NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
18
4
2:15, Arena4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Hát akkor csórinak sajna nem sikerült eléggé rendbe jönnie :/Az LG-posztban nem vagyok biztos, bár Thuney lábfejműtéten esett át, azt írták, hogy ez nem nagyon veszélyezteti a játékát, elég sok idő van még a szezonig. Persze, nem lenne rossz, ha végigtolná a felkészülést is, de szerintem így is pöpecül megvagyunk addig is 😊
több mint 6 éve
Az LG pozíció meg átmenetileg megüresedett.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Ahogy néztem az összfizukat, az alapján is elég egyértelmű volt, hogy 3. kör jön, de hát sohasem lehet tudni 😛Lett egy Foles nevű kecskénk Bostonban 😊
több mint 6 éve
BB pickharácsolásban verhetetlen 😛
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
A kintiek úgy számolnak, hogy Butlerre is megkapjuk a 3. kört.elég kabbeafaszom kategória lenne ha nem kapnánk meg
Wyatt
két éve évi 9 misis átlag fizuval (11. legerősebb comp) kaptak 3. körös kompenzációt, Butler 12,5-et kapott idén aminél csak 6 erősebb szerződés szerepel a kompenzációs rangsorban
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Celtics bosszút állt 😊
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
OFF!Erre kimegyek. 😊 Red Sox - Yankees - jó bemutatkozás Európának.
Nem NE, de mégiscsak bostoniak 😊
www.mlb.com/news/yankees-red-sox-will-play-in-london-in-2019/c-275777726
NB2
Szerkesztette: Burkus
több mint 6 éve
OFF!Nem NE, de mégiscsak bostoniak 😊
www.mlb.com/news/yankees-red-sox-will-play-in-london-in-2019/c-275777726
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Jaa értem. Csak mert két napja nem alszok, azt hittem, már nekem nem akar leesni valami 😀kikészített ez a sixers-celtics második negyed... my bad 😕Brady addig nem hagyja abba, amíg ezt a kókler BB-t ki nem rúgatja végre...Azt most csak én nem értem, miért raktál be egy kétéves tweetet egy két évvel ezelőtti hosszabbításról?
twitter.com/RapSheet/status/707921114631184385
ZERO_L
Gronk szerintem minden évben húzogatja a gyufát, de a könyvében leírta, hogy megbeszélte BB-vel, aki megkérdezte, hogy ez kell neked? Ő meg mondta, hogy ő így tud feltöltődni, és full energiával, jó kedvvel állatmódban tolni az edzéseket meg a meccseket, szóval amíg baja nincs, a szezonban (edzés+meccsek) megszakad a pályán, addig pont nem érdekli majd BB-t
Wyatt
ZERO_L
több mint 6 éve
kikészített ez a sixers-celtics második negyed... my bad 😕Brady addig nem hagyja abba, amíg ezt a kókler BB-t ki nem rúgatja végre...Azt most csak én nem értem, miért raktál be egy kétéves tweetet egy két évvel ezelőtti hosszabbításról?
ZERO_L
Gronk szerintem minden évben húzogatja a gyufát, de a könyvében leírta, hogy megbeszélte BB-vel, aki megkérdezte, hogy ez kell neked? Ő meg mondta, hogy ő így tud feltöltődni, és full energiával, jó kedvvel állatmódban tolni az edzéseket meg a meccseket, szóval amíg baja nincs, a szezonban (edzés+meccsek) megszakad a pályán, addig pont nem érdekli majd BB-t
Wyatt
Szerkesztette: ZERO_L
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Brady addig nem hagyja abba, amíg ezt a kókler BB-t ki nem rúgatja végre...Azt most csak én nem értem, miért raktál be egy kétéves tweetet egy két évvel ezelőtti hosszabbításról?
ZERO_L
Szerkesztette: Wyatt
több mint 6 éve
Az ügynökével meg BB-vel azon dolgoznak állítólag, hogy megint picit növeljék a fizuját. Tavaly is volt egy kisebb módosítás (+ ösztönzők, amiket mind le is hozott 😀), idén is hasonló várható, meccsenkénti bónusz, yard, TD, esetleg pro bowl/all pro. Eddig is minden offseasonban őrültködött, amíg nem teszi magát rokkanttá addig Belichick sztem telibe fesi, hogy mit csinál 😀9gag.com/gag/aXxNj1bBB-eket allitolag mar nagyon idegesiti, hogy azt erzik, Gronk figyelme mar nem teljes mertekig a focikara osszpontosul. Olyasmit pletykalnak, hogy a hatterben dolgoznak is azon, hogy a szerzodesebe belenyuljanak.
ez nem Gronk? 😀
szerk.
de, ő volt 😀
sportsnaut.com/2018/05/watch-rob-gronkowski-for-some-reason-is-firing-a-minigun/
Borbinho
Stez
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
9gag.com/gag/aXxNj1bBB-eket allitolag mar nagyon idegesiti, hogy azt erzik, Gronk figyelme mar nem teljes mertekig a focikara osszpontosul. Olyasmit pletykalnak, hogy a hatterben dolgoznak is azon, hogy a szerzodesebe belenyuljanak.
ez nem Gronk? 😀
szerk.
de, ő volt 😀
sportsnaut.com/2018/05/watch-rob-gronkowski-for-some-reason-is-firing-a-minigun/
Borbinho
több mint 6 éve
9gag.com/gag/aXxNj1bez nem Gronk? 😀
szerk.
de, ő volt 😀
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Berriosnak azért van nagyobb esélye, mint Carrnak volt, mert jó kis punt returner, míg Carr nem volt használható a speciális csapategységeben.Berrios: Earned third-team All-ACC honors at wide receiver and All-ACC Honorable Mention recognition for contributions on special teams as a senior, averaging 15.9 yarder per punt return.
több mint 6 éve
WR-eket is funkciójuk szerint kéne vizsgálni, ergo felesleges Hogan meg Dorsett nevét belekeverni Berrios esetleges 53-as kerettagságának kérdéskörébeslot elkapónk Jules és Matthews van, ha az utóbbi nem tud sokkal többet a TC alatt majd mint Berrios, akkor nem látom olyan elképzelhetetlen, hogy a rookie simán 53-as legyen
PP-vel sem hiszem, hogy hosszabb távon számolunk, így Berriosnak (ha ST-ben is mutat biztató jeleket) az értéke nőhet Matthews-zal szemben
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Minek ez a felesleges feltételes mód? 😀A témához passzol
😀😀 true story bruh
Borbinho
több mint 6 éve
Most komolyan, szerintetek ez a jovagasu fiatal feher uriember ne elne meg az 53-as rostert? Ha homi lennek, dugnam. EZ A SRAC SZEP!
több mint 6 éve
Szerintem meg Mitchell maródi lesz..Aki 1 év alatt nem tud helyrejönni egy térdsérülésből annak sok fű már nem nő..Berriosnak szurkolok én is, de sok a jó WR a csapatban. Dorsett szerintem alul értékelt. Amikor játékot hívtak rá, akkor megbízható, jó munkát végzett. Az biztos, hogy kemény TC vár az elkapókra. 😊
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Mert fehér. Ja nem. Akkor mert draftoltuk, és mert közben elment Cooks is és Amendola is. Majd meglátjuk, mit hoz TC-ben és a PS-ben, lehet, hogy Britt visszatér korábbi önmagához, akkor simán lehet, hogy rögtön az első helyre ugrik a szélső WR-eknél pl, vagy Pattersonra tudunk csinálni valami gameplant, amivel ő szorít ki néhány játékost. De most azért egy törpe fehér WR-nek azért tud pluszban szurkolni az ember, hogy érjen oda
több mint 6 éve
Carr sem élte meg tavaly az 53-at mikor Edelman sérült volt akkor Berrios miért tenné?Matthews slot WR, Britt szélső elkapó (ide lehet még jó Mitchell és hosszú passzokra talán Dorsett).Plussz a szélre Hogan.
Dorsett nekem nem ad hozzá annyit, amennyit mélységiként akár Patterson adhatna, viszont neki vannak még plusz opciói (futás, visszahordás, ST), nálam ezért utóbbi értékesebb.
Wyatt
Ok, megegyeztünk:
Jules, Hogan, Mitchell, Berrios, Patterson, Slater
Britt, Matthews - cut / IR
Dorsett meg trade
😉
Sinisa
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Szerintem nem túlzás, ha jó szezont hoz, és nem tudjuk megtartani, akkor egy 8-10 millát fog kapni a piacon. Ha szar szezont hoz, és nem akarjuk megtartani, akkor persze nem. Igazából a lényeg az volt, hogy ha nem tudjuk megtartani nagy pénzért, akkor könnyen lehet, hogy egy évre kb ingyen jött (alacsony fizu, pickek kiejthetik egymást).
Persze lehet, hogy leraboljuk a piacot, több 10 millió feletti embert igazolunk, miközben tőlünk nem nagyon mennek el emberek, akkor egyáltalán nem jön pick, csak az elmúlt évekből és abból kiindulva, hogy a jó csapatoktól inkább távozni szoktak az emberek, és ott a csapat egyben tartása a cél, nem a piac felvásárlása, szerintem ez a kisebb valószínűségű opció
több mint 6 éve
igen, arra próbáltam utalni, hogy még a feltétles mód is túlzás a 4-5.körös comp pickkel kapcsolatosan