New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Ha a Ravens nyeri az utolsó kettőt akkor valszeg csoportgyőztes, mert mi nem hiszem hogy verjük a Saints-et.ahhoz két győzelem kell... már ha Miami és Colts és a Titans egyszerre nem lesz ultrabalfasz és nem hozzák a kötelezőket a béna csapatok ellenÉs bemennek a 6. helyen, és a 3.-al(jelenleg veletek) játszanakNem hiszem, a Ravens bukik még egyet, ezzel elbukják a csoportgyőzelmet.Fasza meccs volt, kár, hogy beszoptuk a végén. Nem volt ez rossz, most egy kicsit mindenkit elküldök megint a nénikéjébe, aki zebrákról mer beszélni nálunk, de ez van. Ezen múlt a Steelers éve, nekünk marad a 3. hely kb. Jó érzés volt mindig bye-on lenni, de ilyen hibákkal folyamatosan (3-4 first downt basztunk el dropokkal és még ennyit önszopatással) nem lehet nyerni. Ha ez kell a Ravens kieséséhez, ám legyenLehet hogy velük játszotok a wild card körben.
Wyatt
bcsarli
Wyatt
bcsarli
ZERO_L
több mint 5 éve
topin
2 008
Jah így jó a meccsszám..csak én úgy tudtam a Houston lesz a 2. Mi meg harmadik helyen megyünk be, és így játszunk a hatodikkal. Akkor hogy kerülünk szembe a 4. és 5. helyen végzővel?Wild card kör (fenti analógiánál Colts), konferencia-elődöntő (Steelers–Chargers győztese), konferenciadöntő (Kansas City), Super Bowl (februárban). Mi az, ami nem jó?De ha a Coltsot megverjük a wild card körben, majd otthon megverjük a Steelers–Chargers győztesét otthon, akkor konferenciadöntő lehet megint, ha Kansas Cityben, akkor ott. Egy a lényeg, februárban győzelmet akarokEz 1 meccsel több mint amennyit a liga előír a playoffra, de ha lendületbe jövünk akár túlórában letudhatunk más párharcok nyertesei elleni mérkőzést is..😊
Wyatt
topin
Wyatt
Szerkesztette: topin
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Wild card kör (fenti analógiánál Colts), konferencia-elődöntő (Steelers–Chargers győztese), konferenciadöntő (Kansas City), Super Bowl (februárban). Mi az, ami nem jó?De ha a Coltsot megverjük a wild card körben, majd otthon megverjük a Steelers–Chargers győztesét otthon, akkor konferenciadöntő lehet megint, ha Kansas Cityben, akkor ott. Egy a lényeg, februárban győzelmet akarokEz 1 meccsel több mint amennyit a liga előír a playoffra, de ha lendületbe jövünk akár túlórában letudhatunk más párharcok nyertesei elleni mérkőzést is..😊
Wyatt
topin
több mint 5 éve
az majd ki-ki meccs lesz/lehet, de előtte a két csapatnak még egy kötelezőt le kell tudnia a WAS, NYG ellen, hogy az utolsó fordulóban tényleg legyen tétAz utolso forduloban Titans-Colts lesz, szoval egyik uti majd a masikat. A Miami nalam igazabol kuka. Szoval Ravens, Colts, Titans harmasnal nagy csata lesz.ahhoz két győzelem kell... már ha Miami és Colts és a Titans egyszerre nem lesz ultrabalfasz és nem hozzák a kötelezőket a béna csapatok ellenÉs bemennek a 6. helyen, és a 3.-al(jelenleg veletek) játszanakNem hiszem, a Ravens bukik még egyet, ezzel elbukják a csoportgyőzelmet.Fasza meccs volt, kár, hogy beszoptuk a végén. Nem volt ez rossz, most egy kicsit mindenkit elküldök megint a nénikéjébe, aki zebrákról mer beszélni nálunk, de ez van. Ezen múlt a Steelers éve, nekünk marad a 3. hely kb. Jó érzés volt mindig bye-on lenni, de ilyen hibákkal folyamatosan (3-4 first downt basztunk el dropokkal és még ennyit önszopatással) nem lehet nyerni. Ha ez kell a Ravens kieséséhez, ám legyenLehet hogy velük játszotok a wild card körben.
Wyatt
bcsarli
Wyatt
bcsarli
ZERO_L
Stez
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
topin
2 008
De ha a Coltsot megverjük a wild card körben, majd otthon megverjük a Steelers–Chargers győztesét otthon, akkor konferenciadöntő lehet megint, ha Kansas Cityben, akkor ott. Egy a lényeg, februárban győzelmet akarokEz 1 meccsel több mint amennyit a liga előír a playoffra, de ha lendületbe jövünk akár túlórában letudhatunk más párharcok nyertesei elleni mérkőzést is..😊
Wyatt
több mint 5 éve
Az utolso forduloban Titans-Colts lesz, szoval egyik uti majd a masikat. A Miami nalam igazabol kuka. Szoval Ravens, Colts, Titans harmasnal nagy csata lesz.ahhoz két győzelem kell... már ha Miami és Colts és a Titans egyszerre nem lesz ultrabalfasz és nem hozzák a kötelezőket a béna csapatok ellenÉs bemennek a 6. helyen, és a 3.-al(jelenleg veletek) játszanakNem hiszem, a Ravens bukik még egyet, ezzel elbukják a csoportgyőzelmet.Fasza meccs volt, kár, hogy beszoptuk a végén. Nem volt ez rossz, most egy kicsit mindenkit elküldök megint a nénikéjébe, aki zebrákról mer beszélni nálunk, de ez van. Ezen múlt a Steelers éve, nekünk marad a 3. hely kb. Jó érzés volt mindig bye-on lenni, de ilyen hibákkal folyamatosan (3-4 first downt basztunk el dropokkal és még ennyit önszopatással) nem lehet nyerni. Ha ez kell a Ravens kieséséhez, ám legyenLehet hogy velük játszotok a wild card körben.
Wyatt
bcsarli
Wyatt
bcsarli
ZERO_L
több mint 5 éve
ahhoz két győzelem kell... már ha Miami és Colts és a Titans egyszerre nem lesz ultrabalfasz és nem hozzák a kötelezőket a béna csapatok ellenÉs bemennek a 6. helyen, és a 3.-al(jelenleg veletek) játszanakNem hiszem, a Ravens bukik még egyet, ezzel elbukják a csoportgyőzelmet.Fasza meccs volt, kár, hogy beszoptuk a végén. Nem volt ez rossz, most egy kicsit mindenkit elküldök megint a nénikéjébe, aki zebrákról mer beszélni nálunk, de ez van. Ezen múlt a Steelers éve, nekünk marad a 3. hely kb. Jó érzés volt mindig bye-on lenni, de ilyen hibákkal folyamatosan (3-4 first downt basztunk el dropokkal és még ennyit önszopatással) nem lehet nyerni. Ha ez kell a Ravens kieséséhez, ám legyenLehet hogy velük játszotok a wild card körben.
Wyatt
bcsarli
Wyatt
bcsarli
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Na, szerintem a D nem volt elég jó, az O nem vállalhatatlan, de mindegy is. A kövi két meccset azért nyerjük megHát nem..A múlt 7en csak elchokerkedtük, egy nyert meccset adtunk ki a kezünkből..Ma kifejezetten szar és vállalhatatlan volt az O# és JMD..Jaja. Utána meg azért akadt meg a támadás, mert két drop volt, utána még háromszor dettó ezért. Aztán volt néhány khm ítélet. De igaz, a 10 pont az 10 pont. De hogy ne lett volna jó meccs? Szerintem az utolsó másodpercekig kiélezett volt, most nem nyertünk, ettől még szerintem jó meccs volt. A 19 órás Colts–Cowboyson elaludtam kb. Az szar meccs volt.Fasza meccs volt, kár, hogy beszoptuk a végén. Nem volt ez rossz, most egy kicsit mindenkit elküldök megint a nénikéjébe, aki zebrákról mer beszélni nálunk, de ez van. Ezen múlt a Steelers éve, nekünk marad a 3. hely kb. Jó érzés volt mindig bye-on lenni, de ilyen hibákkal folyamatosan (3-4 first downt basztunk el dropokkal és még ennyit önszopatással) nem lehet nyerni. Ha ez kell a Ravens kieséséhez, ám legyen"Fasza meccs volt..." Az offense három pontot csinált az I. negyed 6:51-től, három és fél negyed alatt. A TD-t is csak azért sikerült, mert totál elváltották magukat! Miről beszélsz?
Wyatt
Burkus
Nem lesz meg a bye week (bár a Texans még besegíthet), nem lesz meg az 1. kiemelés, ezen már semmi. De érdekes lesz most azt megnézni, milyen, amikor szorongatják a tökünket, és igen is kutya kötelességünk küzdeni, hogy nem pihenősként bejussunk a Super Bowlba. Ez a meccs nekem akármilyen hülyén hangzik, adott némi reményt, a múlt heti hangulatomhoz képest, amikor úgy voltam vele, hogy bassza meg mindenki a kurva anyját.
Nem kell velem ebben egyetérteni, sosem kellett. De ha a Coltsot megverjük a wild card körben, majd otthon megverjük a Steelers–Chargers győztesét otthon, akkor konferenciadöntő lehet megint, ha Kansas Cityben, akkor ott. Egy a lényeg, februárban győzelmet akarok
Wyatt
A D# legalább odatette magát és 17 ponton tartott egy Top5 támadóegységet még ha sok hülye hibával is..
De az O# vállalhatatlan!! Szégyen!!!
Téged idézve: Mostbasszamegmindenkiaqrvaannyát!!
Ezzel az O#-el ilyen edzőkkel ez szégyen, szánalom..
És nem érdekel hogy jutunk be a PO-ba mert méltatlan ahogy játszik, amit mutat ez a csapat..Főleg O# oldalon..
Méltatlan a Patriotshoz!😕
kyobalu
több mint 5 éve
Hát nem..A múlt 7en csak elchokerkedtük, egy nyert meccset adtunk ki a kezünkből..Ma kifejezetten szar és vállalhatatlan volt az O# és JMD..Jaja. Utána meg azért akadt meg a támadás, mert két drop volt, utána még háromszor dettó ezért. Aztán volt néhány khm ítélet. De igaz, a 10 pont az 10 pont. De hogy ne lett volna jó meccs? Szerintem az utolsó másodpercekig kiélezett volt, most nem nyertünk, ettől még szerintem jó meccs volt. A 19 órás Colts–Cowboyson elaludtam kb. Az szar meccs volt.Fasza meccs volt, kár, hogy beszoptuk a végén. Nem volt ez rossz, most egy kicsit mindenkit elküldök megint a nénikéjébe, aki zebrákról mer beszélni nálunk, de ez van. Ezen múlt a Steelers éve, nekünk marad a 3. hely kb. Jó érzés volt mindig bye-on lenni, de ilyen hibákkal folyamatosan (3-4 first downt basztunk el dropokkal és még ennyit önszopatással) nem lehet nyerni. Ha ez kell a Ravens kieséséhez, ám legyen"Fasza meccs volt..." Az offense három pontot csinált az I. negyed 6:51-től, három és fél negyed alatt. A TD-t is csak azért sikerült, mert totál elváltották magukat! Miről beszélsz?
Wyatt
Burkus
Nem lesz meg a bye week (bár a Texans még besegíthet), nem lesz meg az 1. kiemelés, ezen már semmi. De érdekes lesz most azt megnézni, milyen, amikor szorongatják a tökünket, és igen is kutya kötelességünk küzdeni, hogy nem pihenősként bejussunk a Super Bowlba. Ez a meccs nekem akármilyen hülyén hangzik, adott némi reményt, a múlt heti hangulatomhoz képest, amikor úgy voltam vele, hogy bassza meg mindenki a kurva anyját.
Nem kell velem ebben egyetérteni, sosem kellett. De ha a Coltsot megverjük a wild card körben, majd otthon megverjük a Steelers–Chargers győztesét otthon, akkor konferenciadöntő lehet megint, ha Kansas Cityben, akkor ott. Egy a lényeg, februárban győzelmet akarok
Wyatt
A D# legalább odatette magát és 17 ponton tartott egy Top5 támadóegységet még ha sok hülye hibával is..
De az O# vállalhatatlan!! Szégyen!!!
Téged idézve: Mostbasszamegmindenkiaqrvaannyát!!
Ezzel az O#-el ilyen edzőkkel ez szégyen, szánalom..
És nem érdekel hogy jutunk be a PO-ba mert méltatlan ahogy játszik, amit mutat ez a csapat..Főleg O# oldalon..
Méltatlan a Patriotshoz!😕
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Bocs, azt olvastam, hogy velünk. Igen, az simán benne van, hogy a Ravensszel, kibírnám nélkülük, de mindegy is mi lesz, jövőre az első négy meccset meg kell nyerniÉs bemennek a 6. helyen, és a 3.-al(jelenleg veletek) játszanakNem hiszem, a Ravens bukik még egyet, ezzel elbukják a csoportgyőzelmet.Fasza meccs volt, kár, hogy beszoptuk a végén. Nem volt ez rossz, most egy kicsit mindenkit elküldök megint a nénikéjébe, aki zebrákról mer beszélni nálunk, de ez van. Ezen múlt a Steelers éve, nekünk marad a 3. hely kb. Jó érzés volt mindig bye-on lenni, de ilyen hibákkal folyamatosan (3-4 first downt basztunk el dropokkal és még ennyit önszopatással) nem lehet nyerni. Ha ez kell a Ravens kieséséhez, ám legyenLehet hogy velük játszotok a wild card körben.
Wyatt
bcsarli
Wyatt
bcsarli
több mint 5 éve
Szokás szerint 😊eredménykövetőbe be akartam írni, hogy ne örüljetek, mert lehet megint találkozunk a PO-ban rögtön az elején, de aztán megnéztem, szerintem ezzel így nektek áll a zászlóFasza meccs volt, kár, hogy beszoptuk a végén. Nem volt ez rossz, most egy kicsit mindenkit elküldök megint a nénikéjébe, aki zebrákról mer beszélni nálunk, de ez van. Ezen múlt a Steelers éve, nekünk marad a 3. hely kb. Jó érzés volt mindig bye-on lenni, de ilyen hibákkal folyamatosan (3-4 first downt basztunk el dropokkal és még ennyit önszopatással) nem lehet nyerni. Ha ez kell a Ravens kieséséhez, ám legyenLehet hogy velük játszotok a wild card körben.
Wyatt
bcsarli
magyarán AFC döntőben talizunk 😀
NB2
több mint 5 éve
eredménykövetőbe be akartam írni, hogy ne örüljetek, mert lehet megint találkozunk a PO-ban rögtön az elején, de aztán megnéztem, szerintem ezzel így nektek áll a zászlóFasza meccs volt, kár, hogy beszoptuk a végén. Nem volt ez rossz, most egy kicsit mindenkit elküldök megint a nénikéjébe, aki zebrákról mer beszélni nálunk, de ez van. Ezen múlt a Steelers éve, nekünk marad a 3. hely kb. Jó érzés volt mindig bye-on lenni, de ilyen hibákkal folyamatosan (3-4 first downt basztunk el dropokkal és még ennyit önszopatással) nem lehet nyerni. Ha ez kell a Ravens kieséséhez, ám legyenLehet hogy velük játszotok a wild card körben.
Wyatt
bcsarli
magyarán AFC döntőben talizunk 😀
több mint 5 éve
És bemennek a 6. helyen, és a 3.-al(jelenleg veletek) játszanakNem hiszem, a Ravens bukik még egyet, ezzel elbukják a csoportgyőzelmet.Fasza meccs volt, kár, hogy beszoptuk a végén. Nem volt ez rossz, most egy kicsit mindenkit elküldök megint a nénikéjébe, aki zebrákról mer beszélni nálunk, de ez van. Ezen múlt a Steelers éve, nekünk marad a 3. hely kb. Jó érzés volt mindig bye-on lenni, de ilyen hibákkal folyamatosan (3-4 first downt basztunk el dropokkal és még ennyit önszopatással) nem lehet nyerni. Ha ez kell a Ravens kieséséhez, ám legyenLehet hogy velük játszotok a wild card körben.
Wyatt
bcsarli
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Nem hiszem, a Ravens bukik még egyet, ezzel elbukják a csoportgyőzelmet.Fasza meccs volt, kár, hogy beszoptuk a végén. Nem volt ez rossz, most egy kicsit mindenkit elküldök megint a nénikéjébe, aki zebrákról mer beszélni nálunk, de ez van. Ezen múlt a Steelers éve, nekünk marad a 3. hely kb. Jó érzés volt mindig bye-on lenni, de ilyen hibákkal folyamatosan (3-4 first downt basztunk el dropokkal és még ennyit önszopatással) nem lehet nyerni. Ha ez kell a Ravens kieséséhez, ám legyenLehet hogy velük játszotok a wild card körben.
Wyatt
bcsarli
több mint 5 éve
Fasza meccs volt, kár, hogy beszoptuk a végén. Nem volt ez rossz, most egy kicsit mindenkit elküldök megint a nénikéjébe, aki zebrákról mer beszélni nálunk, de ez van. Ezen múlt a Steelers éve, nekünk marad a 3. hely kb. Jó érzés volt mindig bye-on lenni, de ilyen hibákkal folyamatosan (3-4 first downt basztunk el dropokkal és még ennyit önszopatással) nem lehet nyerni. Ha ez kell a Ravens kieséséhez, ám legyenLehet hogy velük játszotok a wild card körben.
Wyatt
több mint 5 éve
Azert a liga fele elfogadna ezt a csapatot, ezt a kubet, ezt a keretet, edzoi stabot, es merleget, meg azzal egyutt is, hogy jott egy ultra szopas a Miami ellen, ami amugy siman megnyert meccs volt.10 pont.Pont ezt gondolom én is..
Ez a csapat, az edzői stábbal együtt elmehet a halál faszába.
zinedine5
Mentálisan meg van rogyva az egész O#..
Egy Brady, Gronk, Gordon, Jules, White, Michel, Hogs, Burkhead támadóegység nem tud pontokat szerezni, előrehaladni, a RZ-ban pedig lefagy??? JMD meg ultrakonzervatív, szánalmas, fasz, kiismerhető unásig ismert játékokat hív..A fotelből látom mi lesz..Fos edző idén..
De mindenki a támadóknál..Ennyi holding, false start büntetésünk az elmúlt 10 évben nem volt..
Szégyen amit mutat ez a csapat..😕
kyobalu
Na puff. Rugjuk is ki Belichicket rogton, meg Brady is kiegett, Gronk buzi lett, Edelman meg fos.
Azert nem kell ezt tuldramazni, a PO igy is rohogve megvan, egy meccsen meg barki verheto. Raadasul ez a jelenlegi AFC teljesen verheto es ketarcu csapatokbol all majd a rajatszasban.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Jaja. Utána meg azért akadt meg a támadás, mert két drop volt, utána még háromszor dettó ezért. Aztán volt néhány khm ítélet. De igaz, a 10 pont az 10 pont. De hogy ne lett volna jó meccs? Szerintem az utolsó másodpercekig kiélezett volt, most nem nyertünk, ettől még szerintem jó meccs volt. A 19 órás Colts–Cowboyson elaludtam kb. Az szar meccs volt.Fasza meccs volt, kár, hogy beszoptuk a végén. Nem volt ez rossz, most egy kicsit mindenkit elküldök megint a nénikéjébe, aki zebrákról mer beszélni nálunk, de ez van. Ezen múlt a Steelers éve, nekünk marad a 3. hely kb. Jó érzés volt mindig bye-on lenni, de ilyen hibákkal folyamatosan (3-4 first downt basztunk el dropokkal és még ennyit önszopatással) nem lehet nyerni. Ha ez kell a Ravens kieséséhez, ám legyen"Fasza meccs volt..." Az offense három pontot csinált az I. negyed 6:51-től, három és fél negyed alatt. A TD-t is csak azért sikerült, mert totál elváltották magukat! Miről beszélsz?
Wyatt
Burkus
több mint 5 éve
Azon gondolkodtam, hogy vajon Shelton mit követett el/milyen formahanyatlása lehet, ha még ennek a run D-nek sem jelentene erősítést.
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 026
Ahogy az eredménykövetőben írtam:Tavaly is láttuk, hogy az underdogoknak van esélyük.
Most szépen beslisszolunk az SB-be a Miamin, Texanson és KC-n keresztül... 😀
Vagy ennyire kiismert minket kb. az összes védelem vagy ennyire szarok voltak a hívásaink.
több mint 5 éve
10 pont.Pont ezt gondolom én is..
Ez a csapat, az edzői stábbal együtt elmehet a halál faszába.
zinedine5
Mentálisan meg van rogyva az egész O#..
Egy Brady, Gronk, Gordon, Jules, White, Michel, Hogs, Burkhead támadóegység nem tud pontokat szerezni, előrehaladni, a RZ-ban pedig lefagy??? JMD meg ultrakonzervatív, szánalmas, fasz, kiismerhető unásig ismert játékokat hív..A fotelből látom mi lesz..Fos edző idén..
De mindenki a támadóknál..Ennyi holding, false start büntetésünk az elmúlt 10 évben nem volt..
Szégyen amit mutat ez a csapat..😕
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve
fúúú hát ezt aki az elejétől végigbírta nézni, annak tényleg gratulálok 😀hát ez mekkora gyalázat volt amit letettünk az asztalra.....2 formán kívüli csapat játszott egy bűn gyenge meccset. Noname futó gyalogol ellenünk 142 yardot és 7,5 yardot átlagolt..nade vazze. A védelmünk egy kabaré egy vicc, mellé az offense is sikeresen lesüllyedt az idei évre. meglesz a PO,de úgy kipenderítenek bennünket az első héten hogy csak csörgünk zörgünk,mert kb idén ennyire van csapatunk
több mint 5 éve
Háát. Persze szarok voltunk, de bazdmeg ugy kurva nehéz ha a red zonebol mindig viiszaparancsolnak a zebrák...Persze volt ami jogos volt, de a kulcs szitukba mindig a pit-nek kedvezőt dobtak. Na mindegy.
Ami idegesített hogy a végén megint ezt a feldobjuk Gronknak játékot nyomtuk pedig van egy Gordon vagy egy Hogan, de JMD itt mindig erre lyukad ki (persze a védők is). Semmi meglepetést nem húztunk.
PO meg lesz, ott meg bármi megtörténhet.
több mint 5 éve
a legnagyobb baj, hogy fejben sem vagyunk összeállva most SBrun-raone&done csapat, ebben a szezonban ennyi van
több mint 5 éve
Mégis miből gondoltuk, hogy 15 perc játék elég??? Ha BB nem dobja a maga hülye pickjeit és Boswell nem hagyja ki, ez a meccs már a 3. negyedben eldőlt volna. A védelmünk a 27. percbe ütötte le az első labdát, addig minden passzt nyeltünk.DE!!! Ha már az ellenfél van olyan hülye, hogy meccsben hagy bennünket, akkor már éljünk vele. De nem, mi agyon sárgázzuk magunkat! Megjegyzem kezdem azt hinni, hogy a bírók ránk szálltak, mert ennyi sárgát mindenkire lehet dobni, a kedvencem, mikor futásnál kapunk védő holdingot! Talán a PO meglesz, de ott nem nagyon bízok semmiben. 2011-ben is jobb védelmünk volt!
több mint 5 éve
Fasza meccs volt, kár, hogy beszoptuk a végén. Nem volt ez rossz, most egy kicsit mindenkit elküldök megint a nénikéjébe, aki zebrákról mer beszélni nálunk, de ez van. Ezen múlt a Steelers éve, nekünk marad a 3. hely kb. Jó érzés volt mindig bye-on lenni, de ilyen hibákkal folyamatosan (3-4 first downt basztunk el dropokkal és még ennyit önszopatással) nem lehet nyerni. Ha ez kell a Ravens kieséséhez, ám legyen"Fasza meccs volt..." Az offense három pontot csinált az I. negyed 6:51-től, három és fél negyed alatt. A TD-t is csak azért sikerült, mert totál elváltották magukat! Miről beszélsz?
Wyatt