New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
mobile.twitter.com/MikeGarafolo/status/1106302151968649216BB beindult
A szokásos draft előtti keret feltöltés, vagy minőség de többnyire inkabb mennyiség.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Ellington jön vizitre, Tate után érdeklődtök.Nem. El is ment a Giantsbe... 😊
Srácok, srácok ugye nem minket akartok leutánozni?
New England Lions
| vicc vót |
Bazzani
több mint 5 éve
S Terrence Brooks signs a two-year deal with the PatriotsÚjabb ST only playa'
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Ellington jön vizitre, Tate után érdeklődtök.@RapSheet: Free agent WR Bruce Ellington is signing a 1-year deal with the #Patriots, source said. He’s worked his way around the New England tree, now with the Pats.
Srácok, srácok ugye nem minket akartok leutánozni?
New England Lions
| vicc vót |
Bazzani
Namondom.
több mint 5 éve
Malcolm Brown => Saints 3/15
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 5 éve
Ellington jön vizitre, Tate után érdeklődtök.Srácok, srácok ugye nem minket akartok leutánozni?
New England Lions
| vicc vót |
több mint 5 éve
twitter.com/MySportsUpdate/status/1106037976524570624Ilyenkor szokta BB felfújni az arcát és trade-elni egy wr -ért... (A.J Green vagy JJ)
Nem JMD-zett a kis hopihe. 8(
Stez
Tavalyi piacon a futókból lett elege, be is rántott egyet az első körben..
több mint 5 éve
Sanszos, hogy igazatok lesz.Én egyáltalán nem lepődnék meg egy LT-drafton sem, és akkor Wynn mehet be LG-be, ha ott jobbnak véljükÉn is erre gondoltam, Thuney-t nem fogjuk megfizetni az biztos.
Wyatt
A 3. körben legkésőbb biztos, hogy jön ember a fal belsejébe.Korábban szerintem felesleges, Scar felépíti.
gordon
Általában csak 1 magas fizetésű OG szokott lenni a falban, a másik egy “felépített” játékos.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 5 éve
Cuchulain82
985
Én egyáltalán nem lepődnék meg egy LT-drafton sem, és akkor Wynn mehet be LG-be, ha ott jobbnak véljükez is simán elképzelhető, már tavaly is mondogatták hogy Wynn a méretei miatt inkább guardként lenne használható
Wyatt
ki lehet szerinted jó és elérhető LT?
több mint 5 éve
Én egyáltalán nem lepődnék meg egy LT-drafton sem, és akkor Wynn mehet be LG-be, ha ott jobbnak véljükÉn is erre gondoltam, Thuney-t nem fogjuk megfizetni az biztos.
Wyatt
A 3. körben legkésőbb biztos, hogy jön ember a fal belsejébe.Korábban szerintem felesleges, Scar felépíti.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Én egyáltalán nem lepődnék meg egy LT-drafton sem, és akkor Wynn mehet be LG-be, ha ott jobbnak véljük
több mint 5 éve
Egy Shaq Mason-szeru szerződés beleférne.Valamint meg ebben az off-season-ben jó lenne Thuney és KvN szerződését is megoldani.Thuney ebben az offseasonban? Miből? 2 szeres bajnok, 3 SB részvétel 3 év alatt..ott bőkezűen kell mérni a mannát..
Sinisa
Nagy az esély, hogy neki már nincs sok vissza nálunk..
topin
Szerintem az elég csapatbarat.
Meglátjuk
Ha BB is azt gondolja, hogy ez Thuney utolsó éve, akkor a top 101-bol jön egy OG.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 5 éve
Cuchulain82
985
Thuneyt nagyon bírom, de sajnos nem hiszem hogy meg tudjuk tartani /egy jó komp. pick jöhet érte jövőre 😊/, ha esetleg a drafton be tudnánk húzni Lindstromot 1/32re annak nagyon tudnék örülniValamint meg ebben az off-season-ben jó lenne Thuney és KvN szerződését is megoldani.Thuney ebben az offseasonban? Miből? 2 szeres bajnok, 3 SB részvétel 3 év alatt..ott bőkezűen kell mérni a mannát..
Sinisa
topin
Tyler Eifert ha jól tudom FA a jelenlegi TE állományunk alapján egy kevés alapfizus sok ösztönzös szerződéssel meg lehetne kínálni, tudom baromi sérülékeny de ha egészséges akkor nagyon jó játékos
több mint 5 éve
topin
2 008
Valamint meg ebben az off-season-ben jó lenne Thuney és KvN szerződését is megoldani.Thuney ebben az offseasonban? Miből? 2 szeres bajnok, 3 SB részvétel 3 év alatt..ott bőkezűen kell mérni a mannát..
Sinisa
több mint 5 éve
Itt a topicban nem az volt a baj Chandler Jones-szal, hogy alapszakaszban parádézik, PO-ban semmi?Szeretem HTjátékát de csak a PO-ban met a tavalyi alapszakaszt kicsit elalibizte. 11 misit akkor érné meg ha tudná hozni a szörnyet az alapszakaszban is addig nálam 7-8 misit érne 😀HT, DMC, TB szerződések átalakításával, kiterjesztésével min 20 millát tudunk nyerni ha akarunk de van ott még több lehetőség is.Dorsett hosszabbított 1 évvel.Slater opciója is érvényesítve: 2,9 M cap hit.
twitter.com/RapSheet/status/1106005679956000769
iktriad
+ Dorsett, Simon, JMC ==> nem sok maradhatott a 12,4 M-ből
Sinisa
Btw ha Mosley évi 17 papír akkor HT 11 ért ajándék 😊
gordon
ParadSEC
Szerintem HT ebből a szempontból (is) sokkal jobb opció, hogy fordított a formaidőzítése.
De pl Gronk-nál is ez volt a helyzet idén. Alapszakaszban már nem kevesen temették, de a AFC döntő és a Superbowl két kulcsdrive-ját, kulcs play-ket meg ő hozta.
több mint 5 éve
IgenHT, DMC, TB szerződések átalakításával, kiterjesztésével min 20 millát tudunk nyerni ha akarunk de van ott még több lehetőség is.Dorsett hosszabbított 1 évvel.Slater opciója is érvényesítve: 2,9 M cap hit.
iktriad
Sinisa
gordon
Ez így van.
Ezért is vártam én erre a hétre az ezekkel a szerződésekkel kapcsolatos híreket.
Valamint meg ebben az off-season-ben jó lenne Thuney és KvN szerződését is megoldani.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 5 éve
Szeretem HTjátékát de csak a PO-ban met a tavalyi alapszakaszt kicsit elalibizte. 11 misit akkor érné meg ha tudná hozni a szörnyet az alapszakaszban is addig nálam 7-8 misit érne 😀HT, DMC, TB szerződések átalakításával, kiterjesztésével min 20 millát tudunk nyerni ha akarunk de van ott még több lehetőség is.Dorsett hosszabbított 1 évvel.Slater opciója is érvényesítve: 2,9 M cap hit.
iktriad
Sinisa
gordon
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
HT, DMC, TB szerződések átalakításával, kiterjesztésével min 20 millát tudunk nyerni ha akarunk de van ott még több lehetőség is.Dorsett hosszabbított 1 évvel.Slater opciója is érvényesítve: 2,9 M cap hit.
iktriad
Sinisa
több mint 5 éve
Dorsett hosszabbított 1 évvel.Slater opciója is érvényesítve: 2,9 M cap hit.
iktriad
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 5 éve
Nagyon érik a long snapper pick 1/32-re. Kell a verseny Cardonanak. Ha nem, akkor franchise tag kerül rá.
több mint 5 éve
JMC 2évAkkor johet a DMC restrukturálás is a +1 évvel.
DeX
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 5 éve
Az öreg gonoszabb, mint Palpatine. 😊www.espn.com/blog/arizona-cardinals/post/_/id/21390/chandler-jones-to-bill-belichick-thank-you-for-not-trading-me-to-a-crappy-teamPersze, ez az nfl természetes körforgása. Nézd meg ellenpélda a Cardinals.Hogy változnak az idők. Ma már ez luxusbörtönt jelent. 😊mekkora arc ez az ember. "Szarsz a playbookra? 3 év letöltendő Clevelandben."Azért ezen meglepődnék, Belichick nem arról híres, hogy fegyelmezetlen játékosokat visszahoz. Ha jól emlékszem, azért tradelte el, mert önfejűen játszott a pályán, nem tartotta be a playbookot.Most vágta ki a browns, azt nem írtam sorry.Collinst vissza akartuk hozni tavaly, kíváncsi vagyok, hogy ajánlatot teszünk-e neki.Jamie Collinst? A LB-t? Azután, hogy gyak. kivágtuk? Nem hiszem, hogy 12,5 millás fizetését állnánk, ráadásul szerződése van 2021-ig, azt hiszem.
gordon
Burkus
gordon
Burkus
Amadeus
iktriad
Amadeus
Wyatt