NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
17
4
2:15, Arena4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Nem mi nyitottuk ki őket, hanem a tulaj, aki egyben elvette mindenkitől az adminjogokat és törölte a búcsúcikket... pont az ilyen dolgok miatt döntöttünk a partizánakció mellett, mert míg egyes fejlesztésekre évek óta várunk, ha kell rögtön rá tud nézni az oldalraDugja fel magának az oldalát....
r.baggio
több mint 6 éve
Nem mi nyitottuk ki őket, hanem a tulaj, aki egyben elvette mindenkitől az adminjogokat és törölte a búcsúcikket... pont az ilyen dolgok miatt döntöttünk a partizánakció mellett, mert míg egyes fejlesztésekre évek óta várunk, ha kell rögtön rá tud nézni az oldalra
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Jé megint nyitva a topicok 😮Ezek szerint itt búcsú mindenkitől. Szervusztok, jók voltak az együtt töltött évek.Lelépsz?
Burkus
ThundersNFL
fuzovelkifele.com/2018/05/egyesul-magyarorszag-ket-legnagyobb-amerikai-focis-oldala/
több mint 6 éve
Ezek szerint itt búcsú mindenkitől. Szervusztok, jók voltak az együtt töltött évek.Lelépsz?
Burkus
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Ezek szerint itt búcsú mindenkitől. Szervusztok, jók voltak az együtt töltött évek.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Ja ezt az idézetet én is néztem még anno, de már elfelejtettem, hogy ki kéne javítani a másolás után 😀
több mint 6 éve
„Rob Gronkowski esete eltér. Információk szerint ügynöke és a csapat dolgoznak a szerződése átstrukturálásán, azonban az május 24-éig nem lehet hivatalos, még ha meg is egyeznek, mivel valószínűleg a teljesítményfokozók fognak leginkább változni és az pedig csak 1 évvel a korábbi szerződés megkötése után történhet meg és Gronk tavaly május 24-én írta alá korábbi szerződését.Újfajta cuccot kezd el szedni?
Wyatt
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
„Rob Gronkowski esete eltér. Információk szerint ügynöke és a csapat dolgoznak a szerződése átstrukturálásán, azonban az május 24-éig nem lehet hivatalos, még ha meg is egyeznek, mivel valószínűleg a teljesítményfokozók fognak leginkább változni és az pedig csak 1 évvel a korábbi szerződés megkötése után történhet meg és Gronk tavaly május 24-én írta alá korábbi szerződését. Érdekes lesz látni, hogy 24-én ott lesz-e a pályán.”😀 😀 😀
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 020
Csak elnézik. Meg már megszokhatták tőlem.És van BB-ről is 😊
Matthew99
De ez se rossz, tisztára mint valami filmposzter:
designingsport.com/post/86945567569/robert-kraft-bill-belichick-tom-brady-new
több mint 6 éve
Matthew!Csak elnézik. Meg már megszokhatták tőlem.
Azt hiszem a mobilosok sokszor fognak téged emlegetni 😊
(a képek amúgy jók)
NB2
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Matthew!Azt hiszem a mobilosok sokszor fognak téged emlegetni 😊
(a képek amúgy jók)
több mint 6 éve
Igen olvastam,köszi.Clayborne sérüléséről tud vki vmit? Annyit olvastam hogy quadricepsz sérülést szenvedett.Adrian Claybornnak semmi baj nincs a combizmával
kolok1972
Ez a ma esti beszámolóban van, az biztatónak tűnik 😊
pats.hu/rovid-ujsagiroi-eszrevetelek-az-elso-nyilt-edzesnaprol
Wyatt
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
EdelmanMayo
Valentine
Rowe
Ninkovich
Harmon
Bruschi
Hogan
Gillislee
Bledsoe
McCourty
Law
Brady
Amendola
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Clayborne sérüléséről tud vki vmit? Annyit olvastam hogy quadricepsz sérülést szenvedett.Adrian Claybornnak semmi baj nincs a combizmával
kolok1972
Ez a ma esti beszámolóban van, az biztatónak tűnik 😊
pats.hu/rovid-ujsagiroi-eszrevetelek-az-elso-nyilt-edzesnaprol
több mint 6 éve
Clayborne sérüléséről tud vki vmit? Annyit olvastam hogy quadricepsz sérülést szenvedett.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Ebben a szezonban a 10. legjobb roster lesz a bajnok.twitter.com/TheHerd/status/996480840631758850
több mint 6 éve
twitter.com/QuinnsterX/status/997866712509841413Szakadok 😀 már a LJ-s válaszon is felnevettem, de ez visz mindent 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
nagyon várom a visszatérését és tudom kapjam be, de olyan jó volna a Gronk-Jules-Brady hármast egyszerre együtt egészségesen látni a pályán, ha lehet még jó sokáig 😀
www.youtube.com/watch?v=VsinxyjRLL4
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
A mi kis őrültünk 😊Hja
www.facebook.com/NFL/videos/10156372190256263/
Wyatt
Szerkesztette: vpi
több mint 6 éve
Garciaban pedig bíztam,hát így sajna akkor ennyi volt csórinak...nagyon kíváncsi leszek majd hogy akkor tényleg ki lesz a kezdő LT 😊Waddle
még jó hogy van OL depth dögivel 😀
manuszka86
Szerintem egy ilyen jól működő rendszerben ő teljesen jó LT lehet.
twitter.com/MixtapeBobKraft/status/994944142240137216/photo/1
Szerkesztette: Bazzani
több mint 6 éve
Garciaban pedig bíztam,hát így sajna akkor ennyi volt csórinak...nagyon kíváncsi leszek majd hogy akkor tényleg ki lesz a kezdő LT 😊még jó hogy van OL depth dögivel 😀