New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
mobile.twitter.com/TomPelissero/status/1105525796406521856
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Patricianal szerintem pont olyan jo lesz Detroitban is. Elkepeszto, hogy a ligan kivul mennyire nincs respektje, amikor elit szintet hoz evek ota. Csak vannak, akik a sackek szamaig jutnak...No, akkornem biztos, hogy Flowers a Patsen kívül is akkora király lesz. Majd meglátjuk, hogy alul- vagy felülértékelt játékos....
Flowers 😕 de sajnos ez várható volt. A liga egyik legjobb defensive endje, és az egyik leginkább alulértékelt játékosa. Ha 16 misiért elvitte a Lions, akkor az év üzletét kötötte 😕
Wyatt
Kókusz8
több mint 5 éve
Kókusz8
89
No, akkornem biztos, hogy Flowers a Patsen kívül is akkora király lesz. Majd meglátjuk, hogy alul- vagy felülértékelt játékos....
Flowers 😕 de sajnos ez várható volt. A liga egyik legjobb defensive endje, és az egyik leginkább alulértékelt játékosa. Ha 16 misiért elvitte a Lions, akkor az év üzletét kötötte 😕
Wyatt
több mint 5 éve
Kis aktivitás a részünkről:Gordon és JonJon RFA tender
Maradt meg kb. 12M
A saját szerződés atalakitasonknak is kene jönnie lassan.
Vagy BB egyáltalán nem akar licitálni idén?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
ervinator
1 703
Is-Is. Gyakorlatilag adja magát, mert Wynnt LT-nek hoztuk Solder elengedése után.Brownért nem fáj a szívem, nagyon jó volt, de ott van Wynn a tavalyi 1. körből, kapja csak meg a lehetőséget. És még kapunk is megint két harmadik kört. Úgyhogy egyelőre nem bánkódom az első nap miatt, csak egy picit 😊Erre vonatkozólag van bármi infó vagy csak találgatás egyenlőre a részedről?
Wyatt
Köszi
Rolni
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Semmi, csak nekem úgy tűnne logikusnak, ha tavaly az 1. körben húztuk, OG-posztokon van két elit játékosunk, és elengedjük egymást követő két évben a két LT-nket a piacon, akkor én az 1. körös játékost próbálnám ki ott 😊Brownért nem fáj a szívem, nagyon jó volt, de ott van Wynn a tavalyi 1. körből, kapja csak meg a lehetőséget. És még kapunk is megint két harmadik kört. Úgyhogy egyelőre nem bánkódom az első nap miatt, csak egy picit 😊Erre vonatkozólag van bármi infó vagy csak találgatás egyenlőre a részedről?
Wyatt
Köszi
Rolni
több mint 5 éve
Brownért nem fáj a szívem, nagyon jó volt, de ott van Wynn a tavalyi 1. körből, kapja csak meg a lehetőséget. És még kapunk is megint két harmadik kört. Úgyhogy egyelőre nem bánkódom az első nap miatt, csak egy picit 😊Erre vonatkozólag van bármi infó vagy csak találgatás egyenlőre a részedről?
Wyatt
Köszi
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 5 éve
Allitolag ti is uldoztetek Humphriest (nagyon meglepo), de a Titans licithaboruba kezdett, aztan nyert is.Ha nem jön a piacon akkor majd trade útján (JJ)
Nyomokban fellelheto a rasszizmus. 8-(
Stez
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
No, akkorFlowers 😕 de sajnos ez várható volt. A liga egyik legjobb defensive endje, és az egyik leginkább alulértékelt játékosa. Ha 16 misiért elvitte a Lions, akkor az év üzletét kötötte 😕
Brown 😊 ennyi pénzt szerintem nem ér (nálam a 33/3-as szerződésem is foghúzós volt, de így legalább nem érzem úgy, hogy túlfizettem egy lehet, hogy csak RT-nek használandó embert 😀 )
DE!
Előbbi helyére nagyon jó áron jött Bennett, benne van annyi azért, hogy erre a két évre pöpec szinten legyen, továbbá a saját draftoltjainknak is adhatunk még esélyt. Arról nem is beszélve, hogy annyi pickünk van, mint a szemét, úgyis jön majd még DE is. Én, mint írtam is, Flowerst tartottam volna meg minden áron, de van pótlás, és maradt a satyiban hely
Brownért nem fáj a szívem, nagyon jó volt, de ott van Wynn a tavalyi 1. körből, kapja csak meg a lehetőséget. És még kapunk is megint két harmadik kört. Úgyhogy egyelőre nem bánkódom az első nap miatt, csak egy picit 😊
DRAFT
1/32
2/56 – a Bearstől
2/64
3/73 – a Lionstól
3/97 – Solder utáni kompenzációs pick
3/101 – Butler utáni kompenzációs pick
4/134
6/205 – Lewis utáni kompenzációs pick
7/239 – az Eaglestől
7/243 – a Brownstól
7/246
7/252 – Cameron Fleming utáni kompenzációs pick
2020-ra pedig
2020/1
2020/2
2020/3
2020/3 komp
2020/3 komp
2020/4
2020/6
2020/7
2020/7 (PHI)
Ezek elég pöpec opciók azért
több mint 5 éve
Allitolag ti is uldoztetek Humphriest (nagyon meglepo), de a Titans licithaboruba kezdett, aztan nyert is. Nyomokban fellelheto a rasszizmus. 8-(
több mint 5 éve
ezek a számok mind kimaxolt szerződést jelentenek, bőven lehet, hogy a garantáltak olyan ösztönzőkhöz vannak kötve amelyeket néha esélytelen elérni, de ha elérik akkor az azt jelenti pl, hogy all pro szezont ment vagy sb be jutott a csapat, esetleg sb mvp lett stb,stbOk, elfogadomElvileg Flowers meg nem hivatalos.Azért ennyire ne üljünk magas lovon.
Meglátjuk.
Picit elszálltak a számok a piacon.
Bill pedig nyugodtan röhög ehhez, hogy nehány csapat mar márciusban kiszáll az SB run-ból.
OBJ-nek en őszintén nem örülnek.
Sinisa
Mi is adtunk már komoly pénzeket játékosoknak (lásd Gilmore) mégsem szálltunk ki az SB runból.
Bill pedig nyilván úgy gondolta, hogy Bennett ár-érték arányban jobban fog teljesíteni, mint Flowers, plusz ide még valószínűleg jön egy rookie is.
ervinator
Másképp látjuk
Ha az utolsó hiányzó puzzle darabot fizeted túl az nalam meg elfogadható. Ha a fél készlet meg hianyzik, kevésbé.
Alexander 4/54
Brown 4/66
Collins 6/84
Coleman 4/36
Nalam mind bőven az utóbbi kategória.
Flowers a pletykált évi 16-17M-es átlaggal viszont egy jobb deal egyértelműen.
Sinisa
szerintem a részletek ismerete nélkül teljesen felesleges hüledezni a végén még az is kiderülhet, hogy Coleman például 2+2 éves szerződést kötött és 1 év után minimális DM-el elküldhető..
több mint 5 éve
Ok, elfogadomElvileg Flowers meg nem hivatalos.Azért ennyire ne üljünk magas lovon.
Meglátjuk.
Bill pedig nyugodtan röhög ehhez, hogy nehány csapat mar márciusban kiszáll az SB run-ból.
Sinisa
Mi is adtunk már komoly pénzeket játékosoknak (lásd Gilmore) mégsem szálltunk ki az SB runból.
Bill pedig nyilván úgy gondolta, hogy Bennett ár-érték arányban jobban fog teljesíteni, mint Flowers, plusz ide még valószínűleg jön egy rookie is.
ervinator
Másképp látjuk
Ha az utolsó hiányzó puzzle darabot fizeted túl az nalam meg elfogadható. Ha a fél készlet meg hianyzik, kevésbé.
Alexander 4/54
Brown 4/66
Collins 6/84
Coleman 4/36
Nalam mind bőven az utóbbi kategória.
Flowers a pletykált évi 16-17M-es átlaggal viszont egy jobb deal egyértelműen.
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Sztem Stafford eleve fejnehézzé teszi a cap managementet, másként kifejezve: ennyit nem ér. A Flowers szerződés jó, abszolút árában van - ha tényleg ennyi - de pld. hogy Justin Colemanért ezt a pénzt megadja Patricia, azt nem értem. De hajrá.Ezt már így előre lehet tudni?Adam Schefter információi szerint a Detroit Lions egy 5 éves, évi több mint 16-17 milliós szerződésben állapodott meg a DE Trey Flowersszel.És így sem fog összejönni a Lionsnek a szezon. 😊
ervinator
Burkus
Én meg reménykedtem.
Köszi, hogy szóltál.
Bazzani
több mint 5 éve
Akkor idénre könyveljünk el egy Jeffery Simmons picket? Szakadt ACL egyebek 😊ezt már becalloltam pár hete 😉
manuszka86
BB nagy mágus ezekkel hátsó körös pickekkel való seftelésben, nem erről van szó, csak az utóbbi 3 évben elég rosszul sültek el a top100as pickjeink... tudom-tudom firstworldproblem 😕Meg máshova is, különben az embereiteket nem kapdosnák el ilyen szerződéseket hozzájuk vágva.IR-re jól húzunk az egyszer biztosNem azt teszitek évek óta? 😊Meg is van a két jövő évi 3. körös kompenzációs pick.csak már jó lenne értékre is váltani ezeket a pickeket 😀
iktriad
ZERO_L
iktriad
ZERO_L
iktriad
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Willie Parker
15 409
247sports.com/nfl/pittsburgh-steelers/Article/Antonio-Brown-Patriots-fake-news-129950180/Tegnap irogattak par helyen, annak kapcsan, hogy BB az elmult eveben eleg agressziven tolta, ha elkapokrol volt szo, aztan elojott az is, hogy OBJ-ert is probalkozik a Pats olykor. Es emlitettek, hogy Brownert is ment a darth fonok ur, de Colberteket nem erdekelte az ajanlat, mert nem voltak hajlandoak a Patshez kuldeni.Volt Pats ajánlat? Semmilyen forrásból nem hallottam.Mi nem ertheto ezen? A Pats 2+4-et ajanlott Brownert, de a Steelers egybol elutasitotta, miutan megmondtak elore, hogy csoportrivalishoz vagy a Patshez nem engedik el AB-t. Igy lett vegul a Raiders a befuto.?meg ST be...IR-re jól húzunk az egyszer biztosNem azt teszitek évek óta? 😊Meg is van a két jövő évi 3. körös kompenzációs pick.csak már jó lenne értékre is váltani ezeket a pickeket 😀
iktriad
ZERO_L
iktriad
ZERO_L
Elvileg Flowers pénzéből meglehetne Houston+ Bennett .
Amit várok az egy komoly trade lesz egy top elkapóért. Tavaly nagyon akartuk OBJ-t, idén 2+4 et adtunk volna AB -ért de a steelers nem engedte el ide.
gordon
Fast Willie
Stez
Fast Willie
Stez
több mint 5 éve
Tegnap irogattak par helyen, annak kapcsan, hogy BB az elmult eveben eleg agressziven tolta, ha elkapokrol volt szo, aztan elojott az is, hogy OBJ-ert is probalkozik a Pats olykor. Es emlitettek, hogy Brownert is ment a darth fonok ur, de Colberteket nem erdekelte az ajanlat, mert nem voltak hajlandoak a Patshez kuldeni.Volt Pats ajánlat? Semmilyen forrásból nem hallottam.Mi nem ertheto ezen? A Pats 2+4-et ajanlott Brownert, de a Steelers egybol elutasitotta, miutan megmondtak elore, hogy csoportrivalishoz vagy a Patshez nem engedik el AB-t. Igy lett vegul a Raiders a befuto.?meg ST be...IR-re jól húzunk az egyszer biztosNem azt teszitek évek óta? 😊Meg is van a két jövő évi 3. körös kompenzációs pick.csak már jó lenne értékre is váltani ezeket a pickeket 😀
iktriad
ZERO_L
iktriad
ZERO_L
Amit várok az egy komoly trade lesz egy top elkapóért. Tavaly nagyon akartuk OBJ-t, idén 2+4 et adtunk volna AB -ért de a steelers nem engedte el ide.
gordon
Fast Willie
Stez
Fast Willie
több mint 5 éve
ervinator
1 703
Elvileg Flowers meg nem hivatalos.Azért ennyire ne üljünk magas lovon.
Meglátjuk.
Sinisa
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
Willie Parker
15 409
Ja, jó, Rapoport a forrás, szóval hagyjuk isVolt Pats ajánlat? Semmilyen forrásból nem hallottam.Mi nem ertheto ezen? A Pats 2+4-et ajanlott Brownert, de a Steelers egybol elutasitotta, miutan megmondtak elore, hogy csoportrivalishoz vagy a Patshez nem engedik el AB-t. Igy lett vegul a Raiders a befuto.?meg ST be...IR-re jól húzunk az egyszer biztosNem azt teszitek évek óta? 😊Meg is van a két jövő évi 3. körös kompenzációs pick.csak már jó lenne értékre is váltani ezeket a pickeket 😀
iktriad
ZERO_L
iktriad
ZERO_L
gordon
Fast Willie
Stez
Fast Willie
247sports.com/nfl/pittsburgh-steelers/Article/Antonio-Brown-Patriots-fake-news-129950180/
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
Elvileg Flowers meg nem hivatalos.Meglátjuk.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 5 éve
Ezt már így előre lehet tudni?Adam Schefter információi szerint a Detroit Lions egy 5 éves, évi több mint 16-17 milliós szerződésben állapodott meg a DE Trey Flowersszel.És így sem fog összejönni a Lionsnek a szezon. 😊
ervinator
Burkus
Én meg reménykedtem.
Köszi, hogy szóltál.
több mint 5 éve
Willie Parker
15 409
Volt Pats ajánlat? Semmilyen forrásból nem hallottam.Mi nem ertheto ezen? A Pats 2+4-et ajanlott Brownert, de a Steelers egybol elutasitotta, miutan megmondtak elore, hogy csoportrivalishoz vagy a Patshez nem engedik el AB-t. Igy lett vegul a Raiders a befuto.?meg ST be...IR-re jól húzunk az egyszer biztosNem azt teszitek évek óta? 😊Meg is van a két jövő évi 3. körös kompenzációs pick.csak már jó lenne értékre is váltani ezeket a pickeket 😀
iktriad
ZERO_L
iktriad
ZERO_L
gordon
Fast Willie
Stez
több mint 5 éve
120 yard on olvastamMi nem ertheto ezen? A Pats 2+4-et ajanlott Brownert, de a Steelers egybol elutasitotta, miutan megmondtak elore, hogy csoportrivalishoz vagy a Patshez nem engedik el AB-t. Igy lett vegul a Raiders a befuto.?meg ST be...IR-re jól húzunk az egyszer biztosNem azt teszitek évek óta? 😊Meg is van a két jövő évi 3. körös kompenzációs pick.csak már jó lenne értékre is váltani ezeket a pickeket 😀
iktriad
ZERO_L
iktriad
ZERO_L
gordon
Fast Willie
Stez
több mint 5 éve
Mi nem ertheto ezen? A Pats 2+4-et ajanlott Brownert, de a Steelers egybol elutasitotta, miutan megmondtak elore, hogy csoportrivalishoz vagy a Patshez nem engedik el AB-t. Igy lett vegul a Raiders a befuto.?meg ST be...IR-re jól húzunk az egyszer biztosNem azt teszitek évek óta? 😊Meg is van a két jövő évi 3. körös kompenzációs pick.csak már jó lenne értékre is váltani ezeket a pickeket 😀
iktriad
ZERO_L
iktriad
ZERO_L
gordon
Fast Willie
több mint 5 éve
Willie Parker
15 409
?meg ST be...IR-re jól húzunk az egyszer biztosNem azt teszitek évek óta? 😊Meg is van a két jövő évi 3. körös kompenzációs pick.csak már jó lenne értékre is váltani ezeket a pickeket 😀
iktriad
ZERO_L
iktriad
ZERO_L
gordon
több mint 5 éve
Meg máshova is, különben az embereiteket nem kapdosnák el ilyen szerződéseket hozzájuk vágva.IR-re jól húzunk az egyszer biztosNem azt teszitek évek óta? 😊Meg is van a két jövő évi 3. körös kompenzációs pick.csak már jó lenne értékre is váltani ezeket a pickeket 😀
iktriad
ZERO_L
iktriad
ZERO_L