New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Idén nem működnek azok az ütempasszok, amivel mindig is tudtunk haladni, valahogy nem érzi Brady ezeket.Ha TB tényleg sérült, akkor miért nem ül le? Ezt rossz nézni amit előad. 2 labdavesztés ellenére is simán lezárhattuk volna már most a meccset. A run D és O viszont nagyon tetszik!nem akarok az eredménykövetőben vitát generálni de mit rossz nézni? Mit ad elő? volt egy miscom int meg egy Gronk hiba
NB2
megy a futás, mi a tökömnek passzoltassuk?
gordon
több mint 5 éve
Ha TB tényleg sérült, akkor miért nem ül le? Ezt rossz nézni amit előad. 2 labdavesztés ellenére is simán lezárhattuk volna már most a meccset. A run D és O viszont nagyon tetszik!Ez a különbség,ha Shelton játszik. Az a baj, hogy simán vezetünk, tényleg nem úgy tűnik egyenlőre, hogy bármi veszélyezteti a csoportgyőzelmet, de az ember nem szórakozik jól, inkább bosszankodik.
NB2
több mint 5 éve
Ha TB tényleg sérült, akkor miért nem ül le? Ezt rossz nézni amit előad. 2 labdavesztés ellenére is simán lezárhattuk volna már most a meccset. A run D és O viszont nagyon tetszik!nem akarok az eredménykövetőben vitát generálni de mit rossz nézni? Mit ad elő? volt egy miscom int meg egy Gronk hiba
NB2
megy a futás, mi a tökömnek passzoltassuk?
több mint 5 éve
Ha TB tényleg sérült, akkor miért nem ül le? Ezt rossz nézni amit előad. 2 labdavesztés ellenére is simán lezárhattuk volna már most a meccset. A run D és O viszont nagyon tetszik!
több mint 5 éve
FunHun
1 493
Bills passzjátékát tekintve így is elég lesz 😊Shelton lesz ma, ezúttal Clayborn marad ki.Annyira jó a pass rush, hogy három DE is kimaradhat.
April Wine
zinedine5
több mint 5 éve
Shelton lesz ma, ezúttal Clayborn marad ki.Annyira jó a pass rush, hogy három DE is kimaradhat.
April Wine
több mint 5 éve
Ahogy azt sem, hogy miért vesztettük inkább el a SB-t, csakhogy Butler aus Prinzip ne játsszon.Shelton lesz ma, ezúttal Clayborn marad ki.Reméljük ez nagymértékben javítja a futás elleni védekezésünket!
April Wine
Sosem fogjuk megtudni, hogy az elmúlt két hétben miért nem játszott...
FunHun
több mint 5 éve
FunHun
1 493
Shelton lesz ma, ezúttal Clayborn marad ki.Reméljük ez nagymértékben javítja a futás elleni védekezésünket!
April Wine
Sosem fogjuk megtudni, hogy az elmúlt két hétben miért nem játszott...
több mint 5 éve
April Wine
256
Shelton lesz ma, ezúttal Clayborn marad ki.
több mint 5 éve
ZsotyA
207
A sakk se fekete-fehér, hanem világos és sötét. És a világos sokszor totál sárga... 😀 😀 😀Kiigazítanám a kollégát, kis termetű FEHÉR elkapót keresünk. Ez fontos.Ez most pont nem talált. A billiárd telis-tele van ázsiakkal. A snooker versenyek fele már kínában van. A pool pedig tele van thaiföldiekkel és filippinókkal.
Ha lenne a sportoknak top3 rasszista ágazata, az a sakk, a billiárd, és a NE WR roster lenne.
akdestroyer
Kollega
több mint 5 éve
Kiigazítanám a kollégát, kis termetű FEHÉR elkapót keresünk. Ez fontos.Ez most pont nem talált. A billiárd telis-tele van ázsiakkal. A snooker versenyek fele már kínában van. A pool pedig tele van thaiföldiekkel és filippinókkal.
Ha lenne a sportoknak top3 rasszista ágazata, az a sakk, a billiárd, és a NE WR roster lenne.
akdestroyer
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 027
Majd ha a nagy gyógyszergyárak is beszállnak az ipari marihuána termesztésbe, akkor figyeld meg, egyből Goodell lesz a legnagyobb támogatója.Kibaszott egy liga ez! Az összes durva fájdalom csillapíthatót tolhatod, egy ártatlan mariskáért (ami valószínűleg sokkal veszélytelenebb mint a gyógyszerek) meg Te vagy az ördög.Mit csinált pontosan? Nem adott mintát, vagy pozitívat adott, vagy mi volt? Nagyon szurkoltam neki, de lássuk be csoda hogy eddig bírta. Sajnálom.Foleg h a Patsben birta eddig, BB alatt. Lehet pont ezert gyujtott ra megint, mentalisan nem birta a terhelest. 😀
bcsarli
Solymi
Érdemes elolvasni Nate Jackson könyvét.
bcsarli
Sajnálom Gordont, hihetetlen tehetségű játékos, de úgy látszik mentálisan tényleg nem okés, erről nem igazán tehet, ahogy Gronk se a sérülékenységéről és Brady a sebességéről 😀
több mint 5 éve
Kibaszott egy liga ez! Az összes durva fájdalom csillapíthatót tolhatod, egy ártatlan mariskáért (ami valószínűleg sokkal veszélytelenebb mint a gyógyszerek) meg Te vagy az ördög.Mit csinált pontosan? Nem adott mintát, vagy pozitívat adott, vagy mi volt? Nagyon szurkoltam neki, de lássuk be csoda hogy eddig bírta. Sajnálom.Foleg h a Patsben birta eddig, BB alatt. Lehet pont ezert gyujtott ra megint, mentalisan nem birta a terhelest. 😀
bcsarli
Solymi
Érdemes elolvasni Nate Jackson könyvét.
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 027
Mit csinált pontosan? Nem adott mintát, vagy pozitívat adott, vagy mi volt? Nagyon szurkoltam neki, de lássuk be csoda hogy eddig bírta. Sajnálom.Foleg h a Patsben birta eddig, BB alatt. Lehet pont ezert gyujtott ra megint, mentalisan nem birta a terhelest. 😀
bcsarli
több mint 5 éve
Mit csinált pontosan? Nem adott mintát, vagy pozitívat adott, vagy mi volt? Nagyon szurkoltam neki, de lássuk be csoda hogy eddig bírta. Sajnálom.
több mint 5 éve
Es van medence is a stadionban.És Jacksonvilleben még az adózás is kedvező!Jaja, Buffaloban vagy Clevelandben hideg is van, Oaklandben meg szarabb a közbiztonság.Miért lenne szar? Remek idő, pálmafák & óceán. Az elvárások 10 évente max. egyszer magasak. És akkor is általában összeomlás jön. 😊Azért annál szarabb azért nem lehet, mint, hogy draftoljon a Jax.Flash Gordon flash...avagy a kábszi miatt droppoltam.A pasas sorsa még nagyobb tragédia, mint pár éve Justin Blackmon volt.
Sajnálom a csávót, jobbulást neki, de a ligába nem engedném vissza soha. Ennyi esélyt egy ember nem kapott és nem bír észhez térni😯
Remélem a legjobb orvosi és családi segítséget kapja
Fast Willie
iktriad
Amadeus
iktriad
empty taxi
iktriad
több mint 5 éve
És Jacksonvilleben még az adózás is kedvező!Jaja, Buffaloban vagy Clevelandben hideg is van, Oaklandben meg szarabb a közbiztonság.Miért lenne szar? Remek idő, pálmafák & óceán. Az elvárások 10 évente max. egyszer magasak. És akkor is általában összeomlás jön. 😊Azért annál szarabb azért nem lehet, mint, hogy draftoljon a Jax.Flash Gordon flash...avagy a kábszi miatt droppoltam.A pasas sorsa még nagyobb tragédia, mint pár éve Justin Blackmon volt.
Sajnálom a csávót, jobbulást neki, de a ligába nem engedném vissza soha. Ennyi esélyt egy ember nem kapott és nem bír észhez térni😯
Fast Willie
iktriad
Amadeus
iktriad
empty taxi
több mint 5 éve
akdestroyer
4 751
ON: Aki kaszalni akar, nezze meg a PS-t, van-e rajta kis termetu elkapo, vagy az elmult egy honap waivelt jatekosait, hsonlo termetu wide receivert keresve, es tegyen ra egy kis penzt, hogy Konf Dontoben TD-t kap el iden.Kiigazítanám a kollégát, kis termetű FEHÉR elkapót keresünk. Ez fontos.
undisputedly
több mint 5 éve
Mindenki tudja, hogy a legrosszabb az, ha a frisco draftol. Ott egy rookie fizubol meg az alberlet sem jon ki.Jaja, Buffaloban vagy Clevelandben hideg is van, Oaklandben meg szarabb a közbiztonság.Miért lenne szar? Remek idő, pálmafák & óceán. Az elvárások 10 évente max. egyszer magasak. És akkor is általában összeomlás jön. 😊Azért annál szarabb azért nem lehet, mint, hogy draftoljon a Jax.Flash Gordon flash...avagy a kábszi miatt droppoltam.A pasas sorsa még nagyobb tragédia, mint pár éve Justin Blackmon volt.
Fast Willie
iktriad
Amadeus
iktriad
empty taxi
ON: Aki kaszalni akar, nezze meg a PS-t, van-e rajta kis termetu elkapo, vagy az elmult egy honap waivelt jatekosait, hsonlo termetu wide receivert keresve, es tegyen ra egy kis penzt, hogy Konf Dontoben TD-t kap el iden.
több mint 5 éve
Jaja, Buffaloban vagy Clevelandben hideg is van, Oaklandben meg szarabb a közbiztonság.Miért lenne szar? Remek idő, pálmafák & óceán. Az elvárások 10 évente max. egyszer magasak. És akkor is általában összeomlás jön. 😊Azért annál szarabb azért nem lehet, mint, hogy draftoljon a Jax.Flash Gordon flash...avagy a kábszi miatt droppoltam.A pasas sorsa még nagyobb tragédia, mint pár éve Justin Blackmon volt.
Fast Willie
iktriad
Amadeus
iktriad
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Miért lenne szar? Remek idő, pálmafák & óceán. Az elvárások 10 évente max. egyszer magasak. És akkor is általában összeomlás jön. 😊Azért annál szarabb azért nem lehet, mint, hogy draftoljon a Jax.Flash Gordon flash...avagy a kábszi miatt droppoltam.A pasas sorsa még nagyobb tragédia, mint pár éve Justin Blackmon volt.
Fast Willie
iktriad
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 910
Azért annál szarabb azért nem lehet, mint, hogy draftoljon a Jax.Flash Gordon flash...avagy a kábszi miatt droppoltam.A pasas sorsa még nagyobb tragédia, mint pár éve Justin Blackmon volt.
Fast Willie
iktriad
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Schefter szerint Gordon par hete tudta meg, hogy Dorsett anno elso koros volt a drafton, aztan ugy lesokkolta a sztori, hogy egybol droghoz nyult. Allitolag azota sem birja feldolgozni a hallottakat.Vaaaagy megtudta hogy ráálltál a szintetikusra és azt gondolta: Nézd máá' ez a sápadt arcú Stez tolja a cuccot nehogy neki megy nekem meg nem" Ez is lehetne egy opció 😀
Stez
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Once you’re a “kábítós”akkor félreértettem a dolgot, azt hittem már tiszta, különben vissza sem engednék. azóta megbukott újra?A fiú kábítós 😀lemaradtam valamiről?Valószínű, hogy ennyi volt neki, megint el fogják tiltani.ouch. hát, jobbulást neki, remélem látjuk még az NFL-ben, én bírtam nagyon, amikor épp játszott.Ez viszont elég nagy baj.Várhatott volna másfél hónapot...
twitter.com/josh_gordonxii/status/1075759466065338368?s=21
cspeti98
NB2
winston
cspeti98
winston
vpi
winston
You are always a “kábítós”