NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
megjött a QB, Championship!
több mint 6 éve
amazonon nincs ennyi trade b+ 😊Es az utolsóval ismet megvan az aktuális Andy Reid csere.
NB2
Nem is tudom melyik szériája hosszabb, a legtöbb pozitív szezon zsinórban, vagy az Andy Reid trade zsinórban.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
amazonon nincs ennyi trade b+ 😊
több mint 6 éve
6-1 es 244 a srácNem lesz Ő is kicsi ILB-nek, mint Roberts?
Ő se nagyon lát ki a blokkoló mögül, nemhogy leválna róla.
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Azért valami season-ending lábsérülése neki is volt.Legalább nem carrier end-ing 😀
April Wine
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
April Wine
256
Azért valami season-ending lábsérülése neki is volt.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk őt legalább feljebb várták, és szimplán csak picit lassú. De legalább agilis
több mint 6 éve
April Wine
256
Mégegy ILB, biztos ami biztos
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Kétszer megadtam neked a lehetőséget, harmadikra talán abbahagyhatnád, mielőtt tényleg személyeskedés leszMindig jó a megvilágosodás.talán nálad is eljön egyszer..😊
Wyatt
topin
több mint 6 éve
Sőt az is lehet, hogy Ő volt az egyes számú ILB a draftboardunkon.
Do your job
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Mindig jó a megvilágosodás.Oké, akkor csak a combine alapján lehet valakit értékelni. Már ezt is tudom.illetve még Wyatt értékelhet elfogadhatóan..😊
kisdef
topin
több mint 6 éve
topin
2 007
Oké, akkor csak a combine alapján lehet valakit értékelni. Már ezt is tudom.illetve még Wyatt értékelhet elfogadhatóan..😊
kisdef
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Hol futotta? Combine-on nem futott, a Pro Dayen 4.75 volt. Én is mondhatom, hogy futottam 4.40-et, ha semmi hivatalos mérés nincs róla, ennyi lett volna a lényeg. És a 4.64 sem gyors, csak nem fos. Ettől még magas- és távolugrásban kilátástalanul gyenge a felépítéséhez képest, és még csak nem is agilis, hogy ezeket mind kompenzálja.Oké, akkor csak a combine alapján lehet valakit értékelni. Már ezt is tudom.Én meg lefutottam Höri öccsét a szigeten, aki 4.49-et futott a Titans felmérőjén. Akkor én jobb vagyok.4.75, és 1.66 a 10-es, mindkettő szarA combine előtt futott 4.64-et. Egyáltalán nem szar.
Wyatt
kisdef
Wyatt
kisdef
több mint 6 éve
Oké, akkor csak a combine alapján lehet valakit értékelni. Már ezt is tudom.Én meg lefutottam Höri öccsét a szigeten, aki 4.49-et futott a Titans felmérőjén. Akkor én jobb vagyok.4.75, és 1.66 a 10-es, mindkettő szarA combine előtt futott 4.64-et. Egyáltalán nem szar.
Wyatt
kisdef
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Én meg lefutottam Höri öccsét a szigeten, aki 4.49-et futott a Titans felmérőjén. Akkor én jobb vagyok.4.75, és 1.66 a 10-es, mindkettő szarA combine előtt futott 4.64-et. Egyáltalán nem szar.
Wyatt
kisdef
több mint 6 éve
4.75, és 1.66 a 10-es, mindkettő szarA combine előtt futott 4.64-et. Egyáltalán nem szar.
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Én már a 3/28-ra. Viszont ott legalább kezdhet 😊Akkor figyelek, hátha a 7. körben jövök 😀A Bills már az 5.kör végén kihúzott 😊
Wyatt
April Wine
több mint 6 éve
April Wine
256
Akkor figyelek, hátha a 7. körben jövök 😀A Bills már az 5.kör végén kihúzott 😊
Wyatt
több mint 6 éve
Lassú, borzalmas a robbanékonysága és az agilitása. Volt egy-két LB, de ő volt a legjobb, mert pont.4.64-et fut 40-en, annyira azért nem lassú.
Wyatt
több mint 6 éve
batyu
630
BB tanult JE11 felkészülési meccses sérüléséből, ezért egyből IR-re draftol
több mint 6 éve
Lassú, borzalmas a robbanékonysága és az agilitása. Volt egy-két LB, de ő volt a legjobb, mert pont.akkor nem lóg ki a cserepadról 😀
Wyatt
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
aszem erre mondják, hogy system fittwitter.com/NVBentley33/status/828445403561488387
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/