NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
639
34
2:00, Net4+
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Azérrt azt ne felejtsük el, hogy mennyire nehéz 100 %-osan (vagy akár 90) koncentrálni egy olyan ellenféllel szemben akinél ennyivel jobb a csapat. Az első három drive után 20-0 volt az állás és az ellenfél semmit sem tudott kezdeni.Ez persze nem menti fel Gunnert (akiben folyamatosan benne van a labdavesztés szerintem), meg Stidhamet, de az O játéka inkább a koncentráció hiányára vezethető vissza.
több mint 6 éve
Lassan kieg a Pats, egyre szorosabbak a meccsek.A védelem mondjuk szarban lesz, ha a másik két csapategység szerzi az ellenfél helyett a pontokat
Stez

több mint 6 éve
Lassan kieg a Pats, egyre szorosabbak a meccsek.Jaja, még 16 meccs és vége
Stez
több mint 6 éve
Lassan kieg a Pats, egyre szorosabbak a meccsek.
több mint 6 éve
Én nem láttam a sérülését, de kérdéses volt a visszatérése. Az csak nem season ending...Rapoport szerint negatív a röntgen. Az jó hír.
Wyatt
több mint 6 éve
Én nem láttam a sérülését, de kérdéses volt a visszatérése. Az csak nem season ending...

több mint 6 éve
jaja utólag jutott eszembe, hogy a sérüléseket kihagytam...Sima liba, de mégis ...És bízunk benne, hogy Edelman nem fejezte be a szezont.
Olszewski szarjon sünt!
a fal akadozik
20-0 után a támadójáték is eléggé dadogott, valahogy TB sem érezte a dolgot, egyedül volt 2 überállat Gordon elkapás
a futás nagyon nem megy
Stidhamnak is fekete pont😊
NB2
Burkus
több mint 6 éve
Sima liba, de mégis ...És bízunk benne, hogy Edelman nem fejezte be a szezont.
Olszewski szarjon sünt!
a fal akadozik
20-0 után a támadójáték is eléggé dadogott, valahogy TB sem érezte a dolgot, egyedül volt 2 überállat Gordon elkapás
a futás nagyon nem megy
NB2
több mint 6 éve
Sima liba, de mégis ...Olszewski szarjon sünt!
a fal akadozik
a futás nagyon nem megy
több mint 6 éve
Aláírom, hogy most cigány leszek. De bazd már meg Olszewski. Így elbaszni a védelem munkáját...Nekem is sir a fantasym
Wyatt
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 6 éve
Az a durva, hogy ha a Jets holnapig játszik, akkor sem szerez pontot. Meglehetett volna a védelmi pontdöntés, erre az ST és Stidham ad 14 pontot ajándékba :/

több mint 6 éve
Aláírom, hogy most cigány leszek. De bazd már meg Olszewski. Így elbaszni a védelem munkáját...Szerintem Stidham alakítása legalább olyan volt. Mindhárom játék egymás után nagyon gyenge alakítás.
Wyatt
több mint 6 éve
cigány vagy 😀 😀 😀 tanul belőle, PO-ban returnt TD-t hoz egy kiélezett meccsen
Gordon mit játszik... wooow

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Aláírom, hogy most cigány leszek. De bazd már meg Olszewski. Így elbaszni a védelem munkáját...

több mint 6 éve
Brady megtanította kiégni 😊Szépen kicsináltátok ezt a fiút 😊nem mindenki bírja a tempót, van aki idő előtt kiég😊
bcsarli
batyu
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 6 éve
Szépen kicsináltátok ezt a fiút 😊Meg kinyírtuk Kennyt is MI SZEMETEK! 😂😂😂
bcsarli
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
akár már ma vissza is tudjuk vonultatni a mezét 😊
több mint 6 éve
Szépen kicsináltátok ezt a fiút 😊
több mint 6 éve
Igen, én azért lehet, hogy azok után, hogy kirúgattam magam egy csapattól, nem lepődnék meg azon, hogy voidolták a szerződését. Az meg alap volt, hogy hozzánk is max így jönazért elég komoly primadonnának kell lenni hogy áldozatnak lássa magát
Wyatt
főleg azok után amit youtube-ra is feltolt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Igen, én azért lehet, hogy azok után, hogy kirúgattam magam egy csapattól, nem lepődnék meg azon, hogy voidolták a szerződését. Az meg alap volt, hogy hozzánk is max így jön

több mint 6 éve
Oh, hát amúgy is nagyot mrgy most. Kapott az elmúlt órában Rőtlisburger és Kraft papa is. Nagyon beindúlt a fiú. 😁Sziasztok!!! Antonio Brown ma jatszik? Benne van a fantasy csapatomba!twitter.com/AdamSchefter/status/1175764676891820032
Stez
Negritis
több mint 6 éve
Sziasztok!!! Antonio Brown ma jatszik? Benne van a fantasy csapatomba!twitter.com/AdamSchefter/status/1175764676891820032
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Most már tényleg elvileg. A múltkorin még játszott, TD-je is volt 😊White-éknál most szül az asszony, pedig nagy meccset vártam ma tőleMinden héten???
Wyatt
Riversnek is odacsap ezzel a teljesítménnyel!
Studi
Van Noynak az első meccsen volt ugyanez

több mint 6 éve
White-éknál most szül az asszony, pedig nagy meccset vártam ma tőleMinden héten???
Wyatt
Riversnek is odacsap ezzel a teljesítménnyel!