NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
39
7
2:20, ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Szerintem nem viccesek. BUNOS, nincs mentseg!A kötelet megéri? A kötél drágább mint a golyó. Vagy itt egy újra felhasználható kötélről van szó? Akkor nem szóltam.Nem, mert nem eri meg a golyot, de lognia kell!Amennyire én az amerikai viszonyotak ismerem, ugy látom minél többen modják hogy ugyse lesz belőlle semmi, meg “ ő ugyis megússza, mert befolyásos” annál jobban ráfekszenek és statuálnak példát. Persze szerintem is kap valami vicc büntit mint anno a VW, de azért azt szememlött tartom hogy az USA azért nem Nyugat Balkán.Miért szerinted le kellene lőni?
Turóczi Szabolcs
gordon
Stez
Szóval, úgy érzem, kissé túl van tolva ez az esemény. Kraft elment egy kuplerába. Hát az ilyesmi előfordul néha. Kraft vajon tudta, hogy az egy tilos hely, ahova be sem szabadna mennie, és ahol szexrabszolgákat tartanak (ha egyáltalán)? Hát, kötve hiszem, hogy ennek előzetesen utánanézett volna. Akkor meg, kurva nagy bűnözés történt, ugye? Ha az adott államban tilosak a kuplerájok, akkor vajon miért nem gondoskodnak arról a hatóságok, hogy ne legyenek kuplerájok? Ők, a helyiek erről nem tudtak, de az öreg Kraft, Boston mellől, pár ezer kilométerről odatalált? És akkor most ő lesz a bűnös? Vicces dologok ezek.
ötös műhold
több mint 6 éve
A kötelet megéri? A kötél drágább mint a golyó. Vagy itt egy újra felhasználható kötélről van szó? Akkor nem szóltam.Nem, mert nem eri meg a golyot, de lognia kell!Amennyire én az amerikai viszonyotak ismerem, ugy látom minél többen modják hogy ugyse lesz belőlle semmi, meg “ ő ugyis megússza, mert befolyásos” annál jobban ráfekszenek és statuálnak példát. Persze szerintem is kap valami vicc büntit mint anno a VW, de azért azt szememlött tartom hogy az USA azért nem Nyugat Balkán.Miért szerinted le kellene lőni?
Turóczi Szabolcs
gordon
Stez
Szóval, úgy érzem, kissé túl van tolva ez az esemény. Kraft elment egy kuplerába. Hát az ilyesmi előfordul néha. Kraft vajon tudta, hogy az egy tilos hely, ahova be sem szabadna mennie, és ahol szexrabszolgákat tartanak (ha egyáltalán)? Hát, kötve hiszem, hogy ennek előzetesen utánanézett volna. Akkor meg, kurva nagy bűnözés történt, ugye? Ha az adott államban tilosak a kuplerájok, akkor vajon miért nem gondoskodnak arról a hatóságok, hogy ne legyenek kuplerájok? Ők, a helyiek erről nem tudtak, de az öreg Kraft, Boston mellől, pár ezer kilométerről odatalált? És akkor most ő lesz a bűnös? Vicces dologok ezek.
több mint 6 éve
Nem, mert nem eri meg a golyot, de lognia kell!Amennyire én az amerikai viszonyotak ismerem, ugy látom minél többen modják hogy ugyse lesz belőlle semmi, meg “ ő ugyis megússza, mert befolyásos” annál jobban ráfekszenek és statuálnak példát. Persze szerintem is kap valami vicc büntit mint anno a VW, de azért azt szememlött tartom hogy az USA azért nem Nyugat Balkán.Miért szerinted le kellene lőni?
Turóczi Szabolcs
gordon
több mint 6 éve
Nem csak mondjuk Amerikában ugye precedens jog van ami ugye mindenkire ugyanúgy kellene vonatkozzon, és az ilyen büntetési tétele tíz évtől életfogytiglan az átlagos embereknél. Arra azért nagy pénzzel mernék fogadni hogy ő nem fog egy napot sem ülni...Amennyire én az amerikai viszonyotak ismerem, ugy látom minél többen modják hogy ugyse lesz belőlle semmi, meg “ ő ugyis megússza, mert befolyásos” annál jobban ráfekszenek és statuálnak példát. Persze szerintem is kap valami vicc büntit mint anno a VW, de azért azt szememlött tartom hogy az USA azért nem Nyugat Balkán.Miért szerinted le kellene lőni?
Turóczi Szabolcs
gordon

több mint 6 éve
Nem szerintem, olyan bűntetést kell rá kiszabni amit megérez. Ha az orszag népe ugy gondolja hogy a szex rabszolgaság elfogadhatatlan( sokkal softabb ügyekben ugy gondolja) akkor a kalapácsnak azokra kell lecsapnia akik, tudatosan pénzelik ezt, egy ilyen Kraft is.Amennyire én az amerikai viszonyotak ismerem, ugy látom minél többen modják hogy ugyse lesz belőlle semmi, meg “ ő ugyis megússza, mert befolyásos” annál jobban ráfekszenek és statuálnak példát. Persze szerintem is kap valami vicc büntit mint anno a VW, de azért azt szememlött tartom hogy az USA azért nem Nyugat Balkán.Miért szerinted le kellene lőni?
Turóczi Szabolcs
gordon
több mint 6 éve
Amennyire én az amerikai viszonyotak ismerem, ugy látom minél többen modják hogy ugyse lesz belőlle semmi, meg “ ő ugyis megússza, mert befolyásos” annál jobban ráfekszenek és statuálnak példát. Persze szerintem is kap valami vicc büntit mint anno a VW, de azért azt szememlött tartom hogy az USA azért nem Nyugat Balkán.Miért szerinted le kellene lőni?
Turóczi Szabolcs
több mint 6 éve

😀 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Megkaptuk a komp pickeket. 6 cetlink van a top 101 ben 😊Jó ha 2 játékost húzunk a top 100 ban. Az öreg tesz róla hogy ne érjen bilibe a kezünk
gordon
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Ha nagyon szorul a hurok, akkor Ő is bejelenti hogy homokos, mint ahogy Kevin Spacey tette a zaklatási ügyben 😊A kupiba meg csak kezet mosni ugrott be 😀
több mint 6 éve
Amennyire én az amerikai viszonyotak ismerem, ugy látom minél többen modják hogy ugyse lesz belőlle semmi, meg “ ő ugyis megússza, mert befolyásos” annál jobban ráfekszenek és statuálnak példát. Persze szerintem is kap valami vicc büntit mint anno a VW, de azért azt szememlött tartom hogy az USA azért nem Nyugat Balkán.
több mint 6 éve
En nem emlitenem ot egy lapon Krafttal. Utobbit szerintem egyszeruen nem is merik kigolyozni. Kraftnak tulsagosan nagy a hatalma es a befolyasa, hiaba unjak valoszinuleg sokan baromira ot es a Pats allando sikereit.Mondjuk jerry richardson hasonló szituba csúnyán belebukott. Legalábbis úgy vágta ki a közeg mint macskát szarni.kivancsi vagyok mi lesz ebbol. egy sokkal nagyobb botrany is kirobbanhat, ha esetleg par politikus neve is elokerulne a hely latogatoi kozul.Semmi. Berlusconi ezerszer kemenyebb dolgokat simitott el anno. Kraftot nem merik kijatszani, nem is tudjak.
a hirek szerint a hely egy azsiai masszazs szalon, ahol illegalisan behozott azsiai noket kenyszeritettek szexmunkara. tenyleg para reszleteket olvasni. | napi 3x, szabadnap nelkul, minimalis higieniaval. |
a prostitucio es az emberkereskedelem is eleg komoly vadak.
Kraft csak latogato volt ugye, de sztem mar azert is eleg kemeny bunti jarhat
Borbinho
Stez
peach
Jon majd egy latszatbuntetes, be kell fizetnie nehany milliot a kasszaba, eltiltjak iksz meccsrol, aztan csokolom. A Patriots nem fogja karat latni ennek, picket sem fognak elvenni a csapattol, semmi ilyesmi nem lesz. Az ugy lecseng nehany honapon belul.
több mint 6 éve
Megkaptuk a komp pickeket. 6 cetlink van a top 101 ben 😊
több mint 6 éve
De nem is épített fel dinasztiát. Ettől még jogos lenne.Mondjuk jerry richardson hasonló szituba csúnyán belebukott. Legalábbis úgy vágta ki a közeg mint macskát szarni.kivancsi vagyok mi lesz ebbol. egy sokkal nagyobb botrany is kirobbanhat, ha esetleg par politikus neve is elokerulne a hely latogatoi kozul.Semmi. Berlusconi ezerszer kemenyebb dolgokat simitott el anno. Kraftot nem merik kijatszani, nem is tudjak.
a hirek szerint a hely egy azsiai masszazs szalon, ahol illegalisan behozott azsiai noket kenyszeritettek szexmunkara. tenyleg para reszleteket olvasni. | napi 3x, szabadnap nelkul, minimalis higieniaval. |
Borbinho
Stez
peach
több mint 6 éve
McCourty visszatér, Gronk is lehet. Amendola szabad, OBJ-t pletykálják. Hát csak kell valami hátráltatás már, mert már unalmasak a SB-ok.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Tipikus Pats! Az owner balhézik a legjobban az offseasonben, hogy legyen vmi érdekesség is
több mint 6 éve
Mondjuk jerry richardson hasonló szituba csúnyán belebukott. Legalábbis úgy vágta ki a közeg mint macskát szarni.kivancsi vagyok mi lesz ebbol. egy sokkal nagyobb botrany is kirobbanhat, ha esetleg par politikus neve is elokerulne a hely latogatoi kozul.Semmi. Berlusconi ezerszer kemenyebb dolgokat simitott el anno. Kraftot nem merik kijatszani, nem is tudjak.
Borbinho
Stez
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Egyébként Stez büszke lehet magára mert a Pats tulaj komolyan vette amit itt irogat folyamatosan a hölgyekkel való társulás témájában.Gratulálunk Stez komoly követőd akadt! 😉
több mint 6 éve
Csa kanál.Vén kecske is megnyalja a sót 😂😂😂A védekezés alapja: Nincs kanál
gabokocka
www.youtube.com/watch?v=mu2aszSs3lI
Fast Willie
több mint 6 éve
Amerikaban amugy a bulik meg minden hely tele ilyen ribancokkal, akiket megbaszol, aztan kozlik, hogy akkor iksz dolcsi lesz, majd rohognek, hogy hat nyilvanvalo volt, hogy penzesek, buta vagy, ha nem vagtad le.Ha eljárok "rosszlányozni" nekem kötelességem kideríteni a lányok korát és hogy honnan jöttek, hogyan vannak alkalmazásban?😊a koruk eddig nem merult fel, de kinek mi 😊
Mondjuk szerintem ennél jóval nagyobb ügyek is vannak, nem lesznek emiatt álmatlan éjszakáim😊 Max egy újabb adalék lehet a következő SB-hez 😊
NB2
| sztem azert levaghatta Kraft h luxusprosti vagy szexmunkas |
Borbinho
itt a kerdes az lesz, hogy a videofelvetelen be tudjak e bizonyitani, hogy Kraft tudta e, netan elore fizetett.
Mondjuk en mindettol fuggetlenul ugy gondolom, hogy majd kap egy penzbuntit es eltiltjak par meccsrol, aztan csokolom, de a csapat nem fogja megerezni az ugy hatasat. Hacsak nem Gisele volt a kurva, akit megbaszott, aztan a TCben a videozaskor levetitik a filmet. Xd
több mint 6 éve
Kraftnek, mint tiszteletben álló közszereplőnek itt jó eséllyel vége van. A Pats abból a szempontból szerintem nem fogja nagyon megszívni, hogy legrosszabb esetben az öreg visszavonul és a fia átveszi a vezetést.
több mint 6 éve
Nekem ez amúgy azért durva mert Kraftnak elméletileg van fiatalabb barinője.Másrészt bárhonnan akaszthatna ilyen célra bármilyen csajt...
Nem értem...mondhatni döbbenet.
Na, majd kiderül, hogy mi történt valójában.
több mint 6 éve
Ha eljárok "rosszlányozni" nekem kötelességem kideríteni a lányok korát és hogy honnan jöttek, hogyan vannak alkalmazásban?😊a koruk eddig nem merult fel, de kinek mi 😊
Mondjuk szerintem ennél jóval nagyobb ügyek is vannak, nem lesznek emiatt álmatlan éjszakáim😊 Max egy újabb adalék lehet a következő SB-hez 😊
NB2
| sztem azert levaghatta Kraft h luxusprosti vagy szexmunkas |
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=8FN_6VfWL9M
több mint 6 éve
Ha eljárok "rosszlányozni" nekem kötelességem kideríteni a lányok korát és hogy honnan jöttek, hogyan vannak alkalmazásban?😊Mondjuk szerintem ennél jóval nagyobb ügyek is vannak, nem lesznek emiatt álmatlan éjszakáim😊 Max egy újabb adalék lehet a következő SB-hez 😊