New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 6 éve
Nem akkora baj, ha nem mi játsszuk az elsőt. Játsszuk az utolsót és rendben leszek!
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Én ezt is megértem, meg mindent. Csak mégis olyan meh nekemKonklúzsön: f@szé kell SB-t nyerni jubileumi év előtt?!
Wyatt
több mint 6 éve
Én ezt is megértem, meg mindent. Csak mégis olyan meh nekemJó azért azt én se feltételezem, hogy Goodell olyan sokáig gondolkodott, miután kézhez kapta ezt az ötlet csomagot 😀
Wyatt

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Igen, ez jogos, és inkább az utóbbi legyen meg, mint a nyitány. De nekem ez akkor is tiszteletlenha egy Ravens-Steelers miatt csinálnák, akkor osztanám ezt a véleményt, de Packs-Bears tényleg egy külön kategória a rivalizálások között
Wyatt
most hogy a CHI végre tápos lett és a GB-t kis túlzással AR zsenije tartja a víz felett, igazán izgalmas párharcnak(és rivalizálásnak) ígérkezik nem csak a nyitányon, de a köv 2-3 évben (aztán lehet most majd megfordul a párharc és a macik nyerik zsinórban ezeket a meccseket)
plusz, a liga 100. szezonjában nekem ez teljesen belefér (de akkor legyen ilyen a 150-200-nál is ;P )

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Igen, ez jogos, és inkább az utóbbi legyen meg, mint a nyitány. De nekem ez akkor is tiszteletlen

több mint 6 éve
A liga hivatalosan is megunta a győzelmeinket, már annyit sem ér, hogy a miénk legyen a nyitó meccssaját mondásoddal reagálnék erre:
Wyatt
"tökömet sem érdekel mikor kell játszani az első meccsünket, ha azon egy újabb championship bannert lógathatunk fel" 😉

több mint 6 éve
Az egész NFL eléggé visszafogta magát a mezvisszavonultatásokban. Gondolom rájöttek, hogy ekkora rosterekkel és 2 számjegyű mezekkel hamar kifutnának a számokból. Van helyette más, ring of honor, mez felhúzás a stadionban, netán szobor is. Valami ilyesmit Gronk is biztosan kap majd.Pat McAfee is megemlékezett Gronkról ... a maga módján. 😊
www.youtube.com/watch?v=EuPBNNqiLFc

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Nem hiszem, hogy lesz mez visszavonultatás. A 2001-es Super Bowl óta a Patriots csapatként szerepel a döntőkben. Azóta nem is vonultattunk vissza mezt (emlékezetem szerint). Úgyhogy én úgy gondolom, hogy a 12-est se fogjuk hivatalosan visszavonultatni, mert ellenkezik a franchise filozófiájával. De sanszos, hogy kiadni se nagyon fogják egy darabig.De persze ez csak találgatás a részemről.
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Én sem gondoltam volna, de volt már néhány visszavonultatott mezünk, szóval bánat sem tudja.A liga hivatalosan is megunta a győzelmeinket, már annyit sem ér, hogy a miénk legyen a nyitó meccs

több mint 6 éve
Szerintetek visszavonultatjuk a mezét?Nem hinnem. Volt ilyen mostanaban barmelyik csapatnal is?
NB2
Ha lesz is ilyen, akkor az a 12-es lesz
több mint 6 éve
Szerintetek visszavonultatjuk a mezét?
több mint 6 éve
Bradyt mindig temetik. Mar igy kezdte a karrierjet. Aztan felhuz meg egy gyurut, es megallapitja, megyeget meg a focika.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Gordon szerintem egyértelműen komolyan vett future project a Patsnél, ha csak egy fél szezont tud játszani + a playoffot, az már óriási deal lenne. (Szerintem nyolc meccs eltiltás tuti kinéz neki. Ha nem a Patsben játszana, akkor négy, így, a SB győzelemre tekintettel felmehet akár tizenkettőre is.)Ugyan már. David Irving pár hete vonult vissza, mert harmadikra megkapta az indefinite eltiltást. Pedig ő csak simán weed-ezik időnként, nem egy szenvedély beteg (állítólag legalábbis). Randy Gregory szintén indefinite. Gordonnak több eltiltása van, mint ahány évet játszott. Ő egyszer már végigjárta a 2meccs-8-10-egész szezon-indefinite létrát. Másfél év után, többszöri próbálkozásra engedték vissza. A decemberi újabb ügye után az is csoda lenne, ha még egyáltalán valaha visszaengednék a pályára.
Burkus
Egyébként is onnan, ahol ő van, az eltiltás az út legvége és legkönnyebb része lesz. Ha sikerül neki valaha is. A tender persze még így is logikus. Az RFA státusza megvan, semmibe nem kerül rátenni, a capet sem terheli így.
(Egyébként segít neki a Pats, nem tudjátok? Ha valami esélye lehet, akkor az, hogy vannak körülötte akik minden erővel próbálják visszarángatni. Magára maradva aligha fog helyebillenni.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Na most fog Brady kiégni 😀Majd 3 ponton tartjuk az elit támadósorokat, aztán jóvan
TB ratingje Gronkkal: 103.1
TB ratingje Gronk nélkül: 87.2
Mondjuk egy jó Andy Dalton szint kinéz 😛
Chargers LT
(btw a Chargers elleni meccs és a Chiefs elleni első félidő sem volt rossz, azokat is elfogadnám)

több mint 6 éve
Annyiban mégis csak rebuild szerű a szituáció, hogy egyetlen játékossal biztosan nem pótolható Gronk. Aki ilyen elit blokkoló, kiváló elkapó és ennyi yardot tud elkapás után is termelni, nem mostanában lesz a ligában. Úgyhogy ki kell találni azt a rendszert, ami nélküle is működni fog.Azért se lesz egyszerű, mert amíg aktív volt, addig sokkal roszabbul ment nélküle. Bár nyilván a felszabaduló pénz azért fog segíteni.
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Na most fog Brady kiégni 😀TB ratingje Gronkkal: 103.1
TB ratingje Gronk nélkül: 87.2
Mondjuk egy jó Andy Dalton szint kinéz 😛
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Az "új" Patriots legnagyobb figurája vonult most vissza. Hiányozni fog, ez már nem az a csapat lesz Gronkowski nélkül, legalább annyira meghatározó egyéniség volt, mint Bruschi a korábbi érában. Anno a 2000-es években nagyon irigyeltem a Cowboys Witten miatt, aztán 2010-óta az egész NFL minket irigyelt Rob miatt.
Fantasztikus élmény volt látni játszani, kösz mindent Gronk!
több mint 6 éve
Mondjuk azért ha már sarokpontok, akkor Mason, Andrews, Michel (talán Thuney is marad így), azért van bőven itt nagyon jó korban lévő talent, a fal igazából teljesen jó, ha Wynn beválik, akkor pedig elit. Kellenek célpontok, az biztos, még a végén Gordonnal tényleg számolni fogunkNem voltam egzakt, igazad van, arra akartam utalni Wynn emlegetésével, hogy a falat sarokpontnak tartom, kivéve a legfontosabb posztot, a vakoldali tackle-t, ahol megint elment az, aki bevált és bízunk abban, hogy Wynn megállja majd a helyét. (Bár Brown a szezon második felében nem volt olyan meggyőző mint korábban, de jól pótolta Soldert). A futóknál nemcsak Michel, hanem White, Burkhead is sarokpont, azért nem emeltem ki senkit.
Wyatt
Apropo mi van azzal a futónkkal, aki IR-re került az ígéretes kezdés után?
Gordon szerintem egyértelműen komolyan vett future project a Patsnél, ha csak egy fél szezont tud játszani + a playoffot, az már óriási deal lenne. (Szerintem nyolc meccs eltiltás tuti kinéz neki. Ha nem a Patsben játszana, akkor négy, így, a SB győzelemre tekintettel felmehet akár tizenkettőre is.)
több mint 6 éve
Mondjuk azért ha már sarokpontok, akkor Mason, Andrews, Michel (talán Thuney is marad így), azért van bőven itt nagyon jó korban lévő talent, a fal igazából teljesen jó, ha Wynn beválik, akkor pedig elit. Kellenek célpontok, az biztos, még a végén Gordonnal tényleg számolni fogunk

több mint 6 éve
Elmondhatatlanul szomorú lettem és óriási veszteséget szenvedett el az NFL 😕Bitang módon hiányozni fog. Az egyénisége is, a játéka is.
Wyatt
A SB-on a TD előtti elkapásánál felmerült bennem, hogy nem az utolsók egyikét látom-e. Az utolsó volt. Stílusos befejezés, méltó hozzá.
Abból, hogy március végén jelentette csak be a visszavonulást, úgy tűnik, vagy hezitált még ő is vagy most történt valami - pld. egy paycut javaslat vagy egy potenciális trade pld. magas draftpick ellenében - ami eldöntötte a kérdést. Tavaly szezon közben az gondolta az ember, hogy eljött az ideje a visszavonulásnak, annnyira nehézkes volt a mozgása és annyira látszott rajta, hogy rosszul viseli az ütéseket, de a playoff után azt hittem, - azt reméltem - hogy még egyszer nekifut egy negyedik gyűrűnek. Neki van igaza, hogy nem teszi.
Az offense rebuild mindenesetre egyre izgalmasabbá válik, immáron csak a futók, Brady és a 33 éves Edelman a fix sarokpontok és reménykedünk Wynnben.
több mint 6 éve
Oh, Gronk...Még a macskát is rólad neveztük el, így lettél fontos a gyerekeknek is.
Rohadtul fogsz hiányozni.

"We got Tom Bradyed again."
több mint 6 éve
youtu.be/7MXUPM9htH4
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 6 éve
Újra elő lehet venni a pletykát Martellus Bennett visszatéréséről.
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Köszi Gronk h többé már nem szopatsz minket!One of the greatest ever... @RobGronkowski 👏 pic.twitter.com/6NE0VHMrKn
— NFL (@NFL) 2019. március 24.