Bostonban még csak koraeste van.Tényleg zavar, ha egy ember tervet készít, hogy a sorsát a saját kezébe vegye?!Ezeket a - elnézést se kérek, mert te is tudod - idióta, témaidegen álkérdéseidet ilyen későn este szombaton már igazán hanyagolhatnád. 😀
Sobri Jóska
peterk2005
Sobri Jóska

több mint 6 éve
A sok egybites haterből, hogy kihozta rögtön az állatot... már csak ezért megérte még ha 1 yardot se kap el egész szezonban 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDD
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
akkor erje el valahogy az aktualis munkaltatonal a hisztijet, ne egy teljesen vetlenbol csinaljon teljesen madarat.Leragadtál a rabszolgatartásnál?Tényleg zavar, ha egy ember tervet készít, hogy a sorsát a saját kezébe vegye?!ez igy nagyon nem buli, ha surubbe valnak az ilyen esetek ezekutan...
Sobri Jóska
gaborik
Elég sűrűn készítenek emberek terveket a 21. században, hogy az életüket irányítsák.
Sobri Jóska
te megteheted ezt a gyarban, igazabol minden erintett le is szarna de ez mas szint azert oreg.
| nincs itt semmi beszoptad |