NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Tudtam én, hogy BB figyel!
 fuzovelkifele.com/2019/04/chung-2021-ig-marad-new-englandben/?fbclid=IwAR3zp_eJPlJvrB5TxVr6K19FbvFMgcTsr1rn2NlxRp5Cx2i6LUk1y0owriM

több mint 5 éve
Sinisa New England Patriots 2 946 — Gràcies Pep!
Hogan => Panthers
1 évre

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Legalább az egyik White, egy másik meg Sony, ő tiszteletbeli sárga, de Yeldon karcos már jaja

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 849 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nagyon belelendültünk, jött ma két irányító szemlére, jött egy tight end és jön próbára Demaryius Thomas is
Wyatt
Plusz Yeldont is megnézik
zinedine5
ASJ igazolás érthető, hisz Jags mezben a Pats eleln volt egyedül TD elkapása. 😊

Yeldon meg baromira illene ide. BB meg JMD többfunkciós taktikai fegyvert csinálna belőle(ami képes is FYI), az tuti.
iktriad
Yeldon picit nagyobb es egészségesebb mint Burkhead.
Jól illene White es Michel mellé.
Sinisa
BB 3 néger futóval? Hmmm...
empty taxi
De csak azért, hogy Stezzel szórakozzon. 😊
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Nagyon belelendültünk, jött ma két irányító szemlére, jött egy tight end és jön próbára Demaryius Thomas is
Wyatt
zinedine5

Yeldon meg baromira illene ide. BB meg JMD többfunkciós taktikai fegyvert csinálna belőle(ami képes is FYI), az tuti.
iktriad
Sinisa
BB 3 néger futóval? Hmmm...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Wyatt
zinedine5

iktriad

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 849 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Wyatt
zinedine5
ASJ igazolás érthető, hisz Jags mezben a Pats ellen volt egyedül TD elkapása. 😊

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 550 — Ajmo Vatreni
Wyatt
több mint 5 éve

Szerkesztette: Wyatt

több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
Gost marad, jól van
Wyatt
De miért vártak ennyit?
Burkus
Jegeltek a rugot. Bevett gyakorlat.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Gost marad, jól van
Wyatt
De miért vártak ennyit?
több mint 5 éve
emlékszem 2014 drafton mennyire vártam, hogy TE-det húzzunk, köztük ASJ-t is, erre jött lutry Easley meg a totál WTF Garoppolo pick (az utóbbiról aztán kiderül, hogy a class legjobb QB-ja 😀😀😀)

az a TE class is mennyire hitványra sikerült, pedig Ebront is mennyire felszopták anno

olyan gáz a jelenlegi TE állomány, hogy ASJ biztos tud rajta javítani, aztán reméljük draft után már ez is poszt is megoldott lesz

twitter.com/PFF_Patriots/status/1116041981539405824
ZERO_L
Valszeg veterán minimumert írt alá.
Újabb "publikus" draft need-et lehet kihúzni.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 5 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
emlékszem 2014 drafton mennyire vártam, hogy TE-det húzzunk, köztük ASJ-t is, erre jött lutry Easley meg a totál WTF Garoppolo pick (az utóbbiról aztán kiderül, hogy a class legjobb QB-ja 😀😀😀)

az a TE class is mennyire hitványra sikerült, pedig Ebront is mennyire felszopták anno

olyan gáz a jelenlegi TE állomány, hogy ASJ biztos tud rajta javítani, aztán reméljük draft után már ez is poszt is megoldott lesz

twitter.com/PFF_Patriots/status/1116041981539405824

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Kókusz8 New England Patriots 89
A Patriots 1 éves szerződést kötött a veterán TE Austin Seferian-Jenkins-szel.
Én láttam benne fantáziát!
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 24 956 — nabege2@yahoo.com
2 évre 8,5 milliót kap majd.
 twitter.com/AdamSchefter/status/1115785939970940929
iktriad
Akkor a lenti vitát lezárandó BB azt mondta, hogy jó rugó.
vpi
BB nem ért hozzá😊
több mint 5 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 3 946 — Patriot
iktriad
Akkor a lenti vitát lezárandó BB azt mondta, hogy jó rugó.
több mint 5 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 162 — Patriots fan
iktriad
Minden kihagyot Xp, minusz 500 e dodo. 😀 legalábbis remélem tartalmaz ilyet a szerződése

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Gost marad, jól van

több mint 5 éve
Jo valtozatosan toljuk, de legalabb gyakorlunk agyukaru es futkoraszos iranyitok ellen is

több mint 5 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
előszezon meccseink:

twitter.com/ezlazar/status/1115677897858134018

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 461 — #NoStress
Ne hasonlítgassuk már őket, Sobri trollkodására legalább ne ilyennel feleljünk. Gost és Flacco bajnok címben szerzett érdemeinek összehasonlítása nekem rettenetesen kellemetlen
Wyatt
Stez, te vagy az? 😮

Nem az érdemeiket hasonlítottam össze, hanem arra próbáltam utalni, hogy ezen az alapon bármelyik poszton egy szezonban kiemelkedőt nyújtó játékos megkaphatná a nagy lóvét, a teljes képet figyelmen kívül hagyva.

Persze, SB győztes csapatok tagjai szoktak nagy lóvéra menni, csak nem mindig kapják meg (helló Bennett), mert nézik a teljesítményét is.
Solymi
Attól még nem válaszoltál, őszintén érdekel.
Melyik rugó teljesítménye igazolja a top fizuigényt?
Sobri Jóska
Hogy kapjál választ: Azé, amelyik mindig berúgja. Egy SB győzelem önmagában teljesen nyilvánvalóan egyik poszton sem igazol semmit, de egy place kickernél még a semminél is kevesebbet jelent. Pont így válaszoltak neked a Flacco példával, de ha nem akarod, akkor persze nem érted.
Kollega
Nem kaptam.
Írj 5 rugót, akinek a teljesítménye igazolja a top fizuigényt.
Köszi
Sobri Jóska
Dehogy kapsz tőlem öt rugót! Menj és máshol tarhálj!
😊
Kollega
Írigy vagy.
Sose legyen többed!

több mint 5 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Ne hasonlítgassuk már őket, Sobri trollkodására legalább ne ilyennel feleljünk. Gost és Flacco bajnok címben szerzett érdemeinek összehasonlítása nekem rettenetesen kellemetlen
Wyatt
Stez, te vagy az? 😮

Nem az érdemeiket hasonlítottam össze, hanem arra próbáltam utalni, hogy ezen az alapon bármelyik poszton egy szezonban kiemelkedőt nyújtó játékos megkaphatná a nagy lóvét, a teljes képet figyelmen kívül hagyva.

Persze, SB győztes csapatok tagjai szoktak nagy lóvéra menni, csak nem mindig kapják meg (helló Bennett), mert nézik a teljesítményét is.
Solymi
Sobri Jóska
Hogy kapjál választ: Azé, amelyik mindig berúgja. Egy SB győzelem önmagában teljesen nyilvánvalóan egyik poszton sem igazol semmit, de egy place kickernél még a semminél is kevesebbet jelent. Pont így válaszoltak neked a Flacco példával, de ha nem akarod, akkor persze nem érted.
Kollega
Nem kaptam.
Köszi
Sobri Jóska
Dehogy kapsz tőlem öt rugót! Menj és máshol tarhálj!
😊

We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 461 — #NoStress
Wyatt
Stez, te vagy az? 😮

Solymi
Sobri Jóska
Kollega
Nem kaptam.
Köszi

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ez a stat mit bizonyit? Flacco a WC kiraly?
ulpianus
WC királynak nem lenne ilyen statja, legfeljebb egál körüli. (A WC győzelmet kiutné az utána következő vereség.)

Ezzel együtt a kérdésedre nyilván az a válasz, hogy (majdnem) semmit. Egy kiemelt csapat ha nem nyer SB-t, max 2-1-re végezhet, ha konfdöntőt vív, már nem lehet pozitív a playoff mérlege. Azoknak a QB-knak jó a playoff winpct-e, akik amikor bejutottak akkor nyertek vagy legalább SB-ba jutottak. Máskor meg inkább be se jussanak. Russell Wilson pl. jól kib*szik magával amikor a playoffba rángatja a csapatát az utóbbi időkben, mert csak rontja a playoff mérlegét. 😀 Miközben most jobb játékos, mint amikor makulátlan mérleggel virított.

Azért Flacco (a Ravens) 7 idegenbeli sikere szép teljesítmény.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)