New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 026
A sérülésekkel tisztában voltak, bevállalták vagy bejön vagy nem alapon.Az a "bajom" ezzel a sérülés dologgal is, hogy ezek előzményei néha em elérhetetlen információk. Lásd Mitchell. Vagy előtte pl. Easley.Jövőre sem kell Londonba mennünk 😕 Max ha a Chargers csoport első lesz.vagy ha mi esünk vissza csoport második helyére 😉
Nomac
kb.azért voltak ott rendesen balszerencsés dolgok is, most a Goodell féle witchhuntról ne is beszéljünk, egy top 30-as pick mínusszal
plusz talán az, hogy ez mellett nemigen látjuk, hogy kik jönnek utánuk.
tavalyi draftról Wise
2016 Thuney
2015 Brown, Flowers, Mason
ideiről legyen Sony
Ez 4 draft 12-16 premier pickjéből 6 kezdő. Az utóbbi háromból 3. Draftonként egy játékosból nehéz kompetitív keretet összehozni.
zinedine5
2015 szerintem rendben volt, oda még Cardona-t is beírnám, magas pick volt, de emlékezzünk vissza előtte lévő években mennyit szívtunk a béna long snapek miatt
sajnos ezek a második körös DB bustok levesznek évenként minimum egy picket, ezen nincs mit szépíteni, ellenben:
2016:
-Brisettet beváltottuk egy Dorsettre, ami nem főnyeremény, de egy (szerencsére) sosem játszó backupQB-ért egy minimálisan használható elkapó azért több mint a semmi
-Mitchell igen jó rookie évet tolt, utána sajnos egészsége nem engedte a profi karriert, simán kezdő lenne Hogan helyén
-Elandon Roberts és Tedd Karras azért backupnak elfogadhatók, főleg 6. körös pickként
2017:
-Cooksért cseréltünk első kört, amit eléggé megérte mert egy évre rá beváltottuk drágább pickre, Wynn egész évre offos, szóval itt megint nincs miért szabadkozni
- Rivers-Garcia kettős megint egészségügyi gondok miatt nem tud pályára kerülni
szóval, ja nem voltak jó húzásaink, de azért azt is nehéz kompenzálni, hogy folyamatosan az első választásaink egyike kiüli a rookie évét komoly sérülés miatt
ZERO_L
Plusz, nem biztos,hogy állandóan túl kell gondolni a helyzetet. Mint Dunlop helyett Cunningham, meg a Cyrus pick a 2. körben. Felesleges reachek, kockáztatások.
Szóval nemigen húzunk playmakereket és szerintem ez látszik a kereten. Pár ász, főleg Brady zsenije, átlag feletti coaching és sok középszerű vagy gyengébb játékos.
Bill HC >>> Bill GM
zinedine5
Illetve ott van az is, hogy a rendszer/elképzelés miatt más típusú játékosokat keresnek, más tulajdonságot nézhetnek mint a többi csapat.
A 2015-ös egy jó draft volt, a 2016-os se volt annyira rossz, ott buktunk játékosokat ill. volt aki valóban nem vált be vagy később ért be más csapatnál. A 2017-es drafton összesen 4 embert hoztunk el, ebből már csak Wise van a csapatnál.
A 2018-as így ránézésre nem rossz, sőt, a szerencsétlenség a nagy sérüléshullám, többüket idén nem is láthattuk, a 9-ből 5(!) IR-en van, csak Dawsont tudtuk visszahozni, van ugye Etling még, aki nem játszik és Crossen meg Sony. Gyakorlatilag a 9-ből 3 játszik csak.
www.pro-football-reference.com/teams/nwe/draft.htm
több mint 5 éve
Erről a magasan húzott sérülékeny játékosokrol meg talán nyáron olvastam egy cikket: a szerző szerint mivel folyamatosan hátul húzunk ezért kénytelenek a magasabb tehetségert ezt bevallani.Az a "bajom" ezzel a sérülés dologgal is, hogy ezek előzményei néha em elérhetetlen információk. Lásd Mitchell. Vagy előtte pl. Easley.Jövőre sem kell Londonba mennünk 😕 Max ha a Chargers csoport első lesz.vagy ha mi esünk vissza csoport második helyére 😉
Nomac
kb.azért voltak ott rendesen balszerencsés dolgok is, most a Goodell féle witchhuntról ne is beszéljünk, egy top 30-as pick mínusszal
tavalyi draftról Wise
2016 Thuney
ideiről legyen Sony
Ez 4 draft 12-16 premier pickjéből 6 kezdő. Az utóbbi háromból 3. Draftonként egy játékosból nehéz kompetitív keretet összehozni.
zinedine5
2015 szerintem rendben volt, oda még Cardona-t is beírnám, magas pick volt, de emlékezzünk vissza előtte lévő években mennyit szívtunk a béna long snapek miatt
sajnos ezek a második körös DB bustok levesznek évenként minimum egy picket, ezen nincs mit szépíteni, ellenben:
2016:
-Brisettet beváltottuk egy Dorsettre, ami nem főnyeremény, de egy (szerencsére) sosem játszó backupQB-ért egy minimálisan használható elkapó azért több mint a semmi
-Mitchell igen jó rookie évet tolt, utána sajnos egészsége nem engedte a profi karriert, simán kezdő lenne Hogan helyén
-Elandon Roberts és Tedd Karras azért backupnak elfogadhatók, főleg 6. körös pickként
2017:
-Cooksért cseréltünk első kört, amit eléggé megérte mert egy évre rá beváltottuk drágább pickre, Wynn egész évre offos, szóval itt megint nincs miért szabadkozni
szóval, ja nem voltak jó húzásaink, de azért azt is nehéz kompenzálni, hogy folyamatosan az első választásaink egyike kiüli a rookie évét komoly sérülés miatt
ZERO_L
Plusz, nem biztos,hogy állandóan túl kell gondolni a helyzetet. Mint Dunlop helyett Cunningham, meg a Cyrus pick a 2. körben. Felesleges reachek, kockáztatások.
Szóval nemigen húzunk playmakereket és szerintem ez látszik a kereten. Pár ász, főleg Brady zsenije, átlag feletti coaching és sok középszerű vagy gyengébb játékos.
Bill HC >>> Bill GM
zinedine5
Aztán ebben van olyan, mint Michel, Mitchell, Easley, a jo öreg Ras-I.
Meg van ami siman pech, mint Wynn, vagy Rivers.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Az a "bajom" ezzel a sérülés dologgal is, hogy ezek előzményei néha em elérhetetlen információk. Lásd Mitchell. Vagy előtte pl. Easley.Jövőre sem kell Londonba mennünk 😕 Max ha a Chargers csoport első lesz.vagy ha mi esünk vissza csoport második helyére 😉
Nomac
tavalyi draftról Wise
2016 Thuney
ideiről legyen Sony
zinedine5
2016:
2017:
ZERO_L
Bill HC >>> Bill GM
több mint 5 éve
Nah ezt nem tudtam, hogy már ezek is megvannak 😊2019-ben nektek NFC East + AFC West és AFC South azonos helyen végzője (csop1.) következik + AFC North teljes mezőnye. Ha Chargers nyeri a nyugatot, akkor lehet London.Jövőre sem kell Londonba mennünk 😕 Max ha a Chargers csoport első lesz.Én vagyok fáradt vagy nem értem, hogy a többivel miért nem játszhatunk?
Nomac
NB2
Fast Willie
Sok a meló...
több mint 5 éve
Willie Parker
15 390
2019-ben nektek NFC East + AFC West és AFC South azonos helyen végzője (csop1.) következik + AFC North teljes mezőnye. Ha Chargers nyeri a nyugatot, akkor lehet London.Jövőre sem kell Londonba mennünk 😕 Max ha a Chargers csoport első lesz.Én vagyok fáradt vagy nem értem, hogy a többivel miért nem játszhatunk?
Nomac
NB2
több mint 5 éve
Jövőre sem kell Londonba mennünk 😕 Max ha a Chargers csoport első lesz.vagy ha mi esünk vissza csoport második helyére 😉
Nomac
tavalyi draftról Wise
2016 Thuney
ideiről legyen Sony
zinedine5
2016:
2017:
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Jövőre sem kell Londonba mennünk 😕 Max ha a Chargers csoport első lesz.Én vagyok fáradt vagy nem értem, hogy a többivel miért nem játszhatunk?
Nomac
több mint 5 éve
Jövőre sem kell Londonba mennünk 😕 Max ha a Chargers csoport első lesz.
több mint 5 éve
...Amikor 2004 után lelépett egyszerre távozott Crennel és Weiss, voltak hasonló problémák a pálya mellett. Az öregnek érezhetően sok volt, hogy egyszerre kellett felelnie a védőkért és a támadókért. Akkor érezhetően túlvállalta magát. Plusz a kiválasztott emberek se válltak be minden esetben. De akkor még ez a franchise messze nem volt az a pusztító gépezet, amivé a '10-es évek végére vállt. Ennek a végétől félünk mi.
Én itt arra tudok gondolni, hogy jelentős változások voltak a Coaching Staffban és hiába jöttek tapasztalt emberek magasabb vagy alacsonyabb pozícióba, mégsem ismerik ugyanúgy a rendszert mint azok akik évek óta itt dolgoznak, plusz előfordulhat, hogy más lett a munkamegosztás, stb.
...
Solymi
De a másik oldalon egy-egy ilyen visszaeső év előfordult korábban is. Amíg a visszaesés ennyiből áll, addig hálásak lehetünk a sorsnak és a Kraft családnak 😊
Mi lesz ezután az év után? Enyhülni fog a nyomás a sapkán. Ez a legfontosabb. Meg az, hogy Steve Belichick megint araszol kicsit feljebb a ranglétrán 😊
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 026
Kicsit félreérthetően fogalmaztam. Nem az volt a probléma, hogy bólintott, hanem mindig akkor dobta hátra a labdát amikor felemelte a fejét. Nem volt se szünet se késlekedés, így mindig tudták a védők, hogy mikor induljanak.Illetve a 2015-ös szezonban elég sok sérült volt a szezon végén és még így is majdnem meglett az AFC bajnoki cím, ahol Stork kb. egyedül adta el a meccset. Mai napig nem értem, hogy a csapatnál dolgozó számtalan edző, hogy a viharba nem vette észre, hogy Stork szinte minden egyes snap előtt bólint egyet.Kicsit túl van ez reagálva, elég sok center csinálja ezt, még sincs akkora pozitív hatással a passrushra.
Solymi
Ráadásul idegenben még a OG-k is besegítenek kézjelekkel, mikor áll készen az irányító és adhatja fel a labdát a center.
És nekem úgy rémlik, hogy Andrews is rendszeresen csinál ilyeneket, még sem találják be emiatt.
ZERO_L
insidethepylon.com/film-study/film-study-nfl/offense-film-study-nfl/2016/02/01/bryan-storks-head-bob-costs-patriots/
Szerk.:
Ami miatt itt többen aggódnak, hogy már ott voltak bizonyos jelek, amik talán mára kissé már kezdenek trendszerűvé vállni. Hogy idén, bár nagy küzdelemen vertünk meg nehéz ellenfeleket, 4 viszonylag nyerhető meccsen túljártak az eszünkön.Én itt arra tudok gondolni, hogy jelentős változások voltak a Coaching Staffban és hiába jöttek tapasztalt emberek magasabb vagy alacsonyabb pozícióba, mégsem ismerik ugyanúgy a rendszert mint azok akik évek óta itt dolgoznak, plusz előfordulhat, hogy más lett a munkamegosztás, stb.
Egyre több rossz döntés a pályán és azon kívül (meg persze számos sikeres is, ezt senki sem vonja kétsége). Ezek eddig nem voltak jellemzőek és amiatt aggódunk, hogy ez ne is válljon trenddé.
Kollega
www.patspulpit.com/2018/7/24/17607896/here-are-all-the-staff-changes-in-patriots-2018-media-guide
Játékos szempontból ami nekem jelenleg kérdés az a TE pozíció. Az látható, hogy Gronk nem használható annyira mint eddig és szerintem tuti nem 100%-os vagy legalábbis nem annyira, hogy rendesen használni lehessen. Allen blokkolni jó, de azért ő sem a hosszútávú megoldás az adott poszton, ráadásul egydimenziós. Hollister meg...fogalmam sincs, alig van használva, kb. mint Dorsett.
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 5 éve
Én '15-ben úgy jöttem el a közös szurkolásról, hogy mindenki elégedett volt azzal, amit a csapat az adott körülmények között teljesített. Úgy emlékszem, hogy egy rossz szót nem szólt senki a csapatra. De még a tavaly a vesztett döntő után is úgy jöttünk el, hogy le a kalappal a csapat előtt és jövőre megmutatjuk, hogy mi még mindig ott vagyunk.kb.
Ami miatt itt többen aggódnak, hogy már ott voltak bizonyos jelek, amik talán mára kissé már kezdenek trendszerűvé vállni. Hogy idén, bár nagy küzdelemen vertünk meg nehéz ellenfeleket, 4 viszonylag nyerhető meccsen túljártak az eszünkön. Mindenki elfogadja, ha esetleg Brady, Gronk, vagy Jules már nem tudna magas szinten teljesíteni, de itt nem erről van szó. Egyre több rossz döntés a pályán és azon kívül (meg persze számos sikeres is, ezt senki sem vonja kétsége). Ezek eddig nem voltak jellemzőek és amiatt aggódunk, hogy ez ne is válljon trenddé.
Kollega
tavalyi draftról Wise
2016 Thuney
ideiről legyen Sony
több mint 5 éve
Én '15-ben úgy jöttem el a közös szurkolásról, hogy mindenki elégedett volt azzal, amit a csapat az adott körülmények között teljesített. Úgy emlékszem, hogy egy rossz szót nem szólt senki a csapatra. De még a tavaly a vesztett döntő után is úgy jöttünk el, hogy le a kalappal a csapat előtt és jövőre megmutatjuk, hogy mi még mindig ott vagyunk.Ami miatt itt többen aggódnak, hogy már ott voltak bizonyos jelek, amik talán mára kissé már kezdenek trendszerűvé vállni. Hogy idén, bár nagy küzdelemen vertünk meg nehéz ellenfeleket, 4 viszonylag nyerhető meccsen túljártak az eszünkön. Mindenki elfogadja, ha esetleg Brady, Gronk, vagy Jules már nem tudna magas szinten teljesíteni, de itt nem erről van szó. Egyre több rossz döntés a pályán és azon kívül (meg persze számos sikeres is, ezt senki sem vonja kétsége). Ezek eddig nem voltak jellemzőek és amiatt aggódunk, hogy ez ne is válljon trenddé.
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
De nem ezen ment el a meccs. Ott már mindenki sérült volt, mire odakerültünk.Stork minden snap előtt bólintott egyet, Miller meg észrevette, így tudta mikor indul a játék. Brady valami 20+ QB hitet szedett össze a meccsen.Illetve a 2015-ös szezonban elég sok sérült volt a szezon végén és még így is majdnem meglett az AFC bajnoki cím, ahol Stork kb. egyedül adta el a meccset. Mai napig nem értem, hogy a csapatnál dolgozó számtalan edző, hogy a viharba nem vette észre, hogy Stork szinte minden egyes snap előtt bólint egyet.Erről én lemaradtam, valaki kifejtené mi volt ez? 😀
Solymi
akdestroyer
cspeti98
több mint 5 éve
na igy mar minden vilagos 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Kezd ez a fórum olyanná válni mint vmi siratószakkör. Rendben hogy idén a vereségeink betli hegyek voltak, de b.sszátok meg melyik vereség betli mentes??? Ez NFL még a Patsnek is lehet nek ilyen meccsei. Túl kell lenni rajta és nézni a Brady harcát az idővel mert sokáig már nem élvezhetjük a játékát. Mutassatok már 1 csapatot akik perfecktül játszanak minden 1-es meccsen? Olyan nincs elárulom. Elég már a pityogásból mert ge.i unalmas hosszú hosszú oldalakon keresztül megy a bömbölés. Pedig vezetjük a csoportunkat, 1 győzelemre a csop, győzelwmtől és 3 lépésre a div. 2. Helyétől. Töröljétek le a könnyeket fújjátok ki az orrotokat aztán várjuk a Vasas meccset...Meséld már el ki a tököm picsog itt... Szerintem jogosan lehet a szurkoló ingerült, csalódott, mérges azért mert idén a csapat kollektíve olyan jeleket mutat, ami eddig baromira nem volt rá jellemző.
ParadSEC
Az utóbbi években rengeteg olyan vereségünk volt, ami teljesen vállalható volt. Lásd az előbb betett 2015-ös meccseket, ahol bizony voltak rossz játékok, egyéni hibák, de mint csapat nem mentünk le kutyába. És ez volt jellemző ránk az utóbbi lassan 20 évben, néha szezononként becsúszott egy-egy tényleg "semmi sem sikerülő" kínos vereség, de NÉGY egy szezonban SOSEM. És ez ami baromira aggasztó...
Meg ne gyere már itt a többi csapattal, ki nem szarja le őket. Hol érdekel engem, hogy a Steelers rendszeresen betlizik egy underdog ellen idegenben(+a PO-ban), most ettől jobban kéne éreznem magam, ha nekik ez a szint megfelel mert "tsalád" akkor egészségükre vagy az Eagles idei mélyrepülése címvédőként, felértékeli a tavalyi szezonunkat?
Ez a franchise nem azzal építette ki a lassan két évtizedes dinasztiáját, mert csak kicsivel jobb akart lenni az ellenfeleinél. Folyamatosan egy magas követelményi szinthez tartja magát, amit idén egyáltalán nem sikerül megugrani.
És amíg Brady+BB páros itt van, szerintem ennek a magas szintnek kell lennie az elvártnak, aztán majd ha Hue Jackson+Bortles féle kóklerek fognak nálunk tevékenykedni, akkor meg lehet elégedni azzal is ha két TD-t tudunk szerezni egy meccsen.
UI.: ha annyira zavar mások
Illetve a 2015-ös szezonban elég sok sérült volt a szezon végén és még így is majdnem meglett az AFC bajnoki cím, ahol Stork kb. egyedül adta el a meccset. Mai napig nem értem, hogy a csapatnál dolgozó számtalan edző, hogy a viharba nem vette észre, hogy Stork szinte minden egyes snap előtt bólint egyet.Kicsit túl van ez reagálva, elég sok center csinálja ezt, még sincs akkora pozitív hatással a passrushra.
Solymi
Ráadásul idegenben még a OG-k is besegítenek kézjelekkel, mikor áll készen az irányító és adhatja fel a labdát a center.
És nekem úgy rémlik, hogy Andrews is rendszeresen csinál ilyeneket, még sem találják be emiatt.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
cspeti98
466
Stork minden snap előtt bólintott egyet, Miller meg észrevette, így tudta mikor indul a játék. Brady valami 20+ QB hitet szedett össze a meccsen.Illetve a 2015-ös szezonban elég sok sérült volt a szezon végén és még így is majdnem meglett az AFC bajnoki cím, ahol Stork kb. egyedül adta el a meccset. Mai napig nem értem, hogy a csapatnál dolgozó számtalan edző, hogy a viharba nem vette észre, hogy Stork szinte minden egyes snap előtt bólint egyet.Erről én lemaradtam, valaki kifejtené mi volt ez? 😀
Solymi
akdestroyer
több mint 5 éve
akdestroyer
4 751
Illetve a 2015-ös szezonban elég sok sérült volt a szezon végén és még így is majdnem meglett az AFC bajnoki cím, ahol Stork kb. egyedül adta el a meccset. Mai napig nem értem, hogy a csapatnál dolgozó számtalan edző, hogy a viharba nem vette észre, hogy Stork szinte minden egyes snap előtt bólint egyet.Erről én lemaradtam, valaki kifejtené mi volt ez? 😀
Solymi
több mint 5 éve
Kezd ez a fórum olyanná válni mint vmi siratószakkör. Rendben hogy idén a vereségeink betli hegyek voltak, de b.sszátok meg melyik vereség betli mentes??? Ez NFL még a Patsnek is lehet nek ilyen meccsei. Túl kell lenni rajta és nézni a Brady harcát az idővel mert sokáig már nem élvezhetjük a játékát. Mutassatok már 1 csapatot akik perfecktül játszanak minden 1-es meccsen? Olyan nincs elárulom. Elég már a pityogásból mert ge.i unalmas hosszú hosszú oldalakon keresztül megy a bömbölés. Pedig vezetjük a csoportunkat, 1 győzelemre a csop, győzelwmtől és 3 lépésre a div. 2. Helyétől. Töröljétek le a könnyeket fújjátok ki az orrotokat aztán várjuk a Vasas meccset...Az volt az a szezon, aminek úgy lett vége, hogy Denverben levertek minket, mint a cölöpöt.Nana, 2015-ös szezon volt még ilyen:Srácok!2018-ig mi is azt hittük 😊
Át tudom érezni. Hétvégén játszunk egy fasza slugfest-et egymással, ki a bénább címszóval. Gondolom nyertek...mert ti nem szoktatok balfarokoskodni kétszer egymás után, mi már háromszor előadtuk sorozatban.
Fast Willie
NB2
WK12 @ Denver Broncos L 24–30 (OT) 10–1
WK13 Philadelphia Eagles L 28–35 10–2
WK14 @ Houston Texans W 27–6 11–2
WK15 Tennessee Titans W 33–16 12–2
WK16 @ New York Jets L 20–26 (OT) 12–3
WK17 @ Miami Dolphins L 10–20 12–4
...
Solymi
Igen, ez a szezon hasonlít arra szerintem is, de van egy fontos difi: Annak címvédőként futottunk neki, nem úgy, hogy előtte a döntőben bohócot csinált belőlünk az Eagles.
Hogy egy példával is érzékeltessem: Ez ugyanaz az edzői stáb, amelyik pontosan kitalálta, hogy Pete Carroll milyen játékot fog hívni goal line-nál a SB végén? Ugyanazok hívták a játékot tegnap este is? Csak én érzem úgy mintha korábban nem lett volna ennyi terített betli, mint ebben az évben?
Kollega
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 026
Azért az erős túlzás, hogy az Eagles bohócot csinált belőlünk. Mi tudvalevőleg egy hullámzó vagy közepes DEF-fel mentünk oda, az Eagles-ét meg kvázi istenítették, erre Brady annyi yardot dobált össze ellenük ami SB rekord volt. Volt ott is nem kevés hiba (pl. Cooks), de egy játékkal jobb volt az Eagles.Az volt az a szezon, aminek úgy lett vége, hogy Denverben levertek minket, mint a cölöpöt.Nana, 2015-ös szezon volt még ilyen:Srácok!2018-ig mi is azt hittük 😊
Át tudom érezni. Hétvégén játszunk egy fasza slugfest-et egymással, ki a bénább címszóval. Gondolom nyertek...mert ti nem szoktatok balfarokoskodni kétszer egymás után, mi már háromszor előadtuk sorozatban.
Fast Willie
NB2
...
Solymi
Igen, ez a szezon hasonlít arra szerintem is, de van egy fontos difi: Annak címvédőként futottunk neki, nem úgy, hogy előtte a döntőben bohócot csinált belőlünk az Eagles.
Hogy egy példával is érzékeltessem: Ez ugyanaz az edzői stáb, amelyik pontosan kitalálta, hogy Pete Carroll milyen játékot fog hívni goal line-nál a SB végén? Ugyanazok hívták a játékot tegnap este is? Csak én érzem úgy mintha korábban nem lett volna ennyi terített betli, mint ebben az évben?
Kollega
Akik régebb óta nézik a Pats meccseit vagy visszanéztek sokat, hadd kérdezzem már meg, hogy hányszor volt az, hogy a Pats volt pont egy játékkal jobb? Kb. az összes nyertes SB-n? 😊
Az viszont tény, hogy az edzői stábban vannak problémák, nem véletlenül hívták vissza JMD-t, gondolom a kiszemeltjük (talán Daboll) nem vállalta a munkát.
Azért durva lett volna, ha mind az OC és DC egyszerre lép le. Ráadásul pár ember át is ment ugye a Coltshoz.
Illetve a 2015-ös szezonban elég sok sérült volt a szezon végén és még így is majdnem meglett az AFC bajnoki cím, ahol Stork kb. egyedül adta el a meccset. Mai napig nem értem, hogy a csapatnál dolgozó számtalan edző, hogy a viharba nem vette észre, hogy Stork szinte minden egyes snap előtt bólint egyet.
Szóval vannak bajok, de ahogy megverték a KC-t, GB_t, Vikes-ot, így úgy gondolom, hogy képesek lesznek megfelelő gameplant összetenni a Steelers ellen és összekapni a csapatot. Innentől kb. az összes meccset hidegben fogják játszani 😀
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 5 éve
Az volt az a szezon, aminek úgy lett vége, hogy Denverben levertek minket, mint a cölöpöt.Nana, 2015-ös szezon volt még ilyen:Srácok!2018-ig mi is azt hittük 😊
Fast Willie
NB2
...
Solymi
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 026
Egy fizucsökkentés szerintem kinéz neki, nem igazán hozza azt a teljesítményt amit elvártunk tőle, meg számomra ez is hasonló mit a Mayo eset.Amikor utoljára elküldtük a f.szba HT-t akkor SB-t nyertünk! 😀 Nem kis HT segítséggel. Lépjünk túl a meccsen aztán készüljünk a Vasas ellen.annak már lassan négy éve, azóta túl van pár sérülésen
ParadSEC
btw, akkor is jogos volt (azt a Broncos elleni meccsen nyújtott teljesítményét míg élek nem felejtem el) és most is borzasztó nézni amilyen szinten lelassult a játéka
offseasonben fizu csökkentésre kéne rávenni, ha nem megy bele 5M DM-el és ugyan ennyi spórolás mellett lehet elköszönünk tőle, mert bár nem hasznavehetetlen, elég limitált dolgokat lehet már csak rábízni, ami nagyon nem éri meg a 10 milliót
bár a draft még messze, van egy olyan érzésem hogy az LB (csökkenő szerepe miatt is) nem igen lesz prioritás számunkra, HT sorsától függetlenül
ZERO_L
Biztos, hogy hoznak a nyakára valakit, hogy nyomást gyakoroljanak rá, de az is lehet, hogy olyasmi van a háttérben amiről mi nem tudunk.
több mint 5 éve
Amikor utoljára elküldtük a f.szba HT-t akkor SB-t nyertünk! 😀 Nem kis HT segítséggel. Lépjünk túl a meccsen aztán készüljünk a Vasas ellen.annak már lassan négy éve, azóta túl van pár sérülésen
ParadSEC
btw, akkor is jogos volt (azt a Broncos elleni meccsen nyújtott teljesítményét míg élek nem felejtem el) és most is borzasztó nézni amilyen szinten lelassult a játéka
offseasonben fizu csökkentésre kéne rávenni, ha nem megy bele 5M DM-el és ugyan ennyi spórolás mellett lehet elköszönünk tőle, mert bár nem hasznavehetetlen, elég limitált dolgokat lehet már csak rábízni, ami nagyon nem éri meg a 10 milliót
bár a draft még messze, van egy olyan érzésem hogy az LB (csökkenő szerepe miatt is) nem igen lesz prioritás számunkra, HT sorsától függetlenül
több mint 5 éve
Amikor utoljára elküldtük a f.szba HT-t akkor SB-t nyertünk! 😀 Nem kis HT segítséggel. Lépjünk túl a meccsen aztán készüljünk a Vasas ellen.
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
April Wine
256
Hát nem bánnám, ha a drafton kifognánk valami fasza LB prospectet.
Szerkesztette: April Wine
több mint 5 éve
FunHun
1 493
HT-t szerintem el kell felejteni mint LB.Egy szituációs passrusherként lehet használni bizonyos blitzsémák esetében, mert ezeket nagyon érzi.