NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 708
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Állítólag összejött a deal és itt lesz Demaryius Thomas. Kérdés meddig😊
több mint 5 éve
Mondjuk minek baszakszol vele, ha egybol az elso pick olyan, hogy magad is ledolsz az asztaltol a rohogestol, mondvan, ugysem lesz bent? Nulla realitasa, innentol meg foglalkozni is kar vele. No offense. A homokos Wyatt is ezert nem reagalt ra valoszinuleg, abban megvalahol igaza van, hogy ezek a mock szimulatorok kurva viccesek es tizbol nyolc esetben olyan kiraly vegeredmenyt tud produkalni az ember, hogy egybol a gatyaba elvez. Csak hat a valodi drafton ez valahogy sosem igy mukodik, hogy az oledbe pottyannak ezek a prospectek.Semmi, szimplán nem akarom elbaszni az emberek kedvét 😊Enyémet elbaszni?
Wyatt
Ugyanmár Wyatt...
De szívesen venném a mockom szó szerint kifilézését...
👍👍👍👍👍👍👍👍
ThundersNFL
Raadasul pont most, h a tight endek kb a fenykorukat elik, Hockensonra meg ugy recskazik a fel vilag, hogy kb asszonyt es gyerekeket tennem fel ra, hogy neg a 20on sem jut tul, nem hogy majd a 32ig. Ha ott lesz 26on, Ballard ket orgazmus kozott rohan be szerintem Goodellhez a cetlivel, hogy azonnal jelentse be Hockensont. Emberunk top5-7 tehetseg a drafton, es kb egy darab red flagje sincs. A leginkabb biztos picknek velik, kb ugy fel van hype-olva, mint tavaly volt Nelson, nincs insider, aki ne jonne az eloadassal, hogy iksz eve nem talalkozott ennyire nagy tehetseggel a draftrol kijove a poszton.
Butler egyebkent realis a masodik kor azon tajekan, a tobbi is ugy ahogy. Csak mivel a legfontosabb pick komolytalan, az egesz az.
több mint 5 éve
www.facebook.com/68680511262/posts/10157254272851263/?sfnsn=moMa 19 éve...
Szerkesztette: ThundersNFL a Paraszt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Semmi, szimplán nem akarom elbaszni az emberek kedvét 😊Szerintem nem teszed. Én pld. mindig szívesen olvaslak. 😊
Wyatt
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 029
Semmi, szimplán nem akarom elbaszni az emberek kedvét 😊No, szállj le közénk aztán okosíts ki minket 😉
Wyatt
De amúgy ezt én se értem, miért rontanád el más szórakozását?
Csak azért mert totál más sok esetben az emberek véleménye?
Ha így folytatod az életben se sokat fogsz másokkal beszélni, aztán olyan leszel mint BB a sajtájakon 😛
több mint 5 éve
Semmi, szimplán nem akarom elbaszni az emberek kedvét 😊Enyémet elbaszni?
Wyatt
Ugyanmár Wyatt...
De szívesen venném a mockom szó szerint kifilézését...
👍👍👍👍👍👍👍👍
Draft
több mint 5 éve
Én nem reagálok a továbbiakban semmire a bowlonWarum, ahogy a művelt francia kérdezi?
Wyatt
több mint 5 éve
agyamenésem volt és hajnali kettőkor nem tudtam aludni ezt hoztam össze 😊Valld be hogy a csak a Trónok harcát vártad! 😀
32: R1P32 TE T.J. HOCKENSON IOWA - Gronk utód - Úgysem lesz bent már...
56: R2P24 WR HAKEEM BUTLER IOWA ST. - Talán végre beválik egy korai WR
64: R2P32 EDGE D'ANDRE WALKER GEORGIA - Flowers utód és a Georgia vonal
73: R3P9 S DARNELL SAVAGE MARYLAND - Kell még oda ember
97: R3P33 DL GERALD WILLIS MIAMI - Bazi nagy
101: R3P37 RB MILES SANDERS PENN ST. - RB-ből sosem elég
134: R4P32 LB TRE'VON CONEY NOTRE DAME - Kell az LB
205: R6P32 OT TARIQ COLE RUTGERS - A Rutgers vonal
239: R7P25 EDGE WYATT RAY BOSTON COLLEGE - hazai vonal + szakértő a fórumon 😊
243: R7P29 LB EMEKE EGBULE HOUSTON - Legyen egy fura nevű is
246: R7P32 WR TERRY GODWIN GEORGIA - Georgia vonal
252: R7P38 LB RYAN CONNELLY WISCONSIN - Vagy spec team ász lesz vagy kivágjuk
ThundersNFL
ParadSEC
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Én nem reagálok a továbbiakban semmire a bowlonMilliószor mondtam már, hogy ne ess túlzásokba!
Wyatt
több mint 5 éve
Én nem reagálok a továbbiakban semmire a bowlon😞😞😞
Wyatt
Draft
több mint 5 éve
agyamenésem volt és hajnali kettőkor nem tudtam aludni ezt hoztam össze 😊Wyatt gyere nézd meg ezt 😊
32: R1P32 TE T.J. HOCKENSON IOWA - Gronk utód - Úgysem lesz bent már...
ThundersNFL
Szerintem vagy felcserélünk (nagyon remélem) vagy kövi évre cserélünk mert 12 pick-et nem fogunk tudni rosterre tenni.
több mint 5 éve
agyamenésem volt és hajnali kettőkor nem tudtam aludni ezt hoztam össze 😊32: R1P32 TE T.J. HOCKENSON IOWA - Gronk utód - Úgysem lesz bent már...
Szerkesztette: ThundersNFL a Paraszt
Draft
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 029
Persze, tiszta sor, úgy értettem, hogy játékosoktól egyáltalán nem érkezett visszajelzés illetve ha igen, akkor mennyitől és milyen posztokról?Raadasul ha jol ertelmezem a cikket, akkor a 11 sisakbol 9 most lett tesztelve, szoval eles meccsen kb. egyszer sem?SolymiÉles meccsen nem lehet gyorsulás-, nyomás-, stb. érzékelőkkel teletömni a sisakot, mert baleset veszélyes lenne. Ezeket a teszteket laborban csinálják.
peterk2005
több mint 5 éve
Nekem az idei classból Juan Thornhill a nagy kedvencem, aki a Virginia végzős safety-je, örülnék ha behúznánk.Nincs kifejezetten bajom Chunggal, de azért jó volna már megtalálni a helyettesét, nem lesz se fiatalabb se gyorsabb és szkeptikus vagyok, hogy a Harmon-Obi kettős valamelyike át tudná-e venni a helyét a pályán.Nem ismerem az idei draft class-t, de szinte biztos vagyok egy safety pick-ben.
Bár végül is Jordan Richards óta nem pickeltünk safetyt a drafton, szóval akár itt is lehet az ideje 😀
ZERO_L
Pont a amiatt, amit írsz.
Sinisa
www.profootballfocus.com/news/draft-juan-thornhill-possesses-coverage-versatility-could-be-a-valuable-asset
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 5 éve
Raadasul ha jol ertelmezem a cikket, akkor a 11 sisakbol 9 most lett tesztelve, szoval eles meccsen kb. egyszer sem?SolymiÉles meccsen nem lehet gyorsulás-, nyomás-, stb. érzékelőkkel teletömni a sisakot, mert baleset veszélyes lenne. Ezeket a teszteket laborban csinálják.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 029
www.espn.com/nfl/story/_/id/26505526/nfl-enforces-helmet-ban-brady-31-othersKivancsi vagyok ki az a 31 masik jatekos es mi az oka annak h nem valtottak.
#helmetgate
😂😂😂😂😂😂😂
Sinisa
Brady is kb. fel szezont vagy annyit sem tolt vegig az uj sisakban.
Raadasul ha jol ertelmezem a cikket, akkor a 11 sisakbol 9 most lett tesztelve, szoval eles meccsen kb. egyszer sem?
több mint 5 éve
Lesz 1-2 átmeneti év, de aztán még van 10-15 karrierév az új sisakkal is nyerni ezt-azt.www.espn.com/nfl/story/_/id/26505526/nfl-enforces-helmet-ban-brady-31-othersNeki vége! Ennyi idő után lehetetlen új sisakot megszokni 😊
#helmetgate
😂😂😂😂😂😂😂
Sinisa
bcsarli
több mint 5 éve
www.espn.com/nfl/story/_/id/26505526/nfl-enforces-helmet-ban-brady-31-othersNeki vége! Ennyi idő után lehetetlen új sisakot megszokni 😊
#helmetgate
😂😂😂😂😂😂😂
Sinisa
több mint 5 éve
Nincs kifejezetten bajom Chunggal, de azért jó volna már megtalálni a helyettesét, nem lesz se fiatalabb se gyorsabb és szkeptikus vagyok, hogy a Harmon-Obi kettős valamelyike át tudná-e venni a helyét a pályán.Nem ismerem az idei draft class-t, de szinte biztos vagyok egy safety pick-ben.
Bár végül is Jordan Richards óta nem pickeltünk safetyt a drafton, szóval akár itt is lehet az ideje 😀
ZERO_L
Pont a amiatt, amit írsz.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Nincs kifejezetten bajom Chunggal, de azért jó volna már megtalálni a helyettesét, nem lesz se fiatalabb se gyorsabb és szkeptikus vagyok, hogy a Harmon-Obi kettős valamelyike át tudná-e venni a helyét a pályán. Bár végül is Jordan Richards óta nem pickeltünk safetyt a drafton, szóval akár itt is lehet az ideje 😀
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
#helmetgate
😂😂😂😂😂😂😂
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.