New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 5 éve
Sinisa New England Patriots 2 946 — Gràcies Pep!
 mobile.twitter.com/MikeGarafolo/status/1106302151968649216

BB beindult
A szokásos draft előtti keret feltöltés, vagy minőség de többnyire inkabb mennyiség.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ellington jön vizitre, Tate után érdeklődtök.
Srácok, srácok ugye nem minket akartok leutánozni?
New England Lions

| vicc vót |
Bazzani
Nem. El is ment a Giantsbe... 😊
több mint 5 éve
S Terrence Brooks signs a two-year deal with the Patriots

Újabb ST only playa'

Szerkesztette: Sinisa

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 659 — Axel Foley
New England Lions

| vicc vót |
Bazzani
@RapSheet: Free agent WR Bruce Ellington is signing a 1-year deal with the #Patriots, source said. He’s worked his way around the New England tree, now with the Pats.

Namondom.

több mint 5 éve
Malcolm Brown => Saints 3/15

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 659 — Axel Foley
New England Lions

| vicc vót |

több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
 twitter.com/MySportsUpdate/status/1106037976524570624

Nem JMD-zett a kis hopihe. 8(
Stez
Ilyenkor szokta BB felfújni az arcát és trade-elni egy wr -ért... (A.J Green vagy JJ)
Tavalyi piacon a futókból lett elege, be is rántott egyet az első körben..
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nem véletlenül ment el a 3/24-ért

több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 310 — Whoops, looks like something went wrong.
 twitter.com/MySportsUpdate/status/1106037976524570624

Nem JMD-zett a kis hopihe. 8(

több mint 5 éve
Én egyáltalán nem lepődnék meg egy LT-drafton sem, és akkor Wynn mehet be LG-be, ha ott jobbnak véljük
Wyatt
Én is erre gondoltam, Thuney-t nem fogjuk megfizetni az biztos.
A 3. körben legkésőbb biztos, hogy jön ember a fal belsejébe.Korábban szerintem felesleges, Scar felépíti.
gordon
Sanszos, hogy igazatok lesz.
Általában csak 1 magas fizetésű OG szokott lenni a falban, a másik egy “felépített” játékos.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 5 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
Én egyáltalán nem lepődnék meg egy LT-drafton sem, és akkor Wynn mehet be LG-be, ha ott jobbnak véljük
Wyatt
ez is simán elképzelhető, már tavaly is mondogatták hogy Wynn a méretei miatt inkább guardként lenne használható
ki lehet szerinted jó és elérhető LT?
több mint 5 éve
Wyatt
Én is erre gondoltam, Thuney-t nem fogjuk megfizetni az biztos.
A 3. körben legkésőbb biztos, hogy jön ember a fal belsejébe.Korábban szerintem felesleges, Scar felépíti.
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

több mint 5 éve
Valamint meg ebben az off-season-ben jó lenne Thuney és KvN szerződését is megoldani.
Sinisa
Thuney ebben az offseasonban? Miből? 2 szeres bajnok, 3 SB részvétel 3 év alatt..ott bőkezűen kell mérni a mannát..

Nagy az esély, hogy neki már nincs sok vissza nálunk..
topin
Egy Shaq Mason-szeru szerződés beleférne.
Szerintem az elég csapatbarat.

Meglátjuk
Ha BB is azt gondolja, hogy ez Thuney utolsó éve, akkor a top 101-bol jön egy OG.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 5 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
Valamint meg ebben az off-season-ben jó lenne Thuney és KvN szerződését is megoldani.
Sinisa
Thuney ebben az offseasonban? Miből? 2 szeres bajnok, 3 SB részvétel 3 év alatt..ott bőkezűen kell mérni a mannát..

topin
Thuneyt nagyon bírom, de sajnos nem hiszem hogy meg tudjuk tartani /egy jó komp. pick jöhet érte jövőre 😊/, ha esetleg a drafton be tudnánk húzni Lindstromot 1/32re annak nagyon tudnék örülni
Tyler Eifert ha jól tudom FA a jelenlegi TE állományunk alapján egy kevés alapfizus sok ösztönzös szerződéssel meg lehetne kínálni, tudom baromi sérülékeny de ha egészséges akkor nagyon jó játékos
több mint 5 éve
topin New England Patriots 2 008
Sinisa

több mint 5 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 3 946 — Patriot
Dorsett hosszabbított 1 évvel.
 twitter.com/RapSheet/status/1106005679956000769
iktriad
Slater opciója is érvényesítve: 2,9 M cap hit.
+ Dorsett, Simon, JMC ==> nem sok maradhatott a 12,4 M-ből
Sinisa
HT, DMC, TB szerződések átalakításával, kiterjesztésével min 20 millát tudunk nyerni ha akarunk de van ott még több lehetőség is.
Btw ha Mosley évi 17 papír akkor HT 11 ért ajándék 😊
gordon
Szeretem HTjátékát de csak a PO-ban met a tavalyi alapszakaszt kicsit elalibizte. 11 misit akkor érné meg ha tudná hozni a szörnyet az alapszakaszban is addig nálam 7-8 misit érne 😀
ParadSEC
Itt a topicban nem az volt a baj Chandler Jones-szal, hogy alapszakaszban parádézik, PO-ban semmi?
Szerintem HT ebből a szempontból (is) sokkal jobb opció, hogy fordított a formaidőzítése.
De pl Gronk-nál is ez volt a helyzet idén. Alapszakaszban már nem kevesen temették, de a AFC döntő és a Superbowl két kulcsdrive-ját, kulcs play-ket meg ő hozta.
több mint 5 éve
iktriad
Sinisa
HT, DMC, TB szerződések átalakításával, kiterjesztésével min 20 millát tudunk nyerni ha akarunk de van ott még több lehetőség is.
gordon
Igen
Ez így van.
Ezért is vártam én erre a hétre az ezekkel a szerződésekkel kapcsolatos híreket.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 5 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 162 — Patriots fan
iktriad
Sinisa
gordon
Szeretem HTjátékát de csak a PO-ban met a tavalyi alapszakaszt kicsit elalibizte. 11 misit akkor érné meg ha tudná hozni a szörnyet az alapszakaszban is addig nálam 7-8 misit érne 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
iktriad
Sinisa
több mint 5 éve
iktriad

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 5 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 3 946 — Patriot
Nagyon érik a long snapper pick 1/32-re. Kell a verseny Cardonanak. Ha nem, akkor franchise tag kerül rá.
több mint 5 éve
JMC 2év
DeX
Akkor johet a DMC restrukturálás is a +1 évvel.

Szerkesztette: Sinisa

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Collinst vissza akartuk hozni tavaly, kíváncsi vagyok, hogy ajánlatot teszünk-e neki.
gordon
Jamie Collinst? A LB-t? Azután, hogy gyak. kivágtuk? Nem hiszem, hogy 12,5 millás fizetését állnánk, ráadásul szerződése van 2021-ig, azt hiszem.
Burkus
Most vágta ki a browns, azt nem írtam sorry.
gordon
Azért ezen meglepődnék, Belichick nem arról híres, hogy fegyelmezetlen játékosokat visszahoz. Ha jól emlékszem, azért tradelte el, mert önfejűen játszott a pályán, nem tartotta be a playbookot.
Burkus
mekkora arc ez az ember. "Szarsz a playbookra? 3 év letöltendő Clevelandben."
Amadeus
Hogy változnak az idők. Ma már ez luxusbörtönt jelent. 😊
iktriad
Persze, ez az nfl természetes körforgása. Nézd meg ellenpélda a Cardinals.
Amadeus
 www.espn.com/blog/arizona-cardinals/post/_/id/21390/chandler-jones-to-bill-belichick-thank-you-for-not-trading-me-to-a-crappy-team
Wyatt
Az öreg gonoszabb, mint Palpatine. 😊