NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Azt nem tudom, de a kiemelést a topic tetejéről leszedhetnéd, ha belefér 😊Lesz még itt valaki vagy mindenki megy FD-re?igen
Wyatt
hol kell hszt törölni?
shawnka
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Áh, kevés az ide, ezt mindenki tudja. Meg hogy nem mókás nálunk játszani (bár egyes Clevelandből hozzánk érkezők szerint a 0–16 sem volt mókás, de hát ők nem értenek hozzá)Lesz még itt valaki vagy mindenki megy FD-re?Teszteljük a rendszert, beírom hogy csaltatok, meglátjuk mikor pusztít el a népharag 😀
Wyatt
gabokocka
Engem inkább az érdekelne, idén mivel csaljuk vissza magunkat a csúcsra
több mint 6 éve
Lesz még itt valaki vagy mindenki megy FD-re?igen
Wyatt
hol kell hszt törölni?
több mint 6 éve
Vesszen, aki ezt meri mondani! Ha jól olvasom, akkor mégis ez a felület marad?Lesz még itt valaki vagy mindenki megy FD-re?Teszteljük a rendszert, beírom hogy csaltatok, meglátjuk mikor pusztít el a népharag 😀
Wyatt
gabokocka
több mint 6 éve
Lesz még itt valaki vagy mindenki megy FD-re?Teszteljük a rendszert, beírom hogy csaltatok, meglátjuk mikor pusztít el a népharag 😀
Wyatt
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 020
Az a baj, hogy én atneztem a másik fórumra és mivel legtöbbször telorol vagyok, ott nagyon kijonnek a hianyossagok.Ez tény, mások is szóvá tették már, de a srácok nem értenek a fórummotor fejlesztéshez és/vagy keret sincs rá, passz.
fodi91
Hogy miért most és miért így történt meg a fúzió azt nem tudom, de jogos a felvetés, hogy miért nem lett jobban előkészítve.
Most nyáron úgyse pörög annyira a fórum, lesz idejük tesztelni és felmérni, hogy ez így mennyire fog működni, mennyit lehet rajta fejleszteni.
több mint 6 éve
fodi91
196
Az a baj, hogy én atneztem a másik fórumra és mivel legtöbbször telorol vagyok, ott nagyon kijonnek a hianyossagok. El van csúszva az oldal és egyebek.Ezzel a lépéssel nekem csak az a gondom, hogy egyelőre ez nem előre lépés, mert vannak olyan funkciók (automata frissítés) amik nélkül elég nehéz elkepzelni a fórumot, egy eredmenykovetonel például.
A másik gond, hogy a népet megfogja osztani és valaki marad, valaki megy és ezzel mindenki veszít.
Persze értem, hogy ez nem volt jó ahogy itt ment, de osszelehetett volna hozni valami jobb fórum motort és azzal indítani, mert ez így gagyi és nem hiszem, hogy így át megyek.
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 020
Van ra igeny, csak nektek az nem fogja megerni, mert az az igeny nem eri el azt a szintet.Amit ott írogattak ill. amit Bazzani is kérdezett, én azt vettem ki, hogy maradna a jelenlegi fórumrendszer, mert az egyszerűbb, de később ez változhat.
Stez
Én örülök annak, hogy ez a fúzió létrejött (pedig nagyon szerettem ezt az oldalt, de ide is már csak a fórum miatt jártam), ráadásul az FK-nak is van egy olyan kapcsolati tőkéje ami esetleg segíthet abban, hogy később komolyabb fórummotorra álljanak át és legyen ember aki azt üzemelteti/karbantartja.
A mostani, nyári időszak segít nekik tesztelni a rendszert és felmérni a lehetőségeket, a bowl.hu látogatottsági adatai meg adottak, szóval az alapján fel lehet mérni, hogy mekkora melót kell belefektetni.
több mint 6 éve
Persze ez is lehet.A kulcsfukciók megvannak, s ahogy írtad mindkettőben voltak hiányosságok.Én átregeltem de annyira fapados a dolog, hogy egyelőre nagyon taszít.gondolom azért hagyja nyitva a topikokat, hogy legyen valami forgalom. ezért kell "mindenkinek" átmenni 😊Akkor végre értő jó kezekbe kerül. 😊 Csak utána ne jusson arra a sorsra, mint Luck. 😉 Amúgy most éppen mi a helyzet? Az oldal tulaja menteni akarja a boltot?McDaniels megallapodott a bowl.hu-val, o lesz az oldal uj foszerkesztoje.Nem, az a hír, hogy itt bezárnak. Az FK-ra megy a fórum, a bowl.hu megszűnik.Ezek szerint itt búcsú mindenkitől. Szervusztok, jók voltak az együtt töltött évek.Lelépsz?
Burkus
ThundersNFL
Burkus
Stez
Burkus
Löfli
Még ehhez képest is pedig ez a fórum is bőven hordoz hibákat.
A vége az lesz, hogy nem írok sehová. Legalább marad több időm a családra.
Azért a 10-15 lájkért meg sem éri órákat dolgozni vele...
Bazzani
Szerintem ez inkább a klasszikus "éveken át megszoktam valamit, s hirtelen fura váltani érzés"
Ugyanez volt anno a korábbi váltásnál, mikor sokaknak hiányzott a régi "zöld" oldal, arra is sokan panaszkodtak, én emlékszem 😊
Igor
Meg én nem vagyok ellene a dolognak regeltem is.
Szerencsére holtszezon van.
több mint 6 éve
A kulcsfukciók megvannak, s ahogy írtad mindkettőben voltak hiányosságok.Én átregeltem de annyira fapados a dolog, hogy egyelőre nagyon taszít.gondolom azért hagyja nyitva a topikokat, hogy legyen valami forgalom. ezért kell "mindenkinek" átmenni 😊Akkor végre értő jó kezekbe kerül. 😊 Csak utána ne jusson arra a sorsra, mint Luck. 😉 Amúgy most éppen mi a helyzet? Az oldal tulaja menteni akarja a boltot?McDaniels megallapodott a bowl.hu-val, o lesz az oldal uj foszerkesztoje.Nem, az a hír, hogy itt bezárnak. Az FK-ra megy a fórum, a bowl.hu megszűnik.Ezek szerint itt búcsú mindenkitől. Szervusztok, jók voltak az együtt töltött évek.Lelépsz?
Burkus
ThundersNFL
Burkus
Stez
Burkus
Löfli
Bazzani
Szerintem ez inkább a klasszikus "éveken át megszoktam valamit, s hirtelen fura váltani érzés"
Ugyanez volt anno a korábbi váltásnál, mikor sokaknak hiányzott a régi "zöld" oldal, arra is sokan panaszkodtak, én emlékszem 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
A magam részéről 1-2 napig még benézek ide infókért, de már regeltem az fk fórumra. Ha az beindul, ide soha többet nem nézek be, basszameg a tulajdonos. Majd ezután megnézheti a látogatottságot. Ez a közösség meg van olyan erős és intelligens, hogy hamarosan lesz végleges jó megoldás. Eredménykövető legyen 😊
több mint 6 éve
Van ra igeny, csak nektek az nem fogja megerni, mert az az igeny nem eri el azt a szintet.fapadosnak fapados, de egy rendes fórumot összedobni meg viszonylag nagy kiadás, abba csak akkor vágnánk bele, ha látjuk, hogy tényleg van rá igényÉn átregeltem de annyira fapados a dolog, hogy egyelőre nagyon taszít.gondolom azért hagyja nyitva a topikokat, hogy legyen valami forgalom. ezért kell "mindenkinek" átmenni 😊Akkor végre értő jó kezekbe kerül. 😊 Csak utána ne jusson arra a sorsra, mint Luck. 😉 Amúgy most éppen mi a helyzet? Az oldal tulaja menteni akarja a boltot?McDaniels megallapodott a bowl.hu-val, o lesz az oldal uj foszerkesztoje.Nem, az a hír, hogy itt bezárnak. Az FK-ra megy a fórum, a bowl.hu megszűnik.Ezek szerint itt búcsú mindenkitől. Szervusztok, jók voltak az együtt töltött évek.Lelépsz?
Burkus
ThundersNFL
Burkus
Stez
Burkus
Löfli
Bazzani
Löfli
több mint 6 éve
Mindketten tudjuk Bazza,hogy nem azért csináltad,hanem mert szereted ezt a sportot és szereted a Lionst. Mindenesetre engem is mellbe vágott a dolog,a napi rutin része volt az olvasgatás .Én átregeltem de annyira fapados a dolog, hogy egyelőre nagyon taszít.gondolom azért hagyja nyitva a topikokat, hogy legyen valami forgalom. ezért kell "mindenkinek" átmenni 😊Akkor végre értő jó kezekbe kerül. 😊 Csak utána ne jusson arra a sorsra, mint Luck. 😉 Amúgy most éppen mi a helyzet? Az oldal tulaja menteni akarja a boltot?McDaniels megallapodott a bowl.hu-val, o lesz az oldal uj foszerkesztoje.Nem, az a hír, hogy itt bezárnak. Az FK-ra megy a fórum, a bowl.hu megszűnik.Ezek szerint itt búcsú mindenkitől. Szervusztok, jók voltak az együtt töltött évek.Lelépsz?
Burkus
ThundersNFL
Burkus
Stez
Burkus
Löfli
Bazzani
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
Sajnos nagyon hasonló a dolog az nba1.hu-ra.fapadosnak fapados, de egy rendes fórumot összedobni meg viszonylag nagy kiadás, abba csak akkor vágnánk bele, ha látjuk, hogy tényleg van rá igényÉn átregeltem de annyira fapados a dolog, hogy egyelőre nagyon taszít.gondolom azért hagyja nyitva a topikokat, hogy legyen valami forgalom. ezért kell "mindenkinek" átmenni 😊Akkor végre értő jó kezekbe kerül. 😊 Csak utána ne jusson arra a sorsra, mint Luck. 😉 Amúgy most éppen mi a helyzet? Az oldal tulaja menteni akarja a boltot?McDaniels megallapodott a bowl.hu-val, o lesz az oldal uj foszerkesztoje.Nem, az a hír, hogy itt bezárnak. Az FK-ra megy a fórum, a bowl.hu megszűnik.Ezek szerint itt búcsú mindenkitől. Szervusztok, jók voltak az együtt töltött évek.Lelépsz?
Burkus
ThundersNFL
Burkus
Stez
Burkus
Löfli
Bazzani
Löfli
Ugyanígy tűnt el az is. De ne legyen igazam. Azt megértem ha jobbra cserélünk valamit de ez nem az.
Én támogatom a változást meg látom az akaratot. Remélem, hogy jobb lesz.
több mint 6 éve
Patrik007
342
Mi (mármint a már közös szerkesztőség) nyitott rá, hogy fejlesztünk folyamatosan. Pénzt és energiát is beletéve, de ilyen gyorsan nem megy. (akár teljesen új forummotort használva ha a wp nem enged többet). Tudjuk, hogy sok a hiányossága és még kicsit butácska, de folyamatosan lehet írni miket várnátok fejlesztés gyanánt. Mindennel törödni fogunk, de van amihez idő kell, van amihez sok idő kell (és nyilván olyan is van ami nem megoldható). Szóval a lényeg hogfy várható, hogy lesznek fejlesztések folyamatosan.fapadosnak fapados, de egy rendes fórumot összedobni meg viszonylag nagy kiadás, abba csak akkor vágnánk bele, ha látjuk, hogy tényleg van rá igényÉn átregeltem de annyira fapados a dolog, hogy egyelőre nagyon taszít.gondolom azért hagyja nyitva a topikokat, hogy legyen valami forgalom. ezért kell "mindenkinek" átmenni 😊Akkor végre értő jó kezekbe kerül. 😊 Csak utána ne jusson arra a sorsra, mint Luck. 😉 Amúgy most éppen mi a helyzet? Az oldal tulaja menteni akarja a boltot?McDaniels megallapodott a bowl.hu-val, o lesz az oldal uj foszerkesztoje.Nem, az a hír, hogy itt bezárnak. Az FK-ra megy a fórum, a bowl.hu megszűnik.Ezek szerint itt búcsú mindenkitől. Szervusztok, jók voltak az együtt töltött évek.Lelépsz?
Burkus
ThundersNFL
Burkus
Stez
Burkus
Löfli
Bazzani
Löfli
több mint 6 éve
fapadosnak fapados, de egy rendes fórumot összedobni meg viszonylag nagy kiadás, abba csak akkor vágnánk bele, ha látjuk, hogy tényleg van rá igényÉn átregeltem de annyira fapados a dolog, hogy egyelőre nagyon taszít.gondolom azért hagyja nyitva a topikokat, hogy legyen valami forgalom. ezért kell "mindenkinek" átmenni 😊Akkor végre értő jó kezekbe kerül. 😊 Csak utána ne jusson arra a sorsra, mint Luck. 😉 Amúgy most éppen mi a helyzet? Az oldal tulaja menteni akarja a boltot?McDaniels megallapodott a bowl.hu-val, o lesz az oldal uj foszerkesztoje.Nem, az a hír, hogy itt bezárnak. Az FK-ra megy a fórum, a bowl.hu megszűnik.Ezek szerint itt búcsú mindenkitől. Szervusztok, jók voltak az együtt töltött évek.Lelépsz?
Burkus
ThundersNFL
Burkus
Stez
Burkus
Löfli
Bazzani
több mint 6 éve
Én átregeltem de annyira fapados a dolog, hogy egyelőre nagyon taszít.gondolom azért hagyja nyitva a topikokat, hogy legyen valami forgalom. ezért kell "mindenkinek" átmenni 😊Akkor végre értő jó kezekbe kerül. 😊 Csak utána ne jusson arra a sorsra, mint Luck. 😉 Amúgy most éppen mi a helyzet? Az oldal tulaja menteni akarja a boltot?McDaniels megallapodott a bowl.hu-val, o lesz az oldal uj foszerkesztoje.Nem, az a hír, hogy itt bezárnak. Az FK-ra megy a fórum, a bowl.hu megszűnik.Ezek szerint itt búcsú mindenkitől. Szervusztok, jók voltak az együtt töltött évek.Lelépsz?
Burkus
ThundersNFL
Burkus
Stez
Burkus
Löfli
több mint 6 éve
gondolom azért hagyja nyitva a topikokat, hogy legyen valami forgalom. ezért kell "mindenkinek" átmenni 😊Akkor végre értő jó kezekbe kerül. 😊 Csak utána ne jusson arra a sorsra, mint Luck. 😉 Amúgy most éppen mi a helyzet? Az oldal tulaja menteni akarja a boltot?McDaniels megallapodott a bowl.hu-val, o lesz az oldal uj foszerkesztoje.Nem, az a hír, hogy itt bezárnak. Az FK-ra megy a fórum, a bowl.hu megszűnik.Ezek szerint itt búcsú mindenkitől. Szervusztok, jók voltak az együtt töltött évek.Lelépsz?
Burkus
ThundersNFL
Burkus
Stez
Burkus
több mint 6 éve
Akkor végre értő jó kezekbe kerül. 😊 Csak utána ne jusson arra a sorsra, mint Luck. 😉 Amúgy most éppen mi a helyzet? Az oldal tulaja menteni akarja a boltot?McDaniels megallapodott a bowl.hu-val, o lesz az oldal uj foszerkesztoje.Nem, az a hír, hogy itt bezárnak. Az FK-ra megy a fórum, a bowl.hu megszűnik.Ezek szerint itt búcsú mindenkitől. Szervusztok, jók voltak az együtt töltött évek.Lelépsz?
Burkus
ThundersNFL
Burkus
Stez
több mint 6 éve
McDaniels megallapodott a bowl.hu-val, o lesz az oldal uj foszerkesztoje.Nem, az a hír, hogy itt bezárnak. Az FK-ra megy a fórum, a bowl.hu megszűnik.Ezek szerint itt búcsú mindenkitől. Szervusztok, jók voltak az együtt töltött évek.Lelépsz?
Burkus
ThundersNFL
Burkus
több mint 6 éve
Nem, az a hír, hogy itt bezárnak. Az FK-ra megy a fórum, a bowl.hu megszűnik.Ezek szerint itt búcsú mindenkitől. Szervusztok, jók voltak az együtt töltött évek.Lelépsz?
Burkus
ThundersNFL
több mint 6 éve
Aki nem jön át, annak sziasztok, jó volt köszi. Aki átjön, annak hello szia szevasz.
több mint 6 éve
Reméljük a közösség verdiktje is ez lesz (a pats.hu-soknak amúgy se kell őt bemutatni), de innentől már mindenki saját döntése, hogy átjön az új fórumra vagy marad itt továbbNem mi nyitottuk ki őket, hanem a tulaj, aki egyben elvette mindenkitől az adminjogokat és törölte a búcsúcikket... pont az ilyen dolgok miatt döntöttünk a partizánakció mellett, mert míg egyes fejlesztésekre évek óta várunk, ha kell rögtön rá tud nézni az oldalraDugja fel magának az oldalát....
r.baggio
Bazzani
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal