New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 24 955 — nabege2@yahoo.com
 www.wsj.com/articles/florida-prosecutors-offer-to-drop-charges-against-patriots-owner-robert-kraft-11553014972?mod=e2tw
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Végre valami Gronkról 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
kolok1972 New England Patriots 2 670 — Pats fan
LA => Bills
OT draft valószínűsége ezzel nő vagy csökken? 😊
Sinisa
Egy swing tackle mindenféleképpen kelleni fog így

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Bolden esetében én azert egy kisebb szerződésre számítottam.
Bár a garantált eleg alacsony.

mobile.twitter.com/MikeReiss/status/1106660557019586562
Sinisa
A ST mindig is Belichick stratégiájának alapköve volt és tavaly - Bolden távozását követően - finoman szólva nem szárnyalt a csapatrész. Gondolom, ezért adták meg a viszonylag nagy pénzt. (Mondjuk, szerintem egy jó ST teljesítményhez Patterson is jó lett/kellett volna.)
Burkus
Mi volt a baj az ST-vel?
Egy két (már megszokott) Ghost bénázáson kívül én nem úgy emlékszem, milyen szörnyü lett volna. Sőt, a PO-ban kifejezetten jól muszikált az egység.
vpi
Csak egy adat: 2017-ben 18,9 yardot, 2018-ban 24,6 yardot átlagoltak ellenünk kickoffnál, ugyanez puntnál 4,6 vs. 10.2.

A ST-ek rangsorában 2017-ben a 3., 2018-ban a 16. volt csapat.
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Szerintetek egy Bruce Irvin, vagy egy Nick Perry nem lehetne hasznos a csapatnak a DL-ban? De mondjuk én adnék egy utolsó esélyt Clay Mathews-nak is az edzőtáborra..
kyobalu
Lassan utolérem a dolgokat (még pár hét), úgyhogy elsőre most nézem, hogy Nick Perry szabadügynök lett. Na ő simán jöhet
Wyatt
Matthewsban nem látok perspektívát, Irvin pedig max LB lenne, annak nem tudom, hoznám-e

több mint 5 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Szerintetek egy Bruce Irvin, vagy egy Nick Perry nem lehetne hasznos a csapatnak a DL-ban? De mondjuk én adnék egy utolsó esélyt Clay Mathews-nak is az edzőtáborra..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 3 946 — Patriot

Sinisa
A ST mindig is Belichick stratégiájának alapköve volt és tavaly - Bolden távozását követően - finoman szólva nem szárnyalt a csapatrész. Gondolom, ezért adták meg a viszonylag nagy pénzt. (Mondjuk, szerintem egy jó ST teljesítményhez Patterson is jó lett/kellett volna.)
Burkus
Mi volt a baj az ST-vel?
Egy két (már megszokott) Ghost bénázáson kívül én nem úgy emlékszem, milyen szörnyü lett volna. Sőt, a PO-ban kifejezetten jól muszikált az egység.
több mint 5 éve
Sinisa New England Patriots 2 946 — Gràcies Pep!
LA => Bills
OT draft valószínűsége ezzel nő vagy csökken? 😊

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 029

Sinisa
Burkus
Ahogy nézem most a rostert van/lesz pár KR/PR emberkénk Edelmanon kívül.
Pattersont szerettem, de mint WR-t nem tudtuk rendesen idén rendesen használni, még egy év kísérletezést meg nem ért meg ennyi pénzért.

Fontosabb számomra az, hogy az ellenfelet ne engedjék extra yardokhoz mint inkább azon filózzanak, hogy touchbacket rúgjanak vagy engedjék a visszahordást, mert jó az ST-jük.
több mint 5 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...

Sinisa
több mint 5 éve

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
 mobile.twitter.com/benmaller/status/1105999220891238400

Egyebkent a tampa a 32.
vpi
Közben Clayborn is lapátra került.
April Wine
Akkor feljebb is ugrottatok úgy a 20 hely környékére. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
April Wine New England Patriots 256
Közben Clayborn is lapátra került.
több mint 5 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 3 946 — Patriot
 mobile.twitter.com/benmaller/status/1105999220891238400

Egyebkent a tampa a 32.
több mint 5 éve
April Wine New England Patriots 256
For those watching the TE market, here’s Matt LaCosse’s two-year deal with the Pats:

2019
$700K base ($200K guaranteed), $25K per game on 46-man roster
2020

$1M base, $25K per game on 46-man roster

$300K signing bonus. $500K in guarantees. Up to $500K in p/t, receptions each yr

Szóval ez akkor az ösztönzökkel együtt 4.8m. És az össz garantált is csak 500e.
több mint 5 éve
Lassan utolérem a dolgokat (még pár hét), úgyhogy elsőre most nézem, hogy Nick Perry szabadügynök lett. Na ő simán jöhet

több mint 5 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Azért egy minőségi elkapónak a Fa piacról örülnék. (Tate-t nem bánom, hogy nem jött, mert nem slotban vannak a problémák, inkább a mélységi elkapásoknál.)
Burkus
és van ilyen?
mert én nem látom, amúgy is meg kellett volna fizetni, amire láthatóan nem vagyunk vevők

egyébként a WR posztot én se érzem megoldottnak, ezek az egy éves fizuk baromira nem azt mutatják, hogy megtaláltuk a megoldást... Gordon hatalmas kérdőjel, többszörösen is, visszajöne-e ha igen egészséges-e ha bírja meddig bírja, lehet-e rá hosszabb távon számolni

Kíváncsian várom hogyan oldjuk meg az elkapó kérdést az offseasonben, FA piacról nem volt realitása, hogy rendbe tesszük
szerintem elől kéne húzni valami biztos megoldást (akár felcserével, előttünk nincs komoly WR needes csapat max TE miatt lehetne előzni párat, WR-ért már 10+t kéne az sok), akivel Brady-éra után is lehet számolni, ebből lehet inkább TE pick lesz és a WR húzást majd harmadik kör végére hagyják (Gordon lehetséges visszatérése miatt, nyilván ők tisztában vannak a javulás mértékével) mint anno Mitchellnél

DL-be nagyon kell a talent két picket tuti ellőnék rá a top100-ban, de ezektől függetlenül lehet BPA-zni illetve top100-ban (szerintem luxus) QB picket húzni, ha találnak olyan srácot, esetleg Thuney utódját behúzni vagy ha ez Wynn lesz akkor LT-t hozni stb

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Ellington, Harris, Brooks, Pennel, Lacosse
valaki nagyon belelendült 😊
NB2
Nyilvan a neveket nezve ezek nem egy szexi igazolasok,de ez nem baj,majd egy ev ittlet utan egyesek azok lesznek. A DT class allitolag nagyon eros a drafton,igy ott meg lehet melyiteni. Az anyagi lehetosegeink nyilvan eleve behataroljak,hogy sztar FA-ket nem tudunk hozni ilyen eszement piac mellett. JMC,Simon,Pennel igazolasok kifejezetten tetszenek,a DE posztot erzem meg egy kicsit vekonynak.
kolok1972
Ezek nekem is inkább camp body igazolásoknak tűnnek, kivéve talán Lacosse-t, az elég nagy értékű, bár nem ismert a tartalom, feltételezem, nulla garantáltat tartalmaz. Edelman 7. kör volt, Trent Brown nem kellett a 49ersnek, Van Noy igazolásán mindenki röhögött, A 6. Körös Picket már nem is említem, úgyhogy inkább nem ítélkezem Belichick igazolásai felett. Majd meglátjuk, egyenlőre nem a Pats move-októl hangos a piac.
Burkus
Pennel jónak tűnik. A számok meg nem ismertek ugyan.
Guy-Pennel-Butler melle egy 2-3. körös draft + 1 UDFA és egy sehova nem kell veterán valamikor nyáron és pipa a poszt a TC végéig.

Az ST only-k közül 2 tuti maradni fog. A kickoff coverage tavaly nagyon gyenge volt és Humbler-McClellan duóból max egyik jön vissza szerintem és KR sincs most a keretben.

TE-k: Gronky lassan dönthetne.
Sinisa
Allen elment, Hollister valszeg kuka, úgyhogy TE akkor is kell, ha Gronk marad.

A ST-et illetően tuti, hogy igazad van, de ott a fontos visszaigazolás Bolden, aki nagyon jó volt ST playerként (és csak ott).

De nyilván a rengeteg tavalyi IR-es, idén bevethető pick meg a még több idei pick miatt nincs nyomás a csapat, hogy aktív legyen a FA piacon. Azt néztem, hogy 6 %-os cap emelkedés mellett 15-20 %-ot mennek fel a top fizetések, ebbe mi sosem fogunk beszállni. Azt nem értem, hogy a többiek ebben nem dőlnek össze.

Azért egy minőségi elkapónak a Fa piacról örülnék. (Tate-t nem bánom, hogy nem jött, mert nem slotban vannak a problémák, inkább a mélységi elkapásoknál.)
Burkus
- TE szerintem is kene draftrol.
- Pár napja én is ezt számolgattam-írtam, hogy 8-10 tavalyi és idei rookie odaerhet majd az 53-ba.
- Minőségi FA WR nem nagyon maradt már. Egy Jordy Nelson vizitet azért még várok.

- Draft: a 6 top pickbol, azért a kisebb-nagyobb need-eket (gondolva már a 2020-ás szezonra is) lehet simán orvosolni. Nalam ezek az alábbiak, nem fontossági sorrendben: EDGE, NT/DT, TE, WR, S, OT, OG

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 5 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 041 — !SuPeR6BoWL!
BB féle kukahadjárat elkezdődött...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Úgy, hogy a nagyját kivágják 2-3 éven belül, és kezdik újra

több mint 5 éve
NB2
Nyilvan a neveket nezve ezek nem egy szexi igazolasok,de ez nem baj,majd egy ev ittlet utan egyesek azok lesznek. A DT class allitolag nagyon eros a drafton,igy ott meg lehet melyiteni. Az anyagi lehetosegeink nyilvan eleve behataroljak,hogy sztar FA-ket nem tudunk hozni ilyen eszement piac mellett. JMC,Simon,Pennel igazolasok kifejezetten tetszenek,a DE posztot erzem meg egy kicsit vekonynak.
kolok1972
Ezek nekem is inkább camp body igazolásoknak tűnnek, kivéve talán Lacosse-t, az elég nagy értékű, bár nem ismert a tartalom, feltételezem, nulla garantáltat tartalmaz. Edelman 7. kör volt, Trent Brown nem kellett a 49ersnek, Van Noy igazolásán mindenki röhögött, A 6. Körös Picket már nem is említem, úgyhogy inkább nem ítélkezem Belichick igazolásai felett. Majd meglátjuk, egyenlőre nem a Pats move-októl hangos a piac.
Burkus
Guy-Pennel-Butler melle egy 2-3. körös draft + 1 UDFA és egy sehova nem kell veterán valamikor nyáron és pipa a poszt a TC végéig.

Az ST only-k közül 2 tuti maradni fog. A kickoff coverage tavaly nagyon gyenge volt és Humbler-McClellan duóból max egyik jön vissza szerintem és KR sincs most a keretben.

Sinisa
Allen elment, Hollister valszeg kuka, úgyhogy TE akkor is kell, ha Gronk marad.

A ST-et illetően tuti, hogy igazad van, de ott a fontos visszaigazolás Bolden, aki nagyon jó volt ST playerként (és csak ott).

De nyilván a rengeteg tavalyi IR-es, idén bevethető pick meg a még több idei pick miatt nincs nyomás a csapat, hogy aktív legyen a FA piacon. Azt néztem, hogy 6 %-os cap emelkedés mellett 15-20 %-ot mennek fel a top fizetések, ebbe mi sosem fogunk beszállni. Azt nem értem, hogy a többiek ebben nem dőlnek össze.

több mint 5 éve
NB2
kolok1972
Burkus

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 5 éve
NB2
kolok1972
több mint 5 éve
kolok1972 New England Patriots 2 670 — Pats fan
NB2

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
WR, TE, DT pipa
Nincs itt semmi látnivaló, és need sincs mar.
Pedig tegnap meg nyaralt az Öreg. 😊

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern