NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Én megmondtam, Edelmant már el is tiltották és ez csak a kezdet....Lesz még itt valaki vagy mindenki megy FD-re?Teszteljük a rendszert, beírom hogy csaltatok, meglátjuk mikor pusztít el a népharag 😀
Wyatt
gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Wait for it... LOLtwitter.com/WTP_BDiehards/status/1004475557529210881
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Úgy néz ki, felszabadul egy WR-hely sajnos/nem sajnos 😊 😕Továbbá kíváncsi vagyok, Thuney felépülése után hogyan változik a fal, mert most nagyon úgy tűnik, hogy Trent Brown, Wynn, Andrews, Mason, Waddle/majd Cannon falban gondolkodunk
Richards: int 😕((
Rivers meg csak nem lesz LB 😕 😊
Szerkesztette: Wyatt
több mint 6 éve
Remek kis photoshop alapanyagtwitter.com/AndrewSiciliano/status/1004084538153283584
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
www.nfl.com/videos/new-england-patriots/0ap3000000935904/Devin-McCourty-jokes-that-Jason-is-bought-in-to-Patriot-Way-after-saying-one-day-at-a-time-quote
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Tuskó Hopkins alapvetően pozitív figura, Ryan nekem kevésbé...Tökéletes hasonlat.... Rex Ryan = Tuskó Hopkins?Te is Rejtőn nőttél fel... 😊Van aki nem?
Burkus
BB egyébként tiszta Piszkos Fred... bármit csinál, mindenki azon gondolkodik, hogy kavarja vagy nem kavarja? 😀
Solymi
Igor
több mint 6 éve
De általában kavarja.Te is Rejtőn nőttél fel... 😊Van aki nem?
Burkus
BB egyébként tiszta Piszkos Fred... bármit csinál, mindenki azon gondolkodik, hogy kavarja vagy nem kavarja? 😀
Solymi
több mint 6 éve
Tökéletes hasonlat.... Rex Ryan = Tuskó Hopkins?Te is Rejtőn nőttél fel... 😊Van aki nem?
Burkus
Solymi
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 020
Te is Rejtőn nőttél fel... 😊Van aki nem?
Burkus
több mint 6 éve
Te is Rejtőn nőttél fel... 😊Mondanám, hogy megszólítva érzem magam... (#getinbeforeWyatt), de inkább akkor csak azt kérdem, milyen minőségű széklábaitok vannak? 😊Ez azért jobb hely, főleg az úri közönség, a kitűnő fórumtársak miatt.Lesz még itt valaki vagy mindenki megy FD-re?a "balhé" előttig is sem volt nagy élet, simán kinézem, hogy lesz olyan aki nem is tudja mi volt itt😊
Wyatt
remélhetőleg mindenki itt marad, illetve aki 2 pályán játszik, az itt is és ott is aktív lesz
NB2
Burkus
Igor
több mint 6 éve
Mondanám, hogy megszólítva érzem magam... (#getinbeforeWyatt), de inkább akkor csak azt kérdem, milyen minőségű széklábaitok vannak? 😊Ez azért jobb hely, főleg az úri közönség, a kitűnő fórumtársak miatt.Lesz még itt valaki vagy mindenki megy FD-re?a "balhé" előttig is sem volt nagy élet, simán kinézem, hogy lesz olyan aki nem is tudja mi volt itt😊
Wyatt
remélhetőleg mindenki itt marad, illetve aki 2 pályán játszik, az itt is és ott is aktív lesz
NB2
Burkus
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Ez azért jobb hely, főleg az úri közönség, a kitűnő fórumtársak miatt.Lesz még itt valaki vagy mindenki megy FD-re?a "balhé" előttig is sem volt nagy élet, simán kinézem, hogy lesz olyan aki nem is tudja mi volt itt😊
Wyatt
NB2
több mint 6 éve
batyu
630
Basszus, hogy elszálltak az árak, egy doboz Triscuit már 2,59?Hát ez szomorú, akkor addig legyen valami vidámabbbuh, csicskítva 😀
Wyatt
shawnka
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Én akkor még gyászoltam, de majd most! Na az szuper, jó lenne, ha megint pöpec lenne a posztA Lewis bandwagonra már márciusban felszálltam. 😀 Viszont Crossenről is egész jókat írtak.Hát azért Crossennek szerintem még sok idő kell, Lewisra gondoltam 😊Meg lesz egy új sztár cornerünk a semmiből 😊Crossen vagy Lewis?
Wyatt
cspeti98
Wyatt
cspeti98
több mint 6 éve
cspeti98
466
A Lewis bandwagonra már márciusban felszálltam. 😀 Viszont Crossenről is egész jókat írtak.Hát azért Crossennek szerintem még sok idő kell, Lewisra gondoltam 😊Meg lesz egy új sztár cornerünk a semmiből 😊Crossen vagy Lewis?
Wyatt
cspeti98
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Hát azért Crossennek szerintem még sok idő kell, Lewisra gondoltam 😊Meg lesz egy új sztár cornerünk a semmiből 😊Crossen vagy Lewis?
Wyatt
cspeti98
több mint 6 éve
Eddig jól alakulnak az edzések, Richardsot mindennap megégetik. Talán ez a teljesítmény elég gyenge lesz ahhoz, hogy szeptemberben már ne legyen rosteren.Úgy legyen!
cspeti98
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 6 éve
cspeti98
466
Eddig jól alakulnak az edzések, Richardsot mindennap megégetik. Talán ez a teljesítmény elég gyenge lesz ahhoz, hogy szeptemberben már ne legyen rosteren.
több mint 6 éve
Lesz még itt valaki vagy mindenki megy FD-re?a "balhé" előttig is sem volt nagy élet, simán kinézem, hogy lesz olyan aki nem is tudja mi volt itt😊
Wyatt
több mint 6 éve
Hát ez szomorú, akkor addig legyen valami vidámabbbuh, csicskítva 😀
Wyatt
több mint 6 éve
nemjó, valentiniksz elvette és még senki nem kapta visszaAzt nem tudom, de a kiemelést a topic tetejéről leszedhetnéd, ha belefér 😊Lesz még itt valaki vagy mindenki megy FD-re?igen
Wyatt
hol kell hszt törölni?
shawnka
Wyatt