New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Persze, ez az nfl természetes körforgása. Nézd meg ellenpélda a Cardinals.Hogy változnak az idők. Ma már ez luxusbörtönt jelent. 😊mekkora arc ez az ember. "Szarsz a playbookra? 3 év letöltendő Clevelandben."Azért ezen meglepődnék, Belichick nem arról híres, hogy fegyelmezetlen játékosokat visszahoz. Ha jól emlékszem, azért tradelte el, mert önfejűen játszott a pályán, nem tartotta be a playbookot.Most vágta ki a browns, azt nem írtam sorry.Collinst vissza akartuk hozni tavaly, kíváncsi vagyok, hogy ajánlatot teszünk-e neki.Jamie Collinst? A LB-t? Azután, hogy gyak. kivágtuk? Nem hiszem, hogy 12,5 millás fizetését állnánk, ráadásul szerződése van 2021-ig, azt hiszem.
gordon
Burkus
gordon
Burkus
Amadeus
iktriad
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 914
Persze, ez az nfl természetes körforgása. Nézd meg ellenpélda a Cardinals.Hogy változnak az idők. Ma már ez luxusbörtönt jelent. 😊mekkora arc ez az ember. "Szarsz a playbookra? 3 év letöltendő Clevelandben."Azért ezen meglepődnék, Belichick nem arról híres, hogy fegyelmezetlen játékosokat visszahoz. Ha jól emlékszem, azért tradelte el, mert önfejűen játszott a pályán, nem tartotta be a playbookot.Most vágta ki a browns, azt nem írtam sorry.Collinst vissza akartuk hozni tavaly, kíváncsi vagyok, hogy ajánlatot teszünk-e neki.Jamie Collinst? A LB-t? Azután, hogy gyak. kivágtuk? Nem hiszem, hogy 12,5 millás fizetését állnánk, ráadásul szerződése van 2021-ig, azt hiszem.
gordon
Burkus
gordon
Burkus
Amadeus
iktriad
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Hogy változnak az idők. Ma már ez luxusbörtönt jelent. 😊mekkora arc ez az ember. "Szarsz a playbookra? 3 év letöltendő Clevelandben."Azért ezen meglepődnék, Belichick nem arról híres, hogy fegyelmezetlen játékosokat visszahoz. Ha jól emlékszem, azért tradelte el, mert önfejűen játszott a pályán, nem tartotta be a playbookot.Most vágta ki a browns, azt nem írtam sorry.Collinst vissza akartuk hozni tavaly, kíváncsi vagyok, hogy ajánlatot teszünk-e neki.Jamie Collinst? A LB-t? Azután, hogy gyak. kivágtuk? Nem hiszem, hogy 12,5 millás fizetését állnánk, ráadásul szerződése van 2021-ig, azt hiszem.
gordon
Burkus
gordon
Burkus
Amadeus
több mint 5 éve
JMC 2évNa az ilyet tudom szeretni 😀
DeX
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
BB túlságosan kipihente magát. 😂😂😂😂Kár volt Boldent elengedni....New England Patriots will sign RB Brandon Bolden to 2-year contract
ThundersNFL
"de most egy évig kuss legyen"
ZERO_L
Bolden meg egészen rosszul időzítette a nyaralását Miami-ban.
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Kár volt Boldent elengedni....New England Patriots will sign RB Brandon Bolden to 2-year contract
ThundersNFL
"de most egy évig kuss legyen"
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Úgy tűnik John Simon marad.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Tyrell Williamsről nagyon nincs hír úgy senki részéről. Nem lennék meglepve, ha őt behúznánk mélyen áron alul.Ezekkel a paraméterekkel nagyon adnám!
ervinator
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 5 éve
Tate-ert a trade deadline-kor ajanlatot tett a Pats, csak az Eaglese erosebb volt, ugyhogy en azert nem zarnek ki itt egy Tate-signt. Csak o penzt akar, teszteli a piacot, futni fog nehany kort, viszont ha nem lesz tulsagosan korberajongva, akkor szerintem siman alair ide. Igazabol szerintem Darth BB mar tett is neki ajanlatot, csak az nem tul acelos, aztan Tet most Hightower mintajara korbejar, hogy kap-e valahol tobbet, es ha igen, mennyivel.Tate minket nem hiszem, hogy érdekel, de Williams jobban jöhetne Hogan helyett.Tyrell Williamsről nagyon nincs hír úgy senki részéről. Nem lennék meglepve, ha őt behúznánk mélyen áron alul.Még Tate sem kelt el, de mindkettő évi 10-12 millát akar .. ami engem meglep, hogy mennyire áll a belső védőfalember piac..
ervinator
gordon
ervinator
több mint 5 éve
ervinator
1 703
Tate minket nem hiszem, hogy érdekel, de Williams jobban jöhetne Hogan helyett.Tyrell Williamsről nagyon nincs hír úgy senki részéről. Nem lennék meglepve, ha őt behúznánk mélyen áron alul.Még Tate sem kelt el, de mindkettő évi 10-12 millát akar .. ami engem meglep, hogy mennyire áll a belső védőfalember piac..
ervinator
gordon
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
Tyrell Williamsről nagyon nincs hír úgy senki részéről. Nem lennék meglepve, ha őt behúznánk mélyen áron alul.Még Tate sem kelt el, de mindkettő évi 10-12 millát akar .. ami engem meglep, hogy mennyire áll a belső védőfalember piac..
ervinator
több mint 5 éve
ervinator
1 703
Tyrell Williamsről nagyon nincs hír úgy senki részéről. Nem lennék meglepve, ha őt behúznánk mélyen áron alul.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
Az utóbbi években minden egyes alkalommal úgy mentünk a draftra, hogy elrejtettük a need-eket, vagy minőséggel vagy mennyiséggel. Draft után az udfa játékosok közül szemezgetünk.Alapvetően igen, de azért azok nem a jövő hetiek lesznek. Ezeket a mostani ordas contractokat azért olyan csapatok osztogatják, ahol van is rá cap space. Egy-két kivétel van csak (Philly, Jax esetleg). A mazsolázós kivágások majd inkább a draft után jönnek, amikor betankolt mindenki fiatalból is.A draftra már nyilvánvaló need nélkül szoktunk menni, addig feltöltjük a keretet fiatalokkal és veteránokkal. Ezeknek a nagy igazolásoknak lesznek áldozatai is, ők majd jövő héten kikerülnek a piacra.Nem véletlen hogy BB pancsikol 1000-rel. Nincs értelme ezeknek a szerődéseknek amik most születnek mert sanszos aki most dobálja a pénzt az a csapatot rúgja tökön közép és hosszútávon. BB majd mazsolázik a draft után addig hagyja hogy szopassa magát a fél liga 😀CP => BearsMaga a hir nem jo,de ennyiert (10m/2ev) varhato volt hogy nem tartjuk meg. Szemmel lathatoan nem szallunk be ebbe az oruletes licithaboruba ami minden poszton elindult,de ez nem baj szerintem.
Sinisa
kolok1972
ParadSEC
gordon
peterk2005
több mint 5 éve
Alapvetően igen, de azért azok nem a jövő hetiek lesznek. Ezeket a mostani ordas contractokat azért olyan csapatok osztogatják, ahol van is rá cap space. Egy-két kivétel van csak (Philly, Jax esetleg). A mazsolázós kivágások majd inkább a draft után jönnek, amikor betankolt mindenki fiatalból is.A draftra már nyilvánvaló need nélkül szoktunk menni, addig feltöltjük a keretet fiatalokkal és veteránokkal. Ezeknek a nagy igazolásoknak lesznek áldozatai is, ők majd jövő héten kikerülnek a piacra.Nem véletlen hogy BB pancsikol 1000-rel. Nincs értelme ezeknek a szerődéseknek amik most születnek mert sanszos aki most dobálja a pénzt az a csapatot rúgja tökön közép és hosszútávon. BB majd mazsolázik a draft után addig hagyja hogy szopassa magát a fél liga 😀CP => BearsMaga a hir nem jo,de ennyiert (10m/2ev) varhato volt hogy nem tartjuk meg. Szemmel lathatoan nem szallunk be ebbe az oruletes licithaboruba ami minden poszton elindult,de ez nem baj szerintem.
Sinisa
kolok1972
ParadSEC
gordon
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Minden gondolatomat leírtatok... 😊Igy van es ez az ami szerintem igazan fekszik az Öregnek,itt lehet ar-ertek aranyban óriásiakat húzni.A draftra már nyilvánvaló need nélkül szoktunk menni, addig feltöltjük a keretet fiatalokkal és veteránokkal. Ezeknek a nagy igazolásoknak lesznek áldozatai is, ők majd jövő héten kikerülnek a piacra.Nem véletlen hogy BB pancsikol 1000-rel. Nincs értelme ezeknek a szerődéseknek amik most születnek mert sanszos aki most dobálja a pénzt az a csapatot rúgja tökön közép és hosszútávon. BB majd mazsolázik a draft után addig hagyja hogy szopassa magát a fél liga 😀CP => BearsMaga a hir nem jo,de ennyiert (10m/2ev) varhato volt hogy nem tartjuk meg. Szemmel lathatoan nem szallunk be ebbe az oruletes licithaboruba ami minden poszton elindult,de ez nem baj szerintem.
Sinisa
kolok1972
ParadSEC
gordon
kolok1972
Én egy dolgot vártam erre a hétre: szerződés átalakításokat.
Egyelőre azok a hírek sem jönnek.
Brady, DMC, HT: + x év a fizu egy részének aláírási bónusszá alakítása.
Illetve Gronk sem tudja még mit akar.
Azt gondolom az idei FA a szokásosnál is csendesebb lesz:
- IR-ről: 3-5 “53-ba esélyes” játékos jön vissza
- 6db top 101 pick
Ez 8-10 esélyes játékos a roster-re, ami ~20%
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 5 éve
Igy van es ez az ami szerintem igazan fekszik az Öregnek,itt lehet ar-ertek aranyban óriásiakat húzni.A draftra már nyilvánvaló need nélkül szoktunk menni, addig feltöltjük a keretet fiatalokkal és veteránokkal. Ezeknek a nagy igazolásoknak lesznek áldozatai is, ők majd jövő héten kikerülnek a piacra.Nem véletlen hogy BB pancsikol 1000-rel. Nincs értelme ezeknek a szerődéseknek amik most születnek mert sanszos aki most dobálja a pénzt az a csapatot rúgja tökön közép és hosszútávon. BB majd mazsolázik a draft után addig hagyja hogy szopassa magát a fél liga 😀CP => BearsMaga a hir nem jo,de ennyiert (10m/2ev) varhato volt hogy nem tartjuk meg. Szemmel lathatoan nem szallunk be ebbe az oruletes licithaboruba ami minden poszton elindult,de ez nem baj szerintem.
Sinisa
kolok1972
ParadSEC
gordon
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
A draftra már nyilvánvaló need nélkül szoktunk menni, addig feltöltjük a keretet fiatalokkal és veteránokkal. Ezeknek a nagy igazolásoknak lesznek áldozatai is, ők majd jövő héten kikerülnek a piacra.Nem véletlen hogy BB pancsikol 1000-rel. Nincs értelme ezeknek a szerődéseknek amik most születnek mert sanszos aki most dobálja a pénzt az a csapatot rúgja tökön közép és hosszútávon. BB majd mazsolázik a draft után addig hagyja hogy szopassa magát a fél liga 😀CP => BearsMaga a hir nem jo,de ennyiert (10m/2ev) varhato volt hogy nem tartjuk meg. Szemmel lathatoan nem szallunk be ebbe az oruletes licithaboruba ami minden poszton elindult,de ez nem baj szerintem.
Sinisa
kolok1972
ParadSEC
több mint 5 éve
Nem véletlen hogy BB pancsikol 1000-rel. Nincs értelme ezeknek a szerődéseknek amik most születnek mert sanszos aki most dobálja a pénzt az a csapatot rúgja tökön közép és hosszútávon. BB majd mazsolázik a draft után addig hagyja hogy szopassa magát a fél liga 😀CP => BearsMaga a hir nem jo,de ennyiert (10m/2ev) varhato volt hogy nem tartjuk meg. Szemmel lathatoan nem szallunk be ebbe az oruletes licithaboruba ami minden poszton elindult,de ez nem baj szerintem.
Sinisa
kolok1972
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
CP => BearsMaga a hir nem jo,de ennyiert (10m/2ev) varhato volt hogy nem tartjuk meg. Szemmel lathatoan nem szallunk be ebbe az oruletes licithaboruba ami minden poszton elindult,de ez nem baj szerintem.
Sinisa
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
CP => Bears
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 5 éve
mobile.twitter.com/DonteStallworth/status/1105502143207874560Na ki a király? 😀
vpi
több mint 5 éve
Évi 18 millió. 56 millió garantált. Ennyit az életben nem adtunk volna neki