NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
nézte valaki? Wyatt?én csak az összefoglalót láttam de abban a védelem igencsak idény eleji formát mutatott.
Ki ez a Webb gyerek ? 😊
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Malcolm Mitchell cut, sajnálom pedig megkedveltem a játékát.Most ha geci akarnék lenni, mondhatnám, hogy nagyon időd sem volt rá. Sajnálom, reménykedtem benne, hogy végre draftolunk valami normális WR-t, de nekünk csak 7. körös/UDFA fehér gyerekek válnak be, szóval ez van 😀
ervinator
több mint 6 éve
ervinator
1 701
Malcolm Mitchell cut, sajnálom pedig megkedveltem a játékát.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
- Szukseges: dugd te is Gisele Bundchent.De ha megnézed minden egyes hasonló tematikájú könyv és téma arra épít, hogy mi az amit ki kell zárnod az étrendedből és mi az amit be kell emelned. Ha sportolsz is mellette, akkor meg főleg szigorú étrendet kell tartani.Az egészséges életmód meg amúgy is sokba kerül.Legnagyobb tévhit 😉
Mennyi most egy avokádó? 3-500Ft?Solymi
(Gyors-Olcsó-Egészséges --> kettőt választhatsz a háromból. Így nagyjából helyes az egyenlet)
| (az avokádó egy zsiradék, közel sem kell állandóan azt fogyasztani, mert van más hasznos zsírforrás is szerencsére. Pláne, hogy erdőket irtanak ki, hogy új ültetvényeket telepíthessenek. |
kristóf17
Mondjuk lehet jobban értesz hozzá, én amikor hobbiból edzettem, akkor se tartottam be az étrendet, de azért próbáltam a megfelelő ételekre koncentrálni, a méricskélést meg hagytam a fenébe 😀
Solymi
En itt adtam fel az egeszseges eletmod remenyet.
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 020
De ha megnézed minden egyes hasonló tematikájú könyv és téma arra épít, hogy mi az amit ki kell zárnod az étrendedből és mi az amit be kell emelned. Ha sportolsz is mellette, akkor meg főleg szigorú étrendet kell tartani.Az egészséges életmód meg amúgy is sokba kerül.Legnagyobb tévhit 😉
(Gyors-Olcsó-Egészséges --> kettőt választhatsz a háromból. Így nagyjából helyes az egyenlet)
| (az avokádó egy zsiradék, közel sem kell állandóan azt fogyasztani, mert van más hasznos zsírforrás is szerencsére. Pláne, hogy erdőket irtanak ki, hogy új ültetvényeket telepíthessenek. |
kristóf17
Mondjuk lehet jobban értesz hozzá, én amikor hobbiból edzettem, akkor se tartottam be az étrendet, de azért próbáltam a megfelelő ételekre koncentrálni, a méricskélést meg hagytam a fenébe 😀
több mint 6 éve
Az egészséges életmód meg amúgy is sokba kerül.Legnagyobb tévhit 😉
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 020
Könyvesboltban már belelapoztam.Beszél. 😊Hoppácska vanArról is beszél benne, hogyan égett ki? Mert akkor érdekes lehet, talán elolvasom. 😎
Wyatt
Chargers LT
Meg örökélet, szektásodás, varázslatok.
Jó olvasást.
Sobri Jóska
Biztos jó, de ami kajákat fogyasztani kellene az nem az én pénztárcámhoz van szabva 😀
Az egészséges életmód meg amúgy is sokba kerül.
Mennyi most egy avokádó? 3-500Ft?
Ettől függetlenül majd szerintem beszerzek egy ilyen könyvet, de BB gondolatait, elemzéseit is szívesen olvasgatnám 😊
több mint 6 éve
JC6=Brady?Beszél. 😊Hoppácska vanArról is beszél benne, hogyan égett ki? Mert akkor érdekes lehet, talán elolvasom. 😎
Wyatt
Chargers LT
Jó olvasást.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Beszél. 😊Hoppácska vanArról is beszél benne, hogyan égett ki? Mert akkor érdekes lehet, talán elolvasom. 😎
Wyatt
Chargers LT
Jó olvasást.
több mint 6 éve
Hoppácska vanArról is beszél benne, hogyan égett ki? Mert akkor érdekes lehet, talán elolvasom. 😎
Wyatt
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Fontosabb, hogy ugyanezen hirek szerint az uj idenyre azert felepul. Nyilvan lassan kezd majd, de hendikeppel szep az ORoY ^^
több mint 6 éve
hírek szerint Sony-t nem látjuk majd a pályán az egész előszezonban 😥
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Itt is legyen meg az örömhír: a Sport Tv minden vasárnap esti meccset élőben ad, így az első kilenc fordulóban öt Pats-meccs tuti, hogy lesz, és a 2. fordulóban a Jaguars–Patriotsra is komoly sanszot látok, a 15. fordulóban pedig tuti a Steelers–Pats – ha még hozzájönne ehhez az első fordulóbeli 19 órás Texans elleni meccs is, akkor akár a meccseink felét nézhetnénk a tévében 😊
több mint 6 éve
nincsenek véletlenektwitter.com/MrSeanMSweeney/status/1025317853787054080
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Ja, en kedveltem, csak a klasszikus 3rd down RBNaa, nem volt ő rossz nálunk 😊 Meg annyira sok kiemelkedő futó sem volt azért, Ridleyt meg kicsináltukAzért ő csak a fun kedvéért lehet kezdő 😊Igen 😊Kezdő fehér RB? Woodhead? Vagy ki volt?Edelman-Hogan-Decker - all-white WR-sor? 😊Ugyanmár kérlek, volt olyan év, amikor a kezdő 11 támadó fehér volt, és a védelemben még CB-nk is volt fehér (Julian), amire szerintem az évezredben nem volt példa máshol 😀
somoskovig
Wyatt
somoskovig
Wyatt
somoskovig
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Naa, nem volt ő rossz nálunk 😊 Meg annyira sok kiemelkedő futó sem volt azért, Ridleyt meg kicsináltukAzért ő csak a fun kedvéért lehet kezdő 😊Igen 😊Kezdő fehér RB? Woodhead? Vagy ki volt?Edelman-Hogan-Decker - all-white WR-sor? 😊Ugyanmár kérlek, volt olyan év, amikor a kezdő 11 támadó fehér volt, és a védelemben még CB-nk is volt fehér (Julian), amire szerintem az évezredben nem volt példa máshol 😀
somoskovig
Wyatt
somoskovig
Wyatt
somoskovig
több mint 6 éve
Azért ő csak a fun kedvéért lehet kezdő 😊Igen 😊Kezdő fehér RB? Woodhead? Vagy ki volt?Edelman-Hogan-Decker - all-white WR-sor? 😊Ugyanmár kérlek, volt olyan év, amikor a kezdő 11 támadó fehér volt, és a védelemben még CB-nk is volt fehér (Julian), amire szerintem az évezredben nem volt példa máshol 😀
somoskovig
Wyatt
somoskovig
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Igen 😊Kezdő fehér RB? Woodhead? Vagy ki volt?Edelman-Hogan-Decker - all-white WR-sor? 😊Ugyanmár kérlek, volt olyan év, amikor a kezdő 11 támadó fehér volt, és a védelemben még CB-nk is volt fehér (Julian), amire szerintem az évezredben nem volt példa máshol 😀
somoskovig
Wyatt
somoskovig
Bár nem az egész évben volt persze így, hanem volt olyan év, hogy úgy tudtunk felállni a meccs elején, hogy a támadóknál mindenki fehér volt
Szerkesztette: Wyatt
több mint 6 éve
Kezdő fehér RB? Woodhead? Vagy ki volt?Edelman-Hogan-Decker - all-white WR-sor? 😊Ugyanmár kérlek, volt olyan év, amikor a kezdő 11 támadó fehér volt, és a védelemben még CB-nk is volt fehér (Julian), amire szerintem az évezredben nem volt példa máshol 😀
somoskovig
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Edelman-Hogan-Decker - all-white WR-sor? 😊Ugyanmár kérlek, volt olyan év, amikor a kezdő 11 támadó fehér volt, és a védelemben még CB-nk is volt fehér (Julian), amire szerintem az évezredben nem volt példa máshol 😀
somoskovig
több mint 6 éve
Megéri a szeptembert?Ha csak ki nem szorítod a keretből, szerintem meg.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000944108/article/patriots-signing-wr-eric-decker-to-oneyear-deal?campaign=fb-nf-sf194772486-sf194772486&sf194772486=1
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Megéri a szeptembert?www.nfl.com/news/story/0ap3000000944108/article/patriots-signing-wr-eric-decker-to-oneyear-deal?campaign=fb-nf-sf194772486-sf194772486&sf194772486=1