New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Elmondhatatlanul szomorú lettem és óriási veszteséget szenvedett el az NFL 😕Bitang módon hiányozni fog. Az egyénisége is, a játéka is.
Wyatt
A SB-on a TD előtti elkapásánál felmerült bennem, hogy nem az utolsók egyikét látom-e. Az utolsó volt. Stílusos befejezés, méltó hozzá.
Abból, hogy március végén jelentette csak be a visszavonulást, úgy tűnik, vagy hezitált még ő is vagy most történt valami - pld. egy paycut javaslat vagy egy potenciális trade pld. magas draftpick ellenében - ami eldöntötte a kérdést. Tavaly szezon közben az gondolta az ember, hogy eljött az ideje a visszavonulásnak, annnyira nehézkes volt a mozgása és annyira látszott rajta, hogy rosszul viseli az ütéseket, de a playoff után azt hittem, - azt reméltem - hogy még egyszer nekifut egy negyedik gyűrűnek. Neki van igaza, hogy nem teszi.
Az offense rebuild mindenesetre egyre izgalmasabbá válik, immáron csak a futók, Brady és a 33 éves Edelman a fix sarokpontok és reménykedünk Wynnben.
több mint 5 éve
Oh, Gronk...Még a macskát is rólad neveztük el, így lettél fontos a gyerekeknek is.
Rohadtul fogsz hiányozni.
"We got Tom Bradyed again."
több mint 5 éve
youtu.be/7MXUPM9htH4
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 5 éve
Újra elő lehet venni a pletykát Martellus Bennett visszatéréséről.
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Köszi Gronk h többé már nem szopatsz minket!One of the greatest ever... @RobGronkowski 👏 pic.twitter.com/6NE0VHMrKn
— NFL (@NFL) 2019. március 24.
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 029
Kicsit meglepett. Tavaly novemberben úgy gondoltam nem fogja fojtatni, de idén a SB után olyan pletykák terjengtek, hogy mégis letolja az utolsó évét a szerződéséből. Hát mégsem.LOL. Na ez nem.fog megtortenni sztem. Amugy az h allandoan hulyeskedik es bohockodik, nem jelenti azt h ne tudna normalisan viselkedni. O igy szeret elni.
Ha majd egyszer fejben is felnő, akkor szívesen elnézegetném valamelyik nagyobb sportcsatornánál. Addig meg menjen el Hollywood-ba filmsztárnak. Shaq már öregszik, Gronk átvehetné az infantilis óriásbébiknek szánt szerepeket.. 😀 Vagy társuljon be Pat McAfee-hez, az is neki való szerep. Vele WWE-zhetne is amennyit csak akar. 😊
peterk2005
Amugy en is meglepodtem h visszavonult, azt hittem ezt az evet meg letolja limitaltabb szerepkorben.
Aztan lehet h az orvosok meg a teste jelzett neki h nem kene.
Vagy/es BB fizucsokkentest akart.
Innentol lesz izgalmas a draft... es utana az offense felepitese.
Egyreszt orom volt tegnap mert megvertuk a horvatokat masreszt szomorusag mert ugy fekudtem le h Gronk visszavonult 😕
több mint 5 éve
Kicsit meglepett. Tavaly novemberben úgy gondoltam nem fogja fojtatni, de idén a SB után olyan pletykák terjengtek, hogy mégis letolja az utolsó évét a szerződéséből. Hát mégsem.Ha majd egyszer fejben is felnő, akkor szívesen elnézegetném valamelyik nagyobb sportcsatornánál. Addig meg menjen el Hollywood-ba filmsztárnak. Shaq már öregszik, Gronk átvehetné az infantilis óriásbébiknek szánt szerepeket.. 😀 Vagy társuljon be Pat McAfee-hez, az is neki való szerep. Vele WWE-zhetne is amennyit csak akar. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Az a SB elkapás, na az maga volt a basszátok meg, we're still here.
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ahh, amig van Brady, addig van mire fogni. Amikor Lawrence-szel nyerunk majd, az lesz a baj 😀
több mint 5 éve
Elmondhatatlanul szomorú lettem és óriási veszteséget szenvedett el az NFL 😕Na ja, Bradynek kellene visszavonulnia mar. Gronk meg folytathatna, mert o jo arc. 8D
Wyatt
több mint 5 éve
Egyetlen Pats mezem van,az egy fehér Gronk mez..... Jó pihenést G-Force!
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
nagy veszteség az NFL számára, baromi jó karakter, pályán való teljesítménye kimagasló....áá imádtam játékát,kár hogy csak ennyi jutott, de az egészsége fontosabb nyilvánvaló. Hát akkor tényleg draftról kell megoldani pótlását, egy személyben nehéz lenne pótolni őt ,TE+WR pick is in?! 😊Első körös DL pickben jobban hiszek BB részéről mint TE-ben mondjuk, de az öreg draft stratégiáján nehéz elmenni,szóval inkább jobb nem jósolgatni 😛
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Elmondhatatlanul szomorú lettem és óriási veszteséget szenvedett el az NFL 😕
több mint 5 éve
"Ez a srác nemcsak az egyik legjobb tight end a sportág egész történelmében, hanem a pályán kívül is pofátlanul Gronk - az NFL menőségi igazgatója!" - New York Post, Én, Gronk könyv hátoldaláról
#Köszi mindent, hiányozni fogsz 😕
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 5 éve
Koszi Gronky!Három gerincműtét, két kéz és egy láb. Visszatérő hátfájdalom a gerincproblémák miatt, amik a lábába is kisugároznak..Kész csoda, hogy eddig bírta a darálóban.Gronk visszavonul....29 évesen mondjuk meredek... lenne még 5 jó éve minimim a kora alapján.
Megértem...nincs egy ép porcikája sem...
ThundersNFL
Amadeus
Hatalmas élmény volt őt látni játszani!
topin
Egy élmény volt.
Azert azt őszintén remelem, hogy kb. teljes életet tud majd meg élni!
Hirtelen lett egy csomó cap space.
Lehet menni vásárolni. 😊
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
topin
2 009
Három gerincműtét, két kéz és egy láb. Visszatérő hátfájdalom a gerincproblémák miatt, amik a lábába is kisugároznak..Kész csoda, hogy eddig bírta a darálóban.Gronk visszavonul....29 évesen mondjuk meredek... lenne még 5 jó éve minimim a kora alapján.
ThundersNFL
Amadeus
Hatalmas élmény volt őt látni játszani!
több mint 5 éve
Hát azért 10 év múlva sem hiszem, hogy csak kipattan az ágyból. Totál KO lett a srác.De a sérülései alapján meg tolószék várna ráGronk visszavonul....29 évesen mondjuk meredek... lenne még 5 jó éve minimim a kora alapján.
ThundersNFL
Amadeus
ThundersNFL
több mint 5 éve
De a sérülései alapján meg tolószék várna ráGronk visszavonul....29 évesen mondjuk meredek... lenne még 5 jó éve minimim a kora alapján.
ThundersNFL
Amadeus
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Gronk visszavonul....29 évesen mondjuk meredek... lenne még 5 jó éve minimim a kora alapján.
ThundersNFL
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Gronk visszavonul....Megértem...nincs egy ép porcikája sem...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
😕De legalább a draft előtt
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!