NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
MI van akkor, ha most lehívja egy csapat az ötödik éves opciót, aztán jövőre mégsem él vele? Free agentnek számít az ilyen játékos és jár érte a kompenzációs pick ha máshova megy, vagy sem?
peterk2005
RFA-nál a visszavont tendernél is jár, nem? Gondolom, itt is járnia kellene. Btw, vagy hosszabbítunk vele, vagy kiengedjük a piacra nézelődni, és ha nagyon drága, akkor pick jön érte, ha nem, akkor meg visszajön.

Azért kaptunk egy 5. kör elejét, meg egy gyakorlatilag idei éves 4/14-et adtunk érte, úgyhogy annyira azért nem drága akkor sem, ha nem jön be. És ha elmegy, azért egy 4-5. kör megint csak jöhet érte, ha úgy van. Nincs nagy kockázat, de bejöhet
Wyatt
azért ebben a 4-5. körösben ne legyünk ennyire biztosak (meg úgy általában nagyon könnyen dobálózunk comp pickekkel, kiért mit kapunk, de nem ennyire könnyen osztogatják és azért a bejöveteli oldalt is érdemes lenne beleszámolni)

ahhoz hogy 4. kört kapjunk évi 8 millió átlag körül kéne valakinek ajánlani egy egydimenziós DT-nek (legalábbis idén ekörül lehetett a határ), ezt nagyon nem látom magam előtt, szóval jóval reálisabb a hatodik-hetedik kör, ami a 3. kör végéhez már komoly veszteség csak egy év teljesítéséért

csak viszonyításképpen, Dola (eddigi keresetéhez képest) méregdrága évi 6 misis fizetéséért is csak egy szaros hatodik körös comp picket kapnánk, amit vélhetően Clayborn miatt nem fogunk megkapni
ZERO_L
Azt hiszem, a feltételes mód használatát nem nekem kell elmagyaráznom.

több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
MI van akkor, ha most lehívja egy csapat az ötödik éves opciót, aztán jövőre mégsem él vele? Free agentnek számít az ilyen játékos és jár érte a kompenzációs pick ha máshova megy, vagy sem?
peterk2005
RFA-nál a visszavont tendernél is jár, nem? Gondolom, itt is járnia kellene. Btw, vagy hosszabbítunk vele, vagy kiengedjük a piacra nézelődni, és ha nagyon drága, akkor pick jön érte, ha nem, akkor meg visszajön.

Azért kaptunk egy 5. kör elejét, meg egy gyakorlatilag idei éves 4/14-et adtunk érte, úgyhogy annyira azért nem drága akkor sem, ha nem jön be. És ha elmegy, azért egy 4-5. kör megint csak jöhet érte, ha úgy van. Nincs nagy kockázat, de bejöhet
Wyatt
azért ebben a 4-5. körösben ne legyünk ennyire biztosak (meg úgy általában nagyon könnyen dobálózunk comp pickekkel, kiért mit kapunk, de nem ennyire könnyen osztogatják és azért a bejöveteli oldalt is érdemes lenne beleszámolni)

ahhoz hogy 4. kört kapjunk évi 8 millió átlag körül kéne valakinek ajánlani egy egydimenziós DT-nek (legalábbis idén ekörül lehetett a határ), ezt nagyon nem látom magam előtt, szóval jóval reálisabb a hatodik-hetedik kör, ami a 3. kör végéhez már komoly veszteség csak egy év teljesítéséért

csak viszonyításképpen, Dola (eddigi keresetéhez képest) méregdrága évi 6 misis fizetéséért is csak egy szaros hatodik körös comp picket kapnánk, amit vélhetően Clayborn miatt nem fogunk megkapni

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Sinisa New England Patriots 2 942 — Gràcies Pep!
Matthews slot WR, Britt szélső elkapó (ide lehet még jó Mitchell és hosszú passzokra talán Dorsett).

Dorsett nekem nem ad hozzá annyit, amennyit mélységiként akár Patterson adhatna, viszont neki vannak még plusz opciói (futás, visszahordás, ST), nálam ezért utóbbi értékesebb.
Wyatt
Plussz a szélre Hogan.

Ok, megegyeztünk:
Jules, Hogan, Mitchell, Berrios, Patterson, Slater
Britt, Matthews - cut / IR
Dorsett meg trade
😉

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Matthews slot WR, Britt szélső elkapó (ide lehet még jó Mitchell és hosszú passzokra talán Dorsett).

Dorsett nekem nem ad hozzá annyit, amennyit mélységiként akár Patterson adhatna, viszont neki vannak még plusz opciói (futás, visszahordás, ST), nálam ezért utóbbi értékesebb.

több mint 6 éve
Sinisa New England Patriots 2 942 — Gràcies Pep!
Patterson és kell még hely Slaternek is..

Vagy megpróbálhatjuk IR-re rakni, hátha
Wyatt
Sajnos én is így gondolom, hogy annyira telített ez a poszt, plusz a 2 ST játékos is itt foglalja a helyet előle, hogy nehezen fér be a hat WR egyikének..Patterson és Slater így kicsit luxusnak tűnhet együtt 53-ba..
topin
Nalam: Edelman, Hogan, Mitchell a DC eleje.
Britt / Matthews - szerintem max csak egyik, mert mindkettő 6-3 magas fizikális WR (ha jol emlékszem mindketten 0 garantalttal)
Dorsett a Cooks pótló, de jo TC kell neki
Tehát ez 4/5 WR

ST only: Patterson szerződésében nincs garantált tartalom, Slater-ére nem emlékszem, sanszos h csak egyikük marad.
Főleg, ha Berrios valamelyik returnt is nyomja.
Ez lehet a kulcs, hogy az új szuper-törpe hány ST unit-ban tud magának helyet követelni.

Szerkesztette: Sinisa

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
topin New England Patriots 2 007
Patterson és kell még hely Slaternek is..

Vagy megpróbálhatjuk IR-re rakni, hátha
Wyatt
Sajnos én is így gondolom, hogy annyira telített ez a poszt, plusz a 2 ST játékos is itt foglalja a helyet előle, hogy nehezen fér be a hat WR egyikének..Patterson és Slater így kicsit luxusnak tűnhet együtt 53-ba..
több mint 6 éve
(megemlítik még az új fehér törpe elkapónkat, Berriost is).
Wyatt
Ki lát innen reális esélyt arra, hogy 53-ba legyen? Ps-ből lehet már elvinné másik csapat, főleg ha pre meccseken jól tolja. Én azért tapsikolnék örömömben, ha sikerülne beférkőznie a végén a keretbe. Mondjuk nehéz helyet szorítani neki a jelenlegi wr corpsot nézve..
topin
Nálam a sorrend most
Edelman, Hogan, Matthews/Mitchell, Britt/Dorsett (a 3/4. és az 5/6. helyen lehet fordítva is), Patterson és kell még hely Slaternek is. Ha így nézzük, nincs sok esélye, viszont én a Britt, Dorsett kettőst sem sajnálnám, ha Matthews és Mitchell egészséges, akkor talán elférhet. Vagy megpróbálhatjuk IR-re rakni, hátha

több mint 6 éve
topin New England Patriots 2 007
(megemlítik még az új fehér törpe elkapónkat, Berriost is).
Wyatt
Ki lát innen reális esélyt arra, hogy 53-ba legyen? Ps-ből lehet már elvinné másik csapat, főleg ha pre meccseken jól tolja. Én azért tapsikolnék örömömben, ha sikerülne beférkőznie a végén a keretbe. Mondjuk nehéz helyet szorítani neki a jelenlegi wr corpsot nézve..
több mint 6 éve
Egy kis esélylatolgatás az nfl.com-nál. Edelman visszatérésével és Michel draftolásával tartjuk dobogós helyünket az erősorrendben (megemlítik még az új fehér törpe elkapónkat, Berriost is). Két NFC-csapat, a bajnok Eagles és az all-inező Rams előz meg minket, utóbbi a nevek alapján valóban nem áll rosszul, aztán majd meglátjuk, a pályán ebből mi jön ki.

Az AFC-ben nincs nagy meglepetés, mi vagyunk az elsők (3.), a Jaguars (4.) a második (a nincs meglepetés, Jaguars a 2. mondaton egy éve azért még mosolyogtam volna 😊 ), a Steelers alaposan lemaradva a 3. (8.), utána viszont nagy a torlódás, a 11–14. helyen a Chargers, Texans, Titans, Ravens négyes áll. Mondjuk kíváncsi vagyok, a Chargers ezúttal hogyan lövi tökön magát, a Houstonból ki marad egészséges a szezon végére...

A csoportunkat szeretik amúgy, a Jets a 29., a Dolphins a 30., a Billsnek sikerült felférnie a top 20-ba (20.).

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/vkuwwrm8cjouqunyhf0l
NFL Power Rankings: Giants climb after 2018 draft; Bills drop
With the 2018 NFL Draft in the books, Elliot Harrison considers the NFL hierarchy. Which teams are up in the Power Rankings? Who took a step (or two) down?

Megy a mindig nagy vitát generáló top 100 játékosról szóló bemutatósorozat is, Jimmy fiu a 90. helyre felfért a listán (ami egyrészt a korábbi teljesítményt, másrészt a várható 2018-as produktumot is figyelembe veszi, a potenciál tehát elég sokat tud számítani), magam részéről nagyon örülök neki, hogy a többiek ennyire elismerik, én is beraktam volna ide (potenciál alapján sokkal magasabbra is, de azt majd jövőre látjuk a helyezése javulásánál)

több mint 6 éve
fodi91 196
Shazier a legjobb példa rá.
több mint 6 éve
Esetleg a sérülés? Mert azt hiszem annál garantálttá válik az egész. Gyakorlatilag nem tudod kirakni (Bortlesnél is volt valami ilyesmiről szó). Amúgy szerintem szimplább itt a helyzet: Dorsett szar, ennyiért kell a kutyának. A két DT meg kaparjon, amelyik jó lesz, az kap szerződést, amelyik nem, az mehet

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Azért kérdeztem, mert nem nagyon értem miért nem hívják le ilyenkor a csapatok az ötödik évet? Ha a comp pick miatt, akkor értem. De ha jár a comp pick lehívás majd jövő évben visszamondás után is, akkor semmi értelmét nem látom nem lehívni. Jövő tavasszal ugyanúgy ki lehet belőle szállni, ha a játékos nem éri meg a pénzt. Lényegében minden opció rendelkezésre áll, ami 5. éves nélkül is rendelkezésre állna. Ki lehet szállni, fel lehet ajánlani, hogy kevesebbért itt maradhatsz vagy mész, stb. De ha netán tol egy extra negyedik évet, akkor nincs fejfájás, hogy vajon adjunk-e vaskos contractot egy jó évre? Ott lehet tartani ötödik éves pénzzel és megnézni, hogy marad-e a teljesítmény. Ha marad, akkor év közben lehet hosszabbítani vele. Ha nem marad, akkor meg év végén szevasz.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
peterk2005

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Shelton-nak nem hívjuk le az 5. éves opcióját

ha nem hosszabbítunk vele a szezon során vagy a köv offseasonben (vagy nem nyerünk gyűrűt), akkor egy újabb fejvakarós döntés egy év játékra odaadni egy harmadik kör (vélhetően) végi picket

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
ha már BB és az ő általa kinevelt szakemberek

www.youtube.com/watch?v=T8-WpsG75kk

több mint 6 éve
Megmondom mi volt az én benyomásom.. Te is követted a draftot. Ahogy a trade-ek jöttek, csapatok mozogtak, akkor határozottan úgy tűnt, mintha több csapat tudná, hogy Belichick mit akar lépni, és beelőzték. Korábban ugye pont az volt a különleges, hogy soha senki nem tudta megtippelni sem hogy mit miért csinál az öreg.

Viszont az elmúlt években a liga tele lett olyan edzőkkel, GM-ekkel, akik éveket töltöttek Belichick alatt. Ott voltak a tűz közelében, tudják, hogy az öreg hogyan gondolkozik, kik tetszenek neki, hogyan állítja össze a draft boardot. Például Robinson tizenplusz évig volt Belichick scoutja majd egyre feljebb, tizenpár évet ült mellette a war room-ban, dolgozott a draft boardjain, kívülről fújja, hogy milyen típusú játékosok tetszenek az öregnek, kikre vadászik. Ez az ember most a Titans GM-je, és mi történik? A Titans első körben betradel pont Belichick elé, és elviszi Evans-t. Majd a második körben feltradel ismét Belichick elég kettővel és elviszi Landry-t.

Lehet, hogy neked éppen nem tetszenek ezek a játékosok, de az ugye egy dolog, mert Belichick nem a te boardodról draftol. 😊 Robinsonnak viszont nagyon jó elképzelései lehetnek, hogy Belichick boardja hogy néz ki, és utána látod, hogy ezeket lépi. És aztán látod, hogy az a Detroit ahol Bob Quinn a GM, aki szintén egy évtizedet ült BB alatt, szintén kívülről fújja, hogy hogy működik a Pats scouting, milyen lehet a board, felcsérl 8 helyet adva a 4/117-et mellé, ami a feltradelő Quinn-nek olcsóbb, majd az öreg még eltradeli az 51-et is szintén úgy, hogy a feltradelőnek olcsóbb, majd jön a CB run, és erre visszamegy 56-ra Dawsonért, és kevesebb felmozgásért visszaadja azt a picket amit 10 hellyel korábban nagyobb lemozgásért kapott.

Szóval az embernek az a benyomása, hogy hirtelen túl sok lett a ligában a Pats scoutingot, war roomot és draft boardot jól ismerők száma, akiknek idén pont úgy jött ki a draft, hogy ezt az ismeretet ki is tudták használni. Az öreget meg off-guard kapta a dolog, és az első két körben szaladnia kellett az események után. És ennek lett a következménye a későbbi sok trade is, hogy korrigáljon, hozhasson több játékost később, illetve átvigye/átmentse azt a draft capitalt jövőre, amit idén nem sikerült optimálisan játékosra fordítani.
peterk2005
Az elejével még egyet is értek valahol, kicsit tényleg úgy tűnt, mintha a Titans (Evans és még Landryt is el tudom hinni) ezt játszotta volna el és még a Dolphins (Gesicki) is pont előttünk vitt olyat, aki nagyon jól elfért volna, de ez valószínűbb ettől független, ha kell nekünk, felmegyünk eléjük. De Landryben egyáltalán nem vagyok biztos, mert őt kétszer is elpasszoltuk, sokból nekünk sem állt volna mozogni érte, ha nagyon kell, én inkább Gesicki után éreztem azt, hogy oké, akkor menjen egy olcsó letrade, úgysincs már bent olyan, aki kell nekünk.

A Bears 2. köre azért a Vikings, Lions, Packers hármas mellett bőven lehet, hogy top 5-ös, de mondjuk top 10-es lesz, szerintem ott ez is belejátszhatott, de az is olcsó lett, ha reálértéket nézünk, az biztos. És az is, hogy ezekhez képest drága és meglepő volt a feltrade-ünk utána, de ha ő volt az az (utolsó) ember, aki érdekel minket, akkor azért nem vészes.

De ezekben igazat adok azért neked, mert nekem is úgy tűnt, hogy voltak, akik direkt elénk jöttek be, akiknek sikerült olcsón pickhez jutni (mondjuk itt max Patriciának az egyéves plusz maradását tudom elképzelni 😀 ), és akik le tudták kicsit húzni trade-ben BB-t. Mondjuk a Lionstól utána vissza is szedtük a kölcsönt, mert a 4/14-re azért bőven jó érték a 2019/3 már

Evanst meg sajnálom, de nem sajnálom 😊

több mint 6 éve
Nekem sem tetszett sok minden, de azzal nem értek egyet, hogy lyukak lettek volna a védelemben bárhol (az egy LT posztot tartottam kérdőjelesnek, hogy Cannonnal próbáljuk-e meg, vagy oda hozunk embert), vagy hogy maradtak volna. Nem álomdraft, de szerintem pont az alapgondolatod hibás, mert ez a roster van annyira telített, hogy megengedhessük azt a luxust, hogy 1. körös futót viszünk, ha ő a legjobb érték ott a csapat szerint.Wyatt
Megmondom mi volt az én benyomásom.. Te is követted a draftot. Ahogy a trade-ek jöttek, csapatok mozogtak, akkor határozottan úgy tűnt, mintha több csapat tudná, hogy Belichick mit akar lépni, és beelőzték. Korábban ugye pont az volt a különleges, hogy soha senki nem tudta megtippelni sem hogy mit miért csinál az öreg.

Viszont az elmúlt években a liga tele lett olyan edzőkkel, GM-ekkel, akik éveket töltöttek Belichick alatt. Ott voltak a tűz közelében, tudják, hogy az öreg hogyan gondolkozik, kik tetszenek neki, hogyan állítja össze a draft boardot. Például Robinson tizenplusz évig volt Belichick scoutja majd egyre feljebb, tizenpár évet ült mellette a war room-ban, dolgozott a draft boardjain, kívülről fújja, hogy milyen típusú játékosok tetszenek az öregnek, kikre vadászik. Ez az ember most a Titans GM-je, és mi történik? A Titans első körben betradel pont Belichick elé, és elviszi Evans-t. Majd a második körben feltradel ismét Belichick elég kettővel és elviszi Landry-t.

Lehet, hogy neked éppen nem tetszenek ezek a játékosok, de az ugye egy dolog, mert Belichick nem a te boardodról draftol. 😊 Robinsonnak viszont nagyon jó elképzelései lehetnek, hogy Belichick boardja hogy néz ki, és utána látod, hogy ezeket lépi. És aztán látod, hogy az a Detroit ahol Bob Quinn a GM, aki szintén egy évtizedet ült BB alatt, szintén kívülről fújja, hogy hogy működik a Pats scouting, milyen lehet a board, felcsérl 8 helyet adva a 4/117-et mellé, ami a feltradelő Quinn-nek olcsóbb, majd az öreg még eltradeli az 51-et is szintén úgy, hogy a feltradelőnek olcsóbb, majd jön a CB run, és erre visszamegy 56-ra Dawsonért, és kevesebb felmozgásért visszaadja azt a picket amit 10 hellyel korábban nagyobb lemozgásért kapott.

Szóval az embernek az a benyomása, hogy hirtelen túl sok lett a ligában a Pats scoutingot, war roomot és draft boardot jól ismerők száma, akiknek idén pont úgy jött ki a draft, hogy ezt az ismeretet ki is tudták használni. Az öreget meg off-guard kapta a dolog, és az első két körben szaladnia kellett az események után. És ennek lett a következménye a későbbi sok trade is, hogy korrigáljon, hozhasson több játékost később, illetve átvigye/átmentse azt a draft capitalt jövőre, amit idén nem sikerült optimálisan játékosra fordítani.

több mint 6 éve
És hol nem volt tele a roster?
Btw, a drafton az elérhető legjobb játékost kell hozni, ahol lehet. Persze, nem kell két irányítót hozni Bradyre csak ezért az első körben, lehet ésszel is.Wyatt
Leírtam, hogy például hol. 😊 Mondjuk például CB, Isaiah Oliver. Klasszikus magas, gyors press man corner, éppen olyan amilyen nektek passzolna. Vagy ha most kis átalakítás lesz, több zónázással, akkor Joshua Jackson. Az tök mindegy, hogy néhány hellyel esetleg később is ki lehetett volna őket húzni. Michelt is ki lehetett volna, kb. ugyanúgy első kör vége és második kör közepe-vége közé tették mindhármat. Am a lényeg, hogy Barkley ill. Ward mögötti közvetlen első tierbe valók mind. JMC olcsó volt, ár/értékben okés, de egyrészt pl. 68%-os catch rate-el dobáltak rá tavaly, ami a 95. hely a ligában. És mindezt közel 100-as ratinggel. Ráadásul 30 éves, csak 1 év contractja van. Ez egy elit csapat, itt nem kezdőbe kell húzni, hanem fenntartani a rostert. JMC utódját most lehetett volna kihúzni, nem jövőre kell majd, hogy majd rookie-ként tanulgassa a szakmát.

Vagy pl. a két DE-nek (Claybornnak és Flowersnek) a gyengéje a futás elleni védekezés. Könnyen megkerülhetők szélen, lassúak, nem tudják tartani úgy az edge-t ahogy a jobb futás elleni DE-k. És ehhez van egy elég lasssúúú LB sor, amelyiknek szintén a szél a gondja. Azokkal az offense-ekkel szemben szenvedett a védelem a legjobban, akik széltében széthúzták a pályát (akár a mozgékony QB, akár erre kialakított gameplannel), mert a védelem egyszerűen szélen lemaradt. Ezzel is lehetett volna kezdeni valamit (felmenni 2-t a Titans elé akiről tudható volt, hogy LB krízisben vannak, előttük viszont a Lions és Cincy OL-t fog húzni, amiből volt még bent rengeteg, 2 helyet valamelyik valószínűleg hátrament volna, és behúzni Rashaan Evans-t éppen az az erőssége, hogy oldalvonaltól oldalvonalig bejátssza a pályát.

Nem tanácsot akarok adni, főleg nem utólag okosnak lenni. Biztos megvolt az oka, hogy így vezényelték le a draftot. Én csak azt mondom, hogy ültem végig a draft alatt, és az első körbeli Wynn-t pick kivételével (ami kicsit szintén furcsa volt, mert volt még bent szerintem 3 potens tackle is, és erre berántani egy 6"2-es tacklenek alulméretezett guardot? De ez oké, ez olyan Belichickes, ő tudja), a többi picknél vártam a picket, volt általában 4-5 alternatíva is, amit logikusnak éreztem, és helyettük jött egy teljesen váratlan és számomra ésszerűtlen pick, vagy pedig ésszerűtlen letrade, mert lett volna éppen több is akit ki lehetett volna húzni. BPA alapon is. Sőt főleg úgy, ha azt mondom, hogy egy ilyen elit csapatnál a draft részben nem needek pótlásáról szól, hanem a kontinuitás fenntartásáról. Ergó nem az idei rostert nézegetem, hogy hol van lyuk, hanem azt, hogy 1-2 éven belül mit kell majd pótolni. És ehhez képest ha megnézem akkor Wynn érdekes, de oké, Michel nagy luxus, a slot CB jó húzás, és hátul is van 1-1 akiből lehet valami. Két első körből és két második körből ez kevés nekem. (Befejeztem, nem akarom zavarni a levegőt tovább, ennyi voltam.)
peterk2005
CB jöhetett volna, igen. Lyuk lenne ott akár a draft előtt vagy pláne most? Nope
DE jöhetett volna, igen. De húztunk oda az elmúlt években fiatal játékosokat, most hoztunk egy veterán pass rushert is, hogy legyen rutin is. Volt/maradt lyuk? Nope
LB jöhetett volna, igen. De felépült Hightower, ott van még a tavaly teljesen korrekt Van Noy, és én továbbra is itt számolok Riversszel is. Itt sem volt lyuk. A Titans elvitte Evanst? Hála az égnek, én nagyon paráztam tőle, hogy hozzánk jön.

Ha jött volna Key pass rushernek, Evans LB-nek, akkor mindkét posztra lett volna egy magasra várt ember, csak én meg elmentem volna szépen sírni a sarokba. Jó, igazából Bentleynél is gondolkodtam ezen azért.

Azzal egyetértek, hogy nem needre kell húzni, hanem folyamatosan építkezni és a jövőre húzni. De pl Michelt itt a bowlon is volt olyan szakértő, aki lényegesen feljebb rakta volna, ha nagyobb terhelést kap, ez utóbbi hiánya nekem kifejezetten jó mondjuk, mert nincs értelme a futókat egyetemen széthasználni, így legalább az NFL-ben jobb lesz. És nagyon nem lepne meg, ha jobb lenne bármelyik RB-nél a classból, én nálam is ő volt az első opció hozzánk a posztról.

Nekem sem tetszett sok minden, de azzal nem értek egyet, hogy lyukak lettek volna a védelemben bárhol (az egy LT posztot tartottam kérdőjelesnek, hogy Cannonnal próbáljuk-e meg, vagy oda hozunk embert), vagy hogy maradtak volna. Nem álomdraft, de szerintem pont az alapgondolatod hibás, mert ez a roster van annyira telített, hogy megengedhessük azt a luxust, hogy 1. körös futót viszünk, ha ő a legjobb érték ott a csapat szerint.

több mint 6 éve
Clayborne-t nem tudom, de Flowers kifejezetten jó futás ellen. Robbanékonyság és first step sajnos adottság kérdése is, különben ő szerintem elit DE lenne.
Boston
Mindkettő elég robbanékony, csak nem elit szinten szerintem. Flowers a "komplettebb" játékos, ő futás ellen belül korrekt, bár kicsit sok a missed tackle-je. Azt nem tudom, hogy miért van a különbség kívül vs belül, én látványra sebesség problémának gondolom. Claiborn igazából pure rusher, futás ellen nem is nagyon foglalkoztatták. Egész évben nem volt összesen 10 tackle-je sem tavaly. (Flowersnek 40+ volt. Ő volt foglalkoztatva rendesen, csak az említett külső futásokkal nem nagyon tudott mit kezdeni.)

több mint 6 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Clayborne-t nem tudom, de Flowers kifejezetten jó futás ellen. Robbanékonyság és first step sajnos adottság kérdése is, különben ő szerintem elit DE lenne.

Do your job
több mint 6 éve
És hol nem volt tele a roster?
Btw, a drafton az elérhető legjobb játékost kell hozni, ahol lehet. Persze, nem kell két irányítót hozni Bradyre csak ezért az első körben, lehet ésszel is.Wyatt
Leírtam, hogy például hol. 😊 Mondjuk például CB, Isaiah Oliver. Klasszikus magas, gyors press man corner, éppen olyan amilyen nektek passzolna. Vagy ha most kis átalakítás lesz, több zónázással, akkor Joshua Jackson. Az tök mindegy, hogy néhány hellyel esetleg később is ki lehetett volna őket húzni. Michelt is ki lehetett volna, kb. ugyanúgy első kör vége és második kör közepe-vége közé tették mindhármat. Am a lényeg, hogy Barkley ill. Ward mögötti közvetlen első tierbe valók mind. JMC olcsó volt, ár/értékben okés, de egyrészt pl. 68%-os catch rate-el dobáltak rá tavaly, ami a 95. hely a ligában. És mindezt közel 100-as ratinggel. Ráadásul 30 éves, csak 1 év contractja van. Ez egy elit csapat, itt nem kezdőbe kell húzni, hanem fenntartani a rostert. JMC utódját most lehetett volna kihúzni, nem jövőre kell majd, hogy majd rookie-ként tanulgassa a szakmát.

Vagy pl. a két DE-nek (Claybornnak és Flowersnek) a gyengéje a futás elleni védekezés. Könnyen megkerülhetők szélen, lassúak, nem tudják tartani úgy az edge-t ahogy a jobb futás elleni DE-k. És ehhez van egy elég lasssúúú LB sor, amelyiknek szintén a szél a gondja. Azokkal az offense-ekkel szemben szenvedett a védelem a legjobban, akik széltében széthúzták a pályát (akár a mozgékony QB, akár erre kialakított gameplannel), mert a védelem egyszerűen szélen lemaradt. Ezzel is lehetett volna kezdeni valamit (felmenni 2-t a Titans elé akiről tudható volt, hogy LB krízisben vannak, előttük viszont a Lions és Cincy OL-t fog húzni, amiből volt még bent rengeteg, 2 helyet valamelyik valószínűleg hátrament volna, és behúzni Rashaan Evans-t éppen az az erőssége, hogy oldalvonaltól oldalvonalig bejátssza a pályát.

Nem tanácsot akarok adni, főleg nem utólag okosnak lenni. Biztos megvolt az oka, hogy így vezényelték le a draftot. Én csak azt mondom, hogy ültem végig a draft alatt, és az első körbeli Wynn-t pick kivételével (ami kicsit szintén furcsa volt, mert volt még bent szerintem 3 potens tackle is, és erre berántani egy 6"2-es tacklenek alulméretezett guardot? De ez oké, ez olyan Belichickes, ő tudja), a többi picknél vártam a picket, volt általában 4-5 alternatíva is, amit logikusnak éreztem, és helyettük jött egy teljesen váratlan és számomra ésszerűtlen pick, vagy pedig ésszerűtlen letrade, mert lett volna éppen több is akit ki lehetett volna húzni. BPA alapon is. Sőt főleg úgy, ha azt mondom, hogy egy ilyen elit csapatnál a draft részben nem needek pótlásáról szól, hanem a kontinuitás fenntartásáról. Ergó nem az idei rostert nézegetem, hogy hol van lyuk, hanem azt, hogy 1-2 éven belül mit kell majd pótolni. És ehhez képest ha megnézem akkor Wynn érdekes, de oké, Michel nagy luxus, a slot CB jó húzás, és hátul is van 1-1 akiből lehet valami. Két első körből és két második körből ez kevés nekem. (Befejeztem, nem akarom zavarni a levegőt tovább, ennyi voltam.)

több mint 6 éve
Nagyon nehéz kiolvasni mi volt a draft stratégiánk, lehet már az első Titans picknél borult minden, és akkor mondták, hogy jó akkor LB-t későbbre, jöhet a többi, de én leginkább a halak Gesicki pickjénél érezem ezt leginkább (bár azok után, hogy se Josh Jackson se Oliver-t nem vittük ki már nehéz bármit is kiolvasni a tealevelekből + Goedert is bent volt még ha annyira kell TE, bár nálam elég egyértelmű Gesicki>Goedert), de a Landry pick is ilyen lehetettZERO_L
A legtöbb site A, A- osztályzatot az a draftra, úgyhogy az általános visszajelzés az, hogy akármi is volt a statégia, azt jól sikerült végigvinni.

peterk2005
ezek a site-ok azok akik a draft előtt meg totálisan rosszul sorolják be a prospectek értékét
nem tudom kiknél olvastad ezeket, de a legtöbbjük csak azért ad magas értékelést mert "BB majd úgy is kihozza belőlük az állatot" vagy azért, hogy évek múlva ne röhögjenek rajtuk...

ahol én olvastam (nem nagyon nézem ezeket, szóval kicsi a minta) ott inkább B-t vagy pl PFF-nél közepeset adtak (mondjuk ők a Jets-nek meg elit osztályzatot adtak, szóval nem venném azt se készpénznek)

több mint 6 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Nekem pont a safety poszt miatt van hiányérzetem. Chung mögött nincs egy használható backup sem.

Elég nagy lehet a bizalom Clayborne irányába, gondolom ezért is hanyagoltuk ennyire látványosan a DE posztot (meg szvsz tényleg nem volt valami mély az a poszt).

Duke-nak pedig rohadtul örülök. Nem tudom, hogy volt e jobb slot CB nála, de nekem nagyon tetszik a játéka. Agresszív, nagyon jól olvassa a játékot és futás ellen is egészen impresszív. Remélem ezt látjuk majd tőle nálunk is.
Boston
Több helyen is olvastam, hogy Dawson alkalmas lehet Richards szerepkörére. Ha tényleg így (is) fogjuk használni, akkor simán megérte a 2. kört.

több mint 6 éve
Mi elég sokat játszunk Big nickel felállásban, 3 safetyvel. Ha ebből a 3 kezdőből 1 megsérül, akkor kön Richards. Rádásul Chung és DMC is 31 évesek. Mondjuk ezekkel nyilván ők is tisztában vannak.
És bár Sony nem lesz OROY, nekem nincs gondom az idei drafttal, aztán persze majd meglátjuk.
De van abban is igazság amit peterk írt, hogy valahogy van egy pici hiányérzete az embernek a lehetőségeinket tekintve.
Boston
Ennyi CB megszerzésével kíváncsi vagyok, mennyivel lesz gyakoribb a nickelben a CB-k használata. Mondjuk Richardstól én is fázok 😊