NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Basszameg, Brady visszavonult 😮| 444.hu/2018/07/06/figyelem-facebookon-erkezhet-cristiano-ronaldo-valosagshowja |
Szerkesztette: Wyatt
több mint 6 éve
Kìvàncsi leszek hogy hozunk-e vkit a supi draftról
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Én nem húztam fel magam.Ez jó pofa fuzovelkifele.com/2016/10/pitagorasz-super-bowl-joslat-gyoztes/ e szerint mi túlteljesítettünk mérlegügyileg, és ezért visszaesés várható. Mondjuk egy 12–4
több mint 6 éve
Akkor jövőre egyet sem adunk, ha mindkettő már nyugger lesz? 😀Sikerült adnunk eddig egy játékost a top 100-ba, Gronk a 15.ezeken a listákon csak Te tudod felhúzni magad 😊
Nyilván Brady lesz az első
www.nfl.com/videos/nfl-top100-2018/0ap3000000937715/Top-100-Players-of-2018-Rob-Gronkowski-No-15
Wyatt
gordon
több mint 6 éve
Sikerült adnunk eddig egy játékost a top 100-ba, Gronk a 15.ezeken a listákon csak Te tudod felhúzni magad 😊
Nyilván Brady lesz az első
www.nfl.com/videos/nfl-top100-2018/0ap3000000937715/Top-100-Players-of-2018-Rob-Gronkowski-No-15
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Sikerült adnunk eddig egy játékost a top 100-ba, Gronk a 15.Nyilván Brady lesz az első
Szerkesztette: Wyatt
több mint 6 éve
Béczkó
1 264
Mindenki a visszavonulásáról kérdezgeti, kár!
több mint 6 éve
Maka
2 760
A haverja odament, ki is offolta a picsába.twitter.com/makamazsom/status/1007715519036907520Remélem odasomfordált egy megsemmisítő pillantásért és egy autogramért 😊
Maka
Solymi
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 020
twitter.com/makamazsom/status/1007715519036907520Remélem odasomfordált egy megsemmisítő pillantásért és egy autogramért 😊
Maka
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Eddig inkompetens phöckök keze alatt volt. Na de majd mostKifejezetten érdekes lenne, ha komoly | bármilyen | karriert futna be ezek után Bostonban...a legmókásabb dolog lenne, ami ebben a sportban megtörtént eddig 😀Végre a sok léhűtő után!!!Remélem leigazolja a csapat 😀
www.nfl.com/news/story/0ap3000000937298/article/christian-hackenberg-visiting-new-england-patriots
Wyatt
Solymi
Klaci79
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Kifejezetten érdekes lenne, ha komoly | bármilyen | karriert futna be ezek után Bostonban...a legmókásabb dolog lenne, ami ebben a sportban megtörtént eddig 😀Végre a sok léhűtő után!!!Remélem leigazolja a csapat 😀
www.nfl.com/news/story/0ap3000000937298/article/christian-hackenberg-visiting-new-england-patriots
Wyatt
Solymi
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 020
Végre a sok léhűtő után!!!Remélem leigazolja a csapat 😀
Wyatt
több mint 6 éve
ervinator
1 701
Develin új szerződést kapott. Megérdemli 😊
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Nekem sincs bajom vele, ha valaki így látja. Sőt, kifejezetten szimpatikus a Minnesota Vikings, hogy egy gyengénlátónak kifizet évi 28 misit garantáltan!Wyatt tudom, hogy neked ez szívügyed ezért tolmácsolom Kirk kapitány bölcs szavait 😀😀😀Nem kell ezen fenn akadni, van aki szerint PM a GOAT 😀
www.youtube.com/watch?v=q4tC1OgDBA0
ZERO_L
Komolyra fordítva, nyilván Kelce is egy állat, semmi bajom azzal, hogy valaki őt jobbnak tartja, mint Gronkot.
ervinator
több mint 6 éve
ervinator
1 701
Wyatt tudom, hogy neked ez szívügyed ezért tolmácsolom Kirk kapitány bölcs szavait 😀😀😀Nem kell ezen fenn akadni, van aki szerint PM a GOAT 😀
www.youtube.com/watch?v=q4tC1OgDBA0
ZERO_L
Komolyra fordítva, nyilván Kelce is egy állat, semmi bajom azzal, hogy valaki őt jobbnak tartja, mint Gronkot.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Wyatt tudom, hogy neked ez szívügyed ezért tolmácsolom Kirk kapitány bölcs szavait 😀😀😀www.youtube.com/watch?v=q4tC1OgDBA0
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Dehogynem! Kavarja... 😊Nem lesz semmi, a redditer azt írta ki, hogy csak kitalálta az egészet, edelmant is csak betippelte, és mikor bejött, mgszopatott mindenkit.Ehh, pedig már kezdtem azt hinni, hogy valaki valamit valóban meg tudott előre BB terveivel kapcsolatban.
KGYM_FK
De ez is csak azt erősíti meg, hogy senkinek semmilyen fogalma sincs róla, mit művel az öreg 😀
Solymi
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 020
Nem lesz semmi, a redditer azt írta ki, hogy csak kitalálta az egészet, edelmant is csak betippelte, és mikor bejött, mgszopatott mindenkit.Ehh, pedig már kezdtem azt hinni, hogy valaki valamit valóban meg tudott előre BB terveivel kapcsolatban.
KGYM_FK
De ez is csak azt erősíti meg, hogy senkinek semmilyen fogalma sincs róla, mit művel az öreg 😀
több mint 6 éve
KGYM_FK
55
Nem lesz semmi, a redditer azt írta ki, hogy csak kitalálta az egészet, edelmant is csak betippelte, és mikor bejött, mgszopatott mindenkit.
It makes good sense to revere the sun and the stars, because we are their children.
több mint 6 éve
frissült a pats.hu, erre csak JE közleményével updatelték a tegnapi hírt...