New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Cuchulain82
985
engem azért lepett meg a dolog mert erre hivatkoztak a szabályváltoztatás során, korábban pedig sehol nem hallottam hogy ez egy szabálytalan játék lett volna /persze ez semmit nem számít, nem olvasok minden amerikai focis oldalt, simán lehet hogy több helyen írtak róla/Nem is azért írtam, csak hogy ez a szabályváltozás során előkerült„Akkor nem olvashattal tul sok helyen ezzel kapcsolatban, mert egyebkent zengett a media attol az esettol.”Az ellenzéki sivalkodással foglalkozni is feleslegesfuzovelkifele.com/2019/03/mostantol-visszanezheto-minden-bedobott-es-be-nem-dobott-pass-interference/?fbclid=IwAR0QGk81vbHTp8ScTzJhb7xQJGwpVnx9SA0xDYDA44OjFgKXR7IgutCXxsI
Btw, sehol nem láttam én sem, hogy bárki emlegette volna ezt a jelenetet, de ha megtették sem izgatna
Wyatt
kapitnono
Az, hogy ma lehoztak egy cikket itt a szabályváltoztatásról, amiben ezt megemlítik, az nem ez a kategória
Wyatt
kapitnono
nekem ugyan az a benyomásom hogy ha ez szabálytalan akkor kb minden második passz playre simán be lehet dobni a zászlót mert ki lehet rá hozni hogy DPI volt /kb ugyanugy a bírókon fog múlni csak most nem a pályán lévőkön hanem a NY-i központban lévőkön/
több mint 5 éve
Nem is azért írtam, csak hogy ez a szabályváltozás során előkerült„Akkor nem olvashattal tul sok helyen ezzel kapcsolatban, mert egyebkent zengett a media attol az esettol.”Az ellenzéki sivalkodással foglalkozni is feleslegesfuzovelkifele.com/2019/03/mostantol-visszanezheto-minden-bedobott-es-be-nem-dobott-pass-interference/?fbclid=IwAR0QGk81vbHTp8ScTzJhb7xQJGwpVnx9SA0xDYDA44OjFgKXR7IgutCXxsI
Btw, sehol nem láttam én sem, hogy bárki emlegette volna ezt a jelenetet, de ha megtették sem izgatna
Wyatt
kapitnono
Az, hogy ma lehoztak egy cikket itt a szabályváltoztatásról, amiben ezt megemlítik, az nem ez a kategória
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
„Akkor nem olvashattal tul sok helyen ezzel kapcsolatban, mert egyebkent zengett a media attol az esettol.”Az ellenzéki sivalkodással foglalkozni is feleslegesfuzovelkifele.com/2019/03/mostantol-visszanezheto-minden-bedobott-es-be-nem-dobott-pass-interference/?fbclid=IwAR0QGk81vbHTp8ScTzJhb7xQJGwpVnx9SA0xDYDA44OjFgKXR7IgutCXxsI
Wyatt
kapitnono
Szerkesztette: Wyatt
több mint 5 éve
Az ellenzéki sivalkodással foglalkozni is feleslegesfuzovelkifele.com/2019/03/mostantol-visszanezheto-minden-bedobott-es-be-nem-dobott-pass-interference/?fbclid=IwAR0QGk81vbHTp8ScTzJhb7xQJGwpVnx9SA0xDYDA44OjFgKXR7IgutCXxsI
Wyatt
több mint 5 éve
Cuchulain82
985
lehet hogy rossz oldalakat olvastam, nem szállok veled vitábaAkkor nem olvashattal tul sok helyen ezzel kapcsolatban, mert egyebkent zengett a media attol az esettol.az egészben nekem az tetszik hogy az elmúlt majdnem 2 hónapban sehol nem olvastam vagy hallottam arról hogy a fent említett játék szabálytalan lett volna, de az elmúlt néhány órában szerencsére kiderült hogy a legutóbbi SB győzelem is csak csalással jött össze 😊Lehet ilyeneket emlegetni. Például a 2006-os AFC döntőn Ellis Hobbs tök szabályos szerelésére dobtak zászlót, amivel a Colts az 1yardról jöhetett.elvileg az int előtti játékról van szó ahol Gilmore és Harmon védekezett CooksonNa, mivel választ nem kaptam, inkább megkerestem, miről van szó.NFL csevegőben említették Gilmore Int-ét. Gondolom az lehetett.
A legjobban azon mosolygok, hogy a „Mr. Felbaszom és úgyis DPI-t fújnak” irányítón szocializálódott ember írta be ide ezt
Wyatt
Lusta vagyok előkeresni, de nem emlékszem ordító DPI-re abban a szituban.
NB2
Cuchulain82
Kollega
'06ban pedig már nagyon kellett Manningnek egy SB részvétel, a nagy Archie Manning fia az NFL szupersztárja és mégsem tud bejutni egy Super Bowlba
Cuchulain82
A masik megjegyzesed szimplan csak szanalmas, de szarni ra.
Stez
a másik dologgal kapcsolatban lehet hogy szánalmas, csak a tényeket írtam le, de mint mondtam nem tervezek vitatkozni
több mint 5 éve
Én pont nem arra akartam kivezetni. Hanem arra, hogy tévedés mindkét oldalra történhet. Egészen biztosan volt tévedés a kárunkra is a döntőn és a javunkra is. Ez a szabályváltozás igazságosabbá teszi a játékot.Akkor nem olvashattal tul sok helyen ezzel kapcsolatban, mert egyebkent zengett a media attol az esettol.az egészben nekem az tetszik hogy az elmúlt majdnem 2 hónapban sehol nem olvastam vagy hallottam arról hogy a fent említett játék szabálytalan lett volna, de az elmúlt néhány órában szerencsére kiderült hogy a legutóbbi SB győzelem is csak csalással jött össze 😊Lehet ilyeneket emlegetni. Például a 2006-os AFC döntőn Ellis Hobbs tök szabályos szerelésére dobtak zászlót, amivel a Colts az 1yardról jöhetett.elvileg az int előtti játékról van szó ahol Gilmore és Harmon védekezett CooksonNa, mivel választ nem kaptam, inkább megkerestem, miről van szó.NFL csevegőben említették Gilmore Int-ét. Gondolom az lehetett.
A legjobban azon mosolygok, hogy a „Mr. Felbaszom és úgyis DPI-t fújnak” irányítón szocializálódott ember írta be ide ezt
Wyatt
NB2
Cuchulain82
Kollega
'06ban pedig már nagyon kellett Manningnek egy SB részvétel, a nagy Archie Manning fia az NFL szupersztárja és mégsem tud bejutni egy Super Bowlba
Cuchulain82
Stez
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Az ellenzéki sivalkodással foglalkozni is feleslegesBtw, sehol nem láttam én sem, hogy bárki emlegette volna ezt a jelenetet, de ha megtették sem izgatna
több mint 5 éve
Akkor nem olvashattal tul sok helyen ezzel kapcsolatban, mert egyebkent zengett a media attol az esettol.az egészben nekem az tetszik hogy az elmúlt majdnem 2 hónapban sehol nem olvastam vagy hallottam arról hogy a fent említett játék szabálytalan lett volna, de az elmúlt néhány órában szerencsére kiderült hogy a legutóbbi SB győzelem is csak csalással jött össze 😊Lehet ilyeneket emlegetni. Például a 2006-os AFC döntőn Ellis Hobbs tök szabályos szerelésére dobtak zászlót, amivel a Colts az 1yardról jöhetett.elvileg az int előtti játékról van szó ahol Gilmore és Harmon védekezett CooksonNa, mivel választ nem kaptam, inkább megkerestem, miről van szó.NFL csevegőben említették Gilmore Int-ét. Gondolom az lehetett.
Wyatt
NB2
Cuchulain82
Kollega
Cuchulain82
több mint 5 éve
Cuchulain82
985
az egészben nekem az tetszik hogy az elmúlt majdnem 2 hónapban sehol nem olvastam vagy hallottam arról hogy a fent említett játék szabálytalan lett volna, de az elmúlt néhány órában szerencsére kiderült hogy a legutóbbi SB győzelem is csak csalással jött össze 😊Lehet ilyeneket emlegetni. Például a 2006-os AFC döntőn Ellis Hobbs tök szabályos szerelésére dobtak zászlót, amivel a Colts az 1yardról jöhetett.elvileg az int előtti játékról van szó ahol Gilmore és Harmon védekezett CooksonNa, mivel választ nem kaptam, inkább megkerestem, miről van szó.NFL csevegőben említették Gilmore Int-ét. Gondolom az lehetett.
Wyatt
NB2
Cuchulain82
Kollega
több mint 5 éve
Lehet ilyeneket emlegetni. Például a 2006-os AFC döntőn Ellis Hobbs tök szabályos szerelésére dobtak zászlót, amivel a Colts az 1yardról jöhetett.elvileg az int előtti játékról van szó ahol Gilmore és Harmon védekezett CooksonNa, mivel választ nem kaptam, inkább megkerestem, miről van szó.NFL csevegőben említették Gilmore Int-ét. Gondolom az lehetett.
Wyatt
NB2
Cuchulain82
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Cuchulain82
985
na igen, de el kell ismerni hogy Torrey Smith egy egész NFL karriert épített fel a DPIkreJa, a főoldalon már láttam a sztorit. Csak egy ravensestől ez rendkívül ironikus lett 😊)elvileg az int előtti játékról van szó ahol Gilmore és Harmon védekezett CooksonNa, mivel választ nem kaptam, inkább megkerestem, miről van szó.NFL csevegőben említették Gilmore Int-ét. Gondolom az lehetett.
Wyatt
NB2
Cuchulain82
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ja, a főoldalon már láttam a sztorit. Csak egy ravensestől ez rendkívül ironikus lett 😊)elvileg az int előtti játékról van szó ahol Gilmore és Harmon védekezett CooksonNa, mivel választ nem kaptam, inkább megkerestem, miről van szó.NFL csevegőben említették Gilmore Int-ét. Gondolom az lehetett.
Wyatt
NB2
Cuchulain82
több mint 5 éve
Cuchulain82
985
elvileg az int előtti játékról van szó ahol Gilmore és Harmon védekezett CooksonNa, mivel választ nem kaptam, inkább megkerestem, miről van szó.NFL csevegőben említették Gilmore Int-ét. Gondolom az lehetett.
Wyatt
NB2
több mint 5 éve
Na, mivel választ nem kaptam, inkább megkerestem, miről van szó.NFL csevegőben említették Gilmore Int-ét. Gondolom az lehetett.
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ezekkel a méretekkel ilyen gyenge combine-t hozni mondjuk művészet volt
több mint 5 éve
Irv Smith Hunior. Alabama.Csakhát hol az a TE, aki ilyen kiváló blokkoló és ugyanakkor ilyen jól kap el? Ez adott egy nagy bizonytalanságot a vele szemben álló védelmeknek. Ezt nem igazán tudod pótolni egy emberrel. Kivéve pl. ha a fullbacked keze elég jó, hogy elkapjon évi 20-25 passzt. Plusz a Develin-Gronk páros az egyik kulcsa volt a sikeres futójátékunknak. Ezért érzem úgy, hogy Develin szerepe nőni fog a csapatban.Ertem mit akarsz mondani, de pont az a lenyege a rendszernek h ne egy egyentol fuggjon a sikeressege.A szokásos évi 3-6 elkapott passza helyett tavaly 12-őt gyűjtött be. Nekem ez már-már tesztnek tűnik. Nyilván fogunk TE-det hozni, akár a draftról is. De meggyőződésem, hogy egy személy nem fogja tudni pótolni Gronk helyét a playbookban. Így a playbooknak kell majd idomulni a meglevő "fegyverekhez". Ez amúgy is az edző filozófiája.Néztem valami videót Gronkról és bevillant egy olyan sanda érzés, hogy Develint sokkal jobban be fogjuk vonni a passzjátékba rövid yardos és red zone szituációkban.Szerintem jonni fog nagyon hamar tight end a draftrol ugy is, nem fognak valtoztatni az adott rendszeren ezert. Ez a valaki pedig Irv Smith Hunior lesz.
Nem fogjuk átképezni TE-nek, és nyilván nem fog helyettesíteni egy akkora játékost, mint Gronkowski. De rendszer szinten ilyen megoldások segítenek. Az Öregnél amúgy is mindenki blokkol, aki blokkolhat és mindenki elkap, aki elkaphat.
Kollega
Stez
Kollega
Termeszetesen sokkal hatekonyabb ha ilyen jatekosaid vannak es alakithatsz ki playeket az erossegeikre, de ugyanezeknek a playeknek mukodnie kell massal is.
Teszem azt legkozelebb nem erobol meg magassagbol veri meg a TE az emberet hanem sebessegbol meg fordulekonysagbol.
Kb. ilyen volt mikor TB helyett Jimmy G iranyitott, egybol latszott h milyen potencial van benne es az offensben, ha tud futni az iranyito.
Sokan szerintem pont ezert is akartak ot.
Amugy kezdek hajlani en is arra h a Smith gyerekre mozdulunk ra.
Solymi
Kollega
több mint 5 éve
Csakhát hol az a TE, aki ilyen kiváló blokkoló és ugyanakkor ilyen jól kap el? Ez adott egy nagy bizonytalanságot a vele szemben álló védelmeknek. Ezt nem igazán tudod pótolni egy emberrel. Kivéve pl. ha a fullbacked keze elég jó, hogy elkapjon évi 20-25 passzt. Plusz a Develin-Gronk páros az egyik kulcsa volt a sikeres futójátékunknak. Ezért érzem úgy, hogy Develin szerepe nőni fog a csapatban.Ertem mit akarsz mondani, de pont az a lenyege a rendszernek h ne egy egyentol fuggjon a sikeressege.A szokásos évi 3-6 elkapott passza helyett tavaly 12-őt gyűjtött be. Nekem ez már-már tesztnek tűnik. Nyilván fogunk TE-det hozni, akár a draftról is. De meggyőződésem, hogy egy személy nem fogja tudni pótolni Gronk helyét a playbookban. Így a playbooknak kell majd idomulni a meglevő "fegyverekhez". Ez amúgy is az edző filozófiája.Néztem valami videót Gronkról és bevillant egy olyan sanda érzés, hogy Develint sokkal jobban be fogjuk vonni a passzjátékba rövid yardos és red zone szituációkban.Szerintem jonni fog nagyon hamar tight end a draftrol ugy is, nem fognak valtoztatni az adott rendszeren ezert. Ez a valaki pedig Irv Smith Hunior lesz.
Nem fogjuk átképezni TE-nek, és nyilván nem fog helyettesíteni egy akkora játékost, mint Gronkowski. De rendszer szinten ilyen megoldások segítenek. Az Öregnél amúgy is mindenki blokkol, aki blokkolhat és mindenki elkap, aki elkaphat.
Kollega
Stez
Kollega
Termeszetesen sokkal hatekonyabb ha ilyen jatekosaid vannak es alakithatsz ki playeket az erossegeikre, de ugyanezeknek a playeknek mukodnie kell massal is.
Teszem azt legkozelebb nem erobol meg magassagbol veri meg a TE az emberet hanem sebessegbol meg fordulekonysagbol.
Kb. ilyen volt mikor TB helyett Jimmy G iranyitott, egybol latszott h milyen potencial van benne es az offensben, ha tud futni az iranyito.
Solymi
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 029
Ertem mit akarsz mondani, de pont az a lenyege a rendszernek h ne egy egyentol fuggjon a sikeressege.A szokásos évi 3-6 elkapott passza helyett tavaly 12-őt gyűjtött be. Nekem ez már-már tesztnek tűnik. Nyilván fogunk TE-det hozni, akár a draftról is. De meggyőződésem, hogy egy személy nem fogja tudni pótolni Gronk helyét a playbookban. Így a playbooknak kell majd idomulni a meglevő "fegyverekhez". Ez amúgy is az edző filozófiája.Néztem valami videót Gronkról és bevillant egy olyan sanda érzés, hogy Develint sokkal jobban be fogjuk vonni a passzjátékba rövid yardos és red zone szituációkban.Szerintem jonni fog nagyon hamar tight end a draftrol ugy is, nem fognak valtoztatni az adott rendszeren ezert. Ez a valaki pedig Irv Smith Hunior lesz.
Kollega
Stez
Kollega
több mint 5 éve
A szokásos évi 3-6 elkapott passza helyett tavaly 12-őt gyűjtött be. Nekem ez már-már tesztnek tűnik. Nyilván fogunk TE-det hozni, akár a draftról is. De meggyőződésem, hogy egy személy nem fogja tudni pótolni Gronk helyét a playbookban. Így a playbooknak kell majd idomulni a meglevő "fegyverekhez". Ez amúgy is az edző filozófiája.Néztem valami videót Gronkról és bevillant egy olyan sanda érzés, hogy Develint sokkal jobban be fogjuk vonni a passzjátékba rövid yardos és red zone szituációkban.Szerintem jonni fog nagyon hamar tight end a draftrol ugy is, nem fognak valtoztatni az adott rendszeren ezert. Ez a valaki pedig Irv Smith Hunior lesz.
Kollega
Stez
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Na, mivel választ nem kaptam, inkább megkerestem, miről van szó.A legjobban azon mosolygok, hogy a „Mr. Felbaszom és úgyis DPI-t fújnak” irányítón szocializálódott ember írta be ide ezt
több mint 5 éve
Néztem valami videót Gronkról és bevillant egy olyan sanda érzés, hogy Develint sokkal jobban be fogjuk vonni a passzjátékba rövid yardos és red zone szituációkban.Szerintem jonni fog nagyon hamar tight end a draftrol ugy is, nem fognak valtoztatni az adott rendszeren ezert. Ez a valaki pedig Irv Smith Hunior lesz.
Kollega
több mint 5 éve
Cuchulain82
985
az összes szabállyal, illetve az összessel is 😉Természetesen így értettem, de attól még érdekel, hogy most éppen megint mivel csaltunkMost épp Melyik szabaly miatt?Javítottam.
Wyatt
empty taxi
Wyatt
több mint 5 éve
Szerintem egy ilyen 😊 kimaradt 😉Természetesen így értettem, de attól még érdekel, hogy most éppen megint mivel csaltunkMost épp Melyik szabaly miatt?Javítottam.
Wyatt
empty taxi
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Természetesen így értettem, de attól még érdekel, hogy most éppen megint mivel csaltunkMost épp Melyik szabaly miatt?Javítottam.
Wyatt
empty taxi