New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Once you’re a “kábítós”akkor félreértettem a dolgot, azt hittem már tiszta, különben vissza sem engednék. azóta megbukott újra?A fiú kábítós 😀lemaradtam valamiről?Valószínű, hogy ennyi volt neki, megint el fogják tiltani.ouch. hát, jobbulást neki, remélem látjuk még az NFL-ben, én bírtam nagyon, amikor épp játszott.Ez viszont elég nagy baj.Várhatott volna másfél hónapot...
twitter.com/josh_gordonxii/status/1075759466065338368?s=21
cspeti98
NB2
winston
cspeti98
winston
vpi
winston
You are always a “kábítós”
több mint 5 éve
Schefter szerint Gordon par hete tudta meg, hogy Dorsett anno elso koros volt a drafton, aztan ugy lesokkolta a sztori, hogy egybol droghoz nyult. Allitolag azota sem birja feldolgozni a hallottakat.
több mint 5 éve
Gordon is facing an indefinite suspension for violating the terms of his reinstatement, per Tom Pelisseroakkor félreértettem a dolgot, azt hittem már tiszta, különben vissza sem engednék. azóta megbukott újra?A fiú kábítós 😀lemaradtam valamiről?Valószínű, hogy ennyi volt neki, megint el fogják tiltani.ouch. hát, jobbulást neki, remélem látjuk még az NFL-ben, én bírtam nagyon, amikor épp játszott.Ez viszont elég nagy baj.Várhatott volna másfél hónapot...
cspeti98
NB2
winston
cspeti98
winston
vpi
winston
több mint 5 éve
akkor félreértettem a dolgot, azt hittem már tiszta, különben vissza sem engednék. azóta megbukott újra?A fiú kábítós 😀lemaradtam valamiről?Valószínű, hogy ennyi volt neki, megint el fogják tiltani.ouch. hát, jobbulást neki, remélem látjuk még az NFL-ben, én bírtam nagyon, amikor épp játszott.Ez viszont elég nagy baj.Várhatott volna másfél hónapot...
cspeti98
NB2
winston
cspeti98
winston
vpi
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Milyen börit neharagudj???gondolom a börit mássa nem tudja kiváltaniEz viszont elég nagy baj.Várhatott volna másfél hónapot...
cspeti98
NB2
gedam
több mint 5 éve
Flash Gordon flash...avagy a kábszi miatt droppoltam.A pasas sorsa még nagyobb tragédia, mint pár éve Justin Blackmon volt.
Sajnálom a csávót, jobbulást neki, de a ligába nem engedném vissza soha. Ennyi esélyt egy ember nem kapott és nem bír észhez térni😯
Remélem a legjobb orvosi és családi segítséget kapja
Fast Willie
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Willie Parker
15 391
Flash Gordon flash...avagy a kábszi miatt droppoltam.Sajnálom a csávót, jobbulást neki, de a ligába nem engedném vissza soha. Ennyi esélyt egy ember nem kapott és nem bír észhez térni😯
Remélem a legjobb orvosi és családi segítséget kapja
több mint 5 éve
Ez is a BB-s terv része volt, hogy a PO-ra az ellenfelek Gordonra készülnek és nem Hoganre és Pattersonra 😊Szerintem Bradyre is készülnek. Ha érted hogy értem... 😉
NB2
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Ez is a BB-s terv része volt, hogy a PO-ra az ellenfelek Gordonra készülnek és nem Hoganre és Pattersonra 😊
több mint 5 éve
A fiú kábítós 😀lemaradtam valamiről?Valószínű, hogy ennyi volt neki, megint el fogják tiltani.ouch. hát, jobbulást neki, remélem látjuk még az NFL-ben, én bírtam nagyon, amikor épp játszott.Ez viszont elég nagy baj.Várhatott volna másfél hónapot...
cspeti98
NB2
winston
cspeti98
winston
több mint 5 éve
lemaradtam valamiről?Valószínű, hogy ennyi volt neki, megint el fogják tiltani.ouch. hát, jobbulást neki, remélem látjuk még az NFL-ben, én bírtam nagyon, amikor épp játszott.Ez viszont elég nagy baj.Várhatott volna másfél hónapot...
cspeti98
NB2
winston
cspeti98
több mint 5 éve
cspeti98
466
Valószínű, hogy ennyi volt neki, megint el fogják tiltani.ouch. hát, jobbulást neki, remélem látjuk még az NFL-ben, én bírtam nagyon, amikor épp játszott.Ez viszont elég nagy baj.Várhatott volna másfél hónapot...
cspeti98
NB2
winston
több mint 5 éve
ötös műhold
309
Nem csodálkozom Gordonon. Inkább azon, hogy eddig bírta. Akkor végre előléphet Hogan (nagy kedvencem), hogy megmutassa mit tud, és Patterson, hogy eleget játszassák. Ki kell hozni a "potenciált" a csapatból.
Szerkesztette: ötös műhold
több mint 5 éve
ouch. hát, jobbulást neki, remélem látjuk még az NFL-ben, én bírtam nagyon, amikor épp játszott.Ez viszont elég nagy baj.Várhatott volna másfél hónapot...
cspeti98
NB2
több mint 5 éve
A kábszit kellett volna kiváltani valami más tudatmódosítóval.gondolom a börit mássa nem tudja kiváltaniEz viszont elég nagy baj.Várhatott volna másfél hónapot...
cspeti98
NB2
gedam
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
gedam
5 908
gondolom a börit mássa nem tudja kiváltaniEz viszont elég nagy baj.Várhatott volna másfél hónapot...
cspeti98
NB2
több mint 5 éve
Ez viszont elég nagy baj.Várhatott volna másfél hónapot...
cspeti98
több mint 5 éve
cspeti98
466
Ez viszont elég nagy baj. twitter.com/josh_gordonxii/status/1075759466065338368?s=21
több mint 5 éve
Gordon hello level 1000
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
cspeti98
466
Gondolom ide kiégettet akartál írni.Brady és az MCL?Amikor Bradynek epp nincs csodalatos idoszaka, mindig irjak, hogy serult. Aztan o reakciokent erre mindig vegigveri a ligat. 8-D Szoval remeljuk, most nem PO-menetelessel cafolja majd ezt a pletykat.
boston.cbslocal.com/2018/12/19/tom-brady-playing-hurt-injury-mcl-new-england-patriots-nfl/
Matthew99
Stez
több mint 5 éve
Brady és az MCL?Amikor Bradynek epp nincs csodalatos idoszaka, mindig irjak, hogy serult. Aztan o reakciokent erre mindig vegigveri a ligat. 8-D Szoval remeljuk, most nem PO-menetelessel cafolja majd ezt a pletykat.
boston.cbslocal.com/2018/12/19/tom-brady-playing-hurt-injury-mcl-new-england-patriots-nfl/
Matthew99
több mint 5 éve
Brady és az MCL?Hát, lehet, hogy van valami sérülése, de ha komoly MCL lenne, nem tudna ráállni. A videó alapján lehet a térdgépe becsípődött vagy valami ilyesmi.
Matthew99
De egyébként a botrányos INT-en kívül szerintem nem játszott szarul.
Ha JE nem droppol ennyit, Gordon nem droppol és nincs 14 bünti, amivel 1. kiestünk a ritmusból, 2 szarabb mezőnypozícióba rángatjuk magunkat, meg lehetett volna.
Ha Sheltont visszaengedik, talán a run D sem lesz ilyen botrányos, könnyebb lesz a sec dolga is.
Én nem parázom, AFC döntőig szerintem simán elmegyünk.
több mint 5 éve
Brady és az MCL?boston.cbslocal.com/2018/12/19/tom-brady-playing-hurt-injury-mcl-new-england-patriots-nfl/
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 027
ZERO_LNagy részével egyetértek, habár a tavalyi Steelers elleni győzelem is egy kisebb csodának volt köszönhető.
Egyszerűen nem értem, hogy mi történik a csapatnál vagy úgy általában.
Váltakozva betliznek a csapatrészek, nem lehet arra számítani, hogyha kisegítik egymást, akkor azért a másik csak behúzza.
Vagy most a betlizés mellett sok az olyan csapat is, ahol az edzői kar tudja hogyan lehet megfogni a csapatot, ami ellen a mi stábunk nem tud összerakni egy normális gameplant?
Én nem értek a játékhoz, de a Steelers ellen nem láttam semmiféle trükkös játékot vagy cselt vagy akár egy Patterson keresztbefutást, bármit.
Fogtak minket mint a fene és DEF meg nyelte a futásokat, nagy játékokat mint kacsa a nokedlit.
És ez azért is volt fura, mert az O# most a lehetőségekhez képest fullos és egészséges.
A csapatnak most mindkét hátralévő meccset be kell húznia és reménykedni, hogy a Texans valamelyiket elveszíti, akkor megvan a 2. kiemelés, különben jön a WC kör, az meg nem életbiztosítás, igaz, ott már mindegyik meccs kemény lesz, nem lesz ott egy csapat sem érdemtelenül.
több mint 5 éve
nem szerzett sok sacket, ergo nem sexy választásHogy TB benn van, az csak megszokásból történhetett, az idei teljesítmény nem Pro Bowler kategória. Develin vagy Mason beválogatása sokkal inkább indokolt lett volna. (Az utolsó pár meccs előttig Michelt is mondtam volna, most már nem mondom.) Antony Sherman idei teljesítménye sokkal gyengébb.Mivel úgy se szoktak ráérni egyén elfoglaltság miatt, idén csak 2 ember került be a Pro Bowlra. A főnix(midig kiég, de feltámad) és GilmoreA PB szavazásról egyébként sincs nagy véleményem,de szerintem ennél több játékosunknak nagyon nincs is ott a helye,sőt horribile dictu,szvsz TB-nek sem
twitter.com/Patriots/status/1075195442961571842
iktriad
Fullback poszton nem tudom ki került be,de talán Develin még megérdemelné.
kolok1972
De Trey Flowers kimaradását sem értem.
Burkus
most ne tegyünk úgy mintha az all-star szavazás nem egy népszerűségi verseny lenne valójában
Szóval, én örülök, hogy a többség szerint, majd a PO-ban villogunk, meg ott más lesz, meg csak tartalékolunk és ott villantunk, de én ezt nem látom most magam előtt. Szerintem ez egy közepes keret, cserék nélkül, B terv nélkül, gyenge koordinátor munkával. Mcdanielsé azért gyengébb, mert neki azért jobb az alapanyaga.a szezon legnagyobb kritikája az, hogy decemberben(!) a szurkolók ezekbe az "egy meccsen bárki verhető", "majd PO-ban megmutatjuk, most csak tartalékolunk", "minket nem lehet leírni" lózungokba kapaszkodhatnak mert nem maradt semmi
zinedine5
nem lehet a D#-re támaszkodni, mert egyszer szétfutják őket, köv meccsen szétpasszolják, O# szintén, végre mindenki egészséges (már amennyire az lehet decemberre az NFL-ben) mégis az egyik legszarabb teljesítményt hozták
hol a védelem csuklik össze, hol a támadósor és a másik egység nem elég jó, hogy összességében tartást adjon a csapatnak
sajnos konzisztens jó játék nincs és ez a szezon vége felé nagyon nem megszokott ettől a csapattól
és akkor arról ne is beszéljünk, hogy tipikus treadmill csapatok sajátosságait sorakoztatjuk fel, kulcsszituációkban bemutatott szabálytalanságok, dropok, teljesen érthetetlen banális játékok
azzal nem értek egyet, hogy közepes keret, cserék nélkül... mutass egy keretet, ahol minőségi pad van, ahol ha kiesik egy-két kulcsjátékos nem megy levesbe az egész
ez az NFL itt nem tudsz minőséget a padra tenni, ha csak nem kukáztál éppen 4 játékost a semmiből
most ha megnézed kik alkotják az IR listát, ott megtalálnád a minőségi cseréket/mélységet Wynn, Hill, Rowe, Bentley(?), Berrios(?)
én inkább edzőket venném jobban elő, az O# az alapanyaghoz képest tényleg minősíthetetlenül játszott, ez a 10 pont amiből egy drive volt 30 yard az a mi szintünkön szégyen és gyalázat
a múlt heti utolsó playt se tudom ki hívta be, BB magára vállalta, de ha ez tényleg az ő ötlete volt akkor az iszonyatosan rémisztő
A legnagyobb probléma most a támadókkal van, két meccs alatt összerakni őket, mert ha képtelenek lesznek a PO-ban magabiztosan 25 pontot feltenni, akkor meccset sem fogunk nyerni, nemhogy belekezdjünk egy menetelésbe
a pozitívum, hogy talent level itt a legmagasabb és elvileg az oldal vonal mellett sem egy kókler/újonc hívja a playeket, állítja össze a gameplant
szóval bár most ez a hétvégi meccs iszonyatosan nézett ki, lehet realitás a minőségi ugrás, viszont ha ezt nem tudja megoldani JMD akkor lehet el kéne gondolkodni, hogy nem kéne egy OC váltás
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/